یعنی چطور میشه GT555 که DDR3 هست از 6770 که DDR5 هست قویتر یا هم اندازه باشن؟!
میشه توضیح بدی؟
Printable View
یعنی چطور میشه GT555 که DDR3 هست از 6770 که DDR5 هست قویتر یا هم اندازه باشن؟!
میشه توضیح بدی؟
نقل قول:کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html
تو قسمت مشخصات اول میبینیم که core speed 555 بالاتره و برابرهکد:http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html
شیدر اسپید خیلی بالاتره
مموری اسپیدش کمه (همون بحث DDR بودنش)
اما باس هردوشون 128 هست
اون DDR5 بودن سرعت مموری رو نشون میده نه جی پی یو
با این حال اینقدرها فک نکنم استفاده از رم زیاد باشه که گلوگاه ایجاد کنه
و تعداد core ها و بنچمارک ها و بقیه موارد هم رو که میبینید
البته نوشته 555 که 4 ورژن داره
ورژن آخرش که هیچی
اون سه مورد هم تا حدی نزدیک به هم هستن
بهترین کارت گرافیک بین لپ تاپ ها تا 14000000 چیه؟y570 خوبه؟
555 از سری جیفورسنقل قول:
و 6770 از سری رادئون
هر دو تقریبا برابر هستن
برای بازی هایی که چند سال دیگه میان بازم این 555 با 6770 تفاوتی ندارن؟
منظورم اینه که ddr5 برای بازی های آینده بهتر نیس؟
سلام
میخواستم بدونم کارت گرافیک آنبرد Intel® HD Graphics 3000 برای کارهای عادی مثل وبگردی - تماشای فیلم hd و عکس خوبه و براحتی جوابگو هست؟؟
مدل لپ تاب مورد نظر هم hp 4530 -cor i3 هستش !!!
نه فرقی ندارننقل قول:
هر دو در یه سطح هستن
تو بنچمارک notebookcheck مدل 555 واسه بازی بهتر از 6770 فریم داده بود ولی ننوشته بود DDR چنده
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
آره جواب میدهنقل قول:
از جواباتون ممنون
یه سوال:
تو مدل GE620 DX ام اس آی مدل گرافیک رو اینطوری نوشته بود:
GT 555m DDR3
بعد تو مدل بالاترش - فک کنم GX680 - ام اس آی مدل گرافیک رو اینطوری نوشته بود:
GT 555 DDR5
این دو تا چه فرقی دارن؟
اون m تو مدل اولی نشونه ی چیه که دومی نداره؟
یه سوال دیگه :
اینکه صفحه نمایش فول اچ دی باشه یا اچ دی باشه چقدر در کیفیت تصاویر تاثیر دارن؟
یعنی مثلا 555 روی صفحه نمایش فول بهتر جواب میده؟ یا نه ... فول اچ دی با اچ دی فرقی نداره؟
البته فقط برای بازی نه.کلا نرم افزارهای گرافیکی.
وای یه ساعت توضیح دادم ارور دادنقل قول:
بازم از نو
ببین دوست عزیز اول بابت DDR5 یا 3
کامل توضیح بدم
جی پی یو هر بار که اطلاعات رو پردازش میکنه باید منتقلش کنه به مموری گرافیکش خب این یه مسیر یا گذرگاه یا جاده هست که باید اطلاعات ازش عبور کنن هر چی این جاده پهن تر باشه اطلاعات سری تر میرن و ایجاد گلوگاه نمیکنن خب DDR5 هم جادش پهن تر هست از DDR3 (ولی در اصل پهن تر نیست یه اندازه شاید باشه ولی DDR5 میشه گفت جادش دو طبقه هست)
تو بازی مخصوصا تو لپتاپ که جی پی یو قدرت آنچنانی نداره این گلوگاه کلا ایجاد نمیشه چون حجم اطلاعات پردازشی هم تو بازی ها کمه ولی سرعت پردازش باید بالا باشه تا تعداد فریم بره بالا
اما در نرم افزارهای گرافیکی سریع چون حجم اطلاعات زیاده DDR5 عملکردش بهتره
سعی کردم خیلی ساده و کامل توضیح بدم بد شد دیگه ببخشید
اون دوتا هیچ فرقی ندارن جز نوع مموریشون که یکی DDR5 هست و یکی DDR3 مگه اینه باس مموریشون متفاوت باشه
اما چون گرافیک لپ تاپ با گرافیک کامپیوتری متفاوته برای مشخص کردن گرافیکهای کامپیوتری اول مدل یا کلمه mobillity میارن یا آخر مدل حرف m میزارن که اونم اولین حرف موبایلیتی هست
تو اون یکی هم یادشون رفته M رو بزارن
صفحه نمایش یه چیز کاملا شخصیه
من FHD رو از HD تشخیص میدم ولی +HD رو از FHD نمیتونم
خب شاید یکی باشه که این دو رو از هم تشخیص بده
اما تاثیر FHD تو کیفیت زیاده چون زاویه دید خوبی به صفحه میده
اما اندازه نمایشگر هم مهمه صفحه نمایش کوچیک اگه FHD باشه علاوه بر ریز نشون دادن نوشته تصویر رو تیره تر هم نشون میده
اما اگه اندازه صفحه هم متناسب باشه عالیه
555 رو FHD هم جواب میده ولی بهتر و بدترش گفتم سلیقه اس هست وگرنه اینجا تناسب کارت گرافیک با کمیت نمایش خیلی تاثیر نداره
برای بازی که واسه خیلی ها مهم نیست تقریبا ولی واسه کارای گرافیک هم زیاد تاثیر آنچنانی نداره مخصوصا چون کار گرافیک خیلی حرفه ای فکر نکنم قراره باشه رو لپ تاپ انجام بشه
موفق باشید
از راهنماییاتون ممنون
خب من چند هفته میشه اطلاعات در مورد لپتاپ جمع میکنم که بهترین گزینه رو خرید کنم؛میشه گفت میخوام بدونم چی میخرم.
6770 توی 6080 اچ پی بکار رفته
555 توی ام اس آی جی ای 620 دی ایکس بکار رفته
حالا به نظر شما تو این سطح قیمت (1300)دیگه چه لپتاپایی با گرافیک خوب پیدا میشه؟
550 که توی ایسوس n53sn هست چطوره؟
آیا این کار برای لپ تاپ مقدوره ؟
کارت گرافیک انویدیای خود را به کارت های کوادرو و رندرنینگ تبدیل کنید
تفاوت کلی کارتهای رندرینگ و گیمینگ یعنی کوادرو با جیفورس یا Fire GL با ATI تنها در درایور آنها است
به این صورت که درایور کارتهای گیم با دایرکس سازگارند و درایور کارتهای رندرینگ با Open GL و در سخت افزار تقریبا یکی هستند
همون طور که از نام تاپیک پیداست تبدیل کارتهای معمولی جیفورس به مدلهای حرفه ای کوادرو هست
البته قبلش چند نکته هست که باید یاد آور بشم :
1-اگر شما کارت جیفورسی دارید که در حال حاضر از اون استفاده می کنید تبدیلش(یا امکان تبدیلش) برای شما یک مزیت هست
2-اگر شما قصد دارید که یک کارت دست دوم جیفرس بگیرید باز هم این تاپیک می تونه به شما کمک کنه
3-اگر فقط از سیستم برای گیم استفاده می کنید اصلا این تاپیک را نخونید چون نه تنها برای شما هیچ افزایش کارایی نداره بلکه بسیار هم کارایی شما را در گیم کم می کنه
4-کسانی که از نرم افزار های مهندسی پیشرفته مثل مکس و اتودسک و ... استفاده می کنند محتوای این تاپیک اگر براشون سودمند و دارای مزیت نباشه خیلی بهشون کمک می کنه
5-از کاربران مبتدی اکیدا درخواست میشه که مستندات این تاپیک را روی سیستمشون انجام ندن.....
و اما بحث اصلی ما که همون تبدیل کارتهای جیفورس به کوادرو هست :
حتما مهندسان معماری و کاربران واحد های انیمیشن سازی این را می دونند که کارتهای کوادرو چقدر در افزایش کارایی اونها موثر هست
و همینطور حتما در جریان هستند که قیمت این کارتها در ایران و در جهان چقدر بالاست!!!!
توجه کنید که کارتی مثل FX1700 دقیقا همون مدل معروف جیفرس 8600 هست با همون هسته و همون حافظه و همون مشخصات فنی
و همینطور کارتی مثل FX 4600 دقیقا همون مدل 8800GTS هست
در این تاپیک من به شما کمک می کنم که اگر کاربر حرفه ای نرم افزار های 3D هستید به راحتی از این قابلیت سود ببرید
شما برای تبدیل این کارتها باید 4 مرحله را انجام بدین بدین شرح :
1-شناسایی مدل و کد هسته GPU
2-تبدیل نرم افزاری به کوادرو
3-نصب درایور مربوطه
مر حله اول :
برای مرحله اول نرم افزار GPU-Z را که بصورت رایگان هست از اینتر نت دریافت کنید و در قسمت مشخصات سخت افزاری هسته و DEVICE ID را پیدا کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا در شات بالا نوع هسته همون G80 هست و DEVICE ID هم 10D-0193 هست
بعدش باید ببینید که مشخصات هسته و ID کارت شما با انواع کوارو همخوانی داره یا نه!؟
برای اینکار یک درایور (آخرین نسخه بهتر هست) کوادرو را از سایت انویدیا دانلود کنید که به همراهش یک فایل زمینه هست با نام : nvdisp.inf
شما این فایل را باز کنید و در داخلش لیست کامل ID ها وجود داره بدین شکل :
اگر نتیجه تست بالا مثبت بود یعنی کارت شما کاملا بصورت نرم افزاری قابلیت تبدیل به یک کارت کوادرو را داره و میرید به قسمت بعدی
قسمت دوم :
تبدیل نرم افزاری :
اگر موارد قسمت اول کاملا برای شما صادق بود در این قسمت برنامه RIVA TUNER را از اینترنت دانلود کنید
بعد از نصب ریوا شما در قسمت TARGET ADAPTER وارد CUSTOMIZE بشید
در این پنجره آیکون های مختلفی وجود داره و شما اولین آیکون را انتخاب کنید ( Low-level system)
یک پنجره جدید باز میشه به شکل زیر :
وارد تب NVStrap بشید
در قسمت PCI DeviceID settings گزینه CUSTOM را انتخاب کنید
بعد گزینه Use ROM straps for PCI DeviceID programming option را فعال کنید
با فعال کردنش مدل کارت کوادرو را به شما نشون میده که برای کارت 8800GTS همون FX4600 هست و شما این گزینه را فعال کنید
بعد از این تغییرات APPLY کنید و OK را فشار بدید تا سیستم ریستارت بشه
مرحله سوم :
نصب درایور :
در این مرحله درایور مربوطه را از سایت انویدیا که در مرحله اول دانلود کردین را اجرا کنید(نصب) و بعد از ریستارت شدن سیستم نرم افزار GPU-Z را باز کنید
برای کارتی مثل 8800GTS باید به شکل زیر تغییر کنه :
بدین ترتیب عملیات با موفقیت انجام شد
توجه کنید که تبدیل سایر کارتها ه به همین شکل هست و مثلا جیفورس 8600 به FX1700 و جیفورس 8500 هم به FX570 تبدیل میشه
شما به کد هسته ها دقت کنید مدل کارت گرافیک دقیقا مشخص میشه
همچنین از طریق سایت انویدیا یا gpu-z میشه فهمید که چه هسته هایی مربوط به چه کارتهایی هست
این هم نمونه تغییر کارکرد کارت گرافیک 8800gts
حالا نحوه برگشتن کارت از کوادرو به جبفورس
همون سیر رفت را باید برعکس برگردین تا به کارت جیفورس تبدیل بشه
گرداورنده و ترجمه : هات اورکلاک
دوستان یک سوال
لپتاپ اپل سری مکبوک هم داریم که کارت گرافیک 2 گیگ DDR3 داشته باشه؟!!؟
555 با 550 حدود 10 درصدی تفاوت قدرت دارهنقل قول:
تو 1300 خیلی خوبه
اگه با این بودجه 555 گیرتون نیاد من نظرم رو اینه که 6770 بگیرید
کلا یه قیمت هم دارید بابتش میدید
گویا امکانش هست ولی مثل همون مدل کار کنه دقیق که نهنقل قول:
میشه یکی اینارو بطور دقیق یه توضیح ساده و جامع بده که به چه معنی هستند؟ تکنولژی هستند یااسم شرکت یا ...
ﺭﻧﺪﺭﯾﻨﮓ
ﮔﯿﻤﯿﻨﮓ
ﮐﻮﺍﺩﺭﻭ
ﺟﯿﻔﻮﺭﺱ
Fire GL
ATI
ﺩﺍﯾﺮﮐﺲ
Open GL
یه ذره بد نوشته شده بود من چیزی که خودم فهمیدم رو میگم اگه اشتباه کردم اصلاحش کنیدنقل قول:
اولیش رندرینگ هست
منظور جمع آوری کل مجموعه ای هست که شما کنار هم گذاشتی
یعنی چی حالا
مثلا تو 3D max ما میخوایم یه شی رو درست کنیم تیکه تیکه کامل میکنیم تکسچرها و غیره رو کنار هم قرار میدیم
با اغاز عملیات رندر اینا با هم ترکیب میشن به هم میچسبن با هم کار میکنن و میشن مجموعه چیزی که می میخوایم
نمیدونم تونستم مفهومو برسونم یا نه
دومیش گیمینگ هست
منظور در کل بازی کردن و پلی کردن گیم های کامپیوتری
بیشتر اینجا باید منظور گرافیک های مناسب گیمینگ مد نظر باشه
گرافیک های قدرتمندی که بتونن fps بیشتری بدن با جزئیات بالاتر
کوادرو به یک سری از کارتهای گرافیک شرکت NVIDIA گفته میشه
که مخصوص کارهای رندرینگ گرافیکی و نرم افزاری قوی هست
جی فورس هم محصول شرکت NVIDIA هست فقط بهینه شده
واسه گیمینگ و کارهای مالتی مدیا
Fire ها همون کاری رو واسه AMD میکنن که کوادرو ها در NVIDIA انجام میدن
ATI شرکت رقیب NVIDIA که در زمینه تولید چیپ و کارت گرافیک فعالیت داشت ولی بعدا AMD شرکت رو میخره و نام سری کارتهاشو تغییر میده
آخریشو هم نتونستم بخونم
اینایی که گفتم توضیح بدید رو از پست قبلی که تبدیل جیفورس به کوادرو بود خونده بودم؛میخواستم دقیقا متوجه بشمنقل قول:
اون آخری هم فک کنم DirectX و OpenGL بودند؛درسته؟
سلام
از دوستانی که تخصص دارند میخواستم بپرسم بنظرتون ATI 6630 1024MB برای یک لپ تاپ قوی تره و بهتر میتونه بازی هایی نظیر FIFA 12 و فیلم های HD رو نشون بده یا ATI 5650 1024MB ؟
اگر لطف کنید و هر 2 گزینه رو از لحاظ اجرا بازیهای کامپیوتری نسل امروز از قبیل FIFA 12 , PES 2012 , MAFIA و امثال اینها یه بررسی کوچیک در حدی که من متوجه برتری ها و نقاط ضعفش بشم ، انجام بدید خیلی خیلی ممنون میشم
با تشکر
آخ آخ این پست خیلی وقته اینجاست من ندیده بودمنقل قول:
شرمنده
directx و opengl دو API هستن که مستقیم با خود کارت گرافیک کار میکنن
یه کم ساده تر بخوام توضیح بدم شما یه شکلی رو بخوای تو بازی یا نرم افزار به کاربر نشون بدی باید با برنامه نویسی و طراحی توسط یکی از این دو برنامه باشه
6630 چند درصدی از 5650 قویترهنقل قول:
البته خیلی کمه این مقدار
تو بازی های معمولی مث فیفا و پرو همتاثیر فریم اونقدری نیست که نشه بازی کرد
ولی تو بازیهای گرافیکی سنگین مجبور میشید از حالت نرمال استفاده کنید
من نمیدونم قصد خرید دارید یا نه
ولی اگه برای گیم میخواید حداقل چیزی در حد 540 دست و پا کنید
والا من دانشجو کامپیوتر هستم و کار اول و اصلیم برنامه نویسی هست . اما به هر ترتیب باید لبتاپی که میگیرم تا جایی که میشه همه جانبه باشه . اما بحث قیمت هم به هر حال دست و پای من خریدار رو میبنده .
شخصاً دوست داشتم یه Apple 15 inch بگیرم اما بودجه ام اجازه اینکار رو نمیده و جای هم سراغ ندارم که بتونم اینو قسطی بخرم .
از برند SONY البته در لبتاپ ها تعریف زیادی نشنیدم جز قیمت های گزاف بی دلیل . HP هم مشکلات خاص خودش رو داره و اون داغ کردن صفحه کیبوردش . اینه که الان انتخاب هام محدود به Vostro 3450 و EA4BGX/BJ سونی هست اجباراً !
شخصاً نظرم روی Vostro DELL هست که از گارت گرافیک 6630 بهره میبره
نظر شما چیه ؟ میتونه از پس کار های گرافیکی و بازی هایی نظیر Crysis - حتی با گرافیک Medium - بر بیاد و میشه روش به عنوان یه لب تاپ خوب حساب کرد ؟
سلام
بي زحمت اينا رو بر حسب قدرت اجراي بازي و نرم افزار گرافيكي رده بندي كنيد:
gt540m
6770m
gt525m
6490m
--------------------
منظور 540 بود:31:ويرايش شد
Radeon HD 6310چطوره خوب برای گیم نه گیم های حرفه ای
vostro یکی از سری های خوب دل هست هم محکم هست هم کیفیت خوبی دارهنقل قول:
ولی نظر من اینه همینجوری از کنار برندهای دیگه رد نشید
حتما یه تاپیک تو بخش خرید بزنید تا روش بحث بشه و بشه راهنماییتون کنن
قیمت و کارایی و ابعاد و اولویت هاتونو مشخص کنید پیشنهاد ها و نقاط ضعف و قوتشون رو بهتون میگن
موفق باشید
واقعیتش مدل 450 GT که نداریم ولی اگه منظورتون 540 بودهنقل قول:
6770
540
525
6490
دو مدل آخر اصلا برای بازی پیشنهاد نمیشه
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
اصلا واسه گیم مناسب نیست باهاش فقط میشه انگری بردز بازی کردنقل قول:
گرافیک اینتل 3000 سندی بریج ها از این گرافیک قویتره
دور و برش نرید
سلام من مي خوام يه لب تاپ بگيرم براي كاري گرافيكي تقريبا سنگين بين دو مدل گير كردم ASUS N43SN با كارت گرافيك GF 550 1gig و Lenovo Y470 با كارت گرافيك GF 555 2gig با حدودا 200000 تومن تفاوت قيمت بقيه ايتم هاشون تقريبا يكي هست مي خواستم ببينم 550 جواب مي ده يا نه؟ از GF 555 بالاتر هم هست؟
برای کار گرافیکی در چه حد؟نقل قول:
حدود اختلاف قدرت این دو کارت تقریبا 10 درصده
از 555 بالاتر سری GTX هست که روی گیمینگ لپ تاپ هاست
و سری مخصوص کارهای گرافیکی هم quadro ها هستن که روی workstation ها سوارن
براي كار با 3dmax و راينو وalias كلا با نرم افزار هاي طراحي شما چه مدلي پيشنهاد مي كنيد(غير از اين دو مدل)؟
راستي اين مدلا كه گفتم كارتشون quadro نيستن؟ مي شه شما كه استاديد يكي دو مدل كه كارتشون quadro باشه معرفي كنيد؟ اگه قيمتشون رو هم بگيد ممنون مي شم
لطفا به تالار خرید مراجعه بشهنقل قول:
خیلی ممنون
يه سوال بين
hp 4530 :ATI Radeon 6470 1.0 GB up to 3.0 GB
و
acer 5755 :GeForce® GT540M 1.0 GB up to 4.0 GB
كدام بهتره؟براي بازي و كيفيت ساخت؟و تماساي فيلم
مسلما گرافیک 5755 بهتره
سلام دوستان اين دو تا كارت گرافيك كدوم بالاتره Nvidia NVS 2100M,512MB و Nvidia NVS 4200M,512MB ؟ يه سئوال ديگه رده اين كارتها چنده تو كلاس high renge هستن ؟ از لحاظ كاربرد اينها بالاترن يا GeForce GT 555M ؟
دوست عزیز اینها gpu های بازی نیستند و برای کارهای خاصی هستند.معمولا رو لپتاپهای workstation وجود دارند.برای بازی فوق العاده ضعیف هستند.4200 در حد gt520 (شاید هم کمتر)و 2100 هم که دیگه هیچی!با این کارتها فکر کنم فقط بتونی fifa بازی کنی!
همین توضیح بسته که 4200 فقط 24 پروسسور داره و 2100 هم 16 تا!!!در صورتی که واسه بازی حد اقل 96 باید باشه برای nvidia cuda وبرای ati/amd حد اقل 400-480 تا پروسسور stream لازمه
ممنون لب تاپ براي بازي نمي خوام يعني اين كارت گرافيكا واسه كاراي گرافيكي بهتر از 555 هستن؟
بر اساس opengl ساخته شدننقل قول:
و برای طراحی های گرافیکی کاربردشون بهتره
تو سایت نت بوک چک میتونید بنچمارک نرم افزاریشون رو ببینید و مقایسه کنید
موفق باشید
بازم با این مشخصات فکر نمی کنم زیاد واسه کارهای گرافیکی سنگین هم خوب باشن.تو بنچمارکها که class 3 هستند هر دو.مثلا nvidia quadro 5000 هم واسه بازی نیست.ولی خیلی قویه و تو بنچمارکها هم تو رده های 550 و... هست.ولی اینا فکر نکنم زیاد جالب باشن.همون 550 یا 555 هم واسه کارهای گرافیکی خیلی خوبن.به نظرم لزومی نداره سراغ اینها برید
سايتي هست كه بشه فهميد با لپ تاپپي با گرافيك acer 5755 :GeForce® GT540M 1.0 GB up to 4.0 GB چه بازي هاي رو ميشه اجرا كرد؟
قدرت گرافیک AMD 6490 1G DDR5 تو چه حدودایی هست؟
سلام با خيلي ببخشيد ولي تاپيكي براي اين لپ تاپ پيدا نكردم كسي در موردش چيزي ميدونه؟
Acer Aspire 4830TG