حالا از کجا بفهمیم سازگاره، من میخوام یدونه ا ترا بایتشو بخرم احتمالا سیگیتنقل قول:
Printable View
حالا از کجا بفهمیم سازگاره، من میخوام یدونه ا ترا بایتشو بخرم احتمالا سیگیتنقل قول:
دوستان كدوم استاندارد واسه lcd خوبه؟(PAL - NTSC)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ميشه يه توضيحي هم در مورد اين دو استاندارد بديد!!!؟؟
PAL رزلوشن بیشتری داره (ولی خیلی تفاوت ندارند)نقل قول:
کسی جواب این سوال ها رو می دونه ؟نقل قول:
متشکرم :10:
سلام.rostamiani جان.سوال اول رو به طور دقیق نمی دونم اما 90%احتمال می دم فایل های share شده را هم پخش میکنه.سوال دومت رو هم به طور کلی باید گفت هرچیزی که خارج از فرمت ها و قالب های قابل ساپورتش باشه را نمی خونه و خطا می ده.با این فرق که اگه فرمت فایل را پشتیبانی نکنه یه پیغام خطا می ده مبنی بر این که این فرمت را ساپورت نمی کنه و اگه فایلی باشه که فرمتشو ساپورت می کنه اما به هر دلیلی نتونه بخونتش یه جورایی هنگ می کنه و باید دستگاه را ری استرات کرد یا تنظیماتشو به حالت کارخونه برگردوند.در مورد سوال آخرت هم اونطور که من فهمیدم اصلا فرمت wmv را پشتیبانی نمی کنه.خودم یه فایل را با قالب های مختلف به wmv تبدیل کردم اما هیچکدوم را نخوند(البته یه سری فیلم داشتم با این فرمت که از بین200تا فیلم 2 تا از فیلما را فقط خوند.حالا چجوری نمی دونم)
کسی جواب این سوالا می دونه؟با تشکرنقل قول:
سلام
من لایوشو خریدم راضیم همه جوره عالیه ولی مشکلی که دارم اینه که tv من پاناسونیک 29 اینچه که واید نیست 6-7 سالی میشه خریدیم حالا کشکل اینه که احساس میکنم تصویر یک کمی عمودی کشیده شدست ، این باعث میشه زیرنویس ها یه خطشون از صفحه خارج شدن و اون پایینه که نمیشه دید ختی زوم تصویرم رو هم کم میکنم باز زیرنویس نصفش اون پایین قابل مشاهده نیست و از صفحه خارجه.
شما ها هیچ کدوم این مشکلو داشتین ؟
نقل قول:
در تنظیمات سایز تصویر تلویزیون را 4:3 تعیین کنید.
من مرکز کامپیوتر ایران رفتم نایاب بود. معمولیشو داشتند. البته قبل 13
قیمته معمولیش چقد ه؟نقل قول:
115000 تومان
لایو من امروز پرسیدم گفت 148 البته سلام
بازم سلام دوستان
من مشکل نمایش زیر نویس فارسی با فیلمهای دی وی دی که روی هارد یا فلش ریخته بودم به طور تصادفی و خیلی راحت هل شد فقط
یک مشکل دیگه دارم اون هم این هست که مثلا معمولا سریالهای که روی هر دی وی دی ریخته میشه سه قسمتی هست وقتی که
زیر نویس دار میشه فقط یک قسمت را نشون میده البته چون من وسترن معمولی را دارم روش ایزو امتحان نکردم ولی یکی از دوستان
که داره گفت راهت نشون میده لایو هم زیرنویس رو و هم سه قسمت میشه انتخاب کرد البته با ایزو کردن آیا درست هست این مطلب
در کل با فیلمهای تک قسمتی با پخش و زیرنویس اصلا مشکل ندارم فقط با سریال که تو هر دی وی دی و سه قسمت باشه راه حلی
آیا هست ؟؟؟؟؟
سایت lion computer دات ir هر دو نوعشو داره. می تونید بخرید
هفته بعد قراره برم بانه، اینو تو بانه هم دارن؟ کسی خریده از اونجا؟
اگه ایران زندگی می کنید بهتره همینجا با گارانتی بخرید ... مگه چقدر اختلاف قیمت هست ؟؟؟نقل قول:
منم تایید میکنم. از تهران با گارانتی سازگار بخرید . بانه بدرد نمیخورهنقل قول:
سلام بچه ها در مورد این دستگاه نظرتون چیه آیا کسی خریده و امتحان کرده اگه خریدید زیرنویس فارسی راحت می یاره یا نه
کد:http://www.fouladrayaneh.com/products/product.php?id=196
تازگیا imation یه hd player زده که رو خودش یه هارده 1 ترابایتیم داره مشخصاتش مثه وسترن بود، قیمتشو حدوده 265 تومن میگفتن (ارجینالش)
EAGET M890 220.000 Toman
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• the latest Realtek 1283 chipset
• Network LAN
• HDMI 1.3 1080P
• 2USB, eSATA, Memory Card Reader
• ----T (Digital TV)
• Video in Recorder
• video formats: mkv, ts, m2ts, mts, tp, wmv, ifo, iso, vob, dat, avi, mpg, mp4, mov, rm, rmvb, divx, xvid, flv, H.264, VC-1, MPEG1,MPEG2,MPEG4
• audio formats: MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, LPCM, FLAC, AC3
• Picture formats: support JPG/JPEG, BMP, PNG, GIF
• subtitles formats: sub, smi, ssa, srt, idx + sub
• Supported File System Formats: EXT3, FAT32 and NTFS
• HDMI Cable included
• Power: 10w
دوستانی که این پلیر رو دارند یا پلیر HD سیگیت رو می خواستم بدونم با آخرین ورژن فریمور این دستگاه پخش زیرنویس های SRT به صورت صحیح شده یا هچنان بصورت بریده نشون می ده ؟؟؟؟
سئوال دوم هم اینکه کسی از دوستان با کابل اپتیکال صدا این پلیر رو به آمپیلی فایر سینمای خانگی وصل کرده ؟ و نتیجه نسبت به اتصال با کابل کامپوزیت ؟؟
با سلام خدمت دوستان در زیر سعی کردم توضیحات کاملی در مورد دستگاه باکس افیس مدیا پلیر پاتریوت و تفاوت های ان
با دستگاه های مشابه مثل WD و... بدهم.
*قیمت مناسب به نسبت امکانات فوق العاده آن ( 150000 تومان بدون Wi-Fiو165000تومان باWi-Fi ٌ)
*سرعت لود شدن و آماده به کار
*یوزرفرندلی بودن یا همون سادگی منو ها و فهرست های دستگاه و رابط کاربری برای استفاده کنندگان
*پخش روان و بدون وقفه بالاترین کیفیت های حال حاضر دنیا
*ساپورت نرم افزاری خوب و عالی از طریق وب سایت رسمی سازنده
*اعتبار کارخانه سازنده و شناخته بودن آن
*پخش زیرنویس فیلم ها و امکان سینک کردن زمان ها و افست کردن آن ها و تغیرر رنگ نوشته ها+پخش زیرنویس با فرمت ساب ای دی ایکس IDX برای دیدن زیر نویسها فارسی
*بدنه آلومنیومی بسیار محکم
*امکان نصب هارد در داخل دستگاه
*خروجی های صدا و تصویر مناسب و متنوع
*امکان شبکه ای نمودن دستگاه
*امکان نصب وای فای یو اس بی
*پخش دامنه وسیع و قابل ارتقای از انواع فرمت های محبوب و رایج روز دنیا با بهترین کیفیت بدون کوچکترین وقفه حتی در حالت پخش سریع 32 برابر بیشتر از حد نرمال پخش فایل
*پشتیبانی از سیستم بیسیم ,برای ارسال فایل تحت شبکه با سیم و بی سیم
*اپدیت شدن فریم ور آن
*دارای ریموت کنترل بسیار کامل و کارامد آن
*امکان سیستم پیشرفته کولینگ آن
*خروجی با کیفیت فول اچ دی و 1080P
2 سال گارانتی شرکت فرایند و ساخت تایوان
اما بعضی از تفاوت های جدی جالب و منحصر به فرد آن
1-سیستم کولینگ آن طوری طراحی شده که با استفاده از یک فن سه سیم دور ان بنا بر حرارت دستگاه تغییر میکند
بنابر این دستگاه در حین کار طولانی دجار هنگ یا فریم فریم نخواهد شد.
2-پشتیبانی از 3 یو اس بی فلش به صورت هم زمان (امکان کپی کردن و پاک کردن فایلها )در واقع هر کدام از فلش ها نقش یک پارتیشن مثل هارد را انجام میدهد.
3-پشتیبانی از مجموعه بسیار کاملی از فایلها ISO,FLV,TS,ISO MKV
همچنین شرکت پاتریوت در حال کامل کردن این مجموعه فایل هاست.
4-شبکه بی سیم آن و پشتیبانی از سیستم بیت تورنت
یک نکته بسیار جالب:تمامی دستگاه ها در حین پخش فایل دی وی دی فایل را از ابتدا تا انتها پخش میکند در حالیکه
باکس افیس پاتریوت در حالت عادی همچون یک دی وی دی و منو دار و پارت بندی شده نشان میدهد.
5-کامل بودن بسته آن از نظر کابل HDMIو.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان درباره این دستگاها توضیح میدید؟
دوست عزیز این دستگاه ه باکس افیس مدیا پلیر پاتریوت قیمتش چند هست و از کجا میشه گرفت
من با این شرکت تماس گرفتم این شماره رو برای فروش داد : 66493454
امکانات خوبی داره اگه کیفیت خوبی داشته باشه به WD میارزه.البته WD برند معتبر تری هست...
دوستان کسی مشهد جایی رو برای خرید چنین player هایی سراغ داره؟ من در سعدی چندجا سوال کردم اصلا به گوششون هم نخورده بود...
حداکثر فریم ریتی که پخش میکنه چقده؟ WD نهایتش 24fps پخش میکنهنقل قول:
ایکاش یه لینک میدادین
توضیحات تکمیلی در مورد پلیر پاتریوت:
کد:http://www.amazon.com/Patriot-Office-High-Definition-Player-PCMPBO25/dp/B002Q4U9PY
File Formats Supported
Music - WMA, MP3, Real Audio (RA)
Graphics - JPEG, BMP, PNG
Video - [MPEG-1] MPG/MPEG/DAT, [MPEG-2] MPG/MPEG/VOB/ISO/TS/TP/M2TS, [MPEG-4] MP4/AVI/MOV, WMV9, FLA, [H.264/AVC] MKV/TS/AVI/MOV/M2TS, [DviX 3/4/5/6, Xvid] AVI/MKV, [Real Video 8/9/10] RM/RMVB
System Requirements: External USB storage device or internal 2.5" SATA SSD/HDD with supported video or audio content stored on it. Standard or high definition television with HDMI or composite video connections.
Package Contents: Box Office Media Player, remote with batteries, composite AV cable, HDMI 1.3 cable, AC adapter, Quick Install Guide, Software and CD Manual.
این WD وایرلس نداره؟ آخه من شبکم وایرلسه؟ نمیشه با وایرلس شِر کرد؟
اپل تیوی بهتره یا این؟
با WIFI یا LAN یا USB میشه فیلم FullHD دید ؟ سرعت انتقالشون کافریه ؟؟؟
متشکرم :10:
دوستانی که WD دارن ایا با مشکل فریز شدن در پخش تصاویر 1080P مواجه میشن یا نه؟
سلام
من hd player وسترن دیجیتال دارم و دو مشکل باهاش دارم:
1- فایلهای ویدیوی با صدای DTS رو بدون صدا پخش میکنه
2- برای آپدیت firmware گزینه ای نداره
سلام
دوستانی که میخوان وسترن بخرن دست نگه دارند آخه با این قیمت یک دستگاه بهتری رو میتونن خرید کنن
اینم لینک بررسی و مقایسه با وسترن.....
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399952
شما رو چه حسابی میگین بهتره؟!:13:نقل قول:
مارکش زیاد معروف نیست، البته خودم زیاد به مارک معتقد نیستم، ساپورت فرمتها و باقی مواردم که مشابه، در ضمن ساپورت نرم افزاری وسترن خیلی بهتره و دوستانیم که داشتن ناراضی نبودن، تا موقعیکه کسی این دستگاه رو نخره و تست نکنه نمیشه روش حساب کرد، خریدش شاید یکم ریسک باشه
1- بایستی با استفاد از کابل اپتیک به ورودی سینما خانگی یا آمپلی فایرت وصل کنینقل قول:
2- فایل آپدیت رو تو فلاش مموری میرریزی که توش هیچ چی نباشه و هارد اکسترنالت رو هم دیسکانکت میکنی فقط و فقط فلاش مموری و فکر کنم به پورت یو اس بی 2 انوقت گزینه اپدیت فعال میشه
نقل قول:
دوست عزیز اگر شما با وسترن کار کرده باشید متوجه میشوید که حتی یک پلیر بسیار پیش پا افتاده هم میتونه گزینه ای مثل GO TO رو داشته باشه
برای مثال اگر شما یک فیلم رو خواسته باشید از ابتدا وازدقیقه ی مثلا 80 به بعد تماشا کنید باید با سرعت 16x جلو ببرید که این عملا 5 دقیقه وقت گیر هست باور کنید وسترن داره فقط پول برندش رو میگیره در ضمن شما باید نسبت به پولی که میدید هم امکانات دریافت کنید ! شفاف تر بگم وسترن توی مدل قبلیش حتی صدای dts رو هم نمیتونسته پخش کنه مثله اینه که ایران خودرو از فردا داشتن فرمان رو در مدلهاش آپشن قرار بده!!!!!
منم الان دقیقا دارم واستون اون فایل رو آپ میکنم
موفق باشید
اتفاقا من میخوام هفته بعد یه hd پلیر بخرم خوشحال میشم یه انتخاب درست داشته باشمنقل قول:
1- منظور از مدلایه قبلی وسترن چیه؟ سه تا مدل داشت تا اونجا که یادمه، مینی ، معمولی و لایو
2- یعنی مدله مغمولیه وسترن صدایه dts رو پخش نمیکنه و این مدل پاتریوت میکنه، تو کانفیگه وسترن زده
Audio - MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS Playlist - PLS, M3U, WPL
Subtitle - SRT, ASS, SSA, SUB, SMI
دوست عزیز اگر وسترن داری فقط میتونی با lan و usbنقل قول:
آره سرعتش کافیه :46:
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
نقل قول:
بهتر ادامه بحث توی ...........ادامه پیدا کنه!!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399952
مديا پلاير وسترن هرگز شمارو اگر توقعات بيشتري داشته باشيد راضي نمي كنه و مشكلاتش هميشه پا بر جاستنقل قول: