این لینک بودجه بندی سولات کنکور سراسری سالهای 85، 86 و 87 رشته های ریاضی تجربی انسانی است
منبع :بودجه بندی :کد:www.raheandishe.com
کد:http://rapidshare.com/files/252632415/Bodje_Bandi.pdf.html
Printable View
این لینک بودجه بندی سولات کنکور سراسری سالهای 85، 86 و 87 رشته های ریاضی تجربی انسانی است
منبع :بودجه بندی :کد:www.raheandishe.com
کد:http://rapidshare.com/files/252632415/Bodje_Bandi.pdf.html
دوست عزیز اینجا مکانی هست که دوستان کنکوری می خوان باهم در ارتباط باشن و حرفهاشون رو بزنن و فکر نمیکنم که همش باید مطالب مفید البته از نظر شما نوشته بشهنقل قول:
کسی می تونه تعداد صفحات کتابای درسی پیش دانشگاهی رو بذاره اینجا؟
من دسترسی به خود کتابا ندارم و فعلا فقط از روی کتابای کمک درسی کار می کنم ولی می خوام یه ذهنیت درستی در مورد کتابای مدرسه هم داشته باشم و ممنون می شم اگه کسی لطف کنه تعداد صفحات رو واسم بذاره
دوستان راستی توی عربی فی زلال دعا و صور جمالیه توی کنکور میاد؟ آخه هرکی یه چیز میگه و من گیج شدم!
یادمه زمانی کنکور می دادم که نمیامد احتمال 90 درصد الانم همونطورهنقل قول:
نه نمیاد مطمئن باشین
چه رشته ای ؟نقل قول:
این واسه رشته ریاضی:نقل قول:
کسی می تونه تعداد صفحات کتابای درسی پیش دانشگاهی رو بذاره اینجا؟
من دسترسی به خود کتابا ندارم و فعلا فقط از روی کتابای کمک درسی کار می کنم ولی می خوام یه ذهنیت درستی در مورد کتابای مدرسه هم داشته باشم و ممنون می شم اگه کسی لطف کنه تعداد صفحات رو واسم بذاره
دیف 211
تحلیلی 151
گسسته 103
زبان و ادبیات فارسی 224
دین و زندگی 198
زبان 97
فیزیکو پیدا نکردم نمیدونم چه بلایی سرش اوردم! : دی
فک کنم حدود 250 صفحه بود
دوست عزیز اگه دنبال تعداد صفحات کتاب برای روش برنامه ریزی پاسکال هستی بهت میگم که اصلا به دردت نمیخورهنقل قول:
سلامنقل قول:
خدمت شما
ببخشید بچه ها منو میشناسن من اصولا روی تاپیک هایی که میزنم حساسم و دوست ندارم توش اسپم باشه و اگه ببینم خودم به مدیر میگم و سریع بسته میشه مثله تاپیک امتحان نهایی
من خودم 2 روز شیراز بودم بعد اومدم دیدم چندین صفحه رفته جلو بعد اومدم دیدم که همه پستا درست هستن و هیچ مشکلی نداره و درضمن اگه میبینین آمار پست دهی اینجا زیاده چون دوستان دارن از تجربات کنکوری های پارسال استفاده میکنن و ددارن به بچه ها توضیح میدن محوه چجوری درس و خوندن تا اشتباه نکنن
چون این کنکوری های ممکنه تا چند وقت دیگه دانشجو شن ( ایشالله ) دیگه کمتر بیاین
:40:مرسی از توجهتون:40:
من اصلا همچین چیزی نشنیدم تا حالا که بخوام ازش استفاده کنم...من مطالبو دارم از روی کتابای کمک درسی کار می کنم (البته فعلا که کتاب درسی در اختیارم نیست) و فقط می خواستم ببینم حجم مطالب پیش نسبت به سالای قبل چقدر تغییر می کنه و یه تصویری از حجم مطالب تو ذهنم باشه:20: به هر حال ممنون از راهنماییتوننقل قول:
خیلی ممنون از لطفتون:20::11:نقل قول:
اتفاقا من کتاب فیزیک پیش رو استثنائا به دستم رسیده و دارمش:20: نکنه کتاب شماست که گشته گشته تا رسیده به دست من:46:
اینا نمیادنقل قول:
واسه خوندن عربی یه پیشنهاد براتون دارم
( اشتباه بزرگ من تو کنکور 88 این بود که عربی و دینی رو گذاشتم واسه هفته اخر که متاسفانه تو هیچ کدوم موفق نبودم )
اما پیشنهاد
سعی کنید عربی 3 رو خیلی خوب و بیشتر کار کنین چون تست هاش رو خیلی راحت تر میشه زد
خوندن کلمه ها و معنی هم واسه درک مطلب خیلی به درد می خوره
وگر نه واسه 8 تا تست ترجمه بیشتر باید قواعد بلد بود تا معنی کلمه
چون اکثرا اختلاف گزینه ها تو صرف افعال هست
پس یادتون نره عربی 3 مهم تره و به نظر من از هر وقت شروع کردین واسه خوندن کنکور هفته ای سه روز ( روزی یه ساعت و نیم ) عربی بخونین ضرر نداره
سلام!
میشه منابع کنکور هنرو معرفی کنید؟
ممنون!
عربی فقط مرور و تست میخواد!
چند بار بخونین که به قواعد مسلط بشین و بعد فقط تست بزنین!زیاد تست بزنین!
چون سرعت واقعا مهمه!
تو کنکور یه متن میدن که باید سریع بخونینش و به چند تا سوال جواب بدین!
هرچی سرعت خوندن و فهمیدنتون رو بالاتر ببرین موفق تر میشین!
من یه سوال دارم این آزمون های سازمان سنجش از کجا میشه بودجه بندی و تاریخ برگزاریش و نحوه ثبت نامش رو پیدا کرد ؟
خود پیک سنجش اعلام میکنه و به مدارس هم بخشنامه میشه البته الان فکر کنم یه خورده زوده.
آزمونای سنجش جیززهنقل قول:
من یه سوال دارم این آزمون های سازمان سنجش از کجا میشه بودجه بندی و تاریخ برگزاریش و نحوه ثبت نامش رو پیدا کرد ؟
بابا افتضاحه خواهشا به حرف ما گوش کنید
آره سنجش رو فقط 3 تای آخری(جامع) رو ثبت نام کنین اونم فقط به خاطر اینکه جامعه آماریش بالاست میتونی خودتو محک بزنی...نقل قول:
آزمونای سنجش جیززه
بابا افتضاحه خواهشا به حرف ما گوش کنید
سعید راست میگهنقل قول:
اگه خواستی بری فقط همون سه تا جامع بعد از عید رو برو
بله سطح سوالاش در سطح بسیار پایینی هست
انگار از شما بپرسن 2*2 می شه چند
از دوستاني كه پيش دانشگاهي رو گذروندن ميخواستم بپرسم كه آيا موارد زير توي درس ديفرانسيل كاربرد دارند؟
>>مثلثات و معادلات مثلثاتي
>>رسم نمودارها توسط كاربرد مشتق
اصلا رسم نمودارها (توسط كاربرد مشتق) تو كنكور مهمه يا فقط نكته هاي مربوط به اونها و مسايل پارامتريشون ؟
من مثلثاتم خيلي ضعيفه:13: بايد چه كتاب هايي و با چه روشي مطالعه كنم؟(كتاب سبز مثلثات - قلمچي چطوره؟)
ولی خیلی شبیه سوالای کنکوره.حداقل از قلم چی سوالاش به کنکور نزدیک تره.نقل قول:
3 تای آخرو شرکت کنین حتما . درسته آسونه ولی برای همه آسونه تو رقابت تاثیر نمیذاره
بچه ها میخوام یک سوالی ازتون بپرسم و دوست دارم هر کی که میخواد کنکور بده و تو این تاپیک سر میزنه جواب بده:
می خوام بدونم اگه همه ی درسها رو خوب بخونین و کنکور بدین فکر میکنین چه درصدهایی بیارین(البته منظورم تو سراسری هست نه ازاد) لطفا درصد تک تک درسهای کنکورتون رو که پیش بینی میکنین بنویسین و هر کسی که مینویسه لطفا الکی ننویسه و همونی که واقعا فکر میکنه میزنه رو بنویسه.
درضمن من این سوال رو از روی سرگرمی و اینجور چیزها ننوشتم و دلیلی پشت این قضیه دارم که بعد که همتون نوشتین توضیح میدم
باید بلد باشی معادلات رو حل کنی ( البته نه اون پیچیده ها ) معادلات معمولی که مثلا ممکنه بخوای ریشه مشتق را بگیرینقل قول:
رسم نمودار ها توسط مشتق هم بیشتر واسه امتحان تشریحی مهمه
اما اکثر سال ها ( 88 نه ) مثلا یه نمودار میکشن و معادله اون نمودار هم میدن و یکی از ضریب X یا ... رو مجهول میذارن
باید با توجه به مجانب ها و ... بتونی جواب بدی
یکی دو تا سوال هم که همیشه مستقیم مربوط به مثلثات هست که مجموعه جواب بخواد
سلام دوستان فیزیک ریاضی پیش با تجروبی فرقش تو چی هست ؟
و دیفرانسیل همون حسابان هست در سطح پیشرفته و گسترده تر یا مثلا فرمول های کوچک تر و راه حل های آسون تر توشه ؟
در ضمن بخش تابع هم داره ؟
حرف شما کاملا درستهنقل قول:
از ما که گذشت بقیه باید شرکت کنن:10:
ادبیات بالای80نقل قول:
عربی 100.
دین و زندگی بالای 70
انگلیسی بالای 70
ریاضی 60-70
فیزیک70-80
شیمی بالای 80.
------------------------
اولاي ديف يه سري چيزاي جديد مثل دنباله و سري داره اما بقيه اش همينطوريه كه گفتين!:20:نقل قول:
درمورد فيزيك من دقيق نميدونم!
اما فيزيك تجربيا چند قسمتي رو از فيزيك رشته رياضي كمتر داره!
مثلا فصل اخر اونا قسمت ديود رو كه تو كتاب رشته رياضي هست نداره!:46:
خوب اولین نفر درصد هاش رو گذاشت حالا نوبت منه که خودمم درصدهامو بگمنقل قول:
ادبیات 100
عربی100
دین و زندگی 100
انگلیسی 100
زمین شناسی 100
ریاضی 100
زیست شناسی 100
فیزیک 100
شیمی 100
منم فکر کنم نفر سوم باشم که می گم:20:نقل قول:
ادبیات:94.6
عربی:100
دین و زندگی:100
زبان انگلیسی:100
ریاضیات:97.5
فیزیک:100
شیمی:100
:31:نقل قول:بابا دمتون گرم من اگه ریاضی رو بتونم بالای 30 40 بزنم کلامو 6 متر پرت میکنم هوا :31:نقل قول:
حالا غیر از شوخی ، جریان چیه ؟ قضیه اعتماد به نفس اینا که نیست نه ؟ جالبه تازه الان فهمیدم زیاد اعتماد به نفس ندارم !:19:
دادا یه سال وقت داری فارغ التحصیلم که هستی وقتت زیاده میتونی کلی ریاضیتو قوی کنی حالا با کلاس یا کتاب یا هر چیز دیگهنقل قول:
بابا دمتون گرم من اگه ریاضی رو بتونم بالای 30 40 بزنم کلامو 6 متر پرت میکنم هوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میگه 30 40 بزنم کلامو پرت میکنم هوا که نخونده باشه و وقت رو از دست داده باشه و وقت جبران نباشه...
من خودم ریاضی هیچی حالیم نیست حسابان رو هم پارسال به زور پاس کردم دیفرانسیلم امسال افتادم ولی نمرمو درست کردم
اما امسال میخوام بخونم حداقل به ریاضی بالا60 امید دارم...
راستی هم استانی هم هستیم البته نه استانی که الان توشی زادگاهت منظورمه...
یعنی سوالای کنکور هم همینطوری آسونه ؟!نقل قول:
پشتیبان اجباریه یا اختیاری ؟نقل قول:
وظایفش چیه ؟
منم وضعیتم عین شما بود البته پایین تر !نقل قول:
ایول امید و انگیزه . دمت گرم به منم انگیزه دادی .
راستی زادگاهم محل سکونتم ( که بقل نوشته ) نیست ها . زادگاهم جای دیگست .
مرسی
eeee انگیزه گرفتی؟ خب خوبه به خودم امیدوار شدمنقل قول:
منم وضعیتم عین شما بود البته پایین تر !
ایول امید و انگیزه . دمت گرم به منم انگیزه دادی .
راستی زادگاهم محل سکونتم ( که بقل نوشته ) نیست ها . زادگاهم جای دیگست .
مرسی
خب منم همینو گفتم دیگه من هم استانیه زادگاهتم آقای خمری
چه جالب ، خوشحال شدم :10: ! ولی کلا فکر نکنم با کتاب خالی فقط بشه به چنین درصد هایی رسید ، میشه ؟ یعنی کتابی هست اینجوری باشه ؟نقل قول:
من یه مشکلی توی خوندن دارم. از وقتی که شروع کردم به خوندن درسها، به احتمال خیلی زیاد چیزایی رو خوندم که اصلا تو کنکور نمیاد. اما من با دقت زیاد اونا رو هم خوندم. میخواستم ببینم چه چیزایی توی چه درسهایی حتما حذفه و نمیاد؟نقل قول:
کدوم آزمونها بهتر از همس؟نقل قول:
تایید میشه!نقل قول:
پیش بینیش واسه من یکی که سخته خیلی!نقل قول:
اما خب به نظرم هرکی تلاش میکنه که همه رو 100 بزنه یا خودشو به 100 تا جایی که میتونه نزدیک کنه.
من اگه بخوام ببینم با توجه به تلاشم چقدر به 100 نزدیک میشم، میگم که 100 درصد تلاشم رو میکنم.
اما اگه بخوام واقع بینانه درصدهامو بگم ایناس حدودا:
ادبیات: 80
عربی: 95
دین و زندگی: 95
انگلیسی: 95
ریاضی: 50
فیزیک: 80
شیمی: 80
من عاشق اعداد اعشاری که دادی شدم!!! :31: (بابا دقت!!)نقل قول:
عمو قلمنقل قول:
کدوم آزمونها بهتر از همس؟
بستگی به خودت داره آره کتابای خوبی هست که درس و توپ توضیح داده باشه..نقل قول:
چه جالب ، خوشحال شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! ولی کلا فکر نکنم با کتاب خالی فقط بشه به چنین درصد هایی رسید ، میشه ؟ یعنی کتابی هست اینجوری باشه ؟
واسه حسابان کتاب عباس امیدوار واسه دیف کتاب مهندس مهربان که خدا کنه تا آخر تابستون دیف 2 هم بیاد...
به قول داداشم: وقتی میتونن شما رو با سوالات آسون بندازن، چرا سخت بدن؟ :27:نقل قول:
اگه منظورت کتاب درسیه، به نظرم میشه.نقل قول:
با توجه به کنکور آزادی که دادم، و میگن سوالات آزاد و سراسری تفاوت خیلی زیادی با هم ندارن، میگم که با کتاب خالی هم میشه درصد بالا اورد. البته این نظر منه و به خاطر همینم روشم رو متمرکز کردم که دوره زیاد بکنم.
مثلا توی یکی از کنکورهایی (آزاد) که از خودم گرفته بودم (2 هفته بعد از امتحان نهایی ها)، تونستم فقط با اکتفا به کتاب (فقط با کتابهای سوم) این درصدها رو دربیارم:
ادبیات: 14.5
عربی: 69.3
دین و زندگی: 28
زبان انگلیسی: 56
ریاضیات: 12.5
فیزیک: 20
شیمی: 21.3
اما با چیزایی که شنیدم و دوستان همینجا گفتن دیدم که قلمچی خیلی آزمون میگیره و باید حتما طبق برنامه ش پیش رفت وگرنه بد میشه. من نمیخوام طبق برنامه ای پیش برم و با برنامه ی خودم میخوام پیش برم. آزمون خوب که زیاد هم نباشه (حدود 2 ماه یکبار) و سوالاتشم به سوالهای کنکور سراسری نزدیک باشه چی هست؟نقل قول:
عمو قلم
ممنون