چیش چرا اینجوری بود میشد باقی مانده های تقسیم هر عدد ب 4 که میشه 0 و1 و2 و3:10:نقل قول:
Printable View
چیش چرا اینجوری بود میشد باقی مانده های تقسیم هر عدد ب 4 که میشه 0 و1 و2 و3:10:نقل قول:
اصلا یکی نبود بگه اگه راست میگی بیا تو 5صفحه حفظ کن فرداش ازت بپرسم ببینم چطور می خوای جواب بدی یه جوریه که بازم بعضی نکته هاش رو یادت میره حالا تو5صفحه چه برسه 260ص بخوای ورق بزنی 2ساعت 60دقیقه وقت می خواد ...نقل قول:
حالا گزینه دو رو دیدید! ته چرت بود خودشون میگفتن خودشون تایید میکردن ! بد بخت تجربیا میگفتن وقت کم بوده اما مدیر نمیدونم چیه اموزش پرورش زنگ زده بود میگفت باید در طول سال بلد باشی شب امتحان مرور کنی انگار جدول ضرب ابتداییه مجریه هم هی بله بله میکرد!
وقت کردید سوالای زیست رو ببینید مخصوصا س1 رو ببینید جوابش چی هست...
به هر حال:
نقل قول:
ولش کنید امتحان امروز رو من که گند زدم
بریم سر زبان...زبان هم که خدا رو شکر قویه حداقل زیاد سخت باشه 16 میشم
در مورد اون استرسا و اون جمله ها که جلوش یه کلمه میده باید به حالت درستش بنویسیم یه توضیحی میدید
ولی آخه معمولا کلاس هم ارزی ها رو خودشون عدد میدن!
نقل قول:
این تمرین کتاب بود ولی ماله کتاب یه نمونه دیگش بود
به هر حال ما از شر کتاب شیرین جبر خلاص شدیم و میشیم !!!! :دی امتحان در کل خوب بود و مهم اینجاست که من قبول مییشمم!!!!:دی
هفته ی دیگه هم نوبت حسابان هست...! حسابان هم ماشالله...پر از مطلب و نکته !
من تا فصل 2 رو امروز تموم کردم(!) تا پایان حد و پیوستگی.
فصل 3 تا 5 هم که مقدمه مشتق+کاربرد مشتق 1 + کاربرد مشتق 2 هم که دوره باید کنم.
انتگرال بلد نیستم !!! می دونم فقز انتگرال برعکس مشتق هست !!!!! :دی
در مورد انتگرال چه کنم ؟!؟!
tahe chert boood ??? marde mige shabe emtehanay nabayd bashe ke !! akhe yeki nis bege parsal bachehaye tajrobi nazdikaye 5rooz bara zist off boodan ya rizaia takhsosia ro dige 2 rooz boodan oon shabe emtehani nabood faghat moghe mas ke shabe emtehnani nabayad basheنقل قول:
kheily kheily jalebe
khoshemaaan amad:2:
من به همه ی شما راجع به جبر هشدار دادم اما خیلیاتون مسخره ام کردید ! کی بود که می گفت جبر اسونه ؟!
جبر چقدر سخت بود عقده هاشونو خالی کردن سر ما
من بودم و هنوزم میگم!نقل قول:
من به همه ی شما راجع به جبر هشدار دادم اما خیلیاتون مسخره ام کردید ! کی بود که می گفت جبر اسونه ؟!
مثلا حالا چند میگیری ؟! :11:نقل قول:
B L A S T E R چه قدر لج بازی می کنی ؟! این همه ادم میگن که جبر سخت بود اما شما میگید اسون بود ؟!! ( کلک سوالارو داشتی ؟! )
همه اینایی که میگن اسون بود بعد کارنامه گرفتنشون مشخص میشه چقدر اسون بود
هم کلاسی من به زور همه درساش 10 میگیره و اکثرا هم نمیگیره همون ده و اومده میگه چقدر اسون بود
آره اولش حداقل رو ندیدم بعد که سوالو حل کردم یهویی دیدم دوباره از اول نوشتم...نقل قول:
(سوال 14 رو درست نوشتید؟ ... از 50 نفر پرسیدم فقط 2نفر به کلمه ی حداقل توجه کرده بودند!)
چه حالی داد
0 زوجه؟؟؟
سوال 2 ب؟
من اونو ثابت کردم...
مثال نقض که نداره...
اون سوال 5 رو میشه یکی توضیح بده
بچه ها این سوال 2 الف گفته بعد اگر X بزرگتر از یک باشه من این جواب دیدم زده بود درست ولی من مثال نقض زدم غلط در اومد
به X عدد 1/001 بدید ببینید جوابش چند در میاد
18 به بالا:31:نقل قول:
جز سوال 14 اون حداقل کدومش سخت بود؟!
الان رفتم کلیدو نگاه کردم دیدم سوال اخر تو جمع و منها اشتباه کردم:27::27:
دوستان از دیگاه یک نفری در نظر بگیریم که متوسط خونده سوال اسان نیست سختم نیست سوال امروز یه سوال نرمال بود که واسه حال گیری سوال 14 رو داشت بقیه همه اسون بود من یه اشتباه کوچیک کردم سوال 9 وگرنه 20 میشدم.
سواله 87 نگاه کنید پس اون چیه یا 84 که ته اسون بود.
تابلوئه که از یک بزرگتره...نقل قول:
بچه ها این سوال 2 الف گفته بعد اگر X بزرگتر از یک باشه من این جواب دیدم زده بود درست ولی من مثال نقض زدم غلط در اومد
به X عدد 1/001 بدید ببینید جوابش چند در میاد
آقا این کلید که میگین کجاست؟؟
http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/8803nazari/8800302310108.docنقل قول:
سلام بچه ها خوبین؟
من همه رو درست نوشتم ولی جواب سوال 7 رو عین کلید ننوشتم. اینجوری نوشتم. به نظر شما بم میدنش؟:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اینجوری نوشتم!!نقل قول:
در مورد اون استرسا و اون جمله ها که جلوش یه کلمه میده باید به حالت درستش بنویسیم سوال 3،5پارسال و امسال اینا یه توضیحی بدید بی زحمت ممنون...
salam
bache ha man hamin soali ke shoma ha goftino intory :41:" toro khoda nakhndin khob ??" hal kardam
AcB
AnBc A & AcAnB => A=AnB
&
BcAnB & AnBcB=> A=AnB
=> AnB=AnB
SO => A=B
KAMELAN ghalate na????:41:l fek konam cherto pert neveshtam
bad ye chiz dige
asle lane kabootariam man tebghe kiilid hame farsyaro neveshtam ! vali chon too class hamechio ba chizaye riazy esbat mikardim oon rahe riazisho naraftam !! chi mishe alan ???!l
soale rasme nemoodare dekarty ! noghte hasho beham vasl nakonim ke eshkal nadare dare????
معلم ما میگفت وصل کنی نکنی فرقی نداره!نقل قول:
soale rasme nemoodare dekarty ! noghte hasho beham vasl nakonim ke eshkal nadare dare????
منم فقط فارسی نوشتم!ولی درست...ریاضیش چیزی نداره که..یه بزرگتری!نقل قول:
asle lane kabootariam man tebghe kiilid hame farsyaro neveshtam ! vali chon too class hamechio ba chizaye riazy esbat mikardim oon rahe riazisho naraftam !! chi mishe alan ???!l
این اثبات یکی از تمرینهای کتاب بود!نقل قول:
AcB
AnBc A & AcAnB => A=AnB
&
BcAnB & AnBcB=> A=AnB
=> AnB=AnB
SO => A=B
من اینو نوشتم
AcB=> AnB=A و
BcA=>AnB=B
سمت چپشون مساوی پس راست مساوی پس A=B
برای عکسش
A=B از دو طرفAU میگیریم داریم
AUA=BUA=> A=AUB=>BcA
و همین طور
AUB=BUB=>AUB=B=>AcB
لطفا بگید این راه مورد قبوله فکر کنم درسته. ترخدا بگید خیلی حیاتیه.
برای اثباتش باید دو رو نقطه رو بذاری داخل یکی از لانه ها و بعد هم با فیثاغورث یا هرچیز دیگه ای اثبات کنی !نقل قول:
منم فقط فارسی نوشتم!ولی درست...ریاضیش چیزی نداره که..یه بزرگتری!
دو نقطه رو که گذاشتم!ولی فیثاغورت نمیشد...چون زاویه 90 درجه ای در کار نبود!نقل قول:
تا 20می خواید در مورد جبر حرف بزنید ...ولش کنید حالا این جوابه ما رو بدید بعد در موردش حرف بزنید...
khob yani ghalate????:41:نقل قول:
ma ke too moraba mikhastim hesab konim khodemoon ghaemo zavye tashkil midadim tory ke fasele AB beshe vataretنقل قول:
دو نقطه رو که گذاشتم!ولی فیثاغورت نمیشد...چون زاویه 90 درجه ای در کار نبود!
vali khob too kilid ke nabood !:41:
chanta az bacheha emrooz migoftan bayad noghte haro roo zele mosaalas koochika mizahstim man dige baghye harfeshoono goosh ,.....:D
نقل قول:
دو نقطه رو که گذاشتم!ولی فیثاغورت نمیشد...چون زاویه 90 درجه ای در کار نبود!
نه باید میگفتی که طول هر پاره خط ، داخل مثلث از بزرگترین ضلع ان کوچیکتر است
چون طول بزرگترین ضلع مثلث هم یک بود پس کمتر یک بود
فک کنم بدن نمره!حداقل نیم میدن!نقل قول:
6 ضلعی تو این چند سال سابقه نداشت سوال بدن!یا دایره یا مثلث!نقل قول:
t
vali khob too kilid ke nabood ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chanta az bacheha emrooz migoftan bayad noghte haro roo zele mosaalas koochika mizahstim man dige baghye harfeshoono goosh ,.....:D
این دقیقا درسته و هیچ مشکلی نداره ولی فقط یه طرفش اثبات شدهنقل قول:
AcB
AnBc A & AcAnB => A=AnB
&
BcAnB & AnBcB=> A=AnB
=> AnB=AnB
SO => A=B
یه طرف دیگه هم میخواد
نصفشو شایدم بیشتر نصفشو بدن اگه این خالی رو نوشتی
اره دیگه!همین...:8:نقل قول:
سلام به همه من فک کنم راه حل ریاضیش اینطوریه که اول شش ضلعیو به شش تا مثلث متساوی اضلاع تقسیم میکنیم بدش 2 نقطه توی یکی از اونا میزاریم و بدش ارتفاع مثلثو بدست میاریم:h2=1-1/4=3/4=h=رادیکال3 روی2نقل قول:
بنابراین=h=رادیکال3 روی2
ab2<h2+1
ab2<3/4+1
ab2<7/4
ab<رادیکال7روی2
چون رادیکال7روی2<1
بنابراین:ab<1
البته این چیزیه که من نوشتم!
سلامنقل قول:
ببین منم تو اینا مشکل داشتم ولی بگو چی کار کردم:
تو عید بود برای تمرین های (H کتاب) که جاخالی میده و باید پر کنیم (صفت یا قید یا اسم یا فعل یا ...) وقت گذاشتم و تمام قواعدش رو دراوردم زیاد نیست 12-13 تا بیشتر نیست اونا رو بلد باشی میتونی جواب بدی:
مثلا قبل از اسم ، صفت میاد.
بعد از the و قبل از of ، اسم میاد.
بشین اونا رو پیدا کن
و اما استرس:
تو استرس باید همه کلمات رو حفظ کنی:41:
دیروز همه استرسا رو تو دو ستون نوشتم یه ستون اونایی که رو بخش اول استرس دارن و ستون دیگر اونایی که رو بخش های بعدی استرس دارن شمردم دیدم اونایی که رو بخش اول استرس دارن کمترن 24 -25 تا بیشتر نیستن ولی اونایی که تو بخش دوم استرس دارن حدود 34-35 تا بودن.
بعد کلمات یکی از این ستونا رو باید حفظ کنی .
اینجوری اگه سوال تستی اومد اونایی که بلدید میدونید رو بخش اول استرس دارن هر کدوم ناآشنا بود بدونید رو بخش دوم استرس دارن:27:
من ستون اول رو حفظ کردم و و الان راحت می تونم به سوالاش جوب بدم
جفت این کارا رو هم ، 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم بیشتر طول نمیشکه.:11:
ممنون
2تا شو دارم اما بقیش رو از کجا باید پیدا کرد؟
یه جزوه بود همه ی استرسها هم توش نوشته بود خوبه خواستی میزارم ...31کلمه ی استرس دار توی سیلاب 2هست
معلم ما وقتی حلش میکردیم نکات رو میگفت ، توی گام به گام هم هستش.نقل قول:
من ستون دوم که نوشتم فقط کلماتی رو که رو سیلاب 2 استرس دارن رو ننوشتم اونایی که رو اولی ندارن رو نوشتم برای همین عدد من یه کم بیشتر شده:46:نقل قول:
31کلمه ی استرس دار توی سیلاب 2هست
خوش به حالتون معلم ما که یه نکتم نگفته....نقل قول:
معلم ما وقتی حلش میکردیم نکات رو میگفت ، توی گام به گام هم هستش
اصلا در کل این استرس چیز چرتیه!اخه کجای کتاب رو تلفظ دقیق تکیه کرده که حالا بهو استرس میارن!بعضی از معلما هم بلد نیستن!
نقل قول:اون 6 ضلعی که چیز عجیبی بود ، حتی از قوانین تشکیل مثلت هم نمیشد حلش کردنقل قول:
درکل بد نبود امتحان ، ولی قشنگ بعدش 4 5 ساعت خوابیدم
ولی برای استرس یک نکته بگم ، کلمه رو باید بخش بخش کنید ، بعد ببینید روی کدوم هست ، بهترین راه هم استفاده از دیکشنری توی منزل هست
من که خدا رو شکر استرس مشکل ندارم...ولی مشکل خیلیاست!نقل قول:
ولی برای استرس یک نکته بگم ، کلمه رو باید بخش بخش کنید ، بعد ببینید روی کدوم هست ، بهترین راه هم استفاده از دیکشنری توی منزل هست
ولی خوب بعضی کلمه ها قلقلک میده:31: