در تکمیل عرایض :نقل قول:
بله سازگار یه cd ویندوز xp روی لپ تاپ ها میده یعنی توی پک نیست و به صورت جداگونه میدن.
در ضمن نیازی هم به مهر و امضاشون نیست برای ما که گفتن لازم نیست و همچنان اسنشون توی لیست نمایندگان نوتبوک ساز گار هست:20:
در تکمیل عرایض :نقل قول:
بله سازگار یه cd ویندوز xp روی لپ تاپ ها میده یعنی توی پک نیست و به صورت جداگونه میدن.
در ضمن نیازی هم به مهر و امضاشون نیست برای ما که گفتن لازم نیست و همچنان اسنشون توی لیست نمایندگان نوتبوک ساز گار هست:20:
به لب تاپ منم 5.5 داده با همین کانفیگ 5741g vga:1gig ویندوزم 32 بی تی
بله استفاده ميكنه...:20:نقل قول:
شما نسخهی 64 بیتی نصب کردی؟ از رم 4 گیگ کامل استفاده میکنه ؟
من 64 بيتي نصب كردم كه مختص سيستمهاي 4 گيگابايتي است...:5:
32 بيتي نميتونه از 4 گيگ استفاده كنه بهتره نسخه ويندوزت را عوض كني..:46:
از كجا بايد ديد....؟:18:نقل قول:
دسوتانی که این مدل مدل رو دارن میشه لطف کنن ببینم ویندوز بهشون چه امتیازی داده
خواهش ميشود....:11::31:
چند تا سوال داشتم در رابطه با 5741g من خودم این مدلو ذارم با گرافیک یک گیگ.
1) از زمان روشن کردن تا بالا اومدن ویندوز خیلی طول میکشه ( من ویندوز 32بیتی سون روش نصب کردم و تمام درایورها هم 100% نصبه )
2) برنامه اتو کد2010 رو خوب و سریع اجرا نمیکنه دلیلشم نمیدونم چون تو لبتاپ دوستم که خیلی از نظر سخت افزاری ضعیفتره خوب و سریع اجرا میشه (]IBM vga:256 Ram2gig cpu2.2 DulCor )
3) ویندوز 32 بیتی بهره یا 64 بیتی ؟ کدوم مدلش
4) برای اینکه بتونیم بهتر از سخت افزارش استفاده کنیم نرم افزارای جانبی تو سایت ایسر واسش گذاشته یا نه ؟
( این لبتاپو از سازگار خریدم و از قطعاتش مطمعنم )
دوستان متخصص ایسر کسی میدونه این چه مدلی هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی کیبرد عالی و شیکی هم داره .
مدلشو می خوام .:31:
مرسی:40:
من لپ تاپم خونه یکی از فامیلا جا مونده:13: تا شنبه سعی میکنم یه جواب کامل و جامع به همه سوالاتون بدم
دوستانی که ویندوز 32 بیتی دارن ، خب 64 بیتی بریزن اگه میخوان از همه قابلیتهاش استفاده کنن.
سعی کنید درایورهاش رو هم update کنید.
تو سایت ACER برنامه Launch Manager هم هست که کار کردن با لپ تاپ رو راحت تر میکنه(کار عجیب غریب نمیکنه هاااا)
همونجا تمام درایور هاش هم هست.
زمان بالا اومدن رو هم اندازه میگیرم(برای اون دوستی که گفته بود خیلی طول میکشه)
اما فکر نکنم بیشتر از 35-40 ثانیه باشه.
مخلصیم!
کسی نیست جواب سوالامو بده ؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟؟ . Plz.
1-خب چرا 64 بیتی نمیریزی؟ میتونی زمان بالا اومدن رو دقیق اندازه بگیری ببینیم اگه افتضاحه کمکت کنیم؟نقل قول:
2- چک کن رمت بیش از حد و غیر معمول اشغال نباشه. مطمئنی ویروس / تروجان نداره سیستمت؟
3-صد در صد 64 بیتی بهتره. من Ultimate ریختم.
4-منظورتو نمیفهمم؟ میخوای چیکار کنی؟
این چندتا هست:(بدرد میخورن)
1-Launch Manager
[HTML]http://global-download.acer.com/GDFiles/Application/LaunchManager/LaunchManager_Dritek_4.0.02_W7x86W7x64_A.zip?aceri d=634037000789802640&Step1=Notebook&Step2=Aspire&S tep3=Aspire%205741G&OS=701&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_1[/HTML]
2-ePower
[HTML]http://global-download.acer.com/GDFiles/Application/ePower/ePower_Acer_5.00.3000_W7x86W7x64_A.zip?acerid=6340 37031279928494&Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=A spire%205741G&OS=701&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_1[/HTML]
همینطور میتونی از اینجا درایوراتو به روز کنی :
[HTML]http://www.acer.ae/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=ar&miu10einu24.curr ent.attN2B2F2EEF=3736&sp=page15e&ctx2.c2att1=24&mi u10ekcond13.attN2B2F2EEF=3736&CountryISOCtxParam=M I&ctx1.att21k=1&CRC=4250700633[/HTML]
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم:10:
ممنون میثم جان.
یک ونیم دقیقه یعنی 90ثانیه از روشن کردن تا بالا اومدن ویندوز طول میکشه که به نظرم زیاده . نظر شما چیه ؟
رمش مشغول نیست آنتی ویروسشم تا یه هفته قبل آپدیته.
در مورد 4 ، منظورم اینه که مثلا ، Turbo Boost Intel & chipset Intel & 3G &AMT Intel & AHCI Intel رو هم باید نصب کنیم یا نه ، بزار اینتوری بپرسم که اصلا اینا چین ؟؟؟ بقیه درایورا رو از سایت ایسر گرفتم نصب هم کردم .
یه سوال دیگه برام پیش اومده اونم این که BIOS که تو سایت ایسر چین اگه واسه لب تاپ لازم کدوم مدلشو باید بگیریم ؟؟؟
و این که بازم ممنونم و احتمالا ویندوز 64 بیتی بریزم :40::11:
راستی یه سوال دیگه ، برای استفاده از وبکم یا همون دوربین باید چه نرم افزاری رو بگیرم؟؟؟
شاید سوالم یکم ابتدایی باشه ولی بهتره قبل از دانلود اول بپرسم دیگه.:20:
لطفا هر نرم افزاری که لازمه رو معرفی کنید (acer5741g vga:1gig)
متشکرم
سلام من 5738با کانفینگ: core 2 duo ram 4G intel 4500MHD دارم قبلا pes2010 رو به راحتی اجرا میکرد.اما امروز ویندوز رو عوض کردم هر کاری میکنم اجرا نمیشه ارور گرافیک میده که برای اجرا به حداقل 128MB گرافیک نیازه و گرافیک سیستم 64 MB هست البته 64 MBdidicated video memory هست و total availabel هم 1308 با این حساب نباید کم بیاره موندم که اگر گرافیک کم میاره چرا قبلا به راحتی اجرا میکرد در ضمن درایور گرافیک و directx هم نصبه مشکل از کجاست؟
کسی نمیدونه این چه مدلی هست ؟:41:نقل قول:
بچه ها من در بخش مشلاتم مطرح كردم كسي جواب نداد
من يك 5738z دارم
از وقتي روش سون64 بيت ريختم دكمه پاور منيجر p همينطور روشن مونده
ميخواستم ببينم از ساتش بايد كدوم درايور دانلود كنم و نصب كنم تا درست بشه با توجه به اينكه همه درايوراشو خوده سون شناخت تعجب ميكنم چرا اين اينطوري شده
تازه برنامه پاور منيجر از سايت خوده ايسر دانلود كردم نسخه سون التيمات 64 بيت اونم نصب نميشه اصلا روش كه اينم مشكل خوده ايسر
حالا چه كنم ؟
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
راستي مشكل بعدي اينه براي نصب ايكس پي نوع هاردشو كردم ide حالا كه سون ريختم وقتي نوع هاردشو برميگردونم روي ahcpi ديگه سيستم عاملش بالا نمياد
نمايندگي ايسر تو ايران(شيراز )كسي ميدونه كجاست؟
این از سری Aspire One و مدل 11 اینچی 751 هست . ممکنه من هم باز اشتباه بگم ولی به احتمال زیاد 751h هست .نقل قول:
من اندازه گرفتم . تا موقع اومدن صفحه Welcome سی و پنج ثانیه و بالا اومدن کامل حدودا 45 ثانیه طول کشید.نقل قول:
من پرس و جو میکنم ببینم مشکلت چیه؟ اگه به جواب رسیدم خبرت میکنم. فعلا یه ویندوز 64 بیتی نصب کن نتیجه رو بگو.
غیر از 3G بقیه رو نصب کن . همش لازمه.
بایوسو بی خیال شو. مگه کی خریدی؟
ببخشيد دوستان من با اكرونيس يه درايو بك آپ ساختم از آخرين درايوم
بعد بك آپ هم روش ريختم حالا چند سوال
1. الان تو my computer من يه درايو جديد اومده كه همين secure zone هست اونو نميشه هيچ رقمه محو كردش ؟
2. از كجا ميشه حجم بك اپ فهميد چون من ديدم درايو C حدود 15 گيگ بود حجم اونو 16 گيگ گذاشتم اما بنظرم ميشده كمترم باشه
3. من ايسر 5738 دارم خودش روش يه دكمه بازگشت بك آپ داره اما از اول كار نميكرد گفتم شايد چون بك آپي روش نيست اما الان كه بك آپ روش هست بازم كار نميكنه اين دكمه انگار يه دكمه الكي هستش
دوستان 5741G کدوم برند کارت گرافیکش بهتره ؟
ATI ؟
Nvidia ؟
geforce 320 قویترهنقل قول:
نقل قول:
اینارو هم ببین:
[HTML]http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html[/HTML]
[HTML]http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-320M.25099.0.html[/HTML]
GT320M بهتره 100٪
متشکرم میثم عزیز .:40:
فکر میکنم تو سایت جز شما کس دیگه ای نیست که بتونه باقی رو راهنمایی کنه. ( حداقل تو این زمینه سوالا )
من لبتاپمو 3 ماهه که گرفتم خیلی هم ازش راضیم و حتما 64 بیتی میریزم و تا آخر این هفته نتیجه اش رو به شما و باقی بچه ها اطلاع میدم.:46:
.............................................
راستی یه سوال تقریبا ساده هم داشتم ،
برای استفاده از وبکم یا همون دوربین باید چه نرم افزاری رو بگیرم؟؟؟
لطفا هر نرم افزاری که لازمه رو معرفی کنید (acer5741g vga:1gig)
مرسی...:11:
دوستانی که قصد خرید Acer 5741G رو دارن حتما حواسشون باشه این سی دی رو هم بگیرن.
(قبلا تو یه پست گذاشته بودم . پاک شده بود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توش XP + همه درایورها هست
مخلصیم!
لبتاپ من این سی دی رو داره ولی تو سی دی درایور ایکس پی نبود ...
مال شما چطور؟؟؟
درایور هم داشت . شاید سازگار تازه اضافه کرده
با سلام
فینگر پیرینت رو چجوری راه اندازی کنم در 5741؟
همین طور بلوتوث ؟
شما 5741 داری اصلا؟!نقل قول:
کجاش فینگر پرینت داره؟!!
واسه بلوتوث درایورشو نصب کن .
مال من Broadcom بود.
این مدل هار دیسکیه که Acer Aspire 5741G-434G64Mn داره.
محض اطلاع کسانی که میگن ایسر کیفیت پایینی داره و قطعات متفرقه روش میزارن و به همین دلیل ارزونه!
[HTML]http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=683[/HTML]
:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
5741 و فينگرپرينت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی می گه خووووووووووووب یکی می گه بددددددددددد .نقل قول:
:27: نظر شخصی شد انگار .
نقل قول:
کی گفته که بده؟!؟!؟ به نظر من Acer 5741G یکی از بهترین لپتاپها (با توجه به قیمتش) تو بازاره. من 2 تا از این مدل خریدم و هر دوشون هم دارن عالی کار میکنن. من که خیلی راضیم.
ضمنا تو جعبه هر دوتا لپتاپ، 2 تا CD بود، یکی از طرف سازگار بود که درایورهای XP توش بود و یکی هم مال خود ACER که کلیه درایورهای لپ تاپ (WIN 7) به همراه نرمافزارهای جانبی توش بود.
رامین :11:
باید دید کسی که میگه بددددددددددد (!) واسه چی میگه ؟نقل قول:
ما که واسه حرفمون سند داریم و تمام اسناد هم موجوده!!!!:27:
به نظر من علت این دشمنی و خصومتی که عده ای دارن برمیگرده به اینکه منطقی نیستن و فکرشون جز 2.3 تا برند به جای دیگه قد نمیده.:19:
فقط بلدن بگن ایسر بده ایسر بده.
مخلصیم!
دوستان یه سوال داشتم من وقتی از لپتاپ استفاده میکنم کلا به برق وصله ولی مثلا وقتی شبا دیگه استفاده نمی کنم وقتی لپتاپ رو خاموش میکنم آداپتور رو هم از برق میگشم فیششم از داخل دستگاه میکشم
امروز اومدم آداپتور زدم به برقبعد بیششو به لپ تاپ وصل کردم و بعد دیدم 5 ثانیه بد خود به خود روشن شد دستگاه چرا اینطوره ؟؟؟ عادی؟؟؟
========
البته اینم بگم همیشه اینجور نمی شه تا به امروز از روزی که خریدم (2هفته میشه خریدم) 2 بار اینجور شده
مشکل از چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسئله ای نیست . عادیه:10:
پس یعنی مال شما هم وقتی بعضش اوقات فیش آداپتورو به لپتاپ وصل میکنی خود به خود روشن میشه؟نقل قول:
چرا اینجوره؟!
:46:
درایور ایکس پی رو نداره یعنی اصلا برای 5741 درایور نداشت برای شما چطورنقل قول:
فکر میکنم برق منزل شما ایراد دارهنقل قول:
یه سوال ، اگه اول آداپتورو به برق بزنی بعد وصل کنی به لب تاپ بازم اینجوری میشه ؟
بچه ها امروز رفتم پایتخت تا acer 5741 با cpu i3 و هارد 500 بگیرم . ارزون ترین جا 760 میداد . اختلاف قیمت با بازار رضا و پاساژ ایران 20 تومان بود .
به نظرتون از کجا بگیرم بهتره ؟
فردا میخام برم بخرم اگه بگید چه نکاتی را رعایت کنم ممنون میشم .
با تشکر
با گارانتی سازگار بخر.
حواست باشه حتما جعبه با برچسب Acer پلمب باشه . سر و ته جعبه سالم باشه.
CD ی رو که سازگار گذاشته رو لپ تاپ از فروشنده بگیر .
عکسش یکی دو صفحه قبل هست.
دوست عزیز همونطور که بالا هم گفتم همیشه اینجور نیست و تا به امروز فقط 2 باز مشاهده شدهنقل قول:
درضمن من همیشه اول اداپتورو میزنم به برق بعد فیش و به لپتاپ وصل میکنم
امروز که امتحان کردم چند بار اینجور نشد حالا نمی دونم!
هیچ یک از دسوتان مال شما این مورد دیده نشده؟!
نقل قول:
مسئله ای نیست.
اگر وقتی لپ تاپ بستس به برق وصل کنی و بعد لپ تاپو باز کنی خودش روشن میشه.
اگه خودش باز باشه ، خود بخود روشن نمیشه .
لااقل مال من که اینطوره.
بقیه دوستان هم امتحان کنن