دوست عزيز خب به ما هم بگيد چطور و با چه شرايطي ساتيو رو براي 3 روز گرفتي تا ما هم بگيريم .نقل قول:
Printable View
دوست عزيز خب به ما هم بگيد چطور و با چه شرايطي ساتيو رو براي 3 روز گرفتي تا ما هم بگيريم .نقل قول:
اگه میشه یه فیلم هم باهاش بگیرین ببینیم.
گفت که.باید با رئیس رابطهٔ خوبی داشته باشی.:31:نقل قول:
الان دارم ریویو گوشی Yari را می نویسم. فردا حتما یه عکس با ساتیو می گیرم و آپلود می کنمنقل قول:
نسخه کاملا نهایی نیست چون هنوز یکسری مشکلات داره که من باهاشون برخورد کردم. اما با نسخه نهایی تفاوت خیلی زیادی نداره. شاید در حد یک فریمورنقل قول:
حجم فیلم خیلی زیاده و با این اینترنت پیزوری نمیشه راحت آپلودش کرد!نقل قول:
من هروقت اين گوشي رو ميبينم قصه ميخورم كاش اين گوشي دوربين 5 داشت.اونوقت به راحتي ركورد 5800 رو ميزد.توي اين مورد نوكيا خيلي هوشمندانه كار كرد.
همين 12 مگاپيكسل دوربين ساتيو باعث ميشه تا مدت زيادي نشه خريدش.منظورم واسه همه هست.
آقا آینو وقتی اسلایدش بسته باشه چطوری میشه تو منوش بچرخی؟ تاچه یا نه؟ آخه گفتی توی مالتی مدیا تاچش کار میکنه
آقا عکس بزار حال کنیم. مرسی:دی عکس عکس.
یه عکس جفتی از آینو و ساتیو بزار بینیم چطوریه. :دی
وقتی اسلایدش بسته باشه شما فقط از طریق تاچ میتونی از گوشی استفاده منی و تنها پنج تا انتخاب دارینقل قول:
دوربین، موسیقی، رادیو ، فیلم و گالری عکس. دیگه کار دیگه ای نمیتونی بکنی و چرخیدن تو منو هم با تاچ امکانپذیر نیست
اون دوتا عکس قبلی را هم فقط بخاطر شما گرفتم و اگه شد فردا عکسهای جدید از جفتشون میگذارم
آها پس یعنی وقتی بسته باشه منو بی منو
دستت بابت عکسا همدرد نکنه.
مطمئنی تاچش خازنی هست؟ یعنی اگه با ناخن بزنی یا یه چیز عایق کار نمیکنه؟نقل قول:
تاچش هم خازنی و بسیار حساسه
آره عزیزم. وقتی میگم خازنی هست یعنی با ناخن و قلم کار نمیکنه
بی صبرانه منتظر یک ریویووی منصفانه از satio هستیم .راستی شما از مدیر بازاریابی میتونی سوال کنی در مورد ورود این گوشی به ایران ؟ :11:نقل قول:
اینهم یک عکس که با دوربین ساتیو گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا سایز اصلی میخوایم! مجله اینترنت پرسرعت نداره؟ : دی
میگم این اسپیکرا همون اسپیکرایی که تو شماره آخر بررسیش کردین تو مجلتون؟ :د ی همون کریتیو های T40 ؟
apoosh عزیز دوربین دیچیتال تو اتاق و یه همچین محیطی خوب عکس نمیندازه حالا چه برسه به موبایل
میگم اگه سختته که ریویو آیدو و آینو اینجا بزاری بگو بریم همون مجله بخریم
apoosh جان عجب عکسی انداختی.بابا عکاس حرفه ای.:31:
اگه تو بیرون و از جایی که گل یا تنوع رنگ باشه عکس برمیداشتی بهتر بود.
البته تو محیط یکسان با یه دوربین دیجیتال 10 مگا پیکسلی یا ... مقایسه میشد که عالی میشد.
ولی در کل فعلا نباید از دوربین این گوشی که دست شماست انتظار بیشتر داشت چون نسخه اصلی نیست.
درستش هم همینه صبر کنید وقتی مجله در اومد بخرید بخونید تا ایشون با اشتیاق باز هم به اینجا سر بزنه . فکر کنم هزینه 2 ساعت گشت و گذار اینترنتی در برابر خرید یک مجله یکسان باشه :46:تازه اگر از لذت مطالعه و سایر فوایدش بگذریمنقل قول:
درسته ، اینا همون اسپیکرهاست اما بررسی اسپیکرها را من ننوشتم(کار همونیه که لیوانش تو عکس افتاده!)نقل قول:
این عکس را هم از تو خونمون آپلود کردم. باور کن اصلا تو نشریه وقت سر خاروندن هم ندارم چه برسه آپلود(این هفته خیلی سرم شلوغه)
این عکس را همینجوری گرفته بودم که امروز تو خونه دیدم تو گوشی هست و گذاشتمشنقل قول:
درمورد ریویو هم خدمتت عرض کنم تا من ننویسم که چیزی تو مجله چاپ نمیشه تا شما بخوای بخونیش! این هفته هم درمورد گوشی Yari نوشتم و خبری از ساتیو و آینو نیست(حالا شما هی بگو آیدو!)
اول اینکه حرفتون درسته چون این نسخه اصلی نیست و ایرادات زیادی داره(احساس میکنم فلاشش با عکسبرداریش کمی فاصله زمانی داره) باور کنید هم وقت نشده تا بخوام از گل و بلبل عکس بگیرم وگرنه خودم میدونم حرفه ای تر اینه که از مناظر درست و حسابی با نور بالا عکس بگیرم تا اینی که گذاشتم(این را همانطوری که گفتم از روی ناچاری بود چون اصلا وقت واسه گذاشتن عکس دیگه نبود)نقل قول:
تلاش میکنم فردا چندتا عکس درست و حسابی باهاش بندازم که دیگه انقدر شرمنده دوستان نشم
اینهم یه عکس دیگه، البته کمی نورش به نظر کم میرسه و احتمالا بخاطر همون مشکل فلش هست که گفتم
فقط اگه لینک عکسها با رزولوشن اصلی رو هم بدی که ممنون میشیم.
اینهم آخرین عکسی که با این گوشی زیبا گرفتم
حجم عکس اصلی بالای 4مگابایت بود که با حفظ کیفیت حجمش را کم کردم و واسه دوستان عکس را آپلود کردم
کد:http://rapidshare.com/files/270995222/SSSS.JPG
دست شما درد نكنه آقا ياصر ! :دی
انصافا خيلي خوب عكس گرفته! رنگا خيلي طبيعي هست! حق عكس گرفته! :دی
مدل كمرا هم را زده kokoro :د ي
یاسر :دینقل قول:
فریمور این گوشی ار گوشی ای که GSMArena داشته پایین تره :دی (RND31 و RND22) یعنی کیفیت عکس موقع ریلیز خیلی بهتر از این عکس خواهد بود :دی البته تاریخ این عکس هم مال 19 ژوئنه :دی یاسر جان تاریخ گوشی رو درست کن :دی
خوب apoosh جان شما که گوشی های زیادی دستت بوده میتونی بگی این گوشی و و اون 8 مگا پیکسلیه که خیلی هم زیباست ... در حد و اندازه های 8 مگا پیسلی و 12 مگا پیسکلی سامسونگ هستن یا نه ... ؟
ای بابا! این یاسر کی هست؟؟ اون آقای یاسر مستجاب الدعوه که اسمش تو نشریه هست که من نیستم!!
من پیمان هستم. دیگه تاریخ درست کردن این گوشی فایده ای هم نداره چون فردا باهاش خداحافظی میکنیم!
الان نمیشه این نظر را دقیق داد چون این گوشیهایی که دست من بودن نمونه هستند و با مدل اصلی کمی تفاوت و البته ایراد دارند. وقتی نمونه اصلیش اومد حتما یه مقایسه جامعی انجام میدمنقل قول:
درضمن باز بگم که من یاسر ننننننننیستم! الکی روی من از این اسمها نگذارید:13:
خب آقا پیمان رویویی چیزی از این گوشی اینجا میذارین یا مجبوریم مجله رو یکی دو هفته دیگه بگیریم؟ :دینقل قول:
فعلا قصد نوشتن ریویو کامل از این گوشی را ندارم و به احتمال زیاد هم انجام نمیدم چون اینکار ظلم در حق ساتیو خواهد بود. همانطوریکه گفتم این مدلی که دست من هستش ایرادات زیادی داره که مربوط به نمونه بودن اون هستش و اگه بخوام روی این نمونه قضاوت کنم در حق مدل اصلی ظلم خواهد شد و ریویو صحت و دقت کافی ای نخواهد داشت. فقط به احتمال زیاد یک نگاه کلی از ساتیو و آینو خواهم نوشت(واسه یاری باتوجه به اینکه نمونه تقریبا کاملی داشت ریویو نوشتم که این شنبه چاپ میشه)نقل قول:
یه نظر کلی در مورد این گوشی میدین؟نقل قول:
و همچنین یه مقایسه کلی بین این گوشی و I8910 HD میکنین؟
منظور مشخصات و این چیزا که تو سایت های دیگه میشه دید نه ...
نقل قول:
خوب هر موقع خبرش اومد تاپیک جدا بزارید ممنون میشم که منم در جریان قرار بگیرم!:40:
تو اين سه روزي كه گوشي دستت كلا نظر بده!
چشه اسم ياسر؟ :دینقل قول:
درضمن باز بگم که من یاسر ننننننننیستم! الکی روی من از این اسمها نگذارید
بابا بیخیال میگه یاسر نیستم ! ممنون apoosh جان !
من نظر شخصیم را در مورد این دوتا گوشی با شناختی که تا الان از جفتشون بدست آوردم میگمنقل قول:
تفاوتها یکی به ظاهر گوشیها برمیگرده و دیگری به کارایی اونها. مطمئنا کارایی فاکتور خیلی مهمتری بخصوص برای کسانیکه آشنایی خوبی با تلفن همراه دارند هستش اما چیزی که درنظر اول هم دیده میشه ظاهره که نباید ازش غافل شد
در ظاهر میشه ساتیو را نسبت به 8910 برتر دونست اگرچه این امر میتونه سلیقه ای هم باشه اما غالب نظرات همین خواهد بود
در کارایی باید گفت دربهترین حالت ممکن برای ساتیو شاید تنها عامل برتری اون نسبت به 8910 دوربین عکاسی با فلاش زنونش باشه و چیز برتر دیگه ای هم نداره. اینترفیس ساتیو البته قشنگ هست اما برای 8910 به نظر خود من کارامدتره. از نظر سرعت گوشی و اندازه صفحه نمایش و کیفیت صفحه نمایش و حافظه داخلی و صدای اسپیکر و کیفیت تاچ گوشی و مدت عمر باطری و توانایی فیلمبرداری و سوکتهای استاندارد و... همه برتری با 8910 هستش و مطمئنا وقتی ساتیو هم وارد بازار بشه تا مدتها قیمت بالاتری نسبت به 8910 خواهد داشت که این باز باعث عقب افتادن بیشترش نسبت به 8910 میشه
از نظر من اگر ظاهر گوشی عامل تعیین کننده ای برای خریدتون نیست(که تازه اونهم سلیقه ای هستش) بی تردید 8910 گزینه مناسبتری برای خرید است.
البته اینهایی که من گفتم دلیل بر بد بودن ساتیو نیست و ساتیو بهترین گوشی ای هستش که سونی اریکسون تابحال تولید کرده و یکی از بهترینهای بازار نیز خواهد بود. صحبتهای من بیشتر به این خاطر هست که بدونید 8910 یک غوله و به این راحتی مغلوب نخواهد شد
ميگم باز خدارو شكر گفتي مقايسه نميكني! :دینقل قول:
اندازه صفحه نمایش و کیفیت صفحه نمایش و حافظه داخلی و صدای اسپیکر و کیفیت تاچ گوشی و مدت عمر باطری و توانایی فیلمبرداری و سوکتهای استاندارد و... همه برتری با 8910 هستش
اون دو مورد bold رو مطمئني؟
انقد تعصب نداشته باشید دیگه
وقتی سیستم عامل یکیه سخت افزار یکیه بعد ال سی دی امنیا اچ دی oled هست بعد باتریش 1.5 برابر ظرفیت داره بازم انتظار دارید باتری satio قویتر باشه !
ال سی دیم که بازم مشخصه که oled کیفیت خیلی بالاتری داره
ال سی دی satio مثل ان97 ه که در مقایل i8910 حرفی برای گفتن نداره
رو كاغذ كه8910 در زمينه مصرف باتري بهتري دارهنقل قول:
اما در عمل سوني اريكسون
در بهينه سازي مصرف باتري خيلي خيلي بهتر از سامسونگ و نوكيا عمل كرده
و تا گوشي نياد بيرون نميشه گفت كدوم بهتره
من اصلا اين جوري فكر نميكنمنقل قول:
از نظر من اگر ظاهر گوشی عامل تعیین کننده ای برای خریدتون نیست(که تازه اونهم سلیقه ای هستش) بی تردید 8910 گزینه مناسبتری برای خرید است
سليقه يه موضوعه
ولي به نظرم طراحي ساتيو بسيار بسيار زيبا تر
هماهنگ تر و چشم نواز تر از اچ ادي
تو آرنا اچ دي از21075 راي تو طراحي ميانگين 8.5 رو گرفته
اما ساتيو با سي و هفت هزار راي ميانگين 8.8 رو كسب كرده
نقل قول:
شما ببین مثلاً چه گوشیی از سونی مصرف باتریش خوبه ؟
مثلاً k850 یا مثلاً c905 یا ....
خب اینا که سی پیو و چمیدونم ازینا ندارن صفحشونم که کوچیکه سیستم عاملم ندان خب چی باتری مصرف میکنه ؟ هیچی
ولی اینجا هر دو گوشی دارن از tiomap 3440 استفاده میکنن به نظرت میشه تو ساتیو مصرفش کمتر باشه ؟ خب نمیشه
سیستم عاملم که یکیه.. میشه ساتیو کمتر باتری مصرف کنه ؟ خب نمیشه
میمونه ال سی دی که مال امنیا oled هست و مال ساتیو tft که oled مصرفش یک سوم tft هست
تو بهترین شرایط باتری امنیا 1.5 برابر ساتیو جواب میده که اگه ال سی دی رو هم در نظر بگیریم شاید بشه 2 برابر
قبل از اینکه امنیا اچ دی بیاد امتیازش 8.8 و 8.9 و 8.8 بود و ساتیو سه تاش 8.8 بود تا امنیا اومد و تو اون لیست 3 تایی اول قرار گرفت یه دفه بکس سونی ریختن اوردنش رو 8.5
یه چیزیم هست الان تو نظرایی که در مورد باتری 8910 دادن یه عده از بدی باتریش میگن تو موبایلستان خیلیا خریدن و تا حالا هیچ کس نگفته باتریش بده پس معلوم میشه که اونایی که میگن باتریش بده همین بکس نوکیا و سونی هستن که میخان افکار مردومو منحرف کنن