لطفن راهنمایی کنید .(نمونه سوالات ادبیات پیش دانشگاهی یک)را از کجا پیدا کنم؟
Printable View
لطفن راهنمایی کنید .(نمونه سوالات ادبیات پیش دانشگاهی یک)را از کجا پیدا کنم؟
ثبت نام آزمون سراسری سال بعد کی شروع میشه یا تموم شده؟:19:
ببخشیدا ولی اون قسمت قرمز رو کاملا بیخود گفتن!!! هوا و فضا خیلی هم رشته خوبیه ولی فکر کنم تراز بالایی میخواد.نقل قول:
یکی یه راهنمایی بکنه منو
من می خوام هوا و فضا رو انتخاب کنم اما این اطرافیان می گن نمی تونی قبول شی و رشته خوبی نیست و اینا
دوستان هم می گن بریم الکترونیک
حالا این بین موندم
سلام
میگم اگر کسی سه ترم متوالی مشروط شده باشه و اخراج هم شده باشه باید چیکار کنه خواهش میکنم زودتر جواب بدید ممنون راستی دانشگاه آزاد و میگم جونه مادرتون جواب بدید راستی 31 واحد هم گذروندم واحد ساوه هم هست
خب کاری نمیتونه بکنه اخراج شده دیگهنقل قول:
نمیتونه ادامه بده مگه اینکه با مدرک قبلیش بره فراگیر پیام نور
که بازم مطمئن نیستم شدنی باشه
حیف اون دانشگاه نبود که درس نخوند و اخراج شد؟؟
واقعا دانشگاه خوبیه
راجعبه سوال دومتون باید بگم نه همون قبلیا هستننقل قول:
سوال اولتون هم دارم میگردم تا بزرام واستون در اولین فرصت آپ میکنم واستون
خسته نباشی ناامیدم کردی بابا همین طوری دارم گریه میکنم یعنی هیچ راه حلی وجود نداره
دوست عزیز ! طبق قوانین اینطوره! ولی دانشگاه ازاد خیلی ضابطه مند نیست و همچین دوست نداره دانشجوهاش را از دست بده ! شما تشریف ببرید دانشگاه اول با گروه آموزشی صحبت کنید نتیجه نمداد با رئیس دانشکده صحبت کنید نتیجه نداد با رئیس دانشگاه صحبت کنید. نتیحجه نداد با مرکز صحبت کنید! ببینید چه نتیجه ای میگیرید.نقل قول:
با فراهم شدن امكان انتخاب محل آزمون همزمان با ثبتنام؛
ثبتنام كنكور سراسري دانشگاه آزاد تا پنجشنبه ادامه دارد
ثبتنام كنكور سراسري دانشگاه آزاد اسلامي تا روز پنجشنبه 15 اسفند ماه ادامه دارد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، داوطلبان بايد براي ثبتنام ابتدا كارت اعتباري ثبتنام را از دفاتر پستي سراسر كشور تهيه و سپس براي ثبتنام به سايت مركز آزمون دانشگاه آزاد به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنند.
گفتني است، آزمون سراسري اين دانشگاه در رشتههاي غيرپزشكي طي روزهاي 11و 12 تيرماه 88 و آزمون رشتههاي گروه علوم پزشكي 26 تير ماه برگزار ميشود.
همچنين، همانند سال گذشته برخي از رشته شهرها كه داراي تعداد داوطلب قابل توجه بوده و ظرفيت آنها در انتخاب اول تكميل ميشود، به صورت ستاره دار در دفترچه راهنما درج شده است و لازم است داوطلبان اين رشته شهرها را در انتخاب اول خود انتخاب كنند.
لازم به ذكر است، در آزمون سراسري سال 88 هر داوطلب ميتواند در هنگام ثبتنام و بدون توجه به انتخاب رشته محلهاي خود، يكي از 209 حوزه امتحاني در آزمون غير پزشكي و 65 حوزه امتحاني در آزمون پزشكي را براي دريافت كارت و برگزاري آزمون انتخاب كند.
همچنين، در آزمون سراسري سال 88 دانشگاه آزاد اسلامي، سوابق تحصيلي داوطلبان در آزمون اعمال ميشود، بر اين اساس سوابق تحصيلي ديپلمههاي نظام جديد آموزش متوسط سالهاي84 تا 87 كه امتحانات آنها به صورت سراسري برگزار شده است، به ميزان 15 درصد در گزينش نهايي اعمال ميشود. بنابراين نمره كل نهايي اين دسته از داوطلبان بر اساس 85 درصد نمره آزمون و 15 درصد سوابق تحصيلي محاسبه ميشود.
دوستان یکی از بچه ها یه دفترچه آزاد گرفته ولی پشیمون شده نمیخواد شرکت کنه اگه کسی میخواد شمارش رو بدم بره ازش بگیره خونشون تهرانه محدوده جنت آباد شمالی و تا 15 انگار وقت داره که ثبت نام کنه
سلام
من پارسال تو کنکور ازمایشی که تو شهر لاهیجان دادم زیست شناسی سلولی مولکولی-میکروبیولوژی قبول شدم که میخوام اینو رزرو نگه دارم بخاطر اینکه شنیده بودم ازمایشگاه اینده ی خوبی داره
امسال که کنکور اصلیمه میخوام پزشکی بزنم که شاید بازم میگم شاید اگه شد یه جای بهتری قبول شم
حالا مشکل اینجاست که تو این قسمت های پزشکی هم اسم علوم ازمایشگاهی و دیدم که تو شهر هایی مثل بابل و تهران و ... هست
میخواستم ببینم این 2 تا یعنی سلولی میکروبیولوژی و علوم ازمایشگاهی چه فرقی باهم داره با اینکه شنیدم هردو ازمایشگاه هستن ؟
اگه توضیح بدین ممنون میشه
فکر نکنم بتونین رزرو نگه دارین...
از خود دانشگاه و یکی از دانشجو ها پرسیدم گفت که میشهنقل قول:
سسسسسسسسسسسسسسسلام به همه بچه های دانشگاه آزاد کرج:10:
دنبال یکی از دانشجویای رشته مکانیک ورودی 86 میگردم کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
کسی نمیدونه ؟
ببخشید یه سوال داشتم
واسه ثبت نام دانشگاه آزاد کد پیگیری 14 رقمی جدید نگرفتم همون کد سراسری رو زدم
مشکلی ایجاد میکنه؟؟باید چی کار کنم؟؟
پس با این تفاسیر که من به دروس تخصصی نرم افزار آشنایی دارم اشتباه کردم انتخاب اولم رو زدم خمین؟ تهران میتونستم قبول بشم؟ یا کرج؟ یا شهریار؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من حوزه رو نزدیک انتخاب کردم ...
اولی ستاره دار تهران بود فکر کنم ...
دومی رو هم زدم انگلستان :دی
چطوریاست این ؟!
البته آزمایشی ...
با سلام.دوستان اونایی که سال دومی هستن کد نظام وظیفه را چی زدن؟
یه نگاهی هم به این تاپیک بندازین لطفا
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3560011#post3560011
سلام
کسی جواب ما رو نداد .من میخام برم رشته عمران-عمران .رشته تجربی هم هستم ولی یکی از دوستان گفت نمیتونی بری ..ایاواقعیت داره ؟ مگه غیر پزشکی به دیپلم هم ربط داره؟
اگه میشه سریع جواب بدین گیر کردم به خدا.......
منظور از کد پیگیری چیه؟؟ چندتا کد پیگیری داریم شما کدومشو میگین؟؟نقل قول:
به هرحال هر آزمونی با آزمون دیگه فرق داره و اگه شما ماله سراسریو وارد کردن خب مشکل داره
همه جا میتونستی قبول شینقل قول:
خواستن توانستن است
ولی خب تهران که خیلی خیلی مشکله
کرج هم همینطور ولی شهریار یه کم راحت تره
عیبی نداره دوست عزیز بعدا میتونی انتقالی بگیری
نقل قول:
موفق باشی
اگه یه کم میگشتی حتما میدید که جواب دادیمنقل قول:
رشته تجربی منم شنیدم نمیتونی بری عمران - عمران
ولی دوتا زیر شاخه عمران رو میتونی بری
بازم از یه کار بلد بپرس
نقل قول:
منظور از کد پیگیری چیه؟؟ چندتا کد پیگیری داریم شما کدومشو میگین؟؟
به هرحال هر آزمونی با آزمون دیگه فرق داره و اگه شما ماله سراسریو وارد کردن خب مشکل داره
پرسیدم ازشون گفتن همونو باید بزنی
همه دوستام هم همونو زدن
مرسی که جواب دادین
آقا مهلت ثبت نام تا کی هست ؟؟؟؟؟؟
تمدید نمیشه ؟؟؟؟؟؟
15 اسفندنقل قول:
فکر نکنم یک بار شده:2:
مکانیک انرژی چطوره؟
بچه های سال دومی کدوم کد نظام وظیفه رو بزنند؟ (دفترچه خدمت نگرفتم)
منم همین سوالا پرسیده بودم که متاسفانه کسی تا حالا جواب نداده!نقل قول:
ما هم همین الان ثبت نام کردیم تموم شد
برای این هر کاری کردم نتونستم 14 رقمی رو بگیرم همون قبلی رو زدم
اولم رو زدم صنایع کرج
اول پاره وقت رو هم زدم مکانیک کرج
دوم پاره وقت رو هم زدم صنایع کرج
خدا کمک کنه هر کدوم رو قبول بشم با کله از اینجا تا کرج رو میدوم
امیدوارم قبول شی ما هم دعا کن سال اخر هستیم قبول شیم و گرنه باید بریم سربازی :41:نقل قول:
گرفتاری من این هست که حس و حال خوندن ازم رفته خفن :41:نقل قول:
تا من ثبت نام کردم تا شنبه تمدید شد !
چه خوب من دوستم میخواست ثبت نام کنه گیرش نیومد دفترچهببخشید فیمت اصلیش چند بود ؟من چند تا قیمت مختف دیدم
900 تومن....نقل قول:
دفترچه ببخشید فیمت اصلیش چند بود ؟
دوستان فقط بشتابید و ثبت نام کنید !
دیگه بعید میدونم دوباره تمدید کنند !
اگر هم سوالی هست بپرسید تا زود جواب بدیم مشکل حل بشه !
آموزش صرفه جویی در تجهیزات آزمایشگاهی در یک واحد دانشگاه آزاد
دوره های تخصصی صرفه جویی در مواد شیمیایی که سلامت دستگاههای آزمایشگاهی را تضمین می کند در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود. به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر آبرومند رئیس مجتمع آزمایشگاهی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد گفت: افرادی که در آزمایشگاهها مشغول فعالیت هستند باید اطلاعات اولیه از نحوه کار در آزمایشگاه و تجهیزات موجود در آن را داشته باشند. البته در حال حاضر در سراسر کشور از این آموزشهای استاندارد برخوردار نیستیم.
وی ادامه داد: افزایش ضریب ایمنی در آزمایشگاهها برای کارمندان و دانشجویان، وجود اطلاعات کافی در صورت بروز حوادث و نحوه برخورد با آن و صرفه جویی در زمان انجام پروژه های دانشجویی به ارتقای جایگاه پژوهش در آزمایشگاههای دانشگاهها کمک می کند.
بچه ها یه سوال می ارزه آزاد بری شیمی کاربردی
من امسال یه کلمه نخوندم بنظر شما در می آم !!
بله قول مییدم میارینقل قول:
فقط اطراف شهر بزنید لطفا.
:40:
بچه ها ظرفیت پاره وقت ها بر چه اساسی هست؟
سلام کارت ورود به جلسه برای آزمون رشته ریاضی تمام وقت کی صادر میشه ؟
دوستان یه سوال: تراز یه رشته تو پاره وقت با تراز همون رشته تو تمام وقت چقدر تفاوت داره؟
تمام وقت و پاره وقت فرقی نمی کنه!نقل قول:
سلام کارت ورود به جلسه برای آزمون رشته ریاضی تمام وقت کی صادر میشه ؟
بعد از کنکور دولتی دیگه !