دوستان وقتی خواستم با سوزن DVD Key رو بگیرم ارور دادداد بعد از اون دیگه درایو شناخته نمیشه تو رو خدا کمک کنید . DVD key هم ندارم .
Printable View
دوستان وقتی خواستم با سوزن DVD Key رو بگیرم ارور دادداد بعد از اون دیگه درایو شناخته نمیشه تو رو خدا کمک کنید . DVD key هم ندارم .
ازlite on eraserاستفاده نکردی؟نقل قول:
مطمینی سوزن به جای دیگه نخورد؟دودی چیزی بده بیرون
در غیر اینصورت مشکلی نیست کنسول و کامپیوتر رو ریستارت کنی باید حل بشه اگه نشد احتمالا درایو سوخته که بعیده البته برای من هم همچین مشکلی به وجود اومده ولی با ریستارت حل شد .راستی از گزینه یviaهم استفاده بکن
شک دارم دقیقا خورده باشه . یکم اینورتر شاید رو جاهای سبز . ری استارت هم کردم نشد !
منم همین مشکل رو داشتم که فهمیدم دستم تکون خورده زدم جای دیگه و برد دی وی دی رام رو عوض کردم درست شد.نقل قول:
ببین کنسول رو روشن میکنی ic بزرگه روی برد درایو خیلی داغ میشه.اگه شد مشکلت مثل ماله منه
چه جوری باید عوض کرد ؟ چقدر خرجش میشه ؟
اگه خودت بلدی دقت کنی چهارتا سیم لحیم شده به برد درایو اونارو باید جدا کنی وصل کنی به برد جدید.نقل قول:
اگه بلد نیستی جمش کن ببر بیرون 2 دقیقه کار داره.حدودا 30 یا 40 تومنه قیمت بردش
دوستان یه چیزی : این کنسولی که خواستم LT بریزم نمیدونستم که آبدیت دشبردش از اون نیمه انجام شده هاس . یعنی وسط آبدیت دشبرد نیمه کاره تموم شده ! الان هم بعد از این کاری که کردم درایوش بیرون نمیاد . میتونه ربطی داشته باشه ؟
عـــلی جان زدی دستگاه رو پکوندی برادر :)
اگه دیگه نمیاد بیرون و تو داشبورد میزنه Oppening یعنی درایو نیم سوز شده ، چون DVDKey نداری ، پس جایگزین کردن درایو هم ممکن نیست => کنسول بریک شده ! ( DVD Player هم نیس دیگه : دی )
البته من این شرایط رو خودم دیدم که میگم ؛ بعد هم دستگاهی که آپدیتش گیر کرده ال تی بزنی هیچ تغییری نمیکنه راهش اینه یه فلش حاوی فایل آپدیتی که توی دیسکی که گزاشتن توش و اینجور شده وصل کنی تا از اون حالت در بیاد بعد باید ال تی بزنی ( این هم دیدم که میگم : دی )
احتمالا یه صدای ترکیدن و دود و بوی سوختگی هم از درایو خارج شد ؟!
نه والا هیچ صدایی نیومد نه دودی بلند شد . حسام ترسوندی منو . اصلا کنسول رو روشن میکنم یه صفحه سیاه میاد که میگه باید آپدیت (دشبرد) بشه !
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
آخه طرف به من نگفته بود که کنسولش وسط آپدیت دشبرد گیر کرده ! ای خداااا چکار کنم
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﮔﻪ ﺁ~ﺩﯾﺖ ﺩﺷﺒﺮﺩ ﻧﯿﻤﻪ ﮐﺎﺭﻩ ﺑﺸﻪ ﻧﻤﯿﺸﻪ LT ﺭﯾﺨﺖ ؟ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻨﺴﻮﻝ ﺧﻮﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ . ﺍﻣﺮﻭﺯ 2 ﺗﺎ ﮐﻨﺴﻮﻝ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺷﺪ . ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭﺍﯾﻮ ﻧﻮ ﺧﺮﯾﺪ ؟ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﺪ ! :((
حرف حسام تایید میشه ، زدی ترکوندی کنسولو برادر :دی
با آپدیت داشبورد نیمه کاره اصلا کاری نداره...
وقتی کنسول رو روشن میکنی چراغ درایو چشمک میزنه؟؟؟
ببین علی قضیه از این قراره :نقل قول:
1. کنسولی که وسط آپدیت گیر میکنه میشه ال تی زد اما هیچ تغییری نمیکنه رو همون حالت میمونه !
2. الان وقتی کنسول روشن میکنی چراغ پاور کنسول چشمک زنه ؟
3. اگه آره ، پس میشه همون که گفتم ؛ درایو نیم سوز و دی وی دی کی اگه پریده باشه پس کنسولم پریده :(
4. الان فایل آپدیت 13599 یا 13146 رو بزن رو یه فلش وصل کن به اکس باکس ببین چی میشه !
5. اگه گزینه 2 درست باشه هیچ راه برگشتی نداره !!!!
من یه بار یه کنسول آوردن برام دی وی دی کی ــش از قبل پریده بود ، بعد ما هم زدیم کنسولو گفتیم شاید در بیاد ! نصفه شب بود خسته بودم چشم و چارم نمیدید اشتباه زدم :دی درایو یه صدای مهیبی داد و یه تیکش آتیش گرفت بعد از اون به بعد پاور چشمک میزد و رو Oppening گیر کرده بود ! شانسی که داشتم این بود از قبل بریک بود ، بریک ترش کردم :دی
یکم ور برو ببین چی کارش میکنی !
ﻧﻪ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﮏ ﻧﻤﯿﺰﻧﻪ ﺛﺎﺑﺘﻪ !
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﻪ ﺻﺪﺍﯾﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﻧﻪ ﺁﺗﯿﺸﯽ ﮔﺮﻓﺖ !
پس فیلم کردی ما رو؟؟؟ سالم سالمه :دی
پس چی شده ؟ جانگل که نمیشناسش . DVD Key هم که ندارم . Tray هم که بیرون نمیاد . چکار کنم من الان ؟
Tray کلاً نمیاد بیرون ؟! به زور بکشش بیرون !
بعد یه فلش با فایل آپدیت داشبورد 13146 یا 13599 بزن بهش که از حالت گیر کردن وسط آپدیت در بیاد ببینیم تو داشبورد چی میگه !
:-؟ آخه اگه پکیده بود هم جانگل باید میشناخت !! ساتا ها رو دستکاری کن
ممنون . پس لینک آخرین آپدیت رو بده . یه سوال چه جوری به زور بکشمش بیرون . دیشب چنین خوابی رو دیدم :دی
بیا اینجا :
کد:http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates
ای خدا میخوام آپدیت دشبرد کنم دسته رو به هیچ وجه نمیشناسه ! :((
سلام
ممنون میشم به سوالات زیر پاسخ بدید.
1- برای بازی های GOW 3 و BATMAN چه آپدیتی لازمه ؟
2- و اینکه ایا لطف میکنید منبع خارجی برای آموزش بذارید ؟ آخه عکس ها کاملا پاک شده اند!
ادیت :
3- ریسک های فلش کردن چیا هستند ؟ از کار افتادن کل ایکس باکس یا فقط سوختن درایو ؟ قیمت یک درایو چنده و آیا اینکه به فروش میره جداگانه یا خیر ؟!
4- توی آموزش هایی که در سایت های خارجی بود دیدم که برای گرفتن Key از یک سوزن بر روی بورد استفاده میکردند.
توی آموزش پست دوم این بخش رو ندیدم :-؟
لینک آموزش :
5- طبق این عکس درایو من باید فیلیپس باشه ولی در آموزش ها ندیدم نامی از این درایو برده شده باشه. (کنسول نوع الیت هستش و برای سال 2009)کد:http://forums.afterdawn.com/t.cfm/f-152/jungle_flasher_tutorial_for_stock_74850c_lite-on_pictures_included-785066/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ... ممنون میشم این سوال منو جواب بدین ... بدونه ایکس باکس 360 اسلیم گیرم اومده
کپی خور هست . ولی LT2 ریخته نشده ... حالا میخوام همین کنسولو بخرم . راحی هست که بشه فهمید . کپی نرم افزاری شده یا سخت افزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون میخوام اگه نرم افزاری هست ازش بخرم ... برم ال تی دو بریزم . ممنون
1-lt2 , داشبورد 13599نقل قول:
2-http://team-xecuter.com/forums/index.php بصورت تفکیکی برای هر درایو آموزش داره
3- در بدترین شرایط بورد درایو بسوزه درایو از کار بیفته اگه DVD key درایو رو داشته باشی میتونی یک درایو دیگه spoof کنی . بصورت جداگانه فروخته میشه من لایت آن زیاد دیدم ولی فیلیپس مطمئن نیستم.
دوست من بهتره سئوالتتون رو اینجا مطرح بفرمائید
دوستان حتما میدونید که LT2 برای هیتاچی فت دو روزه که تو تست هست . :)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699&page=2814
علی چیکار کردی کنسولو !؟نقل قول:
نگران نباش اگه درایو سوخته باشه در آخرش اینه که DVD-Key رو از CPU در میارن + تعویض بورد درایو که کلا مشکل بر طرف میشه.
ولی مطمئنا مشکلت با همین تعویض بورد حل میشه چون Alipsp هم همین مشکل تورو داشت.
سلام
درایو من لایتون هستش و میخواستم key رو استخراج کنم ولی چون مثل اینکه این کنسول من LT شده قبلا نمیشه اینکار رو انجام داد با روش half tray open حالا حتما باید سوزن داشته باشم ؟!
اصلا این DVD Key لازمه ؟! نمیشه یک سره فریمور جدید رو بریزم ؟
dvd keyکاملا واجبه.نقل قول:
بهترین روش و راحت ترین روش سوزنی هست و این روش توصیه میشه راه های دیگه پر خرج و سخت هستن
LT2 برای هیتاچی فت تمام شد و فرستاده شده برای تست توسط کاربران
و هیمنطور ورژن جدید ABGX v1.0.6 در دست اقدام هست برای پچ و چک کردن iso های دیسکهای xgd3نقل قول:
Hitachi phat LT 2.0 complete, working fine, sent to testers!
c4e <c4eva> all xgd3 games working fine on hitachi LT 2.0
تبریک : دی
خسته نباشید :D
شرمنده من کاملا آماتورم توی بحث آپدیت xbox.
لطف میکنید به صورت کامل بگین که من چطور میتونم به lt2+ آپدیت کنم؟
دستگاه من slim هست با آپدیتی که روی dvd بازی fifa12 بود هست
ممنون
دوست عزیز شما در اولین اقدام باید بدونی pc داشته باشی که چیپست مادربودش با برنامه جانگل فلشر سازگار باشهنقل قول:
جانگل فلشر رو از اینجادانلود کن فایل زیپ شده رو اکسترکت وبعد فایل libusb0.dll از فولدرش به جایی که فایل JungleFlasher.exe هست کپی کن تمامی درایوهای غیر ضرور رو از مادربورد جدا کن (cd ,dvd hdd) فقط هاردی که ویندوز روش داری وصل باشه درایو کنسولتو با کابل ساتا به ماردبورد وصل کن سیستمو روشن کن --اگه سون دار ی قبل بوتیندوز f8 بزن و Disable Driver Signature Enforcement انتخاب کن بعد از بوت کامل ویندوز کنسولو روشن کنکد:jungleflasher.net/
و بعد اگه ویستا سون داری با run as administrator جانگل رو اجرا کن از تب dvdkey تو قسمت i/o port تک تک پورتهارو انتخاب کن تا مشخصات درایو کنسولتو بشناسه درصورت شناختن درایو
slimkey رو بزن تا dvdkey درایوتو بگیری برنامه طی مراحلی که تو لاگش مینویسه یک فایل بهت میده که 5تا فایل بهت میده که مهمترینش فایل dummy.bin (dvdkey) کنسولت هست . تا اینجا اقدام کن فقط همین مراحل رو اگه تا اینجا ok بود بگو تا بقیه مراحل رو کمکت کنیم.
برنامه جانگل یک فایل pdf داره که واقعا کامل هست کلیه مراحل رو به انگلیسی آموزش داده
موفق باشی
سلام دوستان.
من یک xbox 360 slim تازه گیها خریدم از دوب ی و از کپی خور و اینا ه چ تجربه ای ندارم.
من خارج از ایران زندگی می کنم و اینجا کسی رو پیدا ک ردم که با ۷۰ تومان XBOX و کپی خور میکنه. آیا ارزش رو داره؟ یا بهتره خودم ین کارو بکنم اگه زیاد دن و فنگ نداره؟
در ضمن اون طرف گفت اگه کپ ی خور کنی دیگه نمیتونی live بازی کنی چون کپی خورت میپ ره آیا این صحت داره؟
در درجه آخرء آخرین متد کپ ی خور کردن رو از کجا میتو نم پیدا کنم که راحت باشه و بشه فهمید؟ و کپی خور کر دن چقدر طول میکشه؟
آیا آموزش تصویریش هم مثل youtube هست؟
پیشاپیش از وقتی که میذاری ن برای جواب دادن به این س والها ممنون.
دوستان سلام.
الان lt جدیدی که با forza هیچ مشکلی نداشته باشه اومده؟
همین lt با AC:R که تازه اومده مشکلی نداره؟
کسی اموزش فارسی ریختن LT 2 رو روی اسلیم دیده جایی؟اگر نیست اموزش انگلیسیش چی؟
بلهlt+2هست که خیلی وقته اومده.نقل قول:
منظورتrevolotionهست؟خوب این بازی که عرضه نشده هنوز ولی احتمالا با اومدن داشبرد جدید باز مشکل پیش بیاد.
لبنک متاسفانه تو سایت خودمون نیست برای همین لینک بازیسنتر میزارم:
کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=45884
نقل قول:
revolotion تازه منتشر شده.
پس امکان داره که مثلا ماه بعد که کشتی کج بیاد باز نیاز به اپدیت داشته باشه و 20 تومن دوباره پیاده بشم؟
یا نه با یه اپدیت کوچیک که خودم بتونم انجامش بدم حل میشه(250 گیگ اسلیم)
در کل میخام بدم اپدیت اما از یه طرف برا بازی هایی که امده و از طرف دیگه برا کشتی کج جدید که نیومده میترسم دوباره لازم به اپدیت بشه.
============================
در ضمن در اپدیت LT 2 ریختن کل کنسول باید باز بشه؟
سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
=============================
در آخر هم خیلی عزیـــــزی.:40:
خوب اگه تازی ریلیز شده قبل از داشبرد جدید هست و اونموقع بایدlT+2بتونه اجراش کنه.نقل قول:
بله امکانش هست.البته شایدم نباشه چی کار داری خودت بریز: دی
با داشبرد جدید احتمالا بهLT+نیاز میشه در این صورت نه با آبدیت کوچکک نمیشه
من توصیه میکنم با همون آموزش خودت بریز بره.
خوب شما اون لینک رو دیدی؟کاملا سخت افزاریه و کنسول باز میشه
خواهش میکنم
بابا دیگه حالم بهم میخوره از اپدیت کردن بازم قفل جدید:2:
فکر می کردم lt+2 حال حالاها موندگاره اما افسوس...
سلام به دوستان
اقا من تا 2 روز پیش بازی های xgd3 را اجرا میکردم اما امروز اصلا اجرا نمیشند
جریان چیه؟
کنسول دستکاری نشده + بازی نو برای آنلاین ها + بازی های دست دو برای اونهایی که نمیخوایم آنلاین بازی کنیم = زندگی راحت و هزینه کم .نقل قول:
به لایو وصل شدی؟اگه آره باید بگم فاتحهنقل قول:
دیگه نمیتونی بازیشون کنی تا اینکه هکرها دست به کار بشن
از دیروز جمعه ( 18-11-2011) مایکروسافت اقدام به ریلیز آپدیت v2.0.14692.0 برای کنسولهایی که برای آپدیت پائیز 2011 ثبت نام کرده بودن کرده که کسانی هم که آپدیت پیشین v2.0.14686.0 (علی رقم اینکه فایل DAE.bin کنسول تغییر کرده بود) روی سیستم داشتن و میتونستن بازی های ap2.5/XGD3 رو بازی کنند بعد از نصب آپدیت 14692 این چالش افزوده شده فعال میشه و بازی کردن بازی های AP2.5/XGD3 حتی بازیهایی که پچ شده باشند با LT2 باعث فلگ شدن و بلوکه شدن بازی های میشه.(کاملا توسط تیم C4 تایید شده)
تمام دوستانی که آپدیت رسمی 13604 و همچنین آپدیت پیش نمایش 14692 دارند به هیچ عنوان بازی های کپی AP2.5/XGD3 رو آنلاین بازی نکنند.
نکته دیگه ای که باید حتما مورد توجه قرار بگیره اینکه این آپدیتی که این چند روز اخیر باعث تغییر در فایل DAE.bin میشه بصورت نامحسوس تغییر میکنه یعنی اینکه با وصل شدن به لایو بدون اینکه پیغامی برای آپدیت سیستم ظاهر بشه بصورت کاملا مخفیانه از دید کاربر انجام میشه. و خبر دیگه راجع به این موضوع اینه که فایل DAE.bin برای هر کنسول بصورت منحصر بفرد هست و حاوی اطلاعات شناسایی کنسول خواهد بود .
نتیجه اینکه کسانی آپدیت داشبورد 13604 و 14686 دارند به هیچ عنوان به لایو وصل نشن تا اطلاعات کامل تری راجع به این ضدحال مایکروسافت منتشر بشه.
نقل از c4evaspeaks.com
دوستان من یه اکسباکس اسلیم 4 گیگ گرفتم با LT 2 ریختم روش.
الان میخوام بازی های مثل MW3 یا گیرز 3 بازی کنم به صورت افلاین فقط. ایا اگه اینارو بازی کنم کنسو از کپی خور در میاد؟