آخه هر دفعه پس از ساین ارور expire cer میده
Printable View
آخه هر دفعه پس از ساین ارور expire cer میده
همین کارو کردم دیگه بابا ! حل نمیشه . ببینم واسه شما یا کسی این مشکل نبوده تا حالا ؟ یه چیزی مثه گزارش هست که هر کاری میکنی گزارش میده ! :2:نقل قول:
آقا من همين ديروز سر و كي رو از OPAD گرفتم و برنامه رو هم ساين كردم. نصب هم ميشه. ولي مثلا وقتي ميخوام Xplor نصب كنم ارور سرتفيكت اكسپاير ميده. ضمنا موقع نصب HelloX خبري از Modo اينا نشد. و اينكه خودش بگه پاكش كنم و اينا هم همينطور.
این مشکل رو من شنیدم همه 5800 دار ها دارند و با مستر ریست درست میشه...از بچه های کلوپش بپرسی بهتر راهنماییت میکنن...:46:نقل قول:
چرا اذیتت کنم...مشکل مشابه ندیدم...:41:نقل قول:
رام پچر هم نصب شده یا نه؟ اگه شده که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو جاگذاری کن...:46:نقل قول:
شاد باشی:40:
خب يونس جان فرمت 3 دكمه كردم و بالاخره نصب شد.رام پچر هم نصب شد. اين پچ رو چه جوري بايد جايگذاري كنم يعني؟ ( اولين باره نوكيا گرفتم و خودم دار هك ميكنم!! دي )
در ضمن فعال كردن و غير فعال كردن هك رو هم اگه بگي ممنون ميشم. و ديگه اينكه اگه برنامه ها موقع هك نصب بشن و بعدش هك رو غير فعال كني چي ميشه؟
یه سر به تاپیک آموزش نصب N-Gage بزن..نقل قول:
اونجا یه آموزش تصویری گذاشتم...باز اگه مشکلی بود اینجا مطرح کن کمکت کنم...:46:
ممنون يونس جان.
مشكل حل شد . مرسي. زياد اهل بازي اينا نيستم. مشكل فقط هك نشدن بود كه اون هم حل شد. البته الان ديگه ان گيج هم نصب شد كه بعدا امتحان ميكنم.
مرسي:11:
نقل قول:
دوستان کسی جواب نداد؟؟؟؟؟؟
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] installserver رو در رامپچر فعال کردید؟نقل قول:
سلام .
اقا من می خواستم این تاپیکو بخونم ببینم چتور می شه گوشیمو هک کنم اما دیدم 40 تا صفحه هست...............
من می خوام بدون با این روش می شه n82 FW31 رو هک کرد؟اگه هک می شه بازی های n-gage روش اجرا میشن یا نه؟
اگر بازی ها اجرا میشه با کدوم کلاینت (Repack یا Unpack)...و کدوم ورژن کلاینت.......؟؟؟
در ضمن همین سوال ها رو در مورد n78 FW12 هم برام توضیخ بدین....
جلو جلو مرسی....
بله ... میشه ان82 ورژن 31 رو هک کرد .نقل قول:
جواب بقیه سوالاتتون هم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
نقل قول:
چطور باید فعالش کنم؟:41:
چنین گزینه ای نداره!!!!:41:
پچ رو دانلود و به E:/Patches انتقال میدی...بعد رامپچر رو باز میکنی و پچ رو apply میکنی...نقل قول:
با سلامنقل قول:
من هم همين مشكلو داشتم ولي وقتي پچ رو انتقال ميدم تو رامپچر قسمت جديدي نمياد!
شرمنده دوست عزيز
اين روشي كه شما گذاشتي روي گوشي من كه 3250 هستش جواب نميده و روي حالت Applying Patches گير ميكنه
ممكنه منو بيشتر راهنمائي كني
ممنونم
یعنی چی؟:oنقل قول:
این پچ که انتقال میدی فرمتش rmp هست؟
رو 3250 که من ندیدم تا حالا کسی تست کرده باشه... ولی واسه این راه باید کنسلش کنی و بعد از ریست دوباره تست کنی...نقل قول:
داش یونس واسه منم روی Applying Patches گیر میکنه ....چه گلی به سرش بمالیم...!!!
تو پست قبل جواب داده بودم علی جان:نقل قول:
شاد باشی:40:نقل قول:
ولی واسه این راه باید کنسلش کنی و بعد از ریست دوباره تست کنی...
یونس جان با بد بختی این یارو نصب شد ولی این دفعه موقع آنیستال گیر کرد !!!...ولی فکر کنم گوشی هک شده چون رام پچر نصب شده....
حالا مشکل نداره اون یارو آنیستال نشد...؟!؟!
دقیقا" چی آنیستال نشد...؟ ممکنه بعدا" مشکل ساز باشه...حالا اگه فعلا" مشکلی نداری باش کار کن دیگه...: دینقل قول:
سلام چند تا سوال دارم کلا گیج شدم بعد از آبدیت گوشی
من قبلا با hellocarbide هک کرده بودم و به پوشه c/sys/bin دسترسی داشتم امروز گوشیو آبدیت کردم و دیدم دیگه به این پوشه دسترسی ندارم البته برنامه هایی که قبلا نصب کردم کار میکنه اما سوالاتم
1)دوستان گفتن با روش hellox هک کن منم رفتم دنبال ساین برنامه الان اون برنامه قبلی هک گوشیم راپاک کنم؟یعنی گوشی دیگه از هک درآمده؟
2)اگه این روش خیلی خوب میده پس چرا اینقدر دوستان مشکل دارن؟
3)من rampatcher رو گوشیم نصب هست(برا پچ فارسی نصب کردم)آیا پاکش کنم؟
سلامنقل قول:
1- شما همه برنامه ها و فایل های مربوط به هک رو پاک کن...بعد این برنامه رو ساین و نصب کن...خودش همه کار میکنه...
3- فکر کنم پاک کنی بهتر باشه چون برات پچ جایگزین میکنه...
برنامه رام پچرتو پاک کن ولی اون پچ فارسیتو یه جا نگه دار تا بعد از نصب دوباره جایگزین کنی..
با تشكر از آقا يونس!نقل قول:
فكر كنم يه مشكلي هست!
من Inastal server.exe رو منتقل كردم!
با فرمت rmp رو از كجا بايد دانلود كنم؟
گوشیت چیه؟نقل قول:
n85نقل قول:
من با helloox.1.01 گوشیمو هك كردم!
سلام يونس جان
من گوشي 3250 هست
برنامه رو نصب كردم اجراش كردم توي قسمت applying patches گير ميكنه و چيندين دقيقه گير ميكنه و ديگه نميره تا تموم بشه
چيكارش كنم ؟؟؟؟؟
applying patches اين قسمتش چيكار ميكنه مگه ؟
آقا این نصبش چقدر طول میکشه معمولا ؟ :blink:
من گوشیم 5320 .. تو مرحله ی نصب که هی می نویسه installing map device , rootcert و از این چیزا .. این مرحله تموم نمیشه ! هی ادامه داره !
چه کنم ؟
با ورژن 1.03 هک میکردی بهتر بود ولی به هر حال:نقل قول:
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن.
نقل قول:کنسل کنید...ریست کنید...دوباره تست کنید...نقل قول:
سلام دوستان
من N79 رو خواستم با HelloX 1.04 هک کنم
اول HelloX رو نصب کردم یه آیکون به اسم helloX توی اپلیکیشنهم اضافه شد اونو اجرا کردم بعد چندتا جمله نوشت که خاطرم نیست بعد ازم پرسید میخوای Rompatcher نصب شه yes رو زدم بعد ازم در مورد نصب modo پرسید و من یس رو زدم وقتی تموم شد نوشت میتونی من رو آن اینستال کنی حالا من باید چیکار کنم ؟؟ در ضمن بگم هیچ آیکنی برای Rompatcher نمی بینم
در ضمن جناب Legend میشه لطف کنید یه راهی برای تماس سریعتر با خودتون به بنده بدید
نه از طریق مسنتجر میشه با شما تماس گرفت نه پیغام خصوصی
سلامنقل قول:
من توی پست اول ورژن 1.03 رو گذاشتم...شما هم همونو نصب کن دوست عزیز...
شاد باشی
ممنون جناب Legend الان آیکون Rompatcher هم اومده
اول اینکه چجوری تست کنم آیا درست هک شده یا نه ؟
بعد اینکه Rom Patcher رو که باز می کنیم دو گزینه داره Changeswipolicypatch و open4all از این دو گزینه چطور استفاده کنیم ؟؟
چطوری میتونیم بین هک و عدم هک سوییچ کنیم ؟؟
این Install server ماجراش چیه؟؟ من همچین چیزی تو هک گوشیم ندیدم
من فول ریست کردم بعد دوباره نصب کردم الان نزدیک 1ساعت و نیمه داره کار میکنه ! rom pathcer نصب شد و الان داره فایل هایی که نیاز نیست رو پاک میکنه (چیزی نزدیک به 1 ساعت ! )نقل قول:
کنسل کنید...ریست کنید...دوباره تست کنید...
شاد باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه یه ذره دیگه هم میزارم بره تا بعد ببینم چی میشه !
میری رو open4all و آپشن رو میزنی و apply میکنی ....وقتی آیکونش آبیه...غیر فعاله...وقتی سبزه یعنی فعاله...بزار رو حالت آبی باشه معمولا"...نقل قول:
این اینستال سرور هم واسه نصب فایل بدون ساینه...تو پست اول تاپیک فایلش هست...
شاد باشی
منم اين روشو بخيال شدم برو تو تاپيك زير با اين تونستم هك كنم مننقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=280515
داداش لینک که خرابه؟!؟!؟!؟:11::10::40:نقل قول:
کدوم لینکش خرابه؟ این که دیگه ضمیمه شده....نقل قول:
شاد باشی
هک شد بالاخره هر جوری بود ! :دينقل قول:
منم اين روشو بخيال شدم برو تو تاپيك زير با اين تونستم هك كنم من
بچه ها من N82 v31 (آخرین ورژن) دارم با چی هک کنم
ممنون :41:
با برنامه که در پست اول این تاپیک وجود داره .نقل قول: