یکی از بچه ها کلیپ جعبه مکبوک رو میخواست اینم لینک دانلود مستقیم
محسن جان همه مدل ویندوز رو میتونی نصب کنی ولی بهترینش سون اینم یه لینک از نصب سون مستقیم هستتکد:http://tinyurl.com/macbookpro13unbox
کد:http://tinyurl.com/macbookpro13win7
یکی از بچه ها کلیپ جعبه مکبوک رو میخواست اینم لینک دانلود مستقیم
محسن جان همه مدل ویندوز رو میتونی نصب کنی ولی بهترینش سون اینم یه لینک از نصب سون مستقیم هستتکد:http://tinyurl.com/macbookpro13unbox
کد:http://tinyurl.com/macbookpro13win7
واسه شبکه نباید مشکلی داشت باشینقل قول:
مطمئنی که شبکه ای که بهش وصلی درسته؟اینترنت روی اون شیر هست؟
اگه نبود بهترین جایی که میتونی بری اینجاست
کد:www.apple.com/support
بابا نرو بخر بزار اینها یه کم از رو برن میرن نرم افزارها رو دانلود میکنن بعدبه یه قیمت بالا میروشننقل قول:
بهترین جا خوده سایت اپل هست واسه نرم افزار ها . ویدجت های مجانی و تورنت هم واسه پولیها
بهترین سایت های تورنت واسه مک همکد:www.apple.com/download
کد:www.thepiratebay.org
دانلود کن حالش رو ببرکد:www.mac-torrent.com
ما رو هم دعا کن!!!!
نگفتيد كيفيت تصويرش چطوره؟؟
ممنون از لینکها..
بله دانلود مثل اینکه بهترین راهه
کیفیت تصویرش هم خوبه...
اما شبکه! شبکه رو میشناسه اما دسترسی به اینترنت میسر نمیشه!
رو این شبکه که میخوام وصل بشم همه pc هستند...
manually باید ip بدم
فقط نمیدونم router چی هست و چی باید بدم .. شاید مشکل از اینجاست...
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
ویتدوز هم سون ریختم اما ویستا و xp هم میشه بریزی مشکلی نداره
مگه cpu مشکلی براش قراره پیش بیاد؟؟؟
نقل قول:
نه .قرار نيست سي پي يوش چيزي بشه منظور عليرضا جان اينكه كه هميشه برات كار كنه ( همون سخن قديمي ها انشا ا... چرخش برات بچرخه )
منظور اين بود نگران نباشيد:5::8:
نه آقا چه بلایی ؟!؟ :31: منظورم همینی بود که محسن جان گفت:نقل قول:
من عاشق مک بوک هستم خدا نکنه واسه هیچ کدوم اتفاقی بیفته:40:نقل قول:
محسن جان ممنون از شفاف سازی :27:
zerolight جان لینک اول خرابه میشه یدونه دیگه بزاری ؟نقل قول:
ممنون برادر
با سلام به شما دوست عزیز ، مبارکتون باشه ! ،نقل قول:
عرض کنم خدمتتون که ، اگر می خواهید از بسته های نرم افزاری آماده استفاده کنید ، بهترینشون iBox و Medapple هستش ! Medapple رو با نام مرجع نرم افزار های مکینتاش هم می فروشن!
فکر کنم قیمتش هم 40 تومن هست ، اما هر چی بخوای توش هست 10 تا دی وی دی ه! از خود سیستم عامل اسنو لئوپارد بگیر ، تا ilife و iwork و photoshop cs4 و....، به نظر من که می ارزه ، شما بشین دانلود کن !:31: همه چی رو که نباید دانلود کنی ، مثلا Adobe Master Collection دانلودش میشه 9GB ، در صورتی که تواین پک هست!
در مورد شبکه تون نمی تونم اظهار نظر کنم ، چون من از شبکه ی بی سیم استفاده میکنم ! وبا یک سرچ ساده شبکه رو میشناسه!
در مورد دانلود نرم افزار های مک ، سعی کنید از لینک های تورنت استفاده نکنید!! این رو تجربی بهتون میگم!
اما
بهترین سایت دانلود نرم افزار و بازی های مکینتاش :
__________________________________________--کد:http://tiny.cc/WGBcP
با تشکر ،
M24
اميد جان قرار بود كمرنگ بشي ولي بي رنگ شدي ؟؟؟
اين تايپيك بدون اساتيدي مثل شما اصلا مفيد و موثر نخواهد بود ( عين واقعيت رو گفتم )
خبري از مك پرو هاي جديد نيست ؟؟؟ خريد من رفت براي بعد عيد ( ارديبهشت ماه ) . تا اون موقع سري جديد مياد ؟
لینکش اکسپایر شده در اولین فرصت دوباره یه لینک میزارمنقل قول:
باید یه جا پیدا کنم که لینکاش همیشگی باشه
حجمش زیاده بهمین خاطر اپلود نمکینم
m24 جان میشه بگی چرا از تورنت استفاده نکنیم من همیشه از توررنت میگیرم چون هم سرعتش بیشتره هم همه جی رو داره!!!نقل قول:
دوست عزیز ، شرمنده !نقل قول:
ببین اگر می خواهی از سری جدید که قراره تو جولای 2010 معرفی بشه و به احتمال 90% از سی پی یو های Core i5 و Core i7 استفاده خواهند کرد! بگیری ، باید تا تیر و مرداد صبر کنی!
چون جولای 2010 که معرفی بشه ، تا تیر به بازار های جهانی و تا مرداد به ایران می رسه!
اما ، سورپرایز جدید اپل برای سال ژانویه ی 2010 یعنی همون islate (رایانه ی مالتی تاچ اپل) سر جاشه! من که بی صبرانه منتظر 27 ژانویه ، یعنی 7 بهمن ساعت 9 شب به وقت ایران هستم!
کانسپت هایی از islate:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر شو تو پست بعدی میزنم!
مدتی است که در محافل خبری بحث ها و شایعات زیادی درباره تبلت اپل در جریان است. محصولی که هنوز هیچ خبر رسمی ای از جانب اپل درباره آن منتشر نشده است، اما شواهد حاکی از غافلگیری اپل در مورد این محصول است که احتمالاً ۲۶ ژانویه با نام iSlate رونمایی می شود.
به هر حال حتماً شما هم دوست دارید در مورد جزئیات iSlate بیشتر بدانید. بر طبق اطلاعاتی که سایت PhoneArena بر اساس اسناد داخلی شرکت اپل منتشر کرده، این تبلت مجهز به یک نمایشگر ۷٫۱ اینچی مولتی تاچ است. پردازنده ۲٫۲۶ گیگاهرتزی، از نوع Core 2 Due با سه مگابایت کش و ۲ گیگابایت رم DDR3، و هارد ۱۲۰ گیگابایتی و حتی دارای یک پروجکتور است! البته معلوم نیست که این مشخصات چقدر به واقعیت نزدیک باشند اما اگر چنین چیزی واقعیت داشته باشد اپل تقریبا یک مک بوک پرو را در شکم تبلت کوچک اش گنجانده است که احتمالا خیلی ها را تشنه خریدن خودش خواهد کرد.
بر اساس این اسناد که تصویر آنها را می توانید در ادامه مطلب مشاهده کنید، Mac OS X Clouded Leopard 10 . 7 سیستم عامل این تبلت خواهد بود .
البته باز هم تاکید می کنیم که این اطلاعات رسمی نیست و حتی فون آرنا هم تضمین قطعی ای در مورد این اسناد نداده، ولی امیدوار است که تبلت اپل با چنین مشخصاتی رونمایی شود.
پس منتظر ۲۶ ژانویه بمانید .
منبع : نارنجی
یک توضیح هم بدم که استیو جابز قبلا تو کنفرانس ژانویه ی 2009 گفته بود " به هیچ وجه دوست ندارم لگوی اپل رو بروی نت بوک یا همون (مینی نو ت بوک) و یا رایانه های لوحی ببینم " . اما این اصلا عجیب نیست! که islate معرفی بشه!!
یادمه ژانویه 2006 همین حرف رو در مورد گوشی زد و چند ماه بعد iPhone معرفی شد!!!!:18:
بنابراین islate محصولی برای یک فاجعه هست! درست مثل ایفون!
تصاویری هم که در مورد کانفیگ ه ، لو رفته ! و توسط خبر نگار BBC پخش شده!
وبسایت چینی pconline.com.cn جزئیات مربوط به پردازنده ۶ هسته ای Intel Core i7-980x با اسم رمز Gulftown که انتظار مر رود در کامپیوترهای Mac Pro بکار رود را فاش کرد. این پردازنده ها بر اساس فناوری ۳۲ نانومتری ساخته شده اند و دارای ۶ هسته فیزیکی و ۱۲ هسته منطقی هستند و این بدین معنی است که مک پرو ی مجهز به۲ پردازنده دارای ۱۲ هسته فیزیکی و ۲۴ هسته منطقی خواهد بود، همچنین قدرت پردازش این پردازنده تا ۳٫۳۳ گیگاهرتز خواهد بود و تا ماه مارچ ۲۰۱۰ به بازار خواهد آمد.نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
من نمی دونم شما از چه زمانی دارید از مک استفاده می کنید ، اما اگر کاربر قدیمی مک باشید ، حتما باید یادتون باشه
که ویروسی که برای Mac OS X 10.4 Tiger نوشته شده بود ، توسط لینک نرم افزار ilife در تورنت پخش شد!!
اخیرا هم ویروسی برای ilife 09 در تورنت همین اتفاق افتاده!
البته خوب ، من گفتم سعی کنید استفاده نکنید !
همانطوری که خودتون هم می دونید مک پرو (کیس اپل) از دو پل شمالی وجنوبی برای سی پی یو استفاده میکند! اما مک بوک پرو اونقدر فضا برای اینکار نداره!
تصاویری از مک پرو :
یه چیز دیگه هم بدونید بد نیست اپل تا حالا هیچ محصولی تو ماه مارچ معرفی نکرده !همیشه یا ژانویه یا جولای ویا سپتامبر بوده!!(که البته شامل آپدیت محصول هم میشه!)
اما اگر دوست داشته باشید منابع دوست اول و مطمئن در مورد گجت ها رو بدونید لینک های زیر رو ببینید !
1 -
2-کد:http://www.engadget.com
3-کد:http://www.zdnet.com
4-کد:http://gizmodo.com
5-کد:http://hackedgadgets.com
6-کد:http://www.coolest-gadgets.com
7-کد:http://appleinsider.com
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت گفته که یک هارد 1ترابایتی !!!!!و 4گیگ رم داره البته اطلاعاتی در مورد سی پی یو نداده!!!
دوست عزیز اگه دقت کنی منم نوشتم روی مک پرو ها نه مک بوک پرونقل قول:
البته محسن هم در مورد مک پرو گفته بود
و باز البته چینی بودن سایت دلیل نا معتبر بودن اطلاعات آن نیست خیلی از سایت های خارجی رو من دیدم که از این سایت اطلاعات میزارن!!
ولی بابت لینک ها ممنون جالب بودن
متاسفانه من اون زمان هنوز به خانواده اپل دارها نپیوسته بودمنقل قول:
خیلی جالب بود واقعا اطلاعات جالبی دارید دوست عزیز
میدونم ، اما منظور دوستمون مک بوک پرو بود !نه مک پرو !(اشتباه تایپی ست ، پست های قبلیش رو بخون!)نقل قول:
اولا عکس های شما قدیمی هست ، جدید ترین کانسپت همونیه که بالا گذاشتم!
ثانیا ، به نظر خودتون رم 4GB و هارد 1TB روی 10" عملیه؟؟؟؟؟؟ اگر عملیه نوع مادربورد و... رو مشخص کنید !
و اما در مورد CPU ، من رشته ی تحصیلی خودم م.کامپیوتر هستش ! تا حالا کامپیوتر بدون CPU ندیدم ! حتی گوشی iPhone 3G S اپل از سی پی یو ARM Cortex 600 MHZ داره استفاده میکنه ! اونو قت شما میگی islate بدون CPU ه!
اصلا ممکن نیست! برای همین میگم منابعتون رو درست کنید!:11::11:
شایعه زیاده ، اما ....!
خواهش میکنم ، دوست من!نقل قول:
اول اینکه ناراحت نشدم فقط جواب دادمنقل قول:
دوم خوشحال میشم اطلاعاتم زیاد بشه و اگه مشکلی هست رو بگین
سوم پیشنهاد میکنم یه بار دیگه متنی که من نوشتم رو بخونین، گفتم اطلاعاتی در مورده cpu نداده نه گفتم که cpu نداره !!!!
سلام به همه
پس مطمئن باشم قرار نیست سری جدید Apple Macbook Pro تا سال بعد بیاد تو بازار ؟
برم بخرم ؟ :31:
اميد جان ممنون .باز هم با اطلاعات بالا و دست پر اومدي . من كه فعلا صبر مي كنم تا ببينم چه مدلهايي مياد .البته اگر اوضاع مالي بهتر بشه همين امروز ميرم يك مك بوك پرو ميگيرم چون ديگه ديونه مك شدم .
دوستان فقط اطلاعات جديد در مورد مك بوك پروهاي جديد فراموش نشه :10:
OK دوست من! شرمنده این روز ها اصلا حواسن نیست!نقل قول:
بازم شرمنده !
اگر خیلی شک دارید تا 27 ژانویه 2010 که چهار شنبه ی همین هفته هست صبر کنید! تو این کنفرانس به احتمال زیاد islate معرفی میشه ! که اگر مک بوک آپدیت نشد ، دیگه رفت تا جولای !
اما تجربه میگه که نمیشه!
من هم مثل بقیه فکر میکردم که این عکس جعلی باشد، ولی وقتی ویدئو را تماشا کردم نظرم تغییر کرد.
ماجرا از این قرار است که، جوانی از میان جمعیت پیش میاد و از استیو بالمر مدیر عامل مایکروسافت، رقیب بزرگ شرکت اپل درخواست میکند تا لپ تاپ اش را برایش امضا کند، جمعیت زمانی که می فهمد لپ تاپ او مک بوک اپل است، از گستاخی این مرد جوان متعجب می شود. اما به هر حال آقای بالمر درخواست مرد جوان را قبول می کند.
نمیدانم روی این کار استیو بالمر چه اسمی می شود گذاشت؟ القا حس برتری مایکروسافت نسبت به اپل و یا تخلیه شوک وارد شده توسط جوان جسور؟ به هر شکل همانطور که مشخص است، آقای بالمر به لوگوی اپل رحم نکرده است.
پیشنهاد میکنم ویدئوی آن را ببینید.
لینک ویدئو :
منبع اصلی :کد:http://www.viddler.com/explore/narenji/videos/28
منبع : نارنجیکد:http://gizmodo.com/5454712
اینم یه حرفیه! ولی من که اصلا از استیو بالمر خوشم نمیاد! ، بازم بیل گیتس ، حداقل از این کارا نمی کرد! :10::5::8:نقل قول:
اميد جان دليل خاصي داره مك بوك پروها ال سي دي full hd و فينگر پرينت يا امكانات جانبي مثل ريموت كنترل و... ندارند؟؟
ببین دوست من تا شما چه جوری تعبیر کنی !نقل قول:
1 - رزولوشن Full HD یعنی 1920x1080 درسته! خب مک بوک پرو 17" دارای رزولوشن 1920x1200 هست!
1.1 - در مورد HDMI هم ، همانطور که می دونید ، Mini Display Port به VGA ، DVI و HDMI به راحتی تبدیل میشه!(یعنی شما با یک پورت در حقیقت سه پورت فوق رو دارید!)
2 - اما در مورد فینگر پرینت ، بلوری و... خود استیو جابز تو کنفرانس جولای 2009 گفت که بنا به دلایلی فعلا سراغش نمی ریم!
3 - اما امکانات جانبی رو داریم ! ، کی گفته نداریم!! تمام مک ها (مک بوک ، مک بوک پرو ، مک مینی ، آیمک و مک پرو)
سنسور IR رو دارند! و به راحتی با Apple Remte ست میشن!
من خودم به غیر از Mighty Mouse و Apple wireless Keyboard اولین چیزی که گرفتم ، همین ریموت بود!
ریموت من :
ریموت جدید :
مرسي . ممنون . اين ريموت رو با چه قيمتي تهيه كردي ؟؟؟
در مورد full hd شرمنده . من كانفيگ مك بوك پروهاي 17 اينچ رو نديده بودم ( چون 13 دوست دارم فقط مدلهاي 13 اينچ رو بررسي مي كردم )
راستي يكي از دوستان تو همين تايپيك گفته بود ميشه برنامه نصب كرد كه وب كم چهره رو تشخيص بده و فقط مالك دستگاه مي تونه ازش استفاده كنه . آيا چنين چيزي براي مك وجود داره ؟؟
این ریموت با قیمت جهانی 19$ ودر ایران به قیمت 35,000 تومان به فروش می رسد!نقل قول:
ببین از این برنامه ها تو مک زیاده ! مثلا من خودم یک برنامه به نام iAlert U رو نصب کردم ، که کارش اینه که اگر مثلا شما مک بوک تون رو ، رو میز می زارید ، بعد برید بیرون اگر کسی بخواد دستگاه رو بدزده ، اول آژیر میزنه (وبه هیچ وجه غیر فعال نمیشه! مگر ریست!) ، بعد از دزد عکس میگیره وبه ایمیل شما می فرسته!!!!
که این از قابلیت سنسور های بدنه که با تکان دادن دستکاه فعال میشن استفاده میکنه! (جالبه ، نه!):10::8::8::5:
پس مك بوك پرو ها هم مثل آيفون سنسور دارند! راستي در مورد موس و كيبردي كه در پست بالايي ازش صحبت كرديد يه كمي توضيحي بديد.
شرمنده اين همه ازتون سوال و تقاضا مي كنم آخه قشنگ و كامل توضيح مي ديد.:11:
m24 جان لطف می کنی لینک دانلود این نرم افزار رو بفرستی بنظر جالب میادنقل قول:
salam doostan
man emrouz ye laptop apple kharidam ama ama nemidonam baray estefade az internet bayad chikar konam yani mesle windows internet exploreri dar kar nist
pleas help me