طبقه شش علائدين دوستان
Printable View
طبقه شش علائدين دوستان
اینجایی که شما میگید مورد اطمینان هست ؟نقل قول:
اخه من شمالی هستم نمی خوام جنس نامناسب بره تو پاچم
اگه 415 شده که بریم بخریم همین امروز فردا
راستی قبلا سوال کرده بودم که والپیپر فول اسکرین میگیره یا نه! که یکی از دوستان جواب داد ..ولی برای اینکه مطمئن بشم این سایتو ببینید:
کد:http://nokiapp.com/2009/05/17/set-a-full-screen-wallpaper-on-s60-3rd-edition/
والپیپری که انتخاب میکنید به حالت اولی ست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(که این یه مشکل سیمبینه به نظر من)
یا به حالت دومی ست میشه!(اگه بشه که خیلی عالیه)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوست من این یه نرم افزار که اینکارو می کنه و خود گوشی اینکارو نمی کنه.ازین نرم افزار ها بازم هست
خوبیه سیمبیان اینه که اگه کمبودی داشته باشه با نرم افزار حل میشه ؟
خوب خوده گوشی اینکارو انجام بده کجا و با نرم افزار انجام بده کجا!!! من فابریک رو بشدت ترجیح میدم..
این که برای Nokia S60 - 3rd Edition هست : مثل : گوشی های Nokia N82 ، Nokia N95نقل قول:
این نرم افزار به صورت فابریک روش نیست ، واگه بشه شاید به صورت نرم افزار باشه
در ضمن چون گوشی تازه ای هست ممکنه هنوز نرم افزارش نیومده باشه.....:8:
امروز رفتم پرسيدم
تو شهر من مي دن 470 تومن
خيلي ac
خيلي هم خوشگله
عكسهايي كه مي گيري حرف ندره
خيلي بيشتر و با كيفيت تر از 8 مگاپيكسلي هاي ديگست
بياد برسه 400 تومن مي گيرمش
چندتا سوال
امكان داره نوكيا تو عرض يه سال گوشي توليد كنه كه هم 8 مگاپيكسلي باشه هم تاچ اسكرين
چون اين دو مورد مهمترين مزيت هاي يه گوشي
البته 8 مگا پيكسلي بودنش مهمتره
اگه خبري تو توليد چنين گوشي بهتون رسيد منم باخبر كنيد
كيفيت پخش موسيقي با هدفون چطوره؟ در حد 5800 هست؟
كاش صفحش كمي بزرگتر بود. اگه اين طور بود همه چي تموم بود
مطمئا هستيد كه 415 تومان من ميخوام بخرم اگه اين قيمته
امروز علاالدین بودم. مغازه های همکف 450 قیمت میدادن عمدتا ..که با چونه 440 435 هم میدن.پس طبیعیه که طبقه 5 و 6 همون 410 15 باشه.
ازظاهرش زیاد خوشم نیومد از نزدیک
در مورد WALLPAPER هم سوال کردم گفتن مثل سیمبینای قدیم فول اسکرین نمیگیره:13:
بلهنقل قول:
تو سپتامبر معرفي داره (كنكره جهاني09 نوكيا)
سري ايكس و سري سي معرفي ميشن
فرق تو چیه ؟ چرا طبقه بالا ارزونتره؟نقل قول:
امروز علاالدین بودم. مغازه های همکف 450 قیمت میدادن عمدتا ..که با چونه 440 435 هم میدن.پس طبیعیه که طبقه 5 و 6 همون 410 15 باشه.
قطعا ان 98 این ویژگی رو خاهد داشتنقل قول:
اگه بره تو سری ایکس و سی پس 98 99 و چی میشه؟؟؟
به احتمال زیاد دوربین 8.1 میزاره رو گوشی...:دی:دی:دی
عمده فروشن..بازار خرابه تکفروشیم میکنن.من خودم یه بار از 5 خریدم راضی بودم.هیچی گوشی دست نمیخوره از این لحاظ خیال ادم راحتترهنقل قول:
سلام
بالاخره خريدمش
دو تا سوال داشتم
بازي هاي اين گوشي غير فعاله چكار كنم تا بتونم بازي كنم
براي فعال كردن GPS دنبال يه شبكه ي WLAN ميگرده بايد چكار كنم تا اين هم فعال بشه
ممنون ميشم جواب بدين
سلامنقل قول:
مبارکه...! چند خریدی؟
آموزش نصب N-Gage II (بازی) و Garmin (جی پی اس) تو امضام هست... ازشون استفاده کن...
کد انگیج تو دفترچه ها نیست؟
شاد باشی:40:
مبارک باشه چند خریدی
کمک از دوستان تهرانی:
دوستان تهرانی من میخوام یه 86 بخرم کدوم یکی از شما میتونه این گوشی رو برا من از علائدین با قیمت خوب بخره هر کی میتونه بهم پست بزنه تا با هم در مورد نحوه خرید و پردااخت وجه صحبت کنیم
بعضی از سایت های ایرانی که فروش اینترنتی دارند قیمت خودشون رو افزایش دادند.مگه قیمت ها بالا کشیده ؟
سلام بر همگي
من گوشي را با گارانتي اصلي 460 خريدم ولي شنيدم قيمت ها بالا رفته
-توي جعبه چيزي مربوط به Ngage پيدا نكردم
يه سوال ؟؟؟؟؟
هك كردن گوشي تاثير منفي توي كاركردش نميزاره؟؟
الان ديگه توي هيچ جعبه اي نيستنقل قول:
-توي جعبه چيزي مربوط به Ngage پيدا نكردم
براي من هم نبود
خير به هيچ وجه تازه تاثير مثبت هم داره:نقل قول:
هك كردن گوشي تاثير منفي توي كاركردش نميزاره؟؟
نصب نرم افزار بدون ساين
نصب بازيهاي انگيج كرك شده و ......
آخه دلیل برداشتن کد بازی انگیج چیه ؟ بدرد کی می خوره؟تو ایران که کسی ازین کدهارو نمی خره.پس چیکارش می کنند؟نقل قول:
الان ديگه توي هيچ جعبه اي نيست
براي من هم نبود
كسي بر نداشته خود نوكيا نزاشته :31:نقل قول:
سلام
صدای این گوشی خیلی کمه باید چکارش کنم راهی هست که بشه درستش کرد؟؟
یعنی حتی در حد N95 هم نیست ؟:31:نقل قول:
آقای alishahvali از گوشیتون راضی هستید عیبی که نداره دوربین و سرعت گوشی چطورن
من که احساس میکنم صداش پایین تر از n95 هستش ولی هنوز درست تستش نکردمنقل قول:
من تازه یه روزه این گوشی را خریدم و نمی تونم به طور حتم بهتون جواب بدم ولی دوربینش خیلی عالیهنقل قول:
كيفيت صدا مهمتر از بلنديشه
كيفيتش چطوره؟
تو هندزفري
نگو كه راضي كننده نيست كه حالم گرفته مي شه
اگه ميشه با 5800 مقايسش كن
مر30
اگه با 5700 هم مقایسه کنی کیفیت و بلندیشو عالی میشهنقل قول:
به ورزن 11 آپ كن عزيزنقل قول:
صدای این گوشی خیلی کمه باید چکارش کنم راهی هست که بشه درستش کرد؟؟
تازه اگه به ورژن 11 اپ کنین به احتمال زیاد کیفیت دوربین و عملکرد گوشی بهتر میشه ...
در کل فریمور جدید بهتر میتونه از سخت افزار گوشی کار بکشه ...
سلام
اگه ميشه بگيد چطوري بايد گوشي را آپ كنم؟
عكس هاي اين گوشي يكم تاره ميشه درستش كرد؟
تو بخش نوکیا به تاپیک نحوه ی آپدیت گوشیهای نوکیا مراجعه کنید . قالبا با NSU آپدیت می کنند.نقل قول:
سلام
اگه ميشه بگيد چطوري بايد گوشي را آپ كنم؟
منظورتون رو نفهمیدم !نقل قول:
عكس هاي اين گوشي يكم تاره ميشه درستش كرد؟
سلام ...نقل قول:
میتونی با خود گوشی آپ کنی ... مثلا از GPRS یا WLan استفاده کنی ... که حجم آپدیت کمتره ...
میتونی با NSU آپ کنی ... به تاپیک زیر برو :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
نقل قول:
ولي من عكس هاي يه گوشي رو ديدم حرف نداشت
واقعا بالاتر و بهتر از همه ي 8 مگاپيكسلي ها بود
با آپديت قطعا درست ميشه
آپديت كردي نتيجش رو بگو
اينم چند تا عكس كه با اين گوشي گرفته شده
در شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من كه عالين
رفیق مگه تو 86 داری....؟ تو که 8510 داشتی ...!!!
ممنون دوست عزیز...عکس هاخیلی خوبند...تو نور کم (تاریکی مطلق نه) یه عکس بنداز از یه متری از یه سوژه رنگی...!
ممنون، شاد باشی:40:
دوستان اين مقايسه رو بخونيد توي يك سايت بسيار معتبر انجام شده كه توسط دوست عزيزم حاج امير فارسي شده
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=76213
14 مرداد 1388 - گوشی N86 هشت مگاپیکسلی نوکیا به تازگی وارد بازار جهانی تلفن همراه شده است.
این گوشی که در ابعاد 4/103 در 4/51 در 5/16 میلمتر ساخته شده است دارای طراحی کشویی دو طرفه است.
این گوشی 149 گرمی نوکیا شباهت زیادی به N81 این برند دارد.مواد بکار گرفته شده در ساختار گوشی کیفیت مطلوبی دارد اگرچه اثر انگشت روی قاب جلوی گوشی باقی می ماند و مواد پلاستیکی موجود در قاب پشت مانند نوکیا N97 است .
کلید روشن و خاموش به همراه پورت MicroUSB و سوکت 5/3 میلی متری در بالای گوشی تعبیه شده است.لنز دوربین هشت مگاپیکسل با قابلیت تغییر زاویه به همراه دو فلش LED در قاب پشت گوشی وجود دارد که زیر یک پوشش فعال قرار گرفته است . همانطور که قبلا گفته شد پوشش لنز فعال است و بطور اتوماتیک دوربین را فعال می کند یا قفل گوشی را باز می کند.
باتری گوشی از نوع Li-Ion با توان 1200 میلی آمپری است که با برداشتن قاب پشت گوشی مشخص می شود.باتری در حالت Stand by حداکثر 312 ساعت و در مکالمه مداوم در حدود هفت ساعت کار می کند.
بخش عمده قاب جلوی گوشی را صفحه نمایش 6/2 اینچ AMOLED در بر می گیرد که دارای وضوح QVGA است و 16 میلیون رنگ را نشان می دهد .
نوکیا N86 هشت مگاپیکسلی به سیمبین 3/9 با سومین نسخه منوی سری 60 مجهز است که Feature Pack 2 بصورت از پیش نصب شده در آن وجود دارد .
نرم افزار پخش موسیقی در این مدل نوکیا از کارایی لازم برخوردار است و از فرمت های بسیاری پشتیبانی می کند.
فهرست موسیقی بطور اتوماتیک براساس خواننده ، آلبوم ، نوع و آهنگساز تفکیک می شود و جستجوی تراک ها با تایپ کردن تدریجی نام آنها صورت می گیرد . در کوتاهترین زمان می توان PlayList شخصی ایجاد کرد .
گوشی N86 8MP نوکیا که به دوربین هشت مگاپیکسلی مجهز است که به عنوان بارزترین ویژگی این گوشی به شمار می آید
ماکسیمم وضوح تصویر در این گوشی نوکیا3246 در 2448 پیکسل است و مانند سایر گوشی های دوربین دار نوکیا به لنز Carl Zeiss مجهز است .
گوشی N86 هشت مگاپیکسلی نوکیا توسط مموری کارت microSD TransFlash تا 16 گیگابایت ارتقا می یابد.