ایمیل راک استارو میخوای؟؟؟نقل قول:
حالا چرا میخندی؟:46:
Printable View
ایمیل راک استارو میخوای؟؟؟نقل قول:
حالا چرا میخندی؟:46:
رسما بزن تو حال همه ديگه! آخه چه كاري بود كردي. واقعا كه. اسپويلر رو براي همين گذاشتن.نقل قول:
من روی 67 درصد تموم کردم . ولی درصد ها متغیر هستش مثل GTA IV یا Batman .نقل قول:
نمي خوام بحثو عوض كنم اما بعد از عمري بازي با PC بعد از خريد XBOX اونم با اكراه و جمع كردن پول ها اما اينقدر برام فوق العاده بود كه تعريفم از بازي كامپيوتري به كل عوض شد!!!نقل قول:
در آن نفس بمیرم که در آرزوی X360 باشم و به این امید گیمر شوم که Alan wake را داشته باشم .
بله ... اگه امکان داره ...نقل قول:
آخه می خواستم منم ایمیل بزنم ببینم چی می گه ... :41:
محتوای مخفی: ...
محتوای مخفی: مخفی
بابا من شوخی کردم و اصلا ناراحت نشدم چرا جدی گرفتی.باشه بهت ایمیلشو میدم:20:نقل قول:
من ناراحت نمیشم و هر وقت دوست داری بخند:31:
بیا رفیق اینم ایمیل راک استار:10:
canada@rockstarsupport.com
میشه اسب های وحشی را رام کرد و بعد فروختشون؟
کسی جواب نمیده؟؟؟:19:
پرسیدم نسخه pc هم داره؟
چند صفحه قبل کامل توضیح داده بودم دوباره برات میذارمش.بفرما:اینو خودم نوشتم.نقل قول خودمهنقل قول:
بروبچس سلام
یه خبر داغ ولی به نفع pc گیمر ها نیست از جمله خود بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این چند روز که دموی این بازیو دیده بودم خیلی با بازیش حال کردم.و این باعث شد که به Rockstar ایمیلی بزنم
و ازشون خواستم که این بازیو میتونید برای pcبزنید ؟
اونا یه ایمیل به من زدند که نوشته بود اگه نظری چیزی داری با این شماره ها تماس بگیر
منم بهشون میل زدم که نمیتونم با شماره ها تماس بگیرم فقط به سوال من پاسخ بدید که آیا این بازی برای pc میاد یا نه؟
یکی از افراد راک استار به نام LEE به من ایمیل زد که گفت نظر افراد برای ما خیلی مهمه و درنتیجه نظرتو به تیم سازنده ی بازی انتقال میدم
بعد از 2-3 هفته برام یه ایمیل اومد یعنی همین امشب
و متن پیامش بدین شرح بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
تیم راک استار هیچ طرحی برای ساخت این بازی روی پلتفرم pc نداره.اگه تغییری ایجاد شد تو خود سایت راک استار اعلام میکنیم.
اسمش هم Jamie بود.کسی که به من امشب میل زد
این ایمیل یه کم حالمو گرفت و همچنین حال pc گیمرها رو.
خلاصه اینکه حالا حالاها به فکر این بازی برای pc نباشید دوستان
فکر نکنم روی PC بیاد . ( اصلا بهتر نیاد چون این PC بازها این همه دم از خودشون می زنن . )
من خودم رو X360 بازی می کردم برای اسب سواری هنگامی که دسته می لرزید شما باید سرعت کم می کردید . یا برای باز کردن قفل از این کار استفاده می شد .
ولی PC نه ویبره داره نه . . . .
پورت هم که بکنن از GTA بدتر می شه . چون روی X360 که روی HARD هم نصب بود بازی Freeze می شد . حالا چه رسد به PC !!!!
ای بابا من فکر می کردم ویبره فقط هنگام شلیک فعال میشه به خاطر همین همون اول غیرفعالش کردم.نقل قول:
دیگه چه جاهایی دسته میلرزه؟میشه کاری کرد که موقع شلیک نلرزه؟
مورد دیگه هم اینکه قدرت و دوام دسته ایکس باکس چقدره؟آخه من موقع مسابقه یا کلاً اسب سواری پدر دکمه A رو در میارم
فعلا که خوب دووم آوردهنقل قول:
موقع مسابقات اسب دوانی و گاری سوار من انگشت خودمم درد میگیره چه برسه به گیم پد بدبخت
ویبره رو از کار بندازی که اصلا نمی شه اسب سواری کرد البته اون گوشه یه خط آبی رنگ هستش که قرمز بشه باید سرعت رو کم کنی .نقل قول:
یک سری ماموریت فرعی هم توش باید از ویبره استفاده کنی .
راستی خوب شد هنوز x360 رو نفروختی دیدی گفتم کیف می ده نمونش هیمن بازی هستش .
سلام بچه ها ... من تازه این بازی رو گرفتم ... چه جوری باید گاو چرونی کنم ؟
سلام
من دنبال داستان بازی میگردم میشه بگید چطوری گیر بیارم
مثل داستان جی تی ای هست تو همین سایت برای این بازی نیست؟
فارسی باشه
چیکار میشه کرد؟
گاو چرونی بستگی به مهارتی که خودتون کسب میکنید داره این جور نیست که بگیمنقل قول:
چه جوریه فقط برای اینکه گاوها پراکنده نشن با فاصله کم پشت سر شون مانور بدین
البته در جهت جلو اگرم به چب و یا به راست خواستید هدایتشون کنید فقط با سرعت کم به
همون جهتی که میخواهید گا وها برن شما هم بربد یعنی اگر به چپ خواستید بدید برین طرف راست تا اونها برن به طرف چپ اگرم گاوی از گله جدا شدمیتونید با طناب اون رو گرفته و همین جور که سوار اسب هستین به دنبال خودتون بکشید یا اینکه همین قدر برین طرفش خودش میترسه و میره طرف گله:31: با یک کم تمرین دستتون میاد.
لامصب کلی بازی رو جلو رفته بودم اما نمی دونم چرا وقتی اومدم تو بازی از کلی قبل اومد!!منم مجبور شدم دوباره از مراحل قبل بازی رو برم
راستی من دیگه رو همون اسلات اولی بازی رو ذخیره می کنم
سلام چه جوریاست حال میده؟؟؟؟
کلا وقتی بازی میکنی حس بازی اینه که توی یک دنیای Western واقعی هستینقل قول:
خیلی هم حال میده چرا نده یک Open World به تمام معنا با داستانی قوی و یک
حالت سینمایی جذاب دیگه چی میخواهی از یک بازی:5:
دوست عزیز خوب گوش کن , شما کنسولتون رو قبل از بازی در قسمت SETTING چک کنید که تاریخ کنسول به علت قطع برق یا نوسان و کشیدن پاور کنسول از برق ریست نشده باشه اگر شما چک نکرده بازی کنید و به علت AUTO SAVE بازی شما ذخیره میشه و دفعه بعد وقتی بازی میکنید چون هنگام ریست تاریخ بازی 25-5-2005 است دستگاه سیو عقب تر رو میاره و سیو هاتو نبه هم میخوره به این نکته توجه کنید:40:نقل قول:
بچه ها گفتم شاید براتون جالب باشه ::20:
*فروش 5 میلیون نسخهای سرخپوست مرده: رستگاری
مسوولان کمپانی Take-Two اعلام کردند بازی سرخپوست مرده: رستگاری تا به امروز بیش از 5 میلیون نسخه بر روی پلتفرمهای ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 فروخته است. این میزان فروش برای عنوانی که کمتر از یک ماه از عرضهی آن میگذرد مقدار قابل توجهی بشمار میرود. آمار فروش سرخپوست مرده در گزارش مطبوعاتی عملکرد مالی این کمپانی در سه ماههی دوم سال 2010 منتشر شد.
مسوولان کمپانی T2 در ادامهی گزارش به عرضهی نسخهی ژاپنی سرخپوست مرده در پاییز امسال اشاره کردند. همچنین T2 ضمن اعلام رضایت از فروش بالای این عنوان وسترن تاکید کرد بستههای الحاقی قابلدانلود دیگری در بهار و پاییز سال آینده در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.
گفتنی است اولین بستهی الحاقی قابلدانلود سرخپوست مرده که امکان بازی گروهی را برای کاربران فراهم میکند در روز بیستودوم ژوئن بر روی شبکههای مجازی ایکسباکسلایو و پلیاستیشن عرضه خواهد شد.
به نقل از :dbazi
سلام
من دنبال داستان بازی میگردم میشه بگید چطوری گیر بیارم
مثل داستان جی تی ای هست تو همین سایت برای این بازی نیست؟
فارسی باشه
چیکار میشه کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من نسخه اول اين بازي رو رو پلي 2 بازي كرده بودم واقعا عالي بود
نسخه اول؟!!!!PS2؟؟!!!احتمالاً بازی دیگه ای منظورتون بوده درسته؟نقل قول:
نه . نسخه ی اول بازی که اسمش Red Dead Redemption Revolver بود در سال 2004 واسه PS2 و Xbox عرضه شده بود .نقل قول:
اسمش این نیست که:31: یه کلمه زیادی نوشتینقل قول:
اسمش:red dead revolver هست
برنامهای برای نسخهی PC سرخپوست مرده نداریم
شاید بازیکنندههای کنسولهای ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 گاه و بیگاه با معضل اسبهای نامرئی در سرخپوست مرده دست و پنجه نرم کنند، اما خوشبختانه از بقیهی بازی میتوانند بنحو مطلوبی لذت ببرند.
البته در خصوص بازیکنندههای رایانههای شخصی، کل بازی سرخپوست مرده حالت نامرئی دارد و بنظر هم نمیرسد به این زودی قصد مرئی شدن داشته باشد.
اخیرا سخنگوی راکاستار اعلام کرده است، این کمپانی برنامهای برای نسخهی رایانههای شخصی سرخپوست مرده: رستگاری ندارد. وی در این خصوص طی پیامی در سایت رسمی راکاستار اذعان داشت: "در حال حاضر برنامهای برای آوردن سرخپوست مرده بر روی رایانههای شخصی نداریم. اما اگر در آینده نظرمان تغییر کرد بشما اطلاع خواهیم داد."
نیازی به توضیح نیست که مجموعه بازیهای سرخپوست مرده خیلی وقت است که راهی به پلتفرم رایانههای شخصی نیافته. بازی سرخپوست مرده ریولور نیز در سال 2004 میلادی تنها در اختیار کاربران کنسولهای ایکسباکس و پلیاستیشن2 قرار گرفت. البته همگی میدانیم راکاستار با پروسهی پورت بازیها برای رایانههای شخصی پس از تاخیرهای طولانی غریبه نیست. شاهد این ادعا هم چندین و چند قسمت از مجموعه بازیهای GTA میتواند باشد.
حیف شد.........نقل قول:
آقا ما اساسی تو این مرحله رام کردن اسبا موندیم! نمیشه یه جوری بیخیالش شد. هر کاری می کنم رام نمیشن. فقط یک بار تونستم یکیشون رو رام کنن. اما بعد از اون هیچی.
حواستون و جمع کنین در ضمن با آنالوگ چپ کنترل کنین سخت نیست کهنقل قول:
میتونین بگین سرنوشت bill چی میشه
کسی میدونه چی جوری لباس مارستون رو عوض کنیم؟
سلام لباس us marshal که باید تمام مخفیگاههای گروه us را در 24 ساعت بازی پیدا کنیم رو میشه یه راهنمایی بکنین دقیقا باید کجا رو بگردیم وبعد برادر جان بیلی تفهمیدم سرنوشتش چی میشه میتونین یه توضیحی بدین
سلام من 68 درصد بازیرو رفتم بازی تموم شد بعد از igi بهترین بازی بود که بازی کردم باورم نمیشه تموم شده باشه کسی نمیدونه که بازی واقعا تموم شده یا نه اسامیه سازندگان بازی هم نوشت ولی آخه چرا رو 68 درصد بازی تموم شد؟
بله بازی تموم شدهنقل قول:
اون 68% به دلیل وجود مراحل جانبی هست
توی جاهایی که بازی رو Save میکنین یا دراور یا یه گنجه یا هرچیز دیگه ای وجود داره که میشه لباسش رو به راحتی عوض کردنقل قول:
توی اتاق رو به دقت بگردین:46:
سلام دوستان توی بازی من رسیدم به یک فردی که در حال ساخت یک هواپیما
هستش البته از اون ماموریتهای جانبی که به صورت علامت سوال روی نقشه
ظاهر میشن من برای کمک به اون احتیاج به 20 پر 10مریم گلی قرمز و 5 پوست
حیوان حالا این آخری موندم چه نوع پوستی باید باشه هیچ کس بهش رسیده یا نه
ورژن موفق گان هست؟:31: واسه پی سی هم اومده؟(چندتا دی وی دی میشه)
میگن جی تی ای تو قرون وسطی هس.پس ازرش خرید داره؟!
نه نمی آید . GTA تو قرون وسطی لقب AC ( اساسین کرید ) هستش . این بازی توی قرن 19 هستش .نقل قول:
یکی از بهترین بازی های امسال هستش .
من تا اخر بازی رفتم همه کارم انجام دادم ولی روی 7/99 گیر کردم لطفا کمک کنین کسی تاحالاصد در صد کرد من سه دهم کم دارم تا صد در صد