آقا عجب سرعتی داره. تا mesaging و میزنه باز میشه:18:. اینویت که هی میگن سرعتش بالاست که....:27:
آقا عجب سرعتی داره. تا mesaging و میزنه باز میشه:18:. اینویت که هی میگن سرعتش بالاست که....:27:
کی و به چه قیمتی ؟:31:(فکر کنم بار 20 امه این سوالو پرسیدم تو این تاپیک !)نقل قول:
گوشی سالاریه...
منم همین سوال رو دارم...کی و چه قیمتی...
البته سلام میکنم به کلیه دوستانم...
9کرممم
فعلا که تو سایت ebay زده 779 پوند که خیلی گرونه.
سلام
تو آمریکا هم رلیز شده البته ویریزون ارایه میده که سیم کارت نمیخوره
actooor
جان قیمتش 800 دلار هستش
معمولا بعد 1 هفته که تو اولین کشور رلیز میشه رلیز جهانی میشه
آیا fm transfer رو از روی گوشی برداشتن؟
بلهنقل قول:
متاسفانه
این قابلیت رو نداره
[HTML]
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2615&idPhone1=2691
[/HTML]
ولی مهمترین ایراد این گوشی پخش نکردن ویدئو های های رزولوشن که توسط خود گوشی ضبط شده
از طریق کابل تی وی هستش :13:
این همون سیاست های سامسونگ که گوشی رو کامل بیرون نده !!!! ولی آخرش مشتری ضرر میکنه !!!! پس یعنی خروجی اچ دی نداره !؟؟؟ اگه داره پس به چه درد میخوره ؟؟؟!نقل قول:
ولی مهمترین ایراد این گوشی پخش نکردن ویدئو های های رزولوشن که توسط خود گوشی ضبط شده
از طریق کابل تی وی هستش
مرده شور این سیاستشو ببرهنقل قول:
به نظرم این سیاست نیست سیاست بین سامسونگ نوکیا تولید 8910 و 97 در تولید گوشی در کلاس های مختلف بود که رو فروش هم تاثیر نزارن :2:
8910 خیلی چشممو گرفته ولی هی دارم ضد حال می خورم
اول از مولتی تاچ نبودنش
اونم از برداشتن اف ام ترنسمیترش
حالا هم که این مشکل تی وی اوتش که بسیار احمقانه به نظر میرسه
حالا hd پخش نميكنه خيلي مهم نيست fm transmiter نداره خيلي ضد حاله:41: يعني امكان نداره اينم مثل باتريش اشتباه شده باشه؟
بخدا تازه داشت ازش خوشم میومد
فقطم بخاطر اف ام و فیلمبرداری و البته صفحش
بد گذاشت تو کاسمون این سامسونگ !!!
سلام به همگی .
fm transmiter که همون اول هم نداشت ! فقط سایت GSMArena روی این تاکید میکرد که الان هم برداشت این امکان رو از روی لیست .
بعد اینکه کی گفته HD پخش نمیکنه ؟ پس سامسونگ الکی DLNA گذاشته روی گوشی ؟ این که خیلی راحتتر هستش و دیگه نمیخواد سیم دنبال خودتون اینور و اونور ببرین .
مولتی تاچ هم هنوز روی گوشیهای خود نوکیا نیست چه برسه به سامسونگ .
به نظر من مشکل این گوشی فقط توی ضبط ویدیو HD هستش که بیشتر از 2 گیگ رو نمیتونه بگیره و بعد از 2 گیگ باید Stop و دوباره ضبط بشه . البته نسخه نهائی هنوز معلوم نیست .
مخلصیم .
نقل قول:
ولی من یه ویدیو ازش دیدم اف ام ترنسمیتر داشت !
یه نفر تو جی اس مارنا پرسید راجع به fm transfer .گفتن داشته اگه برنداشته باشنش
اتفاقا اولش نوشته بود که داره ولی حالا ازش خبری نیست.:دی
در کل این گوشی با این همه امکانات باز هم اگه fm transmeter نداشته باشه ارزش خرید داره.
samsung ....... ((:
امیداورم تمام مشکلاتش حل بشه چون واقعا حیفهنقل قول:
امیر جان یه توضیحح کامل از DLNA پروتکل ها استاندار ها و البته قیمتش بده ببینیم چه جوریاس ؟
با گوشی های دیگه(یا تجهزیات الکترونکی برندهای غیر سامسونگ مچ میشه یا نه فقط سامسونگ ؟
ولی امیر تی وی اوت سیمی یه چی دیگه اس :19:
والا من از تکنولوژی جدید خبر ندارم :دی مگه TV-Out بی سیم هم اومد :دی
DLNA هم با HDTV ها میتونه ارتباط برقرار کنه .
مخلصیم .
تا اونجا که من خبر دارم و دیدم این تکنولوژی تحت انحصار سامسونگ است و از Wi-Fi استفاده میکنه که الان I8510 هم اینو داره و بعضی تلویزیون ها و لپ تاپ ها کارشم اینه که بین 2تا دستگاه ارتباط برقرار میکنه و مثل بلوتوث عمل میکنه مثلا شما وقتی با این تکنولوژی با گوشی به تلویزیون وصل میشین بصورت بیسیم و با کیفیت و سرعت بالا تصویر و صدا رو پخش میکنه یکی از دوستام یه تلویزیون سامسونگ داشت که DLNA داشت من با گوشی بهش وصل شدم تمام فایل های گوشی من اومد رو صفحه تلویزیون و وقتی انتخاب میکردی پخش میکرد :11:نقل قول:
DLNA درسته ولی علی جان مثل اینکه گفتن یه TV-Out بدون سیم هم هستش ! من اینو خبر ندارم !
دوستان تبلیغات مایکروتل هم شروع شده ! بزودی وارد بازار میشه .
مخلصیم .
بابا امیر من کی گفتم ؟:31:نقل قول:
اینم پستم
نقل قول:
منظورم این بود که ارتباط توسط یه کابل (همون تی وی اوت سیمی ) راختر و بسیار در دسترس تر از
DLNA و فیک و فاک هاشه :46:
حالا خدا رو چه دیدی فردا سامسونگ از ایده مون استفاده کرد ساخت اسمشم گذاشت tv_out racer:12:
راستی برام جالبه که همزمان نمایندگی نوکیا هم تبلیغ 97 رو شروع کرده اونا قیمت 97
رو تا 700 تومن ذکر کردن
مایکروتل بحثی از قیمت کرده ؟
سلام
والا من دیروز خیلی نیاز شدیدی به اف ام ترنسفورمیتر پیدا کردم ! شدید ! واسه همین گفتم خیلی توپ میشه که .......
والا راجع به مولتی تاچ هم یادمه خیلی خیلی زدین تو سر آیدو بیچاره :دی !! الان دلم خیلی پره ازتون :دی
خروجی هم والا خیلی خیلی کم هستن که تی وی داشته باشن اونم با وای فای و DLNA !!
فیلمبرداری هم حالا زیاد مسئله ای نیست ! آدم فوقش فیلمها رو مرج میکنه
راجع به DLNA هم بگم که همچین میگین در انحصار سامسونگ هست که آدم فکر میکنه همه چیز رو سامسونگ درست میکنه=))
سی905 که 2 3 ماهه تو بازاره و جاوا هم هست DLNA رو داره !یا همون آی8510 خودتون !!
ولی خیلی کم هستن که میدونن این تکنولوژی چی هست و چیکار میکنه و .... کلآ چون روی تی وی ها هنوز انقدر تبلیغتش نشده
در انحصار کسی نیست که ! Idou هم داره . به نظر من سیستم خیلی عالی هستش . یه چیز جدیده و نمیخواد 2 متر سیم با خودت جا به جا کنی بری پشت تلویزیون بهش وصل کنی :دی
حالا Idou داره این TV-Out ؟
مولتی تاج هم به سیستم عاملش هستش دیگه که ساپورت نمیشه فعلا .
باز به Omnia HD امید هستش که توی فریمورهای آینده مولتی تاج بشه ولی Idou نه متاسفانه .
راستی سامسونگ یه سرویس آپدیت جدید واسه گوشیهای سری 60 داره راه میندازه ( مثل نوکیا ) .
مخلصیم .
نه آخه دوستمون گفت ! گفتم گفته باشم !نقل قول:
تا اونجا که من خبر دارم و دیدم این تکنولوژی تحت انحصار سامسونگ است و از Wi-Fi استفاده میکنه که الان I8510 هم اینو داره
والا 8 روز دیگه مشخصاتش میاد بیرون !!! DLNA رو که داره ولی تی وی اوت رو نمیدونم ! 99% داره ! ولی بازم با فست پورتهای سونی :((
جدآ !! بخاطر سیمبین هست ؟؟
پس هیچی ! من امید داشتم تا 8 روز دیگه که مشخصات آیدو مشخص میشه مولتی تاچ رو ببینم که در کل اگرم ال سی دی ساپورت کنه سیمبین ساپورت نمیکنه !!
هیچی پس !!
بابا سیمبینش که ا پن سورسه و سامسونگ و سونی اریکسون از توسعه دهندگانشننقل قول:
پس اگه بخوان کاری نداره مگه چند خط اسکریپت میخوان بنویسن ؟!!
آقا من بد گفتم یعنی این تکنولوژی ساخت سامسونگ منظورم از انحصار یه چیزی مثل سیمبین برای نوکیا بود:11:نقل قول:
پس دوباره امیدوار شدم !!نقل قول:
بابا سیمبینش که ا پن سورسه و سامسونگ و سونی اریکسون از توسعه دهندگانشن
پس اگه بخوان کاری نداره مگه چند خط اسکریپت میخوان بنویسن ؟!!
مطمئنی ساخته سامسونگه ؟؟نقل قول:
آقا من بد گفتم یعنی این تکنولوژی ساخت سامسونگ منظورم از انحصار یه چیزی مثل سیمبین برای نوکیا بود
Digital Living Network Alliance
والا من که انگلیسیم اونچنان خوب نیست ! ولی چیزی از سامسونگ راجع به ساختش نگفته !کد:www.dlna.org
جالبه که توی ویکیپدیا :
The certification and logo program to validate DLNA-compliant products was launched in September 2005, certified products are allowed to use the DLNA CERTIFIED logo. There are currently four DLNA-accredited testing laboratories covering the major geographic regions (U.S., Japan, Europe and Taiwan) which conduct the conformance and interoperability test suites for the certification. As a part of the program, Universal Plug and Play certification is required for products that can be tested for UIC certification. Similarly, for products that support a IEEE 802.11 wireless interface, Wi-Fi certification is required.
As of September 2008 more than 3000 DLNA CERTIFIED products from 36 manufacturers are registered, out of which about 900 are publicly listed on the DLNA website.
In addition to the DLNA Certification and Logo Program, the organization hosts technical conferences (plugfests) on a quarterly basis to provide its members with opportunities to test products with other companies’ products and prototypes in advance of their formal certification.
حرفی از کره و ... نزده :دی
جالبه توی خیلی از وسایل هم بکار رفته :دی ! مثل XBOX - Play Station 3 - LCD TV
و جالب اینجاس که اکثر شرکتهای بزرگ هم عضوشن :
کد:http://www.dlna.org/about_us/roster/
البته سیستم عامل OMNIA HD اپن سورس نیستانقل قول:
ORANGE هم امروز این گوشیو قرار دادی در دسترس مشتریاش قرار داد 18 ماهه
دوستان
مولتی تاچ نبودنش يعني چي؟
اف ام ترنسمیترش چي هست؟
كي مياد ايران!منتظرم
1 -مالتی تاچ نیست یعنی لمس دو تا انگشت به طور همزمان رو ساپورت نمیکنه ،تو گوشی هایی که مالتی تاچ هستند وقتی همزمان دو نقطه از صفحه ی تاچ رو لمس می کنی هر دو دریافت میشه ،به عنوان یه مثال از کاربردش مثلا توی آیفون ، که برای زوم کردن روی عکس ، دو تا انگشتت رو میذاری روی عکس و از هم باز می کنی ، عکس بزرگ میشه مثل عکس زیر :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- فرستنده ی موج اف ام ،یه موج خاص fm تنظیم میکنی آهنگ هات رو میفرستی روی اون موج ، اونوقت توسط هر رادیویی که تو شعاع چند متریش باشه ، روی اون موج ، آهنگ هات دریافت میشه ، یعنی گوشی شما تبدیل میشه به یک فرستنده ی رادیویی تا شعاع چند متر . یا این کار توی ماشین که هستی آهنگ هاتو میفرستی روی موج رادیوی ماشین و از ضبط ماشین گوش میکنی . بین گوشی هایی که تو بازار هستند در حال حاضر N85 , N79 N78 و W980 اف ام ترنسمیتر دارند .
3- خدا میدونه !
بعضی از بندگان خدا تو مایکروتل اعلام کردن حداکثر تا 60 روز دیگه :31:نقل قول:
البته بدون گارانتی اش مسلما تا 2 هفته دیگه تو علا الدین پیدا میشه
سلام دوستان. اينم لينك اين خبر:31::نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/orange_offers_samsung_i8910_omnia_hd_starting_from_9750_gbp-news-919.php
سلام. ميگم دوستان به نظرتون اگر اين دو موردو روي اين گوشي ميذاشتن اونوقت نبايد هر روز اين گوشي رو با اين همه امكانات شارژ كرد؟ نظرتون چيه؟:42:
نه دوست عزیز.از اون طرف باطری قوی هم براش گذاشتن مسلمه که جواب میده.1500میلی آمپر.فکر میکنم کافی باشه
آقا امید خودتونو از دست ندید n79 و n85 تو بعضی از فریمورا fm transmiter ندارن باید آپدیت کنی تا بیاد خودمم تو یه کیلیپی دیدم که داشت ممکنه دوباره بهش اضافه بشه
بسیار امیدوارم که داشته باشهنقل قول:
سری ان نوکیا بعد 78 همگی ترنسمیتر دارن
چه جالبه ترنسمیتر خدا کنه داشته باشه
نسخه اصلی Omnia HD با شبکه Orange :
مخلصیم .
قبلاً که fm transmitter داشته به احتمال زیاد الانم داره. اگه نداشته باشه تنها برتری n97 همینه و اگه داشته باشه دیگه n97 برتری خاصی نداره