یه جا خوندم (فکر کنم تو همین تاپیک بود) 50 یورو یا دلار
Printable View
یه جا خوندم (فکر کنم تو همین تاپیک بود) 50 یورو یا دلار
یک جا رو برای خرید Aino معزفی کنید..
پاساژ علاالدین ترجیحا طبقات بالا.
اگه بدون هدست باشه قیمتش هم پایینتره /نه؟
قیمت بدون هدست چنده؟
من که میگم برو از بازار موبایل بگیر تو همون رنج قیمت اونجا هم پیدا میکنی فوقش 10 تومن گرونتر حد اقل اعصابت از آفتابه دزدی علاادینیا خورد نمیشهمیری تو مقازه تر تمیز مثل آقا هم باحات برخورد میکنن
قیمت دستم نیست سایت ها که زدن 300 به بالا ولی فکر کنم کمتر هم گیر بیاد
تو کرمانشاه هست با رم 2 گیگ..!!! 290 تومن ولی از اینجا خریدن ریسک محسوب میشه
دو سئوال دارم اگر میشه جواب بدین
1- دوربین Aino قوی تره یا Vivaz ..؟ چقدر قوی تره
2- با آپدیت کردن امکان داره محدودیت های لمسی آینو رو بداریم...؟
دوربین خوبه ولی اینکه از ویواز بهتر باشه یا بد تر رو نمیدونم در مورد تاچشم امکانش هست اگه SE بخواد ولی بحث اینه که نمیخواد این یه گوشی های اند غیر تاچه که الان دیگه خیلی کم پیدا میشه(تقریبا همه گوشی ها تو این رنج قیمت و امکانات الان تاچ شدن) اینو برا اونایی ساختن که امکانات بالا میخوان و تاچ دوست ندارن
سلام به همه يك اتفاق عجيب و توپ من يك برنامه ريختم روي ايننو كه تاچش كار ميكنه اونم به طور كامل يعني وقتي اسلايدش بازه داخل اون برنامه ميشه با تاچ كار كرد به راحتي . از دوستان اهل فن ميخوام اگه هكي هست كه ميشه تاچش را فعال كرد ارائه كنن . من منتظر پاسخم
درسته تاچ این گوشی برا نرم افزار های تاچ ساپرت بازهنرم افزار دیگه ای که من پیشنهاد میکنم اوپرا مینی هستش که برای وب گردی بسیار مفید هست در ضمن کیبورد کامل هم داره و فول سایز اجرا میشه و البته ممنون میشم نرم افزار نصب شدتونم به ما بگین چی بود
1.من از بازار موبایل خریدم...
2.دوربین فوق العاده وبی نظیر.....
3.قیمت حداکثر 400000 هستش
4.منوی فارسی هم داره
:46::46:
برنامه تقويم فارسي 89 كه بسيار خوب كار ميكنه و مفيد .نقل قول:
حرف شما درسته . ولی اون فروشنده می خواست با همون قیمت اصلی ( 340 تومن ) گوشی رو بفروشه . در حالی که مغازه ی بغل دستیش با هدست میداد 335 تومن !نقل قول:
به نظر من اگه بخوان بدون هدست بفروشن باید قیمتش رو بکنن بین 230 تا 250 تومن .
از دوستان کسی اطلاع نداره قیمت هدست MH100 توی ایران چند تومن هست ؟
سلام دوستان
من آينو رو با هندزفري و بدون پايه و بلوتوث 290-300 قيمت دارم.به نظرتون قيمتش چطوره؟
چون من از گوشي بولوتوث هم استفاده اي نميكنم
مطمئنيد گوشي بلوتوث و پايه اش اينجور كه شما ميگيد 100 تومن قيمتشه؟!!!
قابل توجه بیشتر دوستانم
فعلا آینو نخرید
بعد یه مدت ال سیدیش مشکل پیدا می کنه
تو کلی سایت خارجی دیدم
رفتم از فامیلمون اینو بگیرم بهم گفت نگیر بعدا به مشکل بر میخوری
اگر مطلبم بدرد بخور بود بی زحمت روی دکمه تشکر کلیک کنید
گوش خیلی بدی هستش مخصوصا سرعتش وقتی میزنی مخاطب ها بیان سه ثانیه بعد میاد اما دوربینش خوبه
چی شد؟؟ آخر یکی بگه بگیریم یا نگیریم:13:
من دارم و ازش هم راضی هستم . فقط با این قیمتی که الان داره میشه گوشی های تمام لمسی و خوبی رو گرفت . اگه نمی خوای گوشیت کامل لمسی نباشه من بهت aino رو پیشنهاد می کنمنقل قول:
سلام دوستان
من تازه اين گوشي رو گرفتم و يه مشكلي دارم.چرا گوشي زبان فارسي و عربي نداره؟!!
ميتونم اس ام اس فارسي بگيرم ولي نه گوشيم فارسي ميشه و نه ميتونم اس ام اس فارسي بدم!!
براي همه همينجوريه؟ راهي هست كه بهش فارسي رو بشه اضافه كرد؟
هندزفريش هم اوني كه تو تبليغاتش هست نيست.ميخواستم ببينم سري هاي جديدش اون هندزفري رو نداره يا فقط براي من اين شكليه؟
فايل آپديت داره؟اگه داره براي چيا هست؟ اگه لينكي داره بديد ممنون ميشم
با تشكر
داره خوبشم داره..... مال من که به همه ی زبونا منو دارهنقل قول:
نقل قول:
مگه هندزفریش این جوری نیست ؟
نه نيست،اين رو درستش ميكنمنقل قول:
حالا اين هيچي،زبان فارسي رو چجوري بايد به گوشي اضافه كنم كه بتونم اس ام اس فارسي هم بدم؟
برای من هم فارسی نداره ولی هندزفریش مثل عکس بالا هست . گوشیتون رو چند گرفتین ؟نقل قول:
300 تومننقل قول:
نتونستيد فارسيش كنيد؟ راهي نداره؟
اس ام اس فينگليش گرون در مياد:31:
یکی بهم گفت گوشیتو از سایت سونی اریکسون آپدیت بکن بعد فارسی می شه . من این کار رو کردم ولی نشد . دیگه نمی دونم باید چه جوری فارسیش کنم :41:نقل قول:
سلام من نزدیک 8 ماهه آینو دارم و تا حالا نه اسکرینش و نه هیچ جای دیگش به مشکل بر نخوردهنقل قول:
البته از اطلاع رسانی و نگرانیتون ممنونم
دوستان یه آموزشی برنامه ای چیزی هست که بشه باهاش sms فارسی داد؟
اگه ممکنه اون برنامه ای که تاچش رو به کار میندازه هم معرفی کنین!
ممنون:11:
این برنامه رو دانلود کنید بعد بریزید توی گوشیتون . کیبورد فارسی هستنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/document/YzoSt3VU/keyboard1.html
این برنامه رو توی گوشیتون بریزید . توی قسمت Web pages ذخیره می شود .
با این برنامه می تونید حرفت های فارسی تایپ کنید ( حرف های ک چ پ ژ هم هستند ) و بعد اونو کپی کنید و توی قسمت اس ام اس یا هر جایی که می خواید پیست کنید .
تا موقعی که هنوز برنامه ای برای فارسی کردن aino پیدا نشده می تونید از این استفاده کنید .
موفق باشید :11:
شرمنده که دیر پستتون رو دیدم!:11:نقل قول:
فقط اگر ممکنه اون برنامه ای که میگن استفاده از تاچ رو بیشتر میکنه رو هم بزارید!
تشکر!:46:
همچین برنامه ای فکر نکنم باشه . شما همین الان هم توی بعضی نرم افزار ها و بازی ها می تونید از تاچ استفاده کنید .نقل قول:
کیفیت فیلم برداریش چرا انقدر پایینه ؟
من n96 داشتم دیگه انقدر هنگ کرد دادم اینو گرفتم اما اون با اینکه 5 بود دوربینش کیفیت فیلم برداریش بالاتر بود
اما کیفیت عکس این معرکس...
راستی بچه ها برای من زده made in china برای شما هم همینه دیگه ؟!!!!!!!
آره برای من هم زده mede in chine .نقل قول:
کیفیت فیلم برداریش هم بد نیست . من یکی از دوستام N96 داشت وقتی فیلم هایی رو که با Aino گرفته بودم نشونش دادم گفت کیفیتش از گوشیه من بهتره . کیفیت فیلم بردارش nHD هست . ولی توی تاریکی گوشی N96 به خاطر فلش های قوی اش بهتر است
یه نگاه بنداز ببین نایت مد رو روشن نکرده باشی (البته نباید ازش فیلم برداری در حد HD و اینا توقع داشت،کیفیت فیلم برداری فقط Wave برا یکی از فامیلا گرفتم کیفیت در حد مرگ بود با ویواز هم مقایسه کردم ویواز رو قورت میداد البته نسخه ی pro ی ویواز بود)نقل قول:
کیفیت عکسش هم آره خوبه به شرط اینکه لنز رو تمیز نگه دارین اگه تمیز نشه بعد یه مدتی یه لایه ی مه مانند رو عکسا ظاهر میشه و از هر چیزی برا تمیز کردن لنز استفاده نکنین به خصوص دستمال کاغذی
برنامه ای هست که بشه تاچ در همه حالت ها فعال باشه ؟
راستی ورژنش رو چجوری بروز کنم ؟ فرقی هم میکنه بروز کنم یا سنگین تر میشه ؟!
نه همچین چیزی نیست(فعال کردن تاچ) ولی میتونی از برنامه های تاچ استفاده کنی برای استفاده کردن از تاچ هم میتونی از برنامه ی اپرا مینی استفاده کنی که بهترین بروزر وب تو دنیای موبایله سایزشم با صفحه هماهنگه
سنگین تر که نه بهتر میشه برای اینگکار هم باید از سایت سونی اریکسون نرم افزار آپدیتر رو دانلود و نصب کنی بعد هم گوشی رو مستقیم از نت آپدیت کنی
سلام دوستان خسته نباشید ؟
من دیروز گوشی aino گرفتم 315 هزار تومان ولی کیفیت دوربین هیچی نداره حتی عکس که می گیرم اگر تو اتاق باشه تاریک و نقطه نقطه می افته یعنی خیلی افتضاح هستش گوشی میده چین هستش بنظر شما مشکلش چیه راستش یه گوشی اریکسون c905 دارم که کیفیت دوربین عالی داره که اونم دوربینش 8 هستش آخه خیلی کیفیت داره
به نظر شما مشکلش چیه
؟
کسی نبود جواب ما رو بده ؟
یه سوال دیگه اینکه سیستم عامل این گوشی جاوا هستش یا سیمبین
من هفتخ پیش Aino گرفتم ...میخواستم دوستان در مورد gps این گوشی منو راهنمایی کنن ...
نقشه ایران رو داره ؟؟؟ اگه نداره باید چیکار کرد ؟؟
آیا به صورت آفلاین هم کار میکنه ؟
سیستم ناوبریش چه جوری فعال میشه؟؟؟
سلام دوست عزیز چه قدر گرفتی ؟نقل قول:
آیا دوربینش ضعیفه ...
با تشکر
نقل قول:
من بدون پایه و هندزفری بلوتوثش 290 گرفتم از علاالدین.
کیفیت عکسش عالیه ولی فیلم برداریش معمولیه ...
فقط یه خورده محدود بودن صفحه لمسیش چند روز اول تو ذوق میزنه ولی بهش عادت می کنی.