احمد رضا خیلی بد حرف میزنه ... یه بار حرف زده بود ، جمله ی خبری رو سوالی تموم میکرد !!!! :دی
Printable View
احمد رضا خیلی بد حرف میزنه ... یه بار حرف زده بود ، جمله ی خبری رو سوالی تموم میکرد !!!! :دی
کاوه یهو چش شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بلآخره من کشف کردم چرا این پلیسه همیشه آب می خوره یعنی یجا خوندم
آب خوردن زیاد صادقی توی این سریال تنها برای نشون دادن اینه که این شغل پر از استرس هستش!!!!
کاوه از اول هم علاقه ایی به رویا نداشته...فقط میخواسته شایسته رو ضایع کنه...واسه همین وسط عروسی دررفت:31:نقل قول:
کاوه یهو چش شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دمش گرم...این رویا هم اگه خنگ نبود با این حالات روانیش میفهمید قاطی داره و بیخیالش میشد:31:
راستی من نمیدونم چرا هرکی میخواد گریه کنه میره بقل نگس حون؟:27:
ببخشید اونوخ نگفتن این آقا پلیسه استرس از کجا میاره؟:31:نقل قول:
راستی بلآخره من کشف کردم چرا این پلیسه همیشه آب می خوره یعنی یجا خوندم
آب خوردن زیاد صادقی توی این سریال تنها برای نشون دادن اینه که این شغل پر از استرس هستش!!!!
کار خاصی نمیکنه که...استرسش کجا بود
همه ی کارارو آدمای کیانوش و بقیه انجام میدن و همه چی معلوم میشه...بعد پلیسه میاد میگه که ما خیلی وقت بود پی برده بودیم به داستان و شما کار مارو خراب کردید:27:
راستی دوستان توجه کردید که این پلیسا خیلی بد صحبت میکنن:13:...همش برمیگردن میگن یارو گم و گور شده...این چه طرز صحبت کردنه...اون پلیسم که بداخلاق...یه چیزیم بدهکاره:27:
نه صرفا توی این سریال گفته بود این حرفه:27:نقل قول:
پلیسا که اصلا کاری نمیکنن !!
هر کس میاد خودش رو لو میده و اعتراف میکنه پلیسه بر میداره عکسش رو میزنه به تابلوــه :دی
کلا سریال مضخرفیه :دی
منم یه جا شنیدم کراکی ها زیاد آب میخورن نکنه پلیسه کرکیه:27:نقل قول:
حالا همون خودکاره می شه مدرک من کیه دارم می گم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره:27:نقل قول:
حالا همون خودکاره می شه مدرک من کیه دارم می گم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مث یه سریال خارجی mbc action نشون میداد...اسمش csi نمیدونم چی چی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مورچه از یه جایی رد میشد میکردنش مدرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم...این خودکارای عطردار وقتی باهاش مینویسی بو دارن...این یارو میگیره دستش بوشو میشنفه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب شامه ی قوی ایی...فکر کنم این سکانس نشون دهنده ی این بود که پلیس مارو دست کم نگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دیشب به این موضوغ فکر کردم بالاخره اثر انگشتی . دی ان ایی چیزی از این خودکاره گیر می یارن
داستان این صندوق صدقاته شیرین بود چی جوری می خواسا پول در بیاره
بعد این پونه چقدر خلافه شیر بنزین موتورم بلد بود کجاست و چه جوری ازش بنزین میکشن هم بلد بود
نه بوی خودکارهنقل قول:
منم دیشب به این موضوغ فکر کردم بالاخره اثر انگشتی .
دیدین کیانوش گفت بوش می مونه پلیسه هم تا خودکار رو برداشت بو کرد پلیس ایران که باهوش همون موقع شک کرد:D
مطمئنم دقیقا سر همون بوی خودکار ، کیانوش لو میره ، مطمئنم
بچه ها این دوتا صحنه پخش شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا پشت صحنه هست مهسا جان
آره موافقم .نقل قول:
ممکنه یه چکی یادداشتی چیزی برای بهزاد یا فرامرزی با اون خودکار نوشته باشه .
راستی این احمد رضا سیا سوخته نیست که این خجسته همش بهش میگه .
مطمئنی ...نقل قول:
به نظر نمی یاد:18::18:
نقل قول:نه پشت صحنه نیست .نقل قول:
مطمئنی ...
به نظر نمی یاد
اولی که کیک تولد نوه هاشم خانه .(اسمشو درست گفتم؟).
دومی هم اوایل فیلمه .
این قنبر خانوم خیلی باهاله با اون راه رفتنش من فکر میکنم که فیلمهای طنز بیشتر به این قنبر خانوم بیاد خیلی باهال حرف میزنه
نمیدونید کجاییه؟
واقعا یعنی این سوتی هایی که ما متفق القول(!) از سریال میگیریم و مثلا میگیم فلان دیالوگ مسخره بود و فلان شخصیت این کار مسخره رو کرد، خود کارگردان و دستیارا و این همه عوامل که دارن اون صحنه رو میگیرن نمیفهمن که این تو ذوق بییننده میزنه؟!
مگه میشه نفهمن؟!:13:
به نظر من اینا این کارو میکنن تا علاوه بر اینکه بیننده های ثابت خودشونو داشته باشن، بقیه هم حتی شده برای خندیدن و سوتی گرفتن بشینن سریالو ببینن...
مثل پیام بازرگانی ها که یا باید خیلی تمیز ساخته شده باشه تا تو ذهن مخاطب بمونه یا خیلی آشغال!:31:
حالا که اکثرا نمیتونن کار قشنگی ارایه بدن تیزر هایی مثل "مای بی بی" و "کوشا جان پشتیبانت"! رو میسازن که از بس مسخرست تاثیر گذاره...
امشبم که فقط کشش دادن
فقط معلوم بود که کیانوش دزدیده شایسته رو که من میدونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقطه ی اوجش اون تیکه ی گریه کردن پونه و داداشش بود....
واقعا این داداشش قشنگ بازی میکنه...با اینکه مجری بوده و خیلی قشنگ بازی میکنه...حسابی حس میگیره
ولی میگم این کاوه گناه داره...بگیرن زندانیش کنن نامردی میشه...چون شایسته خیلی اذیتش کرد ...حقش بود هرکاری کرد باهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزیی...اینا چرا همشون تلپ میشن رو سر این نرگس جون؟این نرگش جون منو یاد مریم مقدس میندازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب قسمت چندمش بود؟من تو روزنامه خوندم 52 قسمت بیشتر نیس.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاطفه نوری خیلی ضایع گریه میکرد.
برادر پونه قبلا کجا برنامه اجرا می کرد؟ نمیشناسمش.
دقت کردی نرگس جون خودش هم خودشو نرگس جون صدا می کرد؟
سلام
قسمت شایسته که زندانیش کرده بودن
منو یاده فیلم اره انداخت!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا
دقیقا همون بودش!!!!!
برادر پونه در شبکه جام جم مجری برنامه بوم سفید هستش!!!!!نقل قول:
خودش هم باورش شده نرگس جون هست!!!!
داداشش توی برنامه ی بو سفید تو شبکه ی جام جم بازی میکرد...الانم توی شبکه ی تهران توی برنامه ی نردبان مجری گری میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عاطفه نوری خیلی ضایع گریه میکرد.
برادر پونه قبلا کجا برنامه اجرا می کرد؟ نمیشناسمش.
دقت کردی نرگس جون خودش هم خودشو نرگس جون صدا می کرد؟
در مورد نگرس جون هم نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکی از دیالوگ هاشو بگی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راس میگیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
قسمت شایسته که زندانیش کرده بودن
منو یاده فیلم اره انداخت!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا
دقیقا همون بودش!!!!!
مثلا انگیزشون از نشون دادن فیلم عروسی به اون مسخره ایی چی بود؟اونم فیلم بود مثلا گرفتن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه نکته ی ذجر آوری توی اون فیلم بود که باعث بشه شایسته تحریک و اذیت بشه؟
اونجایی که زن بابک رفته بود خونه نرگس جون میخواست در آغوشش بگیره؛ نرگس جون گفت بیا دخترم تو بغل نرگس جون.نقل قول:
بابا زن و شوهرن داره باسه شوهرش عشوه میآد حتما باید نصیحت کنه یا قرآن بخونه :21:نقل قول:
حتما میگن کلید در پشت چشمتهنقل قول:
قسمت 44 ام بود.نقل قول:
امشب قسمت چندمش بود؟من تو روزنامه خوندم 52 قسمت بیشتر نیس
تو همشهری جوان 2هفته پیش با داداش پونه مصاحبه کرده بود، میگفت یه سکانس خفن توی قسمت 44 بازی کردم که همه رو غافلگیر میکنه...!
احتمالا همین دیشبو میگفت دیگه:31:
ولی خداییش قشنگ بازی کرد:40:
اون یه تیکه که شایسته رو زندانی کرده بودن و فیلم براش میزاشتن که عذاب بکشه منو دقیقا یاد یه فیلم خارجی مینداخت که یه برج بود که توش آدم هارو زندانی میکردن
همش تقلید میکنن ولی جالب بود
شاید اون طوری کردن که مثلا بگن این فیلمو کاوه گذاشته تا باورش بشه که واقعا کاوه هست اگه یه بار ازاد شد بگه کاوه باهام این کارو کرد.نقل قول:
من یه سوال برام پیسش اومده و اونم اینه که چه جوریه که همه خونه ی نرگس جونو بلدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
به غیر از بوم سفید یکی از برادران یوسف هم بود .نقل قول:
این نرگس خیلی خودش رو تحویل می گیره
همه که بلد نیستن مثلا ....اه راست میگی همه بلدننقل قول:
فکر کنم توی این فیلم یه نفر یه آدرس رو بپرسه مقدم آدرس رو پخش میکنه بینشون.
خیلی وقت بود میخواستم تو این تاپیک پست بدم تا پریشب تصمیم گرفت بیام و امروز هم عملیش کردم:31:
کلا به نظر من بازیگرهای این فیلم قشنگ بازی می کنن ، یه خورده بازیگرهاش اساطیری حرف میزنن انگاری که همشون شاعر بودن که البته نمیشه بهش ایراد گرفت ولی ...
یه سکانسش خیلی از نظر من قشنگ بود که پریشب پخش کرد : اونجایی که لیندا کیانی تو خونه ی کاوه نشسته بود ، نرگس وارد اتاق میشه و دختره بغلش میکنه و باهاش حرف میزنه ادم وقتی این سکانس رو میبینه تازه میفهمه مادر یعنی چی :37:
فقط نمیدونم چرا بازیگرهاش بلد نیستن گریه کنن ! تو همین سکانس گریه ی لیندا کیانی خیلی تصنعی بود و یه سکانس دیگه هم که عاطفه نوری تو قبرستون با برادرش گریه میکرد ! اون گریه هم خیلی مضخرف بود :41:
سریال خوبیه....
انشاا... که همینطور هست!!!نقل قول:
مگه نمیبینی سریالشو؟؟؟؟نقل قول:
انشاا... که همینطور هست!!!
سلام
قضیه اون خودکاره هم در رفتش
معلوم شد چیه!!!
ولی این قسمتش قشنگ بود
مزخرف ترین و آبکی ترین سریالی که تو عمرم دیدمه
کلا شماها خیلی ادمای جالبی هستید یه جا میگید سریال خوبه 10 نفر تشکر میکنن بعد 2 روز دیگه مینویسن سریال بده دوباره همون 10 نفری میان تشکر میکنن خب یا این وری یا اون وری دیگه تاپیکو مسخره کردین؟
آخر شایسته اعترافاتش رو با اون خودکار بودار مینویسه و کیانوش لو میره. :31: