نقل قول:
اما به نظر من بازی جذابیتش از قبل بیشتر شده !! مخصوصا به خاطر موزیکش !دیگه یه مقدار اینجور که شما تعریف میکنی بازی داره خراب میشه !
مخفی کاری از بین رفته ؟ من اینطور فکر نمیکنم ! هم به صورت کشت و کشتار () میشه رفت هم مخفی کازی !
تنها جایی که بد روش کار کردن همون فلش بک هست که میریم عراق .
نه من بازی رو خراب نکردم! مشکل اینجایه که همه میخوان از بازی تعریف کنن! منم Fan این بازیم و خیلی دوسش داشتم. اما خداییش اکشن خیلی زیاد شده!
ببین برات مثال میزنم :
مرحله ی اول تویه موزه بودی. خوب آره اولش میشد هم مخفی کاری کنی هم اکشن اما نزدیک آخرش دیگه نمی شد و فقط باید وارد کار میشدی!
مرحله ی دوم که اصلا یادم نیست کجا بود :دی
مرحله ی عراق که مزخرف ترین مرحلش بود شده بود MW !
شهره بازی ام که باز آخرش اکشن خالی بود.
مرحله ی بعدشم که جایه دانشمندایه بازم اکشن داشت! اصلا نمیتونستی از دشمنان رد بشی باید حتمی بکشیشون مثلا جلویه در ورودی 2 نفر وایستادم 3 نفرم جلوشونن!
این از اکشن ( تا الان )
امکانات هم تازه که بهش کوله پشتی دادن درست حسابی شده ولی بازم مثله قبل کامل نیست. ( در واقع لوازم حرفه ای ندادن بهش )
نقل قول:
ما من یا دویدن به پشت دیوار هایی که دشمن ها هستن و زدن rb به راحتی دشمنارو میکشم سمت خودم بعد میرم از پشت خفتش میکنم
والا RB که تا اونجایی که میدونم برایه Mark کردن دشمنه و اصلا جلب توجه نمیکنه! ( مثل سوته سم تویه نسخه ی قبلی که واقعا نباید برش میداشتن )
نقل قول:
شما دیگه خیلی زیاد بازیو با اینایی که گفتی پکوندی
من واقعیات بازی رو گفتم و از تمام نکات مثبت بازی نام بردم تا اونجایی که بازی کرده بودم.
نقل قول:
شما این رو هم بگو که چون سم داره تنها کار میکنه و دیگه کسی مثل قدیم بهش از نظر تجهیزاتش کمک نمیکنه دیگه مجهز نیست ! (دیگه این یک تیکه رو نباید خداییش اینطوری میگفتی !!)
همین امکانات کم بازی رو جذابتر از قبل کرده .
اینو که شوخی گفتم :دی
ولی امکاناته کم بازی رو جذاب نمیکنه. مثلا قبلا چیزایی داشت که واقعا باهاش حال میکردم.
مثله اون دوربینه که میزدی به دیوار صدا میداد بعد که یارو میومد گاز خفه کننده میداد.