میشه در مورد raid یکم توضیح بدین الان من هارد 1 ترا و 500 خودم رو میتونم raid کنم هارد 500 من seagate هست و هارد 1 ترا samsung اصلاً توی raid کردن هارد ها با کابل بهم وصل میشن یا از داخل ویندوز این کار انجام میشه و نرم افزاری هستنقل قول:
Printable View
میشه در مورد raid یکم توضیح بدین الان من هارد 1 ترا و 500 خودم رو میتونم raid کنم هارد 500 من seagate هست و هارد 1 ترا samsung اصلاً توی raid کردن هارد ها با کابل بهم وصل میشن یا از داخل ویندوز این کار انجام میشه و نرم افزاری هستنقل قول:
برای raid مینتون باید ساپورتش کنه این کار از طریق raid controller صورت میگیرهنقل قول:
raid دو هارد هم ظرفیت بیشتر مرسومه
مین من 770t-usb3 هست چرا باید هر دو هارد هم ظرفیت باشه؟ raid controller چیه؟ کابله؟نقل قول:
من برای افزایش سرعت میخوام اینکار رو بکنم
raid هارد چیه ؟ و کلا برای چه کاری استفاده میشه ؟
نقل قول:تو همین انجمن جستجو کنید به جواب خودتون میرسیدنقل قول:
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376124
raid هارد برای بالا بردن سرعت هارد هست و در واقع دو تا هارد رو به یه هارد با سرعت بالاتر تبدیل میکنه و نوع های مختلفی داره مثل raid0 و raid1 که در raid0 سرعت خیلی بالا میره و در raid1 اطلاعات همزمان روی دو تا هارد کپی میشهنقل قول:
در واقع یه جورایی مثل overclock کارت گرافیک میمونه که تقریبا از حداکثر توان سخت افزار استفاده میشه
من خیلی وقته درباره raid شنیدم ولی تا حالا نمیدونستم باید هارد فرمت بشه و مجدداً پارتیشن بشه
مطالب این سایت مطالعه کنید کامل و مفصل دستتون میاد RAID چیهنقل قول:
(سخت افزار) خودتون به جای --------- فینگلیش تایپش کنیدکد:http://www.---------------/article/raid/1.html
مگه این سایت چشه که اجازه لینک نمیدین؟
نقل قول:نقل قول:ممنون از همه دوستاننقل قول:
raid فقط واسه بالا بردن سرعته ؟
افزایش سرعت، و کارایینقل قول:
ولی یادتون نره raid خطرات خودشو داره
تو شرایط عادی به هیچ وجه توصیه نمیشه
با درود به اساتید نیاز به راهنمایی کارشناسی و فوری دارم
من هاردی در حدود 80 هزار تومن و با ظرفیتی حدود 500 گیگ میخوام بهترین پیشنهاد چیه؟؟
silicon 2.5” Portable Hard Drive Armor A80 یو اس بی 3 داره من توی مدل های wd ندیدم هیچ کدوم usb 3 باشه حالا فرقیم داره 2 با 3 ؟
استفاده من بشتر برای جایی برای دانلود هامه و همچنین برای ضبط از -----
در مورد 3.5 و 2.5 یک سوال داشتم اون اداپتور در 3.5 باعث نمیشه برق بره از کار بیوفته ؟؟
اگه حتما باید اداپتور همراهش باشه مدل پیشنهادی 2.5 باشه
با تشکر فراوان:11:
usb3 هنوز به اون صورت که تصور عمومی باشه وارد بازار ایران نشدهنقل قول:
اگه کاربردتون آرشیو هستش که یه هارد اکسترنال بیشتر مناسب کارتونه
در مورد سوالتون هم اینکه اون "اداپتور در 3.5 باعث نمیشه برق بره از کار بیوفته" باید بگم که از کار افتادن در مورد usb ش هم صادقه
زمانی که برق بره فرقی بین usb و آداپتور نیست
مدل پیشنهادی: USB 2.0 - 2.5" - Seagate Expansion Portable Drives
Transcend's StoreJet 25
البته اینا همه usb خورن
دوستان قیمت هارد های 1.5 و 2 ترابایت اینترنال رو دارید؟
مدل های سامسونگ هیتاچی سیگیت وسترن
خودم از سامسونگ F3EG 2TB خوشم اومده البته فکر کنم سیگیت باراکودا LP هم خوب باشه
فقط نمیدونم الان هارد 2 خریدن به صرفه هست یا همون 1.5 بگیرم قیمت هم که اصلا ندارم
اگه قیمت دارید ممنون میشم
مرسی
قیمت 1.5 تا 2 ترا چیزی بین 110 تا 180 هستشنقل قول:
البته بستگی به برند و ظرفیتش داره
نقل قول:
وسترن 2 ترا حدود 180
وسترن 1.5 حدود 110
هیتاچی 2 ترا حدود 150
سیگست 2 ترا حدود 150
سیگیت 1.5 ترا زیر 100
سامسونگ 2 ترا باید همون حدود 2 ترا و 1.5 ترا وسترن دیجیتال باشه من 1 ترا چند روز پیش گرفتم 88 تومن
با این حساب 1.5 بگیری به صرفه تره
یعنی اگه هارد که برقشو از usb میگیره برق بره از کار میوفته ؟؟نقل قول:
بر فرض من اگه در حال استفاده از لپ تاب باشم برق بره خاموش نمیشه هاردم که برقشو از usb لپ تاپ میگیره نباید خاموش بشه
مدل های 500 گیگ usb توی مارک wd حدود 70-80 تومن چیزی پیدا نمیشه
توی رنج 70 - 80 تومن همین 2 مارک که گفتید بهتریند؟
با تشکر
برای هارد مشکلی پیش نمیاد دقیقا مثل هاردهای اینترنالنقل قول:
مگه با قطع برق مشکلی براش بوجود میاد؟!
مارک و برند زیاده شما حتما باید تشریف ببرید بازار تا خودتون ببنید نظرتون با کدوم هارده
برندهای بازار ایناست که قبلا هم گفتم:
وسترن سامسونگ هیتاچی ترنسند سیگیت
خرید هر کدوم از اینها که براتون میسره پیشنهاد میشه
سلام
میشه چند تا بنچ مارک از میزان نویز صدای هارد ها قرار بدید... مقایسه ای مثلا بین Seagate و WD
سلام خدمت دوستان عزيز
تقريبا هفته پيش بود كه اينجا واسه هارد 500 اينترنال مشاوره گرفتم و در آخر به وسترن بلك رسيديم ولي متاسفانه هرچقدر گشتم نتونستم وسترن بلك پيدا كنم ! ماركهايي كه پيدا كردم سيگيت ، هيتاچي و وسترن بلو و چندتا مدل سامسونگ همشون هم با كش 16 بود ! سيگيت كدوم مدلش بهتره همون 7200.12؟! واقعا سرعت بلك خيلي بيشتر از ايناست يا تفاوت زيادي نداره ؟! به نظرتون ارزششو داره يه وسترن بلك از ---- كامپيوتر بگيرم؟! خودم ميخوام سيگيت 7200.12 بگيرم ولي ميترسم بعدا پشيمون بشم!:13: راستي تا 70 تومن انتخاب بهتري هست ؟!
تشكر:11:
به نظر من هارد 500 سامسونگ بگیر
شاید بگی وسترن بهتره یا سیگیت
بگی سامسونگ مارک جالبی نیست اما من خودم چند وقت پیش دقیقا دنبال هارد 500 بودم و کلی سایتها رو بررسی کردم و دیدم Samsung F3 HD502HJ بهترین انتخابه (البته اگه تو این چند ماهه چیزی بهتر نیومده باشه)
الانم 1-2 ماهه که دارم و حسابی ازش کار کشیدم واقعا سرعتش خوبه. فکر کنم اگه بخوای همچین هاردی رو وسترن بگیری باید سری بلک بگیری که گرونه اما این هارد حدود 52هزارتومن قیمت داره
این سایت جامع برای سرعت هارد دیسکها هستش. خودت میتونی ببینی که این هارد که گفتم رتبه چهارم رو داره در حالیکه رتبه اول و دوم سوم دست SSDها است و بعد این هارد هست و هارد وسترن بلک مدل WD5001AALS رتبه 24 رو داره!! حتی ورژن 1 ترابایتش هم که سرعتش بالاست بازم پایین تر از سامسونگ هست:
پیشنهاد میکنم یه سرچ کن و نتیجه تست ها رو در مقابل بلک نگاه کن بعد دوباره تصمیم بگیرکد:http://www.harddrivebenchmark.net/common_drives.html
(البته منکر این نیستم که وسترن تجربه خیلی بیشتری در زمینه هارد داره اما خب سامسونگ هم هاردهای فوق العاده ای داره)
میزان نویزش چطوره؟ ساکته؟ کم صداس؟ یا صدا داره؟نقل قول:
الانم 1-2 ماهه که دارم و حسابی ازش کار کشیدم واقعا سرعتش خوبه.
و حرارتش؟
هاردهای سیگیت مثل همین باراکودا 7200.12 هم صدای فوق العاده کمی دارن ( جوری که در مقابل صدای فن سی پی یو استاک اینتلم اصلا صداشو نمیشنوم)
و البته همینطور بخاطر ساختارشون حرارت کمی تولید میکنن! ولی این دو مشخصه در مورد هاردهای سری Caviar black چندان صدق نمیکنه و هم صدا دارن و هم حرارت بیشتری دارن.
سلام
من میخوام یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی بگیرم. بین 100 تا 120 تومن هم میتونم هزینه کنم.
به نظر شما چه برند و چه مدلی مناسب هست ؟
وسترن بهترهنقل قول:
بلک یا بلو یا حتی گرین :)
البته اگه کاربرد خیلی خاصی ندارید !
نقل قول:
تقريبا هفته پيش بود كه اينجا واسه هارد 500 اينترنال مشاوره گرفتم و در آخر به وسترن بلك رسيديم ولي متاسفانه هرچقدر گشتم نتونستم وسترن بلك پيدا كنم !
هارد Samsung F3 HD502HJ تو بازار نیست.نقل قول:
به نظر من هارد 500 سامسونگ بگیر
شاید بگی وسترن بهتره یا سیگیت
بگی سامسونگ مارک جالبی نیست اما من خودم چند وقت پیش دقیقا دنبال هارد 500 بودم و کلی سایتها رو بررسی کردم و دیدم Samsung F3 HD502HJ بهترین انتخابه
از 500 گیگ سامسونگ فقط مدل F2 HD502HI در بازار موجوده که 5400rpm است.
من هاردهای سری گرین وسترن و Seagate Barracuda 7200.12 رو پیشنهاد می کنم.
سلام
هاردهای سلیکن پاور چطور هاردهایی هستن؟
والا در مورد صداش...خب بزار شرایط خودم رو برات بگم:نقل قول:
من یه کیس کولرمستر دارم با این فن ها:
2 تا فن 20سانتی 700دور در درقیقه با صدای 19دسی بل
1 فن 12 سانتی 1200دور در دقیقه با صدای 17 دسی یل
فن استوک اینتل
فن کارت گرافیک Sapphire 5770 که در حالت ideal صداش خیلی کمه
با این وضعیت وقتی 5متری کیس واستادی تقریبا صدایی از کیس نمی شنوی
اما وقتی پای سیستم نشستم فقط صدای فن ها میاد و تا الان هیچ صدایی از هارد نشنیدم.
حالا خودت حساب کن صدای این هارد در چه حدی هست. به نظرم میشه گفت هاردی با صدای خیلی پایینی هستش.
در مورد حرارت:
اول که هارد رو خریدم کنار 2 تا هارد 160گیگ قدیمی بود و تهویه هم نداشت (داخل کیس نصب بودن اما درب کیس باز بود) هاردها خیلی به هم نزدیک بودن، سه تایی حسابی داغ میکردن و اون موقع حداکثر دماش 50 درجه بود
اما الان که کیسم رو عوض کردم و این 3 تا هارد یه کمی بینشون فاصله هست و همچنین 1 فن 20 سانتی مستقیما داره خنکشون میکنه، دما حداقل 34 و حداکثر 37 بوده
راستی اینم یه بنچمارک که خودم گرفتم:
MB MSI P55-GD65
CPU Intel corei5
HD Tune 2.55
Transfer Rate:
Min 75MBps
Max 145.4MBps
Av. 117MBps
Access Time 15.8ms
Burst rate 150.2 MBps
CPU Usage 4.4%
(هرچی سرچ کردم همه سایتهای آپلود عکس فیلتر شده، اگه سایتی میشناسید لطفا بهم بگید تا عکسش رو آپ کنم)
اگه این مدل HD502HJ تو بازار نباشه که خیلی حیف میشه چون خودم قصد داشتم همین چند وقته یکی دیگه هم بخرم. اگه نباشه باید بری سراغ همون سری بلکنقل قول:
ممنون دوست عزيز بابت معرفي هارد :46:نقل قول:
اگه این مدل HD502HJ تو بازار نباشه که خیلی حیف میشه چون خودم قصد داشتم همین چند وقته یکی دیگه هم بخرم. اگه نباشه باید بری سراغ همون سری بلک
ديروز مجبور شدم بيام كرج !از اين فرصت واسه خريد هارد استفاده كردم رفتم بازار كامپوتر رضا(تهران!) خلاصه كل پاساژ گشتم سامسونگ خيلي كم بود بيشتر سيگيت داشتن و اونايي هم كه سانسونگ داشتن همشون مدل hd502hi بود ! هيچكوم هم وسترن بلك 500 نداشتن فقط يدونه وسترن بلك 1 ترابايت بود با 98 تومن كه پولشو نداشتم ! بعد 45 دقيقه گشتن آخرش hd502hj پيدا كردم(متاسفانه اسم فروشگاه يادم رفته و فاكتور هم نگرفتم!) قيمتش هم 47 تومن بود! الان نميدونم اين همون مدلي هست كه شما گفتيد يا نه چون روي هارد اصلا f3 ننوشته فقط نوشته hd502hj تا سال 92 هم گارانتي داره(سام سرويس!) اگه اين همون مدليه كه شما گفتيد(فكر كنم درسته چون خود سايت هم f3ننوشته!) پس چرا اينقدر ارزونه ! نميدونم چرا ولي من فكر ميكنم قطعه هرچقدر گرون باشه بهتره به خاطر همين الان پشيمونم چرا دنبال وسترن بلك نگشتم(قيمت حدود 70 تومنه!) يكي كمك كنه واقعا اين مدل سامسونگ از وسترن بلك بهتره يا نه؟!(فقط به خاطر قيمتش اين سوء تفاهم واسم پيش اومده !!!) راستي چون سيستمم اينجا نيست فعلا نميتونم تستش كنم!
تشكر:10:
بله دوست عزیز سری F3 هست و پر سرعت تر از WD Caviar Blackنقل قول:
ممنون دوست عزيز بابت معرفي هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديروز مجبور شدم بيام كرج !از اين فرصت واسه خريد هارد استفاده كردم رفتم بازار كامپوتر رضا(تهران!) خلاصه كل پاساژ گشتم سامسونگ خيلي كم بود بيشتر سيگيت داشتن و اونايي هم كه سانسونگ داشتن همشون مدل hd502hi بود ! هيچكوم هم وسترن بلك 500 نداشتن فقط يدونه وسترن بلك 1 ترابايت بود با 98 تومن كه پولشو نداشتم ! بعد 45 دقيقه گشتن آخرش hd502hj پيدا كردم(متاسفانه اسم فروشگاه يادم رفته و فاكتور هم نگرفتم!) قيمتش هم 47 تومن بود! الان نميدونم اين همون مدلي هست كه شما گفتيد يا نه چون روي هارد اصلا f3 ننوشته فقط نوشته hd502hj تا سال 92 هم گارانتي داره(سام سرويس!) اگه اين همون مدليه كه شما گفتيد(فكر كنم درسته چون خود سايت هم f3ننوشته!) پس چرا اينقدر ارزونه ! نميدونم چرا ولي من فكر ميكنم قطعه هرچقدر گرون باشه بهتره به خاطر همين الان پشيمونم چرا دنبال وسترن بلك نگشتم(قيمت حدود 70 تومنه!) يكي كمك كنه واقعا اين مدل سامسونگ از وسترن بلك بهتره يا نه؟!(فقط به خاطر قيمتش اين سوء تفاهم واسم پيش اومده !!!) راستي چون سيستمم اينجا نيست فعلا نميتونم تستش كنم!
تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر گرونی دلیل بر بهتر بودن نیست!
البته جدای از گرونی هاردهای وسترن کیفیت مثال زدنیشون قابل قیاس با هاردهای دیگه نیست
بله.......... درسته که سیگیت و سامسونگ هم حرفهای ناگفته برای رقابت با وسترن دارن ولی کیفیت ساخت،دقت تو ساخت،مقاومت در برابر عوامل مختلف طی سالها کار از ویژگیهای وسترنه
هر چند دو هارد ذکر شده هم میتونن مشمول این خصوصیات باشن.....
مبارکه:31: خیالت راحت که به قول ultra_black از بلک هم سریع تره
روی هارد منم F3 ننوشته و فقط مدل رو زده.
آخ کاش اسم یا آدرس مغازه رو داشتی، یه دونه میخوام بخرم...
کاملا با حرفتون موافقمنقل قول:
هاردهای وسترن خیلی خوب هستن و همیشه هم یه سر و گردن از بقیه گرون تر هستن
همونطور که گفتید عوامل خیلی زیادی در دراز مدت ممکنه روی هارد و کاراییش اثر بزار اما از اونجا این عوامل در مورد هارد اینترنال کم تعداد هست، من ترجیح میدم علاوه بر وسترن، از برندهای دیگه هم استفاده کنم اما در مورد هارد اکسترنال که خوب وضعیت خیلی فرق داره و دوام و عمر هارد به عوامل خیلی بیشتری بستگی داره، من فقط وسترن رو انتخاب میکنم (اتفاقا چند وقت پیش یه هارد اکسرنال گرفتم و خیلی برام مهم بود که حتما وسترن بگیرم)
با سلام
می خواستم کسی راهنمایی حرفه ای برای انتخاب هارد اکسترنال بهم بده
بین western essential 1teta , western elite 1tera , seagate free angent 1 tara , seagate free angent 1.5 tera
کدام بهتر است که همگی زیر 130 هزار تومان هستند
مقایسه بین صدا . داغ شدن . بافر . کشور سارنده . گارانتی . سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات و قیمت که در نهایت مناسب ترین رو با دلیل بهم معرفی کنید
ممنون
سلام
یه هارد اکسترنال بالای ۵۰۰ میخوام که سرعت انتقال بالا و در عین حال تا جای ممکن کوچک و زیبا و با کیفیت و مدرن باشه و کم صدا و زیاد داغ نکنه.
ترجیحا از WD و 7200 rpm باشه
واسه لپ تاپ اپل میخوام . قیمت هم تا 200
MERSI
WD 1TB My Book Elite 126.000 T
WD 1TB My Book Essential 101.000 T
قیمتشون مناسبه ؟
گارانتی و .... دارن ؟
اصلا مدل های مناسبی هستن ؟
سلام به همه دوستان
و تشکر برای کمک هاتون !
منم میخوام یه هارد اینترنال 1 ترا بخرم
اول مشخصات سیستم رو مینویسم !
cpu : intel pentium 4 3.2 ghz
power : Excel p4-450
motherboard : asus p5ld2 se
H.D.D : maxtor 160 STM3160811AS
یه دی وی دی رایتر ال جی هم دارم که میتونم قطعش کنم!
یه کارت ----- هم روی سیستم هست و کارت گرافیک هم Geforce 7300 se هست !
---
ماول میخوام بدونم پاورم دو هارد رو ساپورت میکنه یا نه !
و میخوام ویندوزم و بازی و یا هر برنامه دیگه ای رو روی هار 160 نصب کنم !
نظر شما چه هاردی هست !؟
دوستان من وسترن(ابی) خریدم 49 تومن. مشکی پیدا نکردم . خوب خریدم؟
قیمت حول و حوش همین حدودهنقل قول:
از تهران یا شهرستان؟
اصفهاننقل قول:
این مدل بهتره یا سامسونگ؟
البته بستگی به نوع استفاده تون دارهنقل قول:
بهتر و بدتر که نداریم
western blue از هاردهای جدید با سرعت مقبول و کارایی مناسبن
شما 500 گیگش رو خریدید دیگه؟
من می خواستم هارد اکسترنال بگیرم
ظرفیت 1 یا نیم ترابایت
مدلی معرفی کنید که مطمئن باشه! من اصلا دوست ندارم بلایی سر اطلاعاتم بیاد. باهاش نمی خوام کشتی بگیرم ولی شاید بخوام جا به جاش بکنم ( مثل مسافرت ) در ضمن سرعت رایت و ریدش برام مهم نیست.
مرسی جواب میدید
بله 500 گیگ . فروشنده میگفت سامسونگ بهتره . اما رو حرف فروشنده خیلی نمیشه حساب کرد . وسترن گرین هم داشت میگقت قویتره یکمی گرون تر بودنقل قول:
سلام دوستان
من اینجا سوال پرسیدم ولی دوستان سرشون شلوغه، حالا اینجا هم میپرسم.
"خرید ابزار ذخیره سازی برای بایگانی عکس های خانوادگی"کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432012
برای یکی از اقوام قصد دارم برای ذخیره سازی عکس های خانوادگیش که با دوربین دیجیتال گرفته یه چیزی برای ذخیره سازی بگیرم.
حالا شما هارد رو پیشنهاد میدید یا دی وی دی یا چیز دیگه؟
اگه هارد هست هارد اکسترنال بگیرم یا اینترنال.
البته زیاد نمیخوام هزینه کنم و فضای زیادی هم نیاز ندارم چیزی در حدود 100 گیگ الی 200 گیگ و بیشتر ماندگاری اطلاعات برام مهم.
در حال حاضر کل عکس ها شده 16 گیگ که روی دی وی دی ورباتیم رایت کردم.
از حدود 50 الی 70 هزار تومن هم حاضر به هزینه میباشم.