داداش فکر نکنمنقل قول:
چون همون ویستا g72 میده 2200 یا بیتر دقیق یادم نیست
تو سایتشم همچین چیزی نیست
باراشون قراره تازه شنبخ از گمرک ازاد شه
یکی از اشاهامون باهاشون همکاره پرسید
داداش فکر نکنمنقل قول:
چون همون ویستا g72 میده 2200 یا بیتر دقیق یادم نیست
تو سایتشم همچین چیزی نیست
باراشون قراره تازه شنبخ از گمرک ازاد شه
یکی از اشاهامون باهاشون همکاره پرسید
نقل قول:
دوستان ممنون میشم قیمت روز رو هم بگید
اینم عکسهای کیف و موس فابریک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اها من میگما اخه ایسوز تو سایتش چیزی از کیف ننوشته بودنقل قول:
ولی موس بود
موسش که اصله؟
بله در مقاله هفته نامه عصر ارتباط هم نوشته که پنل 16 اینچ دستگاه ساخت سامسونگ هست.ولی به نظرم پنل
N61JQ jx014v مال خود ایسوزه که خوب طبیعیه مال سامسونگ بهتره.سامسونگ بزرگترین تولید کننده پنل
دنیاست.حتی یه مدتی پنلهای LED TV های سونی رو سامسونگ میزد که الان قراره شارپ بزنه.
بنابراین کیفیت تصویر و صفحه نمایش لبتاپ ما واسه این بهتر از jx014v هست(طبق گفته شما چون من خودم هنوز
مقایسه نکردم) که مال مارو به صورت سفارشی سامسونگ زده.ولی این دلیل نمیشه که بگیم مال ما FULL LED
هست.
اگه شما اصرار دارید که فوله لطفا از یه سایت مطرح در این مورد لینک بدید.
vaioman عزیز ممنون از عکسات
اینتو که من فهمیدم شما از امرتات خریدی
برای شما led هست اما بلوری نداره درسته؟
اما سازگار بلوری داره با lcd
اره؟
موسش اصله اصلهنقل قول:
بچه ها چه فعالن
:31: من هی صحفمو رفرش میکنم
جواب پستا تود تود داده میشه
راستی صداش عالیه نه؟
بعد یه سوال دیگه گرافیکش gddr3 یا ddr3
?
تو یه سایت زده بود gddr3 اما تو ایسوز ddr3بود
مرسی.کیفیت صداش عالیه و بلندیش هم قابل قبوله.درضمن حافظه کارت گرافیکشم GDDR3 است.:20:نقل قول:
دوستان ممنون میشم از قیمت تو بازار هم بگید؟
مدل asus n61jq روش xp نصب نمی شه؟
دقیقآ.:46:نقل قول:
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
خود شرکت Asus برای Pro64 درایور XP ارائه کرده ولی برای N61 خیر.اینم لینکش:نقل قول:
اگر قیمت دقیق میخوای باید تا فردا صبر کنی.:46:
پس مطمیین gddr3 ؟نقل قول:
این صحفه نگاه کنیدکد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=908
LED-Backlight LCD
یعنی چی؟
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
ASUS N61JQ-JX014Vنقل قول:
این مدل با سازگاز Price: 1,450,000T
اینم سایتش
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=908
بله GDDR3 است.LED-Backlight LCD یعنی LCD با نور پس زمینه LED .نقل قول:
من که اینطور دیدم مانیتورهای ال سی دی دو نوع هستند یا همین ال سی دی های قدیمی متداول یا ال سی دی های جدید مثلا مال سامسونگ که بک لد هستند که بعضی ها بهش لد خالی هم میگن بهمین دلیل چیزی بعنوان فول یا نصفه لد نیست:31:
مدل دستگاه شما چیه؟نقل قول:
میشه لینکشو تو ایسوز بدی
اخه prp64 خالی نیست
من میخوام gddr3 باشه و بلوریم داشته باشخه با led چه مدلی میشه؟
رمشم 1333 یاشه
مدل لپ تاپ من تو امضام هست.در ضمن این مدل چون سفارشی در نتیجه تو سایت Asus نیست.شما اگر بلوری برات خیلی مهمه باید N61jq-jx014v بخری.:20:نقل قول:
اها okنقل قول:
پس سازگار همچیش حله فقط lcd صحفش؟
کیفیتش از led خیلی پایینتره؟
راستی برای شکا هم فول hd که نیست؟
تفاوت کیفیت خیلی کم و تقریبآ نا محسوسه چون بک لایت ال ای دی هم داره.در ضمن رزولیشن صفحه نمایش سری N کلآ 768*1366 که خیلی هم عالیه. :46:نقل قول:
مهرداد جفت این لپ تابها تکنولوژی لد دارند . چون هردو مونیتورهاشون ساخت سامسونگه. به عقیده من فرق اصلیشون تو چیپست مادر بوردشونه
:5:
پس اونکی سازگار داره موردی نداره ؟نقل قول:
راستی امکان داره سفارشی ledبا بلوری بدن؟
سازگار میفم میزاه؟
راستی موس که همشون باید داشته باشن اره؟
viman ببخشیذ این همه ازیتت میکنما
از کارتونه و وسایلاتم عکس میزاری ؟
ممممممممممنونت میشم
دوست عزیز در صفحه نمایشهای LED یا به قول دوستان Full از LED بجای کریستال استفاده میشه.در صورتی که در LCD هایی که بک لایت دارند فقط تولید نور توسط LED هست و کماکان برای تولید رنگ از کریستال استفاده میشه.:46:نقل قول:
نه خیلی هم خوبه.شاید در اینده بیاد به بازار ولی هنوز که نیومده.درضمن مشخصات بسته بندی به شرح زیره:نقل قول:
جعبه اصلی خود دستگاه(که پلمپ نداره) به همراه کیف و موس داخل یک کارتن دیگر هستند که این کارتن پلمپ است.بدین شکل که سر و ته کارتن با چسب پلمپ شیشه ای با آرم Asus به صورت کاملآ محکم بسته است.
در ضمن داخل جعبه اصلی : خود دستگاه.دفترچه ها.شارژر فابریک. یک عدد DVD شامل درایورهای دستگاه.باتری و کابل اتصال شارژر به برق موجود است.با عرض شرمندگی کارتن و بقیه وسایل پیشم نیست چون الان تو مسافرتم.در ضمن اینجا همه دوستانه در حد توانشون به هم کمک میکنند.پس دیگه اینقدر با تعارفات شرمندم نکنید.:20:
نقل قول:
دوست عزیز اگه یه سرچ تو اینترنت بکنی و تعریف بک لد رو ببینی متوجه میشی که هیچ جایی در مورد اینکه فول با بک لد فرق داره گفته نشده. ممکنه لطف کنی و منبع حرفتون رو بفرمایید؟منظورم یه سایت خارجی که توش این تعرف از فول و بک لد رو داده
متشکرم
یعنی سازگار نداره اون مدلو؟نقل قول:
تو بازار نیست؟
من متوجه نشدم خوده کارتون اپتاپ پلوم نیست یا جعبه کلیه؟
راستی عکس از پشته نوتبوکت میزاری چنا دیگه
چون شکلش واسم مهمه
ممنون
با canon عکس میندازی اره؟
ببینید دوست عزیز شما یا باید بلوری رو انتخاب کنید یا LED رو.مدلی که هر دو رو داشته باشه موجود نیست.نقل قول:
در ضمن موقع خرید شما باید یک کارتن بزرگ پلمپ از فروشنده تحویل بگیری که بقیه چیزا به تفسیری که قبلآ توضیح دادم داخل این کارتن.اینم عکس از پشت دستگاه:(بله با canon میگیرم،چطور مگه؟)
نقل قول:
vaioman محترم.لطفا دوستان رو به اشتباه ننداز.هي نگو مال من LED داره.
بگو کيفيت تصوير صفحه نمايش PRO64JQ از N61JQ jx014v بهتره و الا جفتشون back light led هستن.
آخه يه صفحه نمايش FULL LED رزولوشنش بايد 1366X768 باشه؟؟؟:27:
اگه اينجوريه پس حتما صفحه نمايش سري f سوني با رزولوشن 1920X1080 بايد فول در فول باشه!!!
من بلوری واسم مهمهنقل قول:
ok
پس با گفته ی شماlcd با led فرق چندانی نداره
منظورم از پشته لپتاب جلوش بود
اونجا که رنگه قهوه ای مایل به زرشکیه و این رنگا داره:31:
همینجوری دیدم با canon A480 انداختی
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
یعنی چجوری صحفش کیفیتش بهتره ؟نقل قول:
اگه جفتشم back led باشن
من اصلا فکر نمیکنم که LCD و LED BL از لحاظ کیفیت اونجوری که دوستان فکر کنن فرق داشته باشه
LED BL به خاطر اینکه از LED استفاده شده فقط یه کم مصرفش کمتره ، همین و بس
backled فرقی با led نداره . دوستان رو لطفا به اشتباه نداز وایو جان
من قبلآ هم به یکی از دوستان پاسخ دادم و با شما کاملا موافقم.اختلاف کیفیت خیلی کم و بعضآ نامحسوس.من مدلهای زیادی رو مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم.:46:نقل قول:
ebi_kasra عزیز از شما بعیده :18:رزولیشن چه ربطی به این مسئله داره:41:بعد هم من از این بحث در باره صفحه نمایش خسته شدم.این همه بحث اموزنده و مفید هست اما شما رفتی سراغ این بحث الکی.من نظر شخصی خودم رو گفتم،یا به درد شما میخوره یا هم نمیخوره.دیگه بحث بیخودی نداره.:10:نقل قول:
ببینید دوست عزیز شما بهتره که از نزدیک یه سری به بازار بزنی و خودت این مدلها رو مقایسه کنی.بعد هم با A480 که گفتی نگرفتم.:46:نقل قول:
آقا اینجا معلومه فقط اتاق خصوصی vaioman هست و نظر های مخالف را نمیذاره چاب بشه. حتما از امرتات داده پول میگیره:31:
لطفا حالا که نوشته ام را ظاهرا مدیران میذارن چاب بشه دوستان بدونن که ال سی دی بک لایت همون لد هست و هر دوشونم ساخت سامسونگ هست و اگه وایو من منبع ای داره لطفا ذکرش کنه که فیض ببرم و در ضمن دوستانی که مدل پرو از امرتات خریدین چک کنن که چیپست مادر بوردشون PM هست یا HM چون PM مدل قدیمی تره و INTEGRATED GRAPHIC و ANTI THEF نداره.
متشکر
ممنون خیلی کمکم کردینقل قول:
از جلو لپتابت عکس میزاری بازم؟
اما مدل دوربینتو زده بود canon powershot a480
من خودم شهرستانم نمیتونم تهران برم الان واسه همین نمیتونم برم خودم تحقیق کنم از اطلاعات شما استفاده میکنم
tnx
علت اینکه من به این بحث چسبیدم اینه که الان بحث ها بیشتر حول محور تفاوت های بین PRO64Q و N61JQنقل قول:
jx014v میچرخه.خوب من که نمیتونم وسط این بحث یدفعه بیام یه بحث جدید مطرح کنم و به قول معروف چوب لای
چرخ بزارم.باید تکلیف این بحث روشن شه و همگی به یه نتیجه واحد برسیم.خوب برای بنده هم واقعا این سواله که چرا
مال امرتات با اینکه بلوری نداره ولی گرونتر از مال سازگار هست؟!!!
این دو مدل همه چیزشون مثل همه ولی مال سازگار بلوری داره. حالا شما مدعی هستی که
PRO64JQ یه مدل سفارشیه و صفحه نمایشش FULL LED هست. خوب باید برای من و شما و سایر دوستان که قصد
خرید یکی از این دو مدل رو دارن واقعا این نظر شما مورد بحث و تبادل نظر قرار بگیره تا کسی خدایی نکرده اطلاعات غلط
دستگیرش نشه.شما دلایل خودت رو آوردی منم دلایل خودمو که بهشون یقین دارم.بنده به هیچوجه نمایشگر
PRO64JQ رو فول LED نمیدونم.ولی اینکه شاید کیفیت تصویر PRO64JQ از N61JQ بهتر باشه قابل بحثه.
در ضمن رزولوشن به زبان ساده یعنی کیفیت تصویر.حالا به نظر شما ربطی به LED نداره؟ در FULL LED هم چون خود
LED ها پیکسل رو میسازن بنابراین تصاویر بسیار شفاف و با وضوح عالی نمایش داده میشه.به همین دلیل همه
نمایشگرهای FULL LED , فول اچ دی هم هستن یعنی رزولوشنشون 1920X1080 هست.اگه شرکتی بخواد
نمایشگری با تکنولوژی FULL LED بسازه خوب نمیاد رزولوشنشو 1366X768 کنه! تمام FULL LEDها فول اچ دی هم
هستن.
vioman عزیز بنده هیچ غرض شخصی ندارم و فقط میخوام اطلاعات درست به دوستان داده بشه تا غنای این تایپیک بره
بالا.:10:
میشه دقیق بگی که از چه زاویه ای عکس میخوای.من تا جایی که اطلاعات دارم در خدمتم.:10:نقل قول:
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
اینجا اطاق خصوصی اینجانب نیست و من کاری با چاپ شدن یا نشدن نظرات ندارم.این مسئله توسط مدیران سایت انجام میشه.در ضمن متوجه منظور شما نشدم(از امرتات داده......)نقل قول:
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
من با نظر شما کاملآ موافقم.:46:نقل قول:
نقل قول:
LED BL همون LCD هست که نور صفحه نمایش توسط LED تامین میشه.یعنی بهتره اینجوری بگیم: LED BL LCD
اگه منظورتون تفاوت بین LED BL و LCD هایی هست که از لامپهای فلورسنت برای نور صفحه نمایش استفاده میکنن
بنده با نظر شما که فرق چندانی با هم ندارن موافق نیستم.
LED ها علاوه بر اینکه کم مصرفن.برای سلامتی چشم هم بر خلاف LCD های قدیمی هیچ ضرری ندارن و چشمو اذیت
نمیکنن.در ضمن LEDها قادر به روشنایی بیشتر و بوجود آوردن وضوح بالاتر تصویر هستن.LED با طبیعت و محیط زیست
هم کاملا سازگاره.
ضعفشم اینه که میدان دید رو کاهش میده.یعنی شما ممکنه از یه زاویه ای که به نمایشگر نگاه میکنی نتونی جزییاتشو
به راحتی ببینی و مجبور شی جاتو عوض کنی.
vaioman جان از جلوش
میخوام رنگشو ببینم
ممنون
رنگش مشکی براق با خطوط خیلی کم رنگ قهوه ای تیره در اصل میشه گفت که کاملآ مشکیه.عکسهاشم تو اولین فرصت برات میزارم.نقل قول: