اخه تو خود سایت ea هم زده ...availebel on pc. xboxنقل قول:
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اخه تو خود سایت ea هم زده ...availebel on pc. xboxنقل قول:
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شک ندارم توی گرافیک و گیم پلی روی بورن اوتو کم میکنه اصلاً اسم نیدفور اسپید خودش کلی اعتبار داره چه رسد به 2009 اش و این عکساو ظواهر زیباش..
این بازی کرک شدشو میشه آنلاین بازی کرد؟ کسی خبر داره بگه تا دانش کنم چون من عشقم بازی آنلاین این بازیاس
یه سری اسکرین شات جدید :
کد:http://ll.needforspeed.com/u/f/eagames/NFS/needforspeed.com/images/news/SHIFT/CaRs/NISSANSKYLINE2000GTR/Shift_NISSANSKYLINE2000GTR_05.jpg
کد:http://ll.needforspeed.com/u/f/eagames/NFS/needforspeed.com/images/news/SHIFT/Car_oftheweek/GT-R_SpecV/shift_nissangtrvspec_02.jpg
اگه دوستان بتونن این عکس ها رو کوچیک کنن و در کنار عکس های GT5 , Forza 3 قرار بدن مقایسه جالبی میشه ...کد:http://ll.needforspeed.com/u/f/eagames/NFS/needforspeed.com/images/news/SHIFT/Car_oftheweek/GT-R_SpecV/shift_nissangtrvspec_01.jpg
کد:http://ll.needforspeed.com/u/f/eagames/NFS/needforspeed.com/images/news/SHIFT/Car_oftheweek/GT-R_SpecV/shift_nissangtrvspec_03.jpg
مقایسه NFS:SHIFT , FORZA 3
خوب متاسفانه عکسها همه Deeplinking شد و جایی دیگر Upload کردم .. چند پست پایین تر ...
مدیر های Ea که الکی قول نمیدن عزیز!! من از همون اول به این بازی امیدوار بودم، گیم پلی هم که حرف نداشت، چند تا گیم پلی جدید هم از نمایشگاه اومده که اگه حوصله داشتم میذارم:31:نقل قول:
djmd عزيز اين عكس های پست آخريت برای من نيومد
اگه ميشه يه جای ديگه آپلود كن :46:
-----------------------------------------------------------------
اينقدر اين EA نيدفوراسپيد چرت و پرت داد بيرون كه ديگه به اين عكس ها هم نميتونم اعتماد كنم
البته EA خيالش راحته از طرفداراش ! افتضاح Under Cover توی نظر سنجی پی سی ورلد بهترين ريسينگ شد !!
تازه تو PC نمی خواد با کسی رقابت ، در نتیجه کله بازار پی سی رو داره!نقل قول:
خوب من تريلر گيم پلی بازی رو ديدم
در نگاه اول چيزی كه توی ذوق زد اين بود كه ماشين بعد از 2 تصادف پشت سر هم و همچنين يه برخورد شديد با ديوار هيچيش نشد و حتی شيشه هم نشكست !!
اما در كل گيم پلی به نظر خيلی بهتر شده ولی اين پيستی كه توش مسابقه ميدادن خيلی يك نواخت بود ! از اول تا آخر پيست تكراری بود ! ولی در كل بازی بهتر شده
به خصوص اينكه تا يه حد كنترل ماشين توی خاكی شبيه Grid شده
نقل قول:کد:http://djmd.fileave.com/ShiftvsForza/forza_shift_2_090622140353.jpg
کد:http://djmd.fileave.com/ShiftvsForza/forza_shift_3_090622140354.jpg
کد:http://djmd.fileave.com/ShiftvsForza/forza_shift_5_090622140359.jpg
کد:http://djmd.fileave.com/ShiftvsForza/forza_shift_7_090622140403.jpg
کد:http://djmd.fileave.com/ShiftvsForza/forza_shift_8_090622140405.jpg
نسخه قابل بازی در نمایشگاه گیمزکام (بر روی PC) .. دیدنش خالی از لطف نیست : :46:
محتوای مخفی: ..
:18::40:
دیگه از دهان باز طرف میشه فهمید چه حالی داره می کنه :دی
این قرمزه یعنی چی؟؟نقل قول:
اگه به گرافیک ربط داره چرا با gt و forza مقایسه میکنی؟
اونا گرافیکشون خداست.این باشه یه کوچولو از grid بیشتر باشه:13:
Polygon ( پاليگون . پليگون ) به معنیچند ضلعی ... در بخش گرافيك كاربرد داره مثلا ميگن فلان مدل از 2000 چندنقل قول:
ضلعی ( پليگون ) ساخته شده ، يعنی اگه مدل رو به صورت Wire Frame در بياری اينقدر چند ضلعی ميتونی توش ببينی
هرچه تعداد چند ضلعی ها بالاتر باشه لبه های تيز توی مدل وجود نداره ( مدل Smooth ميشه ) كه يه امتيازه واسه بازی
و از اين نظر ّForza و NFS و GT خيلی شبيه هم شدن ( البته تعداد چند ضلعی خيلی زياد سرعت فريم رو كم ميكنه كه
با Map ها - منظور نقشه نيست - كيفيت مدل رو به كيفيت دلخواه ميرسونن طوری كه سرعت فريم بازی پايين نياد )
از روی عكس ها كه از Grid گرافيكش بيشتره
فکر نکنم بشه اینا رو با هم مقایسه کرد.درسته گرافیک shift خوبه دیگه نه در حد مقایسه با forzaنقل قول:
forza رو فقط میشه با gt مقایسه کرد.
حداقل با dirt2 مقایسه میکردید که البته بازم به dirt 2 نمیرسه.
اگه این قضیه رو شما احساس می کنید .. ممکنه به این دلیل باشه که نهایت گرافیک بازی رو نهایت قدرت کنسول ها هم درنظر نگرفته اند !!! (البته اگه بخواهیم اینطوری فرض کنیم که GT5 , Forza3 از نهایت قدرت کنسول ها استفاده می کنن ... و البته کاملا مشخصه که از نهایت قدرت PC هم اصلا استفاده نشده !!! (واقعا نمی دونم چرا حداقل یه tech demo یا demo از هر بازی نمی یاد که از تمام قدرت PC استفاده شده باشه برای ساخت یه بازی ماشین رانی !)
ببخشیدا ولی من 8-7 بار اینو خوندم ولی هیچی نفهمیدم:41:نقل قول:
دوست عزيز تعجب ميكنم چرا اين حرف رو شما ميزنيد !!!نقل قول:
PC نهايت نداره ... يعنی اينكه سازنده ها ميتونن الان يه بازی بدن واسه PC كه از Render های گرافيكی هم واقعی تر
باشه ولی هيچ سيستمی نتونه اون رو اجرا كنه !! چرا ؟ چون كه ميتونن بي نهايت چند ضلعی و بی نهايت افكت بدن
مثل كرايسيس كه تا 1 سال هيچ سيستمی نميتونست روی UH اجراش كنه
به نظرم هنوز از نهايت قدرت X360 و PS3 استفاده نشده ... اگرم ميبينی سازنده ها ميگن از از 90 % قدرت كنسول استفاده كرديم
بدون دارن دروغ ميگن و فقط به خاطر فروش بازيه
اين NFS: Shift هم شرط ميبندم گرافيكش به Forza 3 نرسه ولی فعلا از روی عكس ها اينطور ميشه قضاوت كرد كه تا حدی گرافيكش با Forza برابره
خوب اگه بخوام بیشتر توضیح بدم می تونم بگم که ...نقل قول:
هر سخت افزاری بالاخره تا یه حدی از کیفیت تصویر (گرافیک بازی) رو می تونه پردازش کنه ! و لزوما همه بازی ها از همه ی قدرت یه سخت افزار استفاده نمی کنن ! من می گم اگر شما احساس می کنی که ممکنه گرافیک Forza 3 , GT5 از این بالاتر باشه بخاطر اینه که اون بازیها تا جایی که ممکن بوده از قدرت سخت افزار کنسول ها استفاده کردن تا بهترین کیفیت (چشم نواز) رو به شما ارائه بدن ! ولی خوب مشخصه اگر shift همچون گرافیکی نداره بخاطر اینه که سازنده نخواسته از تمام قدرت سخت افزار استفاده کنه ... و افکت های کمتری رو تو بازی طراحی کرده !
ممکنه اگر سازنده بازی آخرین قدرت سخت افزارهای موجود (برای PC) رو در نظر می گرفت و می خواست این بازی رو برای اختصاصی PC بسازه کیفیت خیلی ازین بالاتر می بود .. ولی نه تنها از تمام قدرت PC استفاده نمی شه تو این بازی بلکه به نظر من حتی از تمام قدرت کنسول ها هم استفاده نمیشه برای پردازش این بازی ...
خلاصه اینکه با سخت افزارهای موجود چه کنسول چه PC می تونستن کیفیت بهتری رو برای بازی طراحی کنن .. حداقل اینکه به همین چیزی که هست جزئیات بیشتری رو اضافه کنن ... ولی خوب حتما واسه اینکارشون دلیل داشتن ! :11:
بابا دیگه اون نهایت هم نه دیگه :31:نقل قول:
اون دیگه فضایی میشه باید از پردازنده آپولو توش استفاده کنن .. خیلی نجومی میشه ! :27:
منظورم این بود که با سخت افزارهای فعلی و متداول (یعنی این بهتر از معمولی ها) میشد کیفیت بهتری ارائه بشه .. یه چیزی تو این مایه :31: .. حسیه جملش نمدنم شاید منظورمو نرسوندم
حالا بزار بازی بياد يه تستی بكنيم ببينيم چه قدر گرافيك ميخواد واسه اجراش رو آخرين تنظيمات ! : دینقل قول:
آره منظورت رو خيلی بد رسوندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که کاری به این چیزا ندارم.میخواست EA تمام زورش رو بزنه شاید اصلا shift از اونا هم بهتر میشد.نقل قول:
بحث من گرافیک الان هست یعنی گرافیک این بازی که وجود داره.
برای بار دوم میپرسم! آنلاینشو میشه بازی کرد؟ سرعتم خوبه فقط نگران ک ر کی بونشم..
عزیز این بازی آنلاین پلی داره اجازه بدید بازی منتشر بشه بازی کنیم بعد ببینیم براش سرور کرک شده می زنن تا ما بتونیم بازی کنیم یا خیر . طبیعی هست که اگه سرور قوی و کرک شده ایجاد نشه باید آنلاین پلی رو با DVD هزار تومنی باید فراموش کنیمنقل قول:
خوب 100% بازی کرک داره شما هم اگه بخوای انلاین بازی کنی باید بری اصلش رو بخری که 40-50 تومن احتمالا هست بعد میتونی بدون هیچ مشکلی بازی کنینقل قول:
برای بار دوم میپرسم! آنلاینشو میشه بازی کرد؟ سرعتم خوبه فقط نگران ک ر کی بونشم.
اینجا چه بحثی پیش اومد باز!
اولا که شما هنوز بازی رو بازی نکردید! و اون کسانی که بازی کردند ( IGN ) گفتند که بازی حتی حس Forza 2 رو هم نمیده !
دوما EA خیلی تبلیغات میکنه ولی Forza و GT واقعیت رو تحویل ما میدن ( از نسخه ی 2 معلوم بود ).
برایه همین احتماله اینکه اینا واقعی باشن خیلی کمه.......
کارت خیلی درسته :31: عزیز پس بازی های : Battle for middle earth 1&2، Fifa 08 & 09، MostWanted و ... رو ما چجوری آنلاین بازی کردیم ؟؟ :31:نقل قول:
50 تومن بدیم بدون مشکل بازی کنیم ؟؟ یه هاماچی نصب می کنیم و میریم تو شبکه هاش می چرخیم ببینیم میشه بازی کرد یا نه ، اگه شد که یه شبکه میسازیم میریم حال می کنیم!
نقل قول:
خیلی به دل نگیر ، هر تاپیکی که یکم ربط به PC داشته باشه همین طوره ، جواب نده !
کراوسر عزیز یه چیزیو دلم نمیاد نگم منو این برن اوت بد جوری داغ کرد! افسردگی گرفتم وقتی EA بعد از دوماه تصمیم گرفت اونا که بازی کرک شده رو دارن از بازی آنلاین محروم کنه باورت میشه هنوزم دربه در دنبال یه راهیم بتونم بورن اوتو آنلاین بازی کنم؟!نقل قول:
حالا میگم شاید نیدفوراسپیدم یه همچین کاری بکنه یعنی چند ماهی ماهم بتونیم از سرور آنلاینش استفاده کنیم
بله EA توی زمینه انلاین خیلی امنیتی کار می کنه جدیدا به هر حال همونطور که گفتم بایستی منتظر باشیم اگه سرور کرک شده نیاد به این راحتیا نمیشه این رو آنلاین بازی کرد. وتنها راهش خرید بازی به صورت اورجینالهنقل قول:
مگه بازی های : Lotr: Battle For Middle Earth 1&2 , FIFA 09 , FIFA 08 , MostWanted و ... ماله EA نیست؟؟ ما هم کرکیش رو داریم و راحت هم آنلاین بازی می کنیم !!کاری نداره! شما برو تو بخش آنلاین تاپیک BFME هست اگر بگردی تو صفحه ی دوم هم FIFA09 رو پیدا می کنی ، در ضمن بازی هایی هم مثه Commadn & Conquer که دیگه خیلی راحته ، و اونم آموزشش تو صفحه ی اوله! Call OF Duty هم هست !! این بازیه NFS: Shift هم بعد از یه مدت سرورهاش درست میشن و شما به راحتی میتونید با بازی کرکی آنلاین بازی کنید.نقل قول:
مرسی.. امیدوارم کردید پس منتظر میمونم بازی به دستم برسهنقل قول:
فقط ای کاش برای بورن اونت پارادایس یه سروری پیدا میشد کلاً من بازیهای ریسینگو دوست دارم
بچه ها GAME SPOT نوشته بود 15.9 میاد تو بازار
HD|46.8 MB
SD|17.4 MBکد:http://www.gametrailers.com/download/54978/t_nfsshift_roadamericat_doc_hd.wmv
کد:http://www.gametrailers.com/download/54977/t_nfsshift_roadamericat_doc.wmv
سلام و درود بر همه عزیزان پی30ورد
دوستان یه سوال فنی از نید شیفت داشتم:
حقیقتا اگه این بازی مثله Pro Street باشه ، چرا خیلی از شما ها ناراحتین؟؟؟؟!!!!
تو Pro Street با اینکه نتونستم زیاد مرحله برم و واسه کنکور بازی رو گذاشم کنار چیزای خارق العاده ای دیدم. مثلا تونل باد برای اولین بار توی این بازی بود. تو تونل باد می شد با کمترین هزینه شتاب ماشین و ضریب آئرودینامیک ماشین رو بالا برد. این یعنی اوج واقعیت.
عزیزان ماشین باز نمی خوام زیاد علمیش کنم ، ولی یادمه یکی از رفیقام هم که نظر شما ها رو داشت بهم گفته بود که :"کی به جز تو از تونل باد سر در میاره؟؟؟!!!" شرمنده یه موقع فکر نکنین که می خوام از خودم تعریف کنما........
در مورد Carbon هم من با اینکه از بازی توی شب خوشم نمی یاد ، ولی می گفتم بازیه خوبیه. چون می تونستی عرض رینگ ، دیفیوز عقب ، دیفیوز جلو ، سر اگزوز ، سپر جلو ، باله عقب و خلاصه رکابها و هر چیز دیگه ای رو خودت با میل و علاقه خودت تغییر بدی و تنظیمش کنی..... تو این بازی هم همون رفیقم می گفت حق با تو هستش که می تونی تنظیم کنی... اما به نظرت این سپر ، رینگ و چه یم دونم اگزوز ها ، همچین قشنگ بودن که حالا تنظیمشم بکنی؟؟؟؟ .... با هاش موافقم ، ولی برای شروع به نظرم خوب بود....
Most Wanted اعجوبه ای بود که هنوز هم دومی نداره...... اما تو این بازی بلک لیستش جدا خسته کننده بود.... بارها هوس کردم که برای چندمین بار بازی رو تموم کنم اما وقتی یاد بلک لیست می افتادم ، می گفتم بی خیال......
Underground هم بخش صوتی که توی ماشین می ذاشتی رو داشت که خیلی دوستش داشتم. ولی حیف که دیگه تکرار نشد. ......
حالا هم حتما می پرسید که چرا راجع به Undercover ننوشتم.... راستش بازی رو خریدم اما نمی دونم چرا اجرا نمیشه..... بازی نصب شد و وقتی روش کلیک می کنم یه دقیقه بعد صفحه سیاه و یه ارور میده و بعدش OK و بازی کنسل شد. نتونستم آخر بازیش کنم. وگر می گفتم به نظرم اون بازی چه برتری داشته......
به هر حال نید پیشرفت می کنه ، اما همیشه به میل ما نیست....
امید وارم که شیفت همونی که میگن باشه و بتونه هممون رو راضی نگه داره.
بازم ممنون از اینکه اینقدر با دقت کار می کنین
سلامنقل قول:
خوب نید در دو شماره اخری معلوم شد که پیشرفت نکرده کمی هم پسرفت کرده
اگه به میل بود که از همون prostreet باید دره ned رو تخته میکرد
undercover همون خوب که بازی نکردی ....در ضمن اینو بگم که shift این بار ریسینگ هستش
و به کلی از openworldبودنش اومده بیرون...
احتمالا شما لوازم تزییناتی ماشین دارید که این همه قطعه نام بردی.
نقل قول:
خیلی ممنون
دوست من حقیقت من سه سال و اندی هستش که دارم واسه ماشین مقاله ترجمه میکنم. دیگه یه چیزایی سرم میشه که تو اطاقم و تو کامپیوترم فقط عکس و مقاله و بازی های ماشینی هستش.
به هر حال من با نیت خوبی به بازی ها نگاه می کنم و زیاد توقع ندارم. ولی از بازی هایی مثل GRID و DIRT هم حمایت می کنم.
به هر حال هر کسی نظری داره .... ما هم خواستیم بگیم که اینقدر به بنده های خدا (EA) سخت نگیرید.
موفق باشین
كاربر عزيز ( NFS-Shift ) تمام اين قطعاتی كه شما نام بردی توی كاستوميز بازی Forza 2 كه مال چندين سال قبله بود يا بازی های ريسينگ + توی Forza شما حتی ميتونستی صندلی رو عوض كنی و توی تغييرات ظاهری هم حتی ميتونستی با اختياراتی كه داشتی روی بدنه ی ماشينت نقاشی كنی !!! Pro Street هم از نظر كاستوميز حرفی برای گفتن نداشت حالا ببينيم شيفت چيكار ميكنه
خلاصه این بازی کی منتشر میشه ؟؟
چه قطعاتی میخواد ؟؟
پست اول به خاطر اين هست كه ديگه كسی ديگه در مورد اين مسائل سؤال نكنه ولی متأسفانه توی هيچ كدوم از تاپيك ها رعايت نميشه ...نقل قول:
بازی جاوای Shift اومد.
از موبایلستان دانلود کردمش. گرافیک خوبی داره و در کل جالبه
به نظرتون به پای نسخه های xbox و ps3 و... میرسه؟(شوخی)نقل قول:
بازی جاوای Shift اومد.
از موبایلستان دانلود کردمش. گرافیک خوبی داره و در کل جالبه
کسی خبری از نسخه PSP نداره؟؟
نسخه موبایلی NFS همیشه اعتیاد آور بوده همین الان میرم دانلودش کنمنقل قول: