مباركه. تشخيص دستخط داره؟ منتظرما:31:نقل قول:
مباركه. تشخيص دستخط داره؟ منتظرما:31:نقل قول:
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
می خوام این گوشیا بخرم
1.این گوشی چند مدل داره؟(LG GC900) .اینترفیس که میگن چیه؟
2.الان قیمتش چنده؟
3.کیفیت فیلمبرداریش عالی هست؟(برام مهمه)
4.کیفیت اسپیکرش چطوره؟
5.در کل آیا ایرادی هم داره؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام. منظور از اينترفيس همون رابط كاربري يا منويي كه بايد باش كار كنيه كه ماله اين گوشي از نوع s class. كه احتمالا خودت ميدوني.نقل قول:
فك نميكنم مدل ديگه اي داشته باشه.
قيمتشو دقيق نميدونم اما حدود 340-50 بايد باشه.
كيفيت فيلمبرداريش منو كه راضيم كرده. فقط توي محيط indoor يكم كيفيتش مياد پايين.
بلندي صداش كه خيلي نيست ولي كيفيتش واقعا بالاست. توي هندزفري كه حرفي باقي نميذاره هم كيفيت هم بلندي صدا فوقالعادست
ايرادي هم كه من تاحالا نديدم.
كار كردن باش واقعا راحت و لذتبخشه و خيلي هم كلاس داره. هركي ميبينه ميره تو نخش. حالا منتظر بموني بچه ها هم راهنماييت ميكنن احتمالا.
سلام....مرسي....نه نداره، كلا تا الان چيزي متوجه نشدم يعني نمي دونم چي اضافه شده.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مباركه. تشخيص دستخط داره؟ منتظرما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكم سرم شلوغه ولي سعي ميكنم هر چه سريعتر تاپيك آموزشش رو بزنم....
همين يه مدل هستش....همون طور كه دوستمون توضيح دادن، اينترفيس همون رابط كاربريه و شكل منو ها و... هستش...نقل قول:
1.این گوشی چند مدل داره؟(LG GC900) .اینترفیس که میگن چیه؟
حدود 340 بايد باشه...نقل قول:
2.الان قیمتش چنده؟
از نظر خودم كه خيلي به فيلمبرداري اهميت ميدم، عالي نيست ولي خوبه....چون من به فيلم هاي رنوار ميگم عالي (در حد VGA رو ميگم نه HD)....ولي در كل كيفيتش تو Outdoor خوبه ولي داخل خونه كيفيتش نسبتا پايين تره...البته اين هم بستگي داره كه شما در مقايسه با كدوم گوشي ميگيد!!!! چون از خيلي از گوشي ها بهتره...نقل قول:
3.کیفیت فیلمبرداریش عالی هست؟(برام مهمه)
كيفيت عالي ولي بلندي معمولي......تو هدست از همه نظر عالي....نقل قول:
4.کیفیت اسپیکرش چطوره؟
ميتونيد به اين تاپيك هم يه نگاهي بندازيد:نقل قول:
5.در کل آیا ایرادی هم داره؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=401458
یه سوال این گوشی الان چند شده ایا مثل ارینا افتقیمت کرده دوم اینکه گوشی ارینا هم تشخیص چهره و لبخند و پلک داره یا نه و اینکه شما جای من بدودید و دوربین براتون مهم بود بین این و ارنا کدوم رو میگرفتید
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم تا 340 پیدا بشه....افت قیمت ناگهانیش رو نکرده هنوز!!! آرینا یهویی 100 تومن اومد پایین....نقل قول:
یه سوال این گوشی الان چند شده ایا مثل ارینا افتقیمت کرده دوم اینکه گوشی ارینا هم تشخیص چهره و لبخند و پلک داره یا نه و اینکه شما جای من بدودید و دوربین براتون مهم بود بین این و ارنا کدوم رو میگرفتید
نه، آرینا تشخیص چهره و لبخند و پلک نداره.....من به خاطر جک 3.5، اف ام ترنس، استحکام و حافظه زیاد آرینا رو میگرفتم (به خاطره قیمتش اون موقعش ویوتی اسمارت گرفتم) ولی از نظر دوربین، خوب تو فیلمبرداری که فرقی ندارن ولی از نظر عکس برداری، جدای از امکانات خوبی آرینا اینه که عکسهاش نویز نداره (خیلی کمه) ولی متاسفانه ویوتی اسمارت عکسهاش نویزی هست. مورد دیگه اینکه فکر کنم باتری ویوتی اسمارت بهتر باشه.....مثلا من که تا یک هفته هم ازش کار کشیدم...متعادلش 3 روز نگه میداره ولی آرینا فکر کنم 2 روز نگه داره (خودم تست نکردم بچه ها میگن...)
امیدوارم بچه های دارای این گوشی کارشون به گارانتی نیافته که خدا به دادشون برسه!!!
هفته گذشته رفته بودم پارس کامتل برای تعمیر گوشی سکرتم، یکی آمده بود گوشی ویوتی اسمارت خودشو تحویل بگیره؛ ازش پرسیدم گفت مشکل پلیر داشته و پلیرش دقیقا همون مشکل گوشی من (ویوتی 1) را داشت که صدای خواننده اصلا پخش نمیشده و بنظر میرسید صدای موسیقی از ته چاه بیرون می آمده!!!
بنده خدا گفت بعد از 35 روز گوشیشو بهش تحویل دادن و داشت تست میکرد؛ در حین تست کردن متوجه شد که پلیر گوشیش درست شده ولی بجاش بلوتوث گوشیش از کار افتاده؛ بنده خدا رفت توی کما!!!!!!
امیدوارم حداقل این گوشی دوست داشتنی برای هیچکسی مشکل دار نباشه و احتیاج به مراجعه به گارانتی نداشته باشه...
اقا يه سوال. تاحالا كسي ديده كه با جديدتر كردن فريمور گوشي مثلا كيفيت دوربين پيشرفت يا پسرفت محسوسي داشته باشه. حالا نه حتما اين گوشي. هر گوشي ديگه ايي. ميتونيم اميدوار باشيم با اومدن فريمور جديد واسه اين گوشي كيفيت دوربينش بره بالا يا مثلا avi ذخيره كنه يا خدايه نكرده hd فيلم بگيره؟:31:
در کل همچین چیزی شدنیه و بستگی به شرکتش و سیاست اون شرکت داره....بله میشه ویوتی اسمارت هم HD فیلم بگیره و دوربینش از رنوار هم بهتر بشه....بستگی به خود الجی داره...برای مثال، سونی اریکسون با آپدیت جدید میخواد برای گوشی ساتیو (اگه اشتباه نکنم) فیلمبرداری اچ دی بزاره....نقل قول:
اقا يه سوال. تاحالا كسي ديده كه با جديدتر كردن فريمور گوشي مثلا كيفيت دوربين پيشرفت يا پسرفت محسوسي داشته باشه. حالا نه حتما اين گوشي. هر گوشي ديگه ايي. ميتونيم اميدوار باشيم با اومدن فريمور جديد واسه اين گوشي كيفيت دوربينش بره بالا يا مثلا avi ذخيره كنه يا خدايه نكرده hd فيلم بگيره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یه نکته رو یادم رفت بگم، تو فیرمور قبلی (نسخه d)، تو قسمت موزیک پلیر وقتی یه مقدار رم پر میشد (بعده 2-3 روز)، پلیرش یکم کند میشد، مثلا اگه پلی میزدید 3 ثانیه بعد پخش میشد یا برای کم وزیاد کردن صدا و....اما از وقتی فیرمور رو آپدیت کردم به نسخه e، دیگه اصلا همچین چیزی وجود نداره و خیلی سریع شده موزیک پلیرش.....:5::46::8:
دقيقا واسه منم همينطوريه. ممنون از توضيحاتت.نقل قول:
يه سوال ديگه.:31: lg هنوز گوشيي نداده كه جاوا باشه. sclass هم باشه. دوربين 8 هم داشته باسه؟ ميخوام از فريمور يه گوشي ديگه واسه اين استفاده كنم. چي پيش بيني ميكني؟
شبیه ترین نمونش، گوشی کریستال (GD900)، هستش.....البته گوشیش GPS نداره که ممکنه با آپدیت جی پی اس گوشیت بپره! :دینقل قول:
يه سوال ديگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lg هنوز گوشيي نداده كه جاوا باشه. sclass هم باشه. دوربين 8 هم داشته باسه؟ ميخوام از فريمور يه گوشي ديگه واسه اين استفاده كنم. چي پيش بيني ميكني؟
البته به جاش شاید میانبر حرکتی به گوشیت اضافه بشه.....شایدم یهو دیدی پورت USB گوشیت به پورت استاندارد microUSB تبدیل شد! :دی
نه اون كه تمام لمسي نيست. ميخام تمام لمسي باشه دوربينشم 8 باشه. البته 8 خوب. اس كلاسم باشه. نگفتي چي پيش بيني ميكني. حالا اگه فريمور همين كريستالو بهش بزنم به نظرت مشكلي پيش نمياد؟ غير از جي پي اس؟نقل قول:
سلام .ببخشید میشه این راهنمای آپدیت کردن گوشی رو بزارید.می خوام آپدیت کنم ولی نمیتونم:41:
سلام....
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=407508
اينم يه روش ديگه. البته انگليش هستشنقل قول:
http://www.mylgcellphone.com/index.php/topic,256.0.html
البته اين روشو هنوز كسي با موفقيت انجام نداده. من توي مرحله هشتم گير ميكنم
دوستانی که این گوشی رو دارن آیا آپدیتی واسه این گوشی نیومده تا دوربینش که نویز زیاد داشت مشکلش حل بشه و مثله رنوار توپ بشه
این الجی هم چه کارایی میکنه از دستی دوربین اینو بد زده که رنوارم فروش بره اما باز رنوار اینترفیس اس کلاس نداره که اه اه اه
نه برادر هنوز نیومده چه کنیم من که دارم سر می کنم....
سلام
دوستم الان 5800 داره و میخواد گوشی جدید بخره تا 300 تومن
من هر چی گشتم از این گوشی بهتر پیدا نکردم
این گوشی چه جوریاست؟
معایب و مزایاش چیه؟
دوربینش در چه حدیه؟
ببخشین وقت ندارم صفحه های قبلو بخونم
ممنون میشم جوابمو بدین
حالا ما نفهميديم از GC900 VIEWTY SMART بهتر پيدا نكردي يا از KM900 ARENA:31:
ويوتي و ارينا از خيلي جهات شبيه همن. كاركردن با هردوشون لذتبخشه و به هيچ وجه خسته كننده نيست. به دليل منوي اس كلاس. هردو از دوربين متوسط در رده خودشون برخوردارن. ويوتي اسمارت 8 مگا پيكسلي متوسط و ارينا 5 مگاپيكسلي متوسط. ارينا اف ام ترميستور داره كه خيلي جاها لازم ميشه. و حافظه داخلي 8 گيگي اگه اشتباه نكنم كه اونم مزيتي واسه فيلمبرداري تا تيك نيفته توش البته ويوتي هم حافظه داخلي 1.5 گيگي داره كه اونم خوبه. نرم افزار جاوا هم بدون محدوديت حجمي و نه تعدادي نصب ميكنن. تا 10 مگ تست شده. و همين ديگه:31: اينا مشخصه هاي بارز اين دو گوشي بودن. اميدوارم چيزيو از قلم ننداخته باشم.
دوستان کسی میدونه برای این گوشی Qwerty هم پیدا میشه یا نه ؟ از اونا که کل صفحه رو بگیره و شماره ای نباشه
اون کیبورد را هم داره...البته باید گوشی را در حالت افقی بگیرید......نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال. اونايي كه اين گوشيو يا ارنا رو دارن به زحمت برن توي قسمت موزيك پلير گوشي. يه اهنگ پخش كنن. اپشن رو بزنن. توي اون منو پايين visualizer چي نوشته؟ نوشته sort by يا يه چيز ديگه نوشته؟
من دو روزه این گوشی رو خریدم اونم با 296 تومان باور کنید در این قیمتها گوشی به این باحالی پیدا نمیکنین خیلی با حاله!!!
آره نوشته Sort By.....چطور مگه چیزی شده؟!! :دینقل قول:
يه سوال. اونايي كه اين گوشيو يا ارنا رو دارن به زحمت برن توي قسمت موزيك پلير گوشي. يه اهنگ پخش كنن. اپشن رو بزنن. توي اون منو پايين visualizer چي نوشته؟ نوشته sort by يا يه چيز ديگه نوشته؟
مرسی بابت این خبر.......از آخرین قیمت باخبر شدم.....مبارک باشه....نقل قول:
من دو روزه این گوشی رو خریدم اونم با 296 تومان باور کنید در این قیمتها گوشی به این باحالی پیدا نمیکنین خیلی با حاله!!!
مرسي كه گفتي.نقل قول:
اره ديگه. مطمئن نبودم كه شدم. با فريمور جديدي كه چند روز پيش نصبيدم واسش TAG IT SONG بهش اضافه شده توي اين قسمت.:31:
من این گوشی رو خریدم
حدودا دو ماه دنبلا گوشی بودم تا اون رو خریدم از خوبیهای فوق العاده اش میتونین به اینتر فیس اس کلاس و مکعب چهار وجهی اش و همینطور بازی هاس موشن اش که خیلی جالبه واقعا و از همه مهمتر به مولتی تاچ بودنش اشاره کرد
مهمترین ایراد گوشی فقط نداشتن سیستم عامله که کمبودش واقعا احساس می شه
صدای دالبی اش عالیه فقط بلندی صدا خیلی زیاد نیس ولی به جای اون هندزفریش باور کنین گوشتون رو کر میکنه هم کیفیتش بی نهایته هم صداش خیلی خیلی بلند و رساس واقعا تو هندزفری عالیه.
دوربینش هم کیفیتش بد نیس و با توجه به داشتن تشخیص لبخند و چهره و لرزشگیر دست دوربینی حرفه ای محسوب میشه.
فقط صفحه ی تاچش برا تایپ پیام یه خورده باید کار کنین و دستهاتونم خیلی بزرگ نباشه و گرنه کار باهاش کمی مشکل میشه.
دوستان فريمور من v10b
الان جديدترين فريمور چيه؟چه چيزايي بهش اضافه شده؟
v10e اخرين فريمور فارسيه. تغيير خاصي هم توش پيدا نميشه
دوستان الان بهترين گوشيه ال جي چيه؟از همه لحاظ مثه ويوتي اسمارت با دوربينه رنوا
از گوشی های موجود در بازار ایران میشه اینها رو نام برد:
BL40
GD880
GC900
KM900
اين ال جي چه مرگش شده ابرو مارو داره ميبرهنقل قول:
بچه ها عكاسي ويوتي اسمارتو با پاپ مقايسه كردين؟
پاپ ويوتيرو قورت ميده
رزوليشن پايين با دوربينه متوسطBL40
بدونه فلش وبا قيمته فضاييGD880
اينم كه الان دارمGC900
پس فعلا از سونيو سامي عقبيم
من گوشيم خراب شده. با هدفون كه اهنگ گوش ميدم صداي خواننده نمياد ولي وقتي درش ميارم خوبه. چيكارش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
یه GC900 داریم که ورژن فریم ورش 10E هست . وقتی باهاش موزیک پخش بشه دیگه گوشیه خیلی کند میشه و کار خاصی نمیشه باهاش کرد . کیفیت تصویر برداریش هم ضعیفه . از جایی شنیدم که این مشکل با آپدیت حل میشه اما چون فریم ور دیگه ای برا ایران نیومده پس نمیتونم آپدیت کنم . یه فریم ور kdz با حجم 264 مگ هم براش دانلود کردم که ظاهرا همین فریم ور خودشه . حالا میگین چیکار کنم تا این مشکلات حل بشه ؟
یه نگاه به این سایت بنداز
کد:http://www.lg-phones.org/latest-lg-gc900-viewty-smart-firmware-download.html
:دی عجیبه! مطمئنی مشکل از هدفونت نیست؟! اکولایزر رو ور برو ببین درست میشه؟! اگه خیلی دیگه حاد بود ببر گارانتی مادیران خداییش خیلی حال میدن به گوشیت!! :دینقل قول:
من گوشيم خراب شده. با هدفون كه اهنگ گوش ميدم صداي خواننده نمياد ولي وقتي درش ميارم خوبه. چيكارش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مشکل توی ورژن قبلی گوشی من بود که با آپدیت حل شد....البته منظورم اینه که ورژنم d بود آپدیت کردم به e و حل شد.....تصویر برداری هم که کلا از اول همینجوری بوده و بعیده حالا حالا ها درست بشه!! :دینقل قول:
یه GC900 داریم که ورژن فریم ورش 10E هست . وقتی باهاش موزیک پخش بشه دیگه گوشیه خیلی کند میشه و کار خاصی نمیشه باهاش کرد . کیفیت تصویر برداریش هم ضعیفه .
با هدفون سوني هم امتحان كردم. با امپلي فاير هم امتحان كردم. اكولايزر هم درسته.نقل قول:
خب منم که ورژنم E هست اینم تصویر :نقل قول:
خب شما قيد فارسي رو بزن و جديد ترين فريموري رو كه اومده نصب كن. حتما مشكلت حل ميشه