سلام . راستی مجتبی قیمت آرنا رو بدون گارانتی می دونی ؟:22:
سلام . راستی مجتبی قیمت آرنا رو بدون گارانتی می دونی ؟:22:
سلام، بازهم تو.......:31:نقل قول:
باباجان اصلا به فكر بدون گارانتي اين گوشي نباش، ارزش نداره بدون گارانتي بخري، اگر خداي نكرده گوشيت ضربه خورده باشه يا .... و بعدا مشكلي برات پيش بياد، كامتل حدود 100 هزار تومان ازت ميگيره تا گوشيتو درست كنه!!!
با گارانتي بخر كه دوسال خيالت راحت باشه و بتوني هر بلايي سرش دربياري حتي تم نصب كني و بزني داغونش كني بعد ببري بدي مجاني فلشش كنن!!!
تعميرات گوشي هاي الجي را هيچ كس بلد نيست، حتي خود كامتل هم بلد نيست، حداقل اگر مشكلي پيش بياد برد گوشيتو عوض ميكنن و بهت ميدن....
دقیقا من میخواستم اینو به شما بگم که شما روزهای اول استفادتون زیاد بوده که یه روز دوام آورده!نقل قول:
راستی الان که دیگه استفاده ام از گوشی عادی شده و نور صفحه رو هم رو اتو گذاشتم تقریبا دو روز (48 ساعت) باطری دووم داره.
به نظر خودم بهترین سیستم عامل برای آرینا همین جاواست ولی بدون محدودیت!
دوستان عزيز بياييد يك كمكي به اين ميثم بكنيد تا بره اين گوشي را بخره، منو كشت:31::32::16:نقل قول:
من خودم 200هزار تومانشه تقبل ميكنم:39:
اصلا مگه من فروشنده ي گوشي هستم كه قيمت از من ميخواهي؟:24::34:
من آرنا می خوام :9::37:
حالا به همين كوكي رضايت بده، آرنا به چه دردي ميخوره، تازه حجم بالاي سه مگ جاوا را ساپورت نميكنه:27:نقل قول:
آخه این کوکی بالای سه مگ رو ساپورت نمی کنه :41:نقل قول:
آخرش من میرم سامسونگ می گیرم.
کماکان در انتظار افت قیمت ارینا راستی omnia lite با قیمت 40 یورو کمتر از ارینا به بازار جهانی معرفی شد: دی
اگر با اينهمه توضيحاتي كه من در مورد گوشي هاي الجي دادم بري سامسونگ بخري كه آنتن دهيش در حد واكي تاكيه داداشمه:21:، خودم ميام دارت ميزنم:4::4::4:نقل قول:
آخه دوست من اين Omnia Lite كه امكاناتش خيلي كمه، اصلا قابل قياس با آرنا نيست، همچين نوشتيد 40 دلار از آرنا كمتره گفتم حتما سامسونگ يك گوشي مثل آرنا زده با 40 دلار ارزانتر!!!:46:نقل قول:
آرنا كجا و امنيا لايت كجا تفاوتشون از آسمون تا زير زمينه!!! :31:
ببخشید اشتباه شد . من آخرش می رم الجی می گیرم.:31::whistle::15:نقل قول:
راستی مجتبی آرنا با گارانتی خدمات پارسه الان تو بازار هست؟:31::16::22:
ولی امنیا لایت وین موبایله!نقل قول:
آخه دوست من اين Omnia Lite كه امكاناتش خيلي كمه، اصلا قابل قياس با آرنا نيست، همچين نوشتيد 40 دلار از آرنا كمتره گفتم حتما سامسونگ يك گوشي مثل آرنا زده با 40 دلار ارزانتر!!!
آرنا كجا و امنيا لايت كجا تفاوتشون از آسمون تا زير زمينه!!!
سی پی یوش قویتره و مطمئنن سی پی یوش از سی پی یو ارینا پر مصرف تره
جی اس ام هم کلا تاییدش کرده و به نظرم تو این قیمت چیز شاخی هستش: دی
تازه باطری 1500mah دیگه فکر کنم 1 هفته دووم بیاره: دی
انصافا omnia Lite با شباهت هایی که نسبت به omnia II داره رقیب خوبی برای ارینا هستش و شاید قیمت جهانیش رو پایین باره;)
در ضمن 40 یورو تفاوتش با 40 دلار خیلیه, نه؟!:دی
نقل قول:
عزيزم تا جاييكه من ميدونم، رده ي اين دو گوشي كلا با هم متفاوته، پس نميشه بگيم كدومشون روي ديگري تاثير گذاره...
شما اگر قراره در مورد ويندوز موبايل صحبت كنيد بايد با LG GM730 كه هم از لحاظ قيمتي در نزديكي هاي لايت هست (500 دلار) و هم ويوندوز موبايل است بحث كنيد...:10:
درضمن قيمت Omnia lite توي بازرا جهاني حدود 450 دلار هست ولي قيمت جهاني آرنا حدود 300 دلاره، اينها 150 دلار باهم تفاوت قيمت دارند، بعد ميشه بفرماييد چجوري شما گفتيد امنيا لايت 40 يورو ارزونتر از آرناست؟ تازه اين گوشي از كريستال هم حدود 10 دلار گرونتره!!!!:31:
اين قيمت Omnia Lite:
و اين هم قيمت Arena:کد:http://welectronics.com/gsm/Samsung/SAMSUNG_B7300.HTML
کد:http://www.welectronics.com/gsm/LG/LG-KM900.HTML
جدا؟
من قیمت ها رو از جی اس ام گرفتم؟: دی
ارینا:280 یورو
امنیا:240 یوروکد:http://www.gsmarena.com/lg_km900_arena-2666.php
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_b7300_omnialite-2837.php
من از قسمت check price سايت gsmarena همين قيمت هارا گرفتم....
همیشه بروز نیست ها! این قیمت ها ماله خیلی وقت پیشه!!!!نقل قول:
من قیمت ها رو از جی اس ام گرفتم؟: دی
بچه ها رنوار بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟
آقا پولتو پاي آرنا نده، برو رنوآر بخر هم افت قيمتشو كرده و هم توي بعضي امكانات مخصوصا دوربين واقعا توي گوشي هايي كع توي بازار هسست هنوز سرتره......نقل قول:
درضمن اگر نگاه كني ميبيني كه بعد از گذشت زمان، قيمت رنوار از قيمت آرنا بيشتر شده و اين نشان دهنده ي محبوبيت اين گوشي و امكانات خوب اونه....
من مخالفم! :دینقل قول:
آقا پولتو پاي آرنا نده، برو رنوآر بخر هم افت قيمتشو كرده و هم توي بعضي امكانات مخصوصا دوربين واقعا توي گوشي هايي كع توي بازار هسست هنوز سرتره......
درضمن اگر نگاه كني ميبيني كه بعد از گذشت زمان، قيمت رنوار از قيمت آرنا بيشتر شده و اين نشان دهنده ي محبوبيت اين گوشي و امكانات خوب اونه....
رنوار فقط دوربینش بهتره، آرینا هم دوربین 5 خوبی داره، فقط از رنوار بهتر نیست، ولی تو بقیه ی موارد (تاچ خازنی و مالتی تاچ، سخت افزار سریع، اینترفیس اوووف، صدا خفن تر......) آقا شک نکن آرینا بخر بره! همین الان برو ها! :دی
پست برادر (!) عزیزی که در بالای این پست قرار دارد(صفحه قبل آخرین پست).........کاملا و خالصا از طرف این جانب تایید میگردد..........
رنوار فقط دوربین بهتر دارد و بس...........
پ.ن:چیه؟؟؟! به من نمیاد اینجوری صحبت کنم؟.....:31:
پ.ن2:اینجانب کی باشن؟!!!!..........:31:
پست برادر (!) عزیزی که در بالای این پست قرار دارد(این صفحه اولین پست).........کاملا و خالصا از طرف این جانب تایید میگردد..........
رنوار فقط دوربین بهتر دارد و بس...........
پ.ن:چیه؟؟؟! به من نمیاد اینجوری صحبت کنم؟..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن2:اینجانب کی باشن؟!!!!.......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
البته هركسي نظر خاص خودشو داره، ولي به نظر من دوربين آرنا اصلا كيفيت خوبي نداره، ون عكسهايي كه من ازش ديدم ياد عكسهاي ويوتي مي افتم، اصلا جزئيات تصاوير توي عكس معلوم نيست و به نظرم مثل ويوتي جزئيات را با هم مخلوط ميكنه و نميشه هيچ تفكيكي مخصوصا در مناظر به دست آورد....
ولي عكسهايي كه دوستانم با رنوآر گرفتند و ديدم، اصلا جاي هيچ بحث زيادي نميذاره، واقعا عكسها اگر نگيم به پاي دوربين هاي ديجيتال ميرسه، ولي چيزي هم از اونها كم نداره، واقعا كيفيت عكسهاش توي گوشي ها شايد بهترين باشه، درضمن به نظرم عكسهاش از دوربين ديجيتال هاي چيني هم خيلي بهتره....
در مورد صدا هم وقتي ويوتي و سكرت من كيفيت پخششون انقدر خوبه، پس رنوآر با صداي دالبي و بلندي صداي بيشتر فكر كنم تمام انتظارات را حتما برآورده ميكنه...
درضمن من يك نكته ي ديگه اي هم كه درنظر گرفتم افت قيمت اين گوشي توي بازار ما بود، اينترفيس و كمي سريعتر بودن اين گوشي به نظرم توجيه قيمت گزاف اين گوشي را نميكنه... چون مطمئنم كمتر از 6 ماه ديگه با فرگير شدن گوشي ويوتي 2 و كريستال كه الان پارسه با قيمت هاي 430 هزار و 490 هزار وارد كرده، افت قيمتي را آرنا تجربه ميكنه....
البته به نظرم اگر با قيمت 300 تا 310 هزار تومان بود (قيمت بازار جهاني)، خريدش شايد توجيه شده بود ولي به نظرم الان با اين مشخصات اصلا توجيه نداره براي خريد اين گوشي پول دهيم
البته من به شخصه دوربين گوشي بيشتر برام مهمه، شايد درنظر من دليل انتخاب رنوآر بين آرنا و رنوآر همين باشه...
من که به شخصه از ظاهر رنوار خوشم نمیاد...
هم یه جورایی تپله هم جنسش خیلی پلاستیکیه...
ولی رنوار خداییش دوربین خیلی خوبی داره...
در ضمن رزولیشن صفحه اش 400*240 یعنی نصفه ارنا.تاچش هم که تعریفی نداره بی دقت و با حساسیت ضعیف.
یه بار به صفحه ارنا نگاه بندازی از کیفیتش واقعا لذت می بری.من الان کوکی هم دارم.اوایل خیلی با کیفیت صفحه اش حال می کردم ولی الان واقعا وقتی نگاش می کنم... . بی خیال.
من گوشی زیاد داشتم.همه جور گوشی رو هم استفاده کردم.هر مدلی که تو بورس بوده یه مدت دستم بوده.
ارنا خیلی خیلی دل فریبه.اصلا دوست داری همینطوری الکی باهاش ور بری.
کسی که ارنا می خره مطمئنن دوربین براش اهمیت نداره.ارنا به درد کسایی می خوره که دنبال یه گوشی تک با کیفیت ساخت بالا و شیک می گردند... .
نيما جان دقيقا همينجوري هست كه شما ميگيد، من گفتم كه هركسي يك نظر خاص و انتظارات خاصي از گوشيش داره، براي خود من همونجور كه گفتم دوربين مهمه به همينخاطره هميشه بيشتر توي مقايسه هام بين گوشي ها اول سراغ دوربين گوشي ميرم بعد سراغ چيزهاي ديگه ....
به نظر من بعد از آيفون، آرنا يك گوشي اي هست كه يكسري استاندارهاي جديد براي توليد گوشي هاي تاچ توي بازار ايجاد كرده ولي به نظرم قيمتش توي ايران فعلا بيخودي بالاست با اين قيمت من ترجيp ميدم ويوتي اسمارت با قيمت 430 از خدمات پارسه بخرم تا آرنا؛ چون اولا قيمتش نزديك قيمت جهانيه و افت كمتري داره ، ثانيا دوربينش قويتره:31: و تقريبا امكانات آرنا را هم داره فقط ترنسميتر نداره و حافظه داخليش كمتره؛ ضمنا باتري اسمارت يك ساعت و چهل دقيقه بيشتر شارژ نگه ميداره كه كه از اين لحاظ احتمالا سه روز را شارژ نگه ميداره و از دوربينش ميشه بيشتر استفاده كرد:46:
دوستان من يه گوشي KM900 خريدم ... 435000 تومن با گارانتي كامتل
Viewty Smart هم داشت ولي به هيچ وجه مرغوبيت بدنه و زيبايي آرنا رو نداشت فقط دوربين عكاسيش بهتر بود كه به نظر من چيز خيلي مهمي هم نيست !
مزايا :
1- دوربينش ( كيفيت عكسها در مقايسه با K850 - Viewty - N95 , N96 ) به مراتب بالاتره از نظر شفافيت و شارپ بودن و وضوح تصاوير . نويز هم كه خيلي كم داره . مجموعا در روز و نور كافي عكسهاي مطلوبي ميگيره . عكسها حتي در محيط indoor هم قابل قبوله .
وقتي گزينه لرزشگير دست فعال بشه ديگه عكسا تار نميشن و با كيفيت اصلي نمايش داده ميشه ! در ضمن سرعت شاتر خوبي هم داره . در مجموع توي 5 مگاپيكسلي ها رقيب سر سختيه .
2- فيلمبرداري هم در فرمت D1 حرف اول رو ميزنه تصاوير فريم فريم نميشن و شفافيت تصوير هم قابل قبوله و من راضيم .
3- بلندي و كيفيت صدا توي اسپيكر واقعا بي نظيره از نظر تفكيك پذيري صدا هم نمرش بيسته واقعا ال جي تو اين مورد شاهكار كرده ! من با اينكه در مورد صدا خيلي سختگيرم ولي واقعا منو شگفت زده كرد !
4- كيفيت صدا در هنزفري هم عاليه و بعنوان يك موزيك فون قدرتمند خوب ميشه ازش بهره گرفت . گزينه دالبي هم براي بعضي آهنگها خيلي جذابه . بلندي صدا توي هدفون هم خيلي خوب بود .
5- LCD گوشي در ميان تاچ فون ها فقط رقيبش آيفونه با اينكه TFT است ولي هيچ تفاوتي در برابر AMOLED هاي سامسونگ نداره ! چون خيلي تو اين فروم شنيدم كه كيفيت صفحه نمايش JET بيشتره ميگم !
6- تاچ گوشي فوق العاده نرم و حساسيتش بالاس بالاخره هر چي باشه خازنيه ! يكي از دلايل خريد اين گوشي هم عملكرد تاچ خيلي مناسبش بود واقعا خازني در مقابل مقاومتي يه دنياي ديگه اي داره !
7- اينترفيس هم كه معركس حتما بايد باهاش كار كنيد تا ببينيد من چي ميگم ! ( حتي ميشه فضاي اينترفيس رو خودتون بسازيد يا تغيير بديد ! )
8- جنس بدنه گوشي هم بسيار عاليه و فوق العاده گوشي رو با كلاس و شيك و در عين حال سبك ميكنه !
9- بازي هاي از پيش نصب شده اي كه داره ( با سنسور شتاب سنج ) گرافيك و جذابيت بالايي دارن و واقعا لذت بخشه !
10- كيفيت ضبط صدا با اينكه گوشي هست ولي واقعا منحصر به فرده ! كف من يكي كه بريد ! جون ميده واسه ضبط چيزاي مختلف !
11- سرعت گشتن و چرخيدن توي منو هم بي نقصه و هيچ خللي درش نيست . نكته اي كه براي من جالب بود براي نشان دادن مقدار حافظه حتي يك ثانيه هم معطل نكرد !
12- با قابليت Sync هم ميشه براحتي اطلاعات رو با كامپيوتر مبادله كرد و بسرعت نمايش يا پخش كرد !
معايب :
1- با استفاده نسبتا زياد هر روز و با استفاده متوسط يه روز در ميون بايد شارژش كرد .
2- هدفوني كه توي پك گوشي هست با اينكه لوله ايه ولي كيفيت جالبي نداره . براي پي بردن به كيفيت صداي استئنايي آرنا حتما بايد يه هدفون خوب داشته باشيد ( حيفه كه ال جي توي بحث هدفون هم سنگ تموم نگذاشته ! )
3- FM Transmitter برد زيادي نداره .
در مجموع از خريد خودم خيلي راضيم و بيش از حد انتظارم نظرم رو جلب كرده .
فعلا همين نكات به ذهنم رسيد ...
سوالي بود در خدمتم ... يا علي
دوست عزيز مبارك باشه و به جمع آرانا داران خوش آمديد (البته من خودم آرنا ندارم)...:46:نقل قول:
در مورد توضيحاتتون ممنون ولي در مورد ويوتي اسمارت درست ميگيد، كيفيت بدنه ي ويوتي اسمارت همانند آرنا نيست چون همونجور كه سايت جي اس ام هم نوشته بدنه اش كاملا پلاستيكيه ولي در مورد زيبايي، به نظرم كم لطفي كرديد، بدون درنظر گرفتن نوع بدنه، ظاهر ويوتي اسمارت با حالت تيز در گوشه ها خيلي بهتر از حالت گرد و يكنواخت آرناست...
البته زيبايي يك چيز مطلق نيست و ممكنه من از ظاهر اسمارت بيشتر خوشم بياد تا آرنا....
درضمن اگر امكان داره چند تا عكس از منظره هاي بيرون و همينطور از محيط بسته بگيريد و براي دوستان آپ كنيد تا بهتر بشه در مورد دوربين اين گوشي براي كساني كه قصد خريد دارند نتيجه گيري كرد...
پيشاپيش ممنون...
جناب سرشار اگر امكان داره از يك گوجه فرنگي يا گل سرخ در حالت ماكرو و در فاصله ي نزديك به آن يك عكس بگيريد و آن را هم با كيفيت اصلي برامون آپ كنيد چون ويوتي در اين حالت برعكس رنوآر يك كم از لحاظ رنگ بندي مشكل داشت و رنگ تمام قرمز را كمي مشكل دار نشون ميداد....
مبارک باشه سرشار جان..............یه سوال.....مشکی خریدین با نقره ای؟.......
خيلي ممنون دوست عزيزم . راستش زيبايي يه امر كاملا سليقه ايه همونطور كه خودت گفتي . ولي وقتي آرنانقل قول:
رو از نزديك ديدم خيلي بيشتر از ويوتي اسمارت نظرمو جلب كرد به نظر خودم روي طراحيش بيشتر كار شده !
البته بازم ميگم اين نظر منه ! هر كسي نظرش براي بنده بسيار محترمه
حتما سعي ميكنم چند تا عكس خوشگل بگيرم و آپ كنم تا دوستان استفاده كنن !
خواهش ميكنم دوست عزيزم
از گوجه فرنگي حتما عكس ميگيرم ... چشمنقل قول:
خيلي متشكر دوست من ... نقره اي ناقابله ..نقل قول:
سلام به همه بروبچر
دیشب داشتم همینجوری که با گوشی ور می رفتم به یه قابلیت جدید و جالب پی بردم...
در قسمت Security یه گزینه هست به نام Application lock
حالا کارش چیه؟؟
وقتی بری داخل این گزینه می تونید برای بعضی از application ها پسوورد بذارید.
Inbox
contact
galery
و یه چند جای دیگه.
خیلی حال کردم
سرشار جان حال کردم با اون پستت که توضیحات کامل دادی!!! من یکی کفم برید همینجوری با خوندن این توضیحات! :دی ما بریم آرینا بخریم بروبچ! :دی
خب پس...........وقتشه دیگه آواتار عوض کنی............:31:(بسه دیگه رخت عزا(آواتار عزا(!)) را در بیار).........:31:نقل قول:
مشکیش اومده تو ایران؟
تا شب چهلم همینه! :دینقل قول:
خب پس...........وقتشه دیگه آواتار عوض کنی............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بسه دیگه رخت عزا(آواتار عزا(!)) را در بیار)......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکیش اومده تو ایران؟
حالا شاید عوض کردم (اگه کوکی خوشگلم ناراحت نشه! :دی)
به!!! باز خوبه تا شب چهل راضي شدي و كار را به سالگرد نكشوندي....:31:نقل قول:
دوستان من چند تا عكس از دوربين گوشي و همچنين پك گوشي گرفتم ! لطفا بگيد چطور آپلود كنم و در فروم قرار بدم ؟
ممنون
[HTML]-----.com/[/HTML]نقل قول:
اینجا آپ کنید.............خیلی هم ممنون........
سرشار جان جسارتا، این عکس ها آپلود نشد؟! :46:
بیا که دو کیلو سوال هم داریم!! :دی
امشب يا فردا حتما حتما آپ ميكنم ...
سوالي هست در خدمت دوستان هستم
سلام.میشه لطفا درباره قابليت Sync بیشترتوضیح بدین و طرز کارش رو بگین.ممنون
همونجور که سرشار جان گفتن، قابلیتی هست که میشه اطلاعات کامپیوتر رو با گوشی یکی کرد. اصلا معنی اصطلاح Sync همینه، یعنی همزمان کردن. یعنی مثلا اگه یه فایلی که رو گوشی هست (مثلا یه فایل Word) که قدیمیتر از همون فایل در کامپیوتر باشه (یعنی یه فایله ولی بعد از این که رو گوشی ریخته شده تو کامپیوتر یه سری تغییرات روش ایجاد شده) خود گوشی تشخیص میده و اون فایل رو آپدیت میکنه.نقل قول:
سلام.میشه لطفا درباره قابليت Sync بیشترتوضیح بدین و طرز کارش رو بگین.ممنون