شما به بزرگواریه خودت ببخش..اصلا نمی دونستم که قدیمیه....فکر می کردم اولین کسی هستم که چنین باگی رو از بازی پیدا کردم...به خودم امیدوار شده بود ولی انگار :19:نقل قول:
Printable View
شما به بزرگواریه خودت ببخش..اصلا نمی دونستم که قدیمیه....فکر می کردم اولین کسی هستم که چنین باگی رو از بازی پیدا کردم...به خودم امیدوار شده بود ولی انگار :19:نقل قول:
سلام بچه ها... منو که توی انجمن ظFM09 یادتونه؛
من یه غلطی کردم و اول بازی فقط لیگ های دسته 1 (لیگ های برتر) رو برای چتدتا کشور انتخاب کردم. حالا که آخرای فصل هستم و نتیجه های خوبی گرفتم و حیفم میاد که از اول بازی رو شروع کنم.
می خواستم بدونم راهی هست که بشه لیگ هایی رو که در اول بازی انتخاب کردیم افزایش بدیم؟ مثلا من الان لیگ برتر کشورای آلمان و انگیس و اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و ترکیه رو فقط انتخاب کردم ولی می خوام لیگ دسته 1 و 2 این کشورا به علاوه ی لیگ کشورای سوئیس و دانمارک و سوئد و اسکاتلند و ایرلند و آمریکا رو هم اضافه کنم.
راهی هست که بشه بدون شروع مجدد بازی این لیگ ها رو اضافه کرد؟
تورو به خدا کمکم کنید، جون من کمک کنید!!! شدیداً روانم خراب این مسئله شده!
آقا پچ 3 یکم بازی رو هم واسه من کند کرد
البته پچ 2 هم اینجوری بود
و البته اگه مشکل از سیتم من نباشه
دیگه داره یادم میرم کاربرد پچ چی بود
قدیما واسه بهتر شدن بازی بود حالا میزنه خرابش میکنه
سلام
من آپدیت 2 رو از سایت fifa manager دانلود کردم اما بلد نیستم نصب کنم
اسمش این Manager_10_Update_2.exe و حجمش 105 مگ هست
کلیک که روش میکنم ارور می ده و میگه برنامه باید دوباره نصب بشه اینکار رو هم کردم اما نتیجه نگرفتم
کسی می تونه کمکم کنه که باید چیکار کنم؟
هنوز کسی جواب من را نداده!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
khob sene bala rabty be gharardad nadare bazi vaghta kasayike seneshon balast khod be khod khodahafezi mikonan.shoma hamin alan boro masalan canavaro ro bekhar mogheeike dari bahash gharardad mibandi 5 sale mitoni bebandi ama onke ta 43 bazi nemikoneنقل قول:
من تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم یعنی اگر همچین چیزی باشه یک جور باگ به حساب میاد.نقل قول:
حالا چه کاریه رفتی بازیکن سن بالا خریدی اگر خیلی دوسش داری دو ساله میبستی بعد میزدی بیاد استافت بشه.
[COLOR="Orange"]ای بابا! یه جوانمرد پیدا نشد منو کمک کنه. خداییش گرفتار این مشکل شدم./COLOR]نقل قول:
اکثراً کسایی که سنشون زیاده این اتفاق می افته و وقتی که به بازیکن در طول فصل و مسابقات کمتر بازی بدی و اونو نیمکت نشین کنی این احتمال که زودتر از فوتبال خداحافظی کنه بیشتر میشه.:46:نقل قول:
هیچ راهی نداره باید از اول شروع کنی.نقل قول:
خواهش میکنم البته این موضوع فکر کنم تا حالا تو تاپیک منیجر 10 مطرح نشده بود.نقل قول:
---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------
یعنی انقدر فاجعست پچ 3؟!نقل قول:
پارسال خوب بود ولی ظاهرا امسال گند زده.
راستی اون اسکریپ را هم مشکلش را حل کردم بالاخره.بمنتهی مقدماتی جام جهانی تو آسیا و استرالیا یک ماه و نیم اول فصل تقریبا هر سه روز بازی دارن تیم ها یک کم سیستم کند میشه بخصوص واسه باز کردن کلندر ولی بعدش همه چیز حل میشه.
سلام.كسي سريال نصب بازيرو داره بهم بده؟؟ براي افزايش بودجه تيم كه بشه تيمو ثروتمند كرد كدوم فايلو بايد دستكاري كنم؟ ميتونين راهنماييم كنين؟ اگرم كسي اين كارو كرده ميشه فايلو براي منم بزاره؟؟
سلام؛ من توصیه می کنم که از این کار صرف نظر کنی چون کل مزه ی این بازی به اینه که خودت با سختی ومشکلات مبارزه کنی و خودت از طریق درست و صحیح مدیریت باشگاه هزینه های باشگاه رو در بیاری.
ولی به هر حال این روش پول نامحدود برای باشگاه هست که بازم تاکید می کنم سعی کن از استفاده نکنی چون بازی بی مزه میشه:
اول به درایوی که بازی رو اونجا نصب کردی برو و به مسیر رو دنبال کن FIFA MANAGER 10\private_items حالا از اونجا فایل House رو باز کن. این فایل شامل لیستی از خونه ها و قیمت های این خونه هایی هست که در بازی می تونی اونا رو بخری.
حالا قیمت یکی از این خونه ها رو یه مقدار منفی بده مثلا:
Palace,Palais,Schloss,Palacio,Palazzo,Palac,-912000000,palace.bmp,2005
حالا فایل رو save کن و اون رو ببند؛ وارد محیط بازی شو و برو همون خونه ای رو که براش یه مقدار منفی تعریف کردی رو بخرش؛ حالا با خریدن اون خونه به حساب شما پول واریز میشه!
هر وقت که پول تموم کردی باز اون خونه رو بخر تا بهت پول بده. در ضمن فراموش نکن که قبل از تمامی این کارا از فایل House یه کپی تهیه کنی تا اگر مشکلی برای بازی پیش اومد اون رو جایگزین کنی.
سریال رو هم ندارم متاسفانه...
یه چیزی بالاتر از فاجعه.راستی چه جوری مشکل اون پچ رو حل کردی که بازم کند میشه؟خوب تنها مشکلی که داشتیم همین کند بودنش بود دیگه. اما من ازین میترسم که همون بلایی که تو پچ مقدماتی اومد تو کار شما تکرار بشه که حیفه چون کیفیتش میاد پاییننقل قول:
نه آخه اون قبلیا خیلی سرعت را میاورد پایین در حدی که اگر لیگایی که اول بازی انتخاب میکردی زیاد بود دیگه فقط باید با سیمیولیت اون تیکرو رد میکردی ولی اینی که من گذاشتم هم رود تموم میشه و هم سرعت خیلی کند نمیشه تو قبلیا اصلا نمیشد کلندر زا بار کنی ولی تو این میشه منتهی یکم کند.حالا پچش را میزارم اینجا ودت ببین چطوره.نقل قول:
این فیفا منیجریا تو وبلاگشون نوشته بودن ما 4 نفر بیشتر نیستیم و سالهاست داریم باهم رو بازی منیجر کار میکنیم خلاصه یجورایی درد دل کرده بودن و وعده یک بازی بی نقص را تو منیجر 11 دادن.:13:
منم خوب شد صبر کردم.لیپ ژاپن را ساخته بودم ولی 7 تیمش را با عکساشون گذاشته بودم یک بنده خدایی کامل لیگ ژاپن را ساخته با 800 تا عکس مال من فقط 250 تا عکس بود.ولی دیگه همه چیز تموم شد زودتر باید کار فروش را شروع کنم.اول اسفند اعزامم :41:
پس شوع کن که ما همه مشتریم
فقط یه سوالی دارم.من موندم که چه جوری عکس بازیکنا رو به بازی اضافه کردی.چون من حتی با این پچ اسپانیا که مربیا و داوراشو باید اضافه کنه نمیتونم کار کنم و هرکاری میکنم عکسهای داورا و مربیا تو داکیومنتم هست و 100 بار هم ادیتور بازیو چک کردم و هرکاری میکنم مربیا بهشون اضافه نمیشن.در حالی که اینو برای دوستم ریختم و شد اما موندم چرا برای من نمیشه.شما میدونی djsnowman ؟
راستش خیلی عجیب.با توجه به اینکه دوستت عکسارو ریخته و اضافه شده پس اشکال از عکسا و دیتابیس نیست.شما ویندوزت را عوض کن یا بازی را کامل پاک کن از اول بریز شاید درست شد.چیز دیپه ای به ذهنم نمیرسه.نقل قول:
والا من 3 بار بازیو از اول ریختم اما نمیدونم چرا نمیاد بعدشم من لپتاب دارم نمیتونم به خاطر یه عکس ویندوز عوض کنم.اگه راهیو میدونی بهم بگونقل قول:
برای نمایش عکس استف و غیره اول باید اسامی استف ها در دیتابیس موجود باشه و اسامی عکسها و استافها یکی باشه در ضمن باید حتما بعد از ریختن دیتابیس جدید رایت کارنت را زد.نقل قول:
دوم عکسها باید در جای مناسب در قسمت مای داکیومنت ریخته بشه.
اگر فرمت عکسهارو تغییر نداده باشی و همونی باشه که از سایت گرفتی که لازم به چک کردن فرمت عکسها نیست.
دیگه همین.من که خودم 116تا مربی و استف ایرانی اضافه کردم و بدون هیچ مشکلی نشونشون میده.
ای بابا رفیق چی شد این فایلت؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
آقا 1 سوال داشتم اونم اینه که این بازی برای PS3 هم منتشر میشه یا نه ؟ ممنون میشم پاسخ بدین
در مورد این پچ منیجر با شرکتی به توافق نرسیدم و شنبه هم اعزامم.شما میگید چیکار کنم؟
احتمالا میوفته بعد عید البته در صورتیکه آموزشیمون تا همین اسفند باشه و دیگه برای بعد تعطیلات عید نریم.آیا کسی شرکتی میشناسه که حاظر باشه بخره بازی را یا اصلا کسی حاظر کار را بخره و بعد خودش به شرکتا بفروشه؟ البته فردا و جمعه فقط وقت هست.اگر کسی تمایل داشت پیام شخصی بده شماره بدم تلفنی صحبت کنبم.:41: من دیگه عمرا نمیشینم این همه وقت بزارم برای منیجر :41::41::41:
نه فقط این تاپیک اگه سوال مشابه داشتید در مورد بازی دیگه می تونید به پست اول اون تاپیک مراجعه کنید توی پست اول تاپیک ها اطلاعات جامع اون بازی قرار داده میشه مثل تاریخ انتشار بازی سازنده و ناشر اون بازی و همچنین پلتفورم هایی که بازی براشون ساخته میشه و شما اگه پست اول رو مطالعه کنید همه این اطلاعات رو کسب کنید. البته این رو عرض کردم خدمتتون که اگه سوال مشابهی داشتید در مورد بازی دیگه از این شیوه بهره بگیرید.نقل قول:
در هر صورت فیفا منیجر مخصوص PC هست نه کنسول
موفق و پیروز باشید:10:
این بازی طرفدارن زیادی تو ایران نداره که یه شرکت بیاد هزینه ای بابن ان پرداخت کنهنقل قول:
اگر دوست داشتی به صورت رایگاه در اختیار دوستان قرار بده
البته این نظر من هست
با تشکر
عزیزانی که فصل روتموم کردند ،این هم مثل قبلی کلیه بازیکنان تیم 17-18سال رو که قراردادنبستید ،آخرفصل بیرون می اندازد یا فقط اونایی که جلوی اسمشون علامت داره وسنشون برای سال بعد زیاده (یعنی بازیکن 16،17ساله روهم بیرون می اندازد)؟یه سوال دیگه چه جوری میشه تیم ایران رو به تیم های ملی اضافه کرد ؟ مقدماتی جام جهانی توآسیا رو داره ؟
سلام دوستان،
فیفا منیجر 10 دو مرحله ای نصب میشه.
مرحله اول نصب شد،ولی پسوند اجرایی نداره!
کدوم شاخه بایستی پیداش کنم؟سرچ هم کردم نبود.اتوران هم اجرایی نداره.ولی کراک داره.
اینم یک جور نظر!نقل قول:
ولی چرا باید مجانی در اختیار بقیه بزارم؟!
شما 3 ماه مجانی برای بقیه کار میکنید؟
شایدم بیشتر از سه ماه.
بگذریم من 4شنبه اعزام میشم به هتل 05 کرمان !:41:
حالا تا چهارشنبه ببینم چیکار میشه کرد هر چند تریجیح میدم این چند روزه رو خوش بگذرونم.اگر تهران بودم و اگر فرصت داشتم بصورت اینترنتی میزارم برای فروش برای اینکه میدونم برای طرفدارای منیجر پچ فوق العاده ای خوهد بود.
از طریق ریختن اسکریپ مقدماتی آسیانقل قول:
تنها از این طریق میشه
شما مسلما به کاری که کردید علاقه داشتید درسته؟ از روی علاقه وقت گذاشتید شاید وقتی شروع به ساخت پچ کردید با نیت پول در آوردن نبود زمانی به این فکر افتادید که از پچتون استفاده اقتصادی کنید که متوجه شدید وقت زیادی براش گذاشتید و واقعا براش زحمت کشیدید. البته این طبیعی هست ولی خوب وقتی می بینید کسی بابت کار شما پول نمی ده می تونید اون رو رایگان در اختیار دوستانتون قرار بدید. البته شما می تونید هر تصمیمی که دلتون می خواد بگیرید. ولی خود من که برای pes یا فیفا پچی چیزی می سازم از اونجا که از روی علاقه هست و این کار رو واقعا به خاطر استفاده خودم می سازم به خاطر قرار دادنش در اختیار دوستانم انتظار پاداش ندارم. موفق باشید دوست عزیز:10:نقل قول:
کی رتهی برای پول در آوردن بطور اصولی رو بلده؟
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
کی راهی برای پول در آوردن بطور اصولی رو بلده؟
سلام به همه دوستان...بعد از مدتها ما از ماداگاسکار برگشتیم...من یه پچ برای لیگ فرانسه رو دانلود کردم که البته حجمش 619 مگ بود و کل لیگ فرانسه رو کامل میکنه....بعد از اینکه فایل هاش رو کپی کردم، میخواستم دیتابیس رو اجرا کنم با این پیغام مواجه شدم:
An unhandled exception occurred.Do you want to save a diagnostic file
بعد اگه yes بزنم این پیغام میاد
Saved dump file to "D:/Games/EA SPORT/My Project Name-12/EdManage10.dmp
بعدش هم هیچ اتفاقی نمی افته...
لطفا کمک کنید....
یه نظر من هم مجانی یه کم نامردیه با این همه کار
بذار فروش اینترنتی هرچند که شرکتا میگیرن و میفروشن و پولش میره به حساب اونا
ولی بذار برای فروش
اینجوری نری که ما تو کف میمونیم
من از وقتی سایتتو دیدم یازی نکردم منتظر پچم
:46:
ازکجامیشه گرفت این اکریپ آسیارو ؟ جواب سوالم درمورد تیم 17،18سال روهم بدید.ضمنایه وقتهایی تویpress any keyبازی گیر میکنه وهر دکمه ای بزنی وارد نمی شه ،چرا؟نقل قول:
از طریق ریختن اسکریپ مقدماتی آسیا
تنها از این طریق میشه
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
چه کار کنم که تو فصل بازیکنا زیاد خسته نشن؟
آهان منظورت از راه اصولی برای پول در آوردن تو بازی بود ! من فکرکردم تو دنیای واقعی میگی!نقل قول:
شما یک زحمتی بکش برو هر 40 صفحه را بخون کلی راه برای پول درآوردن پیدا میکنی.
خرید بازکینان با قدرت بدنی بالا ،کارروی قدرت بدنی وریکاوری درتمرینات ،استفاده ازسیستم چرخشی (برای جام ها یا تیم های کوچک از ذخیر ها وجوانان استفاده کن )نقل قول:
چه کار کنم که تو فصل بازیکنا زیاد خسته نشن؟
بادست کاری فایل ها ویا یک انتقال گران قیمت در ادیتو ر می توانی ناجونمردانه صاحب ثروت شوی ولی راه درست دربازی مشخص است ،بنده خودم باخرید بازیکنان جوان وآینده دار و بازیکنان آزاد وبازی دادن به آنها وفروششان به تیمهای بزرگ حدود 300میلیون دلار در یک فصل سودکردم .سرمایه گذاری ،ساخت مغازه ها،مدیریت خوب فروشگاه اقلام ورزشی،گرفتن وام های معقول،جذب اسپانسر دوم ،فروش نام استادیوم ،فروش نام جایگاه تماشاگران و....راههای کسب درآمد دربازی است (که مدیریت اقتصادی شماراهم تقویت می کند)البت هبرخی عواقبی دارد مثل قرض گرفتن که موجب پرداخت سود است یا فروش نام استادیوم که موجب ناراحتی طرفداران است .حالا چندبازیکن پول ساز ochoa,adler,ben arfa;که البته شاهد مثال بودند .نقل قول:
چه عجب یک آدم منصف پیدا شد!نقل قول:
دمت گرم!
دیگه برای فروش اینترنتی فرصت نیست حالا من 4شنبه بعد از ظهر اعزامم ولی از 27 اسفند تا 13 فروردین تهرانم .انشالله اون موقع بصورت اینترنتی میزارم برای فروش.
در ضمن من این پچ را بیشتر برای علاقه خودم ساختم ولی امسال تصمیم گرفتم برای فروش بسازمش و حیلی وقت گذاشتم این پچ به کاملیه پچ لیگ برترت انگلیس فقط دیگه اسامی و عکس بازیکنای دسته دو را پیدا نکردم و گرنه لیگ برتر کامله کامل ولی دسته یک تقریبا نصف کمترش موند.عکس استادیوم و شهرهای حتی دسته سه و مربیا و عکساشون داورها و عکس جام ها و کلی چیز دیگه را با زحمت فراوون درست کردم در ضمن پچ آسیا مربوط به ژاپن چین کره اماران ازبکستان عربستان استرالیا و قطر را با کلی سرچ به زبونای مختلف تونستم درست کنم که شامل اسامی و عکس بازیکنا بود.البته بعد از کلی زحمت که برای پچ ژاپن کشیدم یک ژاپنیه پچ کاملش را ساخته بود .پچ ژاپن من 300 تا عکس بازیکن داشت ولی مال اون 800 تا !
در هر صورت من خیلی وقت گذاشتم و کل پچ هم حجمش 4 گیگ شد.
حتما 27 برگشتم فروش اینترنتی را شروع میکنم.
بازی بدون مشکل تو اکس پی اجرا میشد ولی تو ویستا ارور میده چه کنیم حالا؟کسی راهی بلد نیست؟
باید اکس پی نصب کرد؟
نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده...:5:
آقا من دوباره اکس پی نصب کردم ولی الان یه مشکل عجیب دارم:
وقتی پچ دورو میزنم که اجرا شه میزنه ورژن شما نسخه 2 هست و نیاز به آپدیت نداره!!!!!!!!!!ولی وقتی پچ ورژن 2 رو میریزم که بازی اجرا شه بازی اجرا نشده میاد بیرون.
بازی با پچ اولیه البته اجرا میشه که بعید میدونم بازی آپدیت شده باشه وگرنه نباید با پچ 1 اجرا شه!
کسی در این مورد چیزی نمیدونه؟
عجب گرفتاری شدیم ها