ایشالا ارزون تر میشه،اینم عکس لوازم فقط دفترچش فارسیه.نقل قول:
کد:http://xs139.xs.to/xs139/09191/lg_kp500_black__5129.jpg
ایشالا ارزون تر میشه،اینم عکس لوازم فقط دفترچش فارسیه.نقل قول:
کد:http://xs139.xs.to/xs139/09191/lg_kp500_black__5129.jpg
راستي صداشو با 6500 مقايسه كردي؟
صدا از توي هندزفريش خوب پخش ميشه؟ وقتي صداشو بلند ميكني، خرخر نميكنه؟
نه با 6500 نشد دوستمو ندیدم ولی با 910 مقایسه کردم،دوستم که گوشی میکرد گفت صداش بلندتره یه آهنگو هر دو پخش کردن،
هندسفریشم 4 شنیه قراره آقا حسین بیاد نمایشگاه اونجا تست میکنه خبرشو میگم به شما،دیشبم کانکت شدم با بروزر خودش خوب بود بعد رفت تو خوده سایت ال جی.
فردا شب 6500 میگم جوابشو ببخشید.
نه نمیتونه نمایش میده،من پی دی اف رو امتحان کردم.نقل قول:
بالاخره pdf , word نمایش میده یا نه؟نقل قول:
مرسی باطری اضافه ام داره.
من همیشه با باطری مشکل داشتم .
دیگه باید چمدونو ببندم راهی تهران بشم برای خرید .
سرعت بولوتوثش خوبه این v3i من عذاب بود سرعتش .
سوالام داره تموم میشه:-؟؟
عزيزم، فايلهاي word, Excel& PDF را نمايش ميده ولي قابليت ويرايش نداره. درضمن اين نكته را بگم ويوتي من در مورد فايلهاي Excel فقط اعداد آنرا نمايش ميداد و نمودار رسم شده را نشون نميداد....نقل قول:
اون ام پی 4 که لینکشو داده بودن سایزش 288*384 بود که نشون نداد ، ولی همونو من با فرمت mobile device compatible mp4 320*240 تبدیل کردم نشون داد.
من خودم یه بار شارژ کردم 5 تا عکس انداختم یه 60 تا اس ام اس یه 30 دقیقه صحبت ، کلی عکس و موزیک با بولوتوث ریختم و صدای صفحه کیلیدشم روشنه که کار میکنی صدا میده، و کلی این ور اونور 2 روز شارژ نکه داشت دیگه میل خودته،نه باطری اضافه نداره.نقل قول:
عزیزم یعنی صدای کدوم بلندتر بود؟؟؟؟؟؟نقل قول:
همینطور کیفیت کدوم؟
مرسی
دوست عزیز اس ام اس نوشتن باهاش راحته ؟
شما رم چند روش انداختی و چقدر از رم و پر کردی در کل سرعتش چطوره ؟
از اینکه با حوصله به سوالا جواب میدی خیلی ممنونم . دمت گرم
کوکی اسپیکر نداره ولی دبلیو 910 داره با این حال صدای کوکی بلند بود دوستم گفت بلندتره و با کیفیت تر اگه اسپیکر داشت چی کار میکرد .نقل قول:
من انگشتام بزرگه ولی تا حالا خدارو شکر از قلمش استفاده نکردم،اصلا از قلم یا با ناخن بزنی کار نمیکنه فقط با لمس انگشت،تو جی اس ام آرنا گفته 16 گیگ ولی تو دفترچش گفته 8 گیگ من الان 1 گیگ دارم معمولی یعنی رم آشغاله متفرقه،اگه کلاس بالا بندازی مشکلی پیدا نمیکنه سرعتش خوبه،4 گیگ (کلاس 6) 11تومان بود 8 گیگ (کلاس 6) 21،گذاشتم پول دستم بیاد بگیرم یا یکی از بچه ها 8 گیگ داشته باشه تست کنم بعد بگیرم.نقل قول:
این حرفا چیه وظیفه منه که جواب بدم اگه کسی دوست داشت بگیره اگه کسی هم دید انتظاراتشو جواب میده نگیره.در کل در خدمتم.
قفل صفحه با یه کلید بقل گوشی فعال میشه و اگه زمان هم داشته باشه قفل میشه برای باز کردنشم یا باید کلیدو بگیری یا چند ثانیه نگهش داری تا ورق بخوره صفحه اصلی بیاد،برای 2 صفحه هم میشه عکی پس زمینه جدا انتخاب کرد،جدا از تقویم میلادی که زیره ساعت میاد تو استند بای تو گزینه های ویدگیت اگه اشتباه نکنم یه تقویم شمسی هم هست که میتونین بندازین رو صفحه.
چند تا عکس اسکرین میزارم ببینین اگه تکراری بود ببخشید:
این عکس مقایسه با یه مداد قرمزه که گوشی خودمم همین رنگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یه عکس از منو ستینگ:
این هم 4 تا عکس از منو به صورت اسکرول:
این هم از شرتکات یا همون کلید وسط ارتباط و قطع تماس که 2 قسمت داره که میشه ادیت هم کرد اضافه یا حذف:
این هم صفحه وضعیت تلفن ،آنتن،باطری ،نوع شبکه ، ساعت،مموری گوشی و ممور کارت و انتخاب پروفایل و سوییچ سریع بلوتوث و پلیر گوشی :
این صفحه کلید لمسی گوشی:
این هم مدل های کیبورد مجازی برای اس ام اس :
این هم یه اس ام اس که ببینین چند خط دیده میشه:
گالری کوکی افقی و عمودی و دیدن عکس:
شکل بلندگو و آدمک سمت چپ + تنظیم صدای ورق خوردن عکس ها یا ویدیوها هست که با انگشت به راحتی ورق میخوره اس ام اس ها هم همینطور.
این هم یه عکس از ادیتور عکس کوکی:
تنظیمات دوربین کوکی:
اینم یه سری عکس دیگه:
این عکس هم ویدگیت های کوکیه:
لوازم کامل جعبه همراه دفترچه فارسی:
محافظ کوکی:
ببخشید اگه تکراری بود،اگه چیزی خواستین بپرسین جواب میدم.
موفق باشین.
تایپ فارسیش چه جوریاست؟ مثل ویوتی حرف کم نداره؟
برنامه ، گیم ، بدون دردسر میشه ریخت ؟؟؟ راستی من 5شنبه میرم بگیرم بخاطر همین هی سوال می کنم .sorry buddy
اين محافظ تو خود جعبه هس يا بايد جدا بخري؟
سلامنقل قول:
دوسته من من با کوکی فارسی اس ام اس نمیدم به نظر کامله،شما اگه میدونی چه حرفی کم داره بگو من ببینم بگم این جوری بهتره.
سلامنقل قول:
نه تو جعبه هر چی بود عکسشو گذاشتم فقط یه محافظ ال سی دی داره که تو عکس نبود،جدا باید بخری البته هنوز نیومده.
حروف (پ ژ گ چ) داره؟ ویوتی اینا رو نداره.
صداشم گفتی بلند تر و با کیفیت تر از w910 ـه پس به احتمال زیاد تو گوشی ها بلند ترین صدا داره؟ چون w910 تو بلندی صدا جزء اول هاست.
سلامنقل قول:
(پ ژ گ چ) رو داره.
خوب من یه موزیک دادم به دوستم بدون خواننده بعد با هم پلی کردم صداش بلند بود از 910 ولی با این حال فکر نکنم با کوکی بشه بلند موزیک گوش کرد چون اسپیکرش برای تماس هم هست اگه به خش خش بیفته اذیت میکنه.نقل قول:
تو جی اس ام آرنا صدای خروجی گوشیارو با فرکانس مشخص میکنن و دسیبل یعنی با دستگاه مشخص میشه و خروجی صدای گوشیا این جوری مشخص میشه در صورتی که اینجا با موزیک مغلوم میشه که کاره درستی نیست یعنی دلیل نمیشه صدا بیشتر باشه گوشی بهتره این گوشیای چینی صدای خوبی دارن،در حد شنیدن زنگ گوشی کفایت میکنه نه بیشتر برای عروسی یا محرم.
نمیدونم 6120 بود یا گوشی دیگه نوکیا که با این که همه چی داشت صداش خیلی ضعیف بود(یه موقع سوء تفاهم نشه منظورم از ارزش گوشی چیزی کم نمیکنه)
ويوتي "پ" و "د" را در حالت كيورتي نداره... شما ببين كوكي اين دو حرف را داره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
این سه حرفو در حالت کیوورتی داره.
در باره تم نظرتون چیه؟
اون کیفه که عکسشو گذاشتی تو جعبش هست؟؟
فروش بالای یک میلیونی "کوکی" در اروپا
این روزها قفسههای فروشگاههای اروپایی خیلی زود از KP500خالی میشوند. گوشی جدید تمام لمسی الجی موسوم به "کوکی"(Cookie) تا امروز بیش از یک میلیون در سطح اروپا فروش داشته و این آمار متعلق به خروجی این شرکت کرهای در روز 26 اسفند سال گذشته و درست 5 ماه بعد از ورود و عرضهاش به بازار اروپا است.
طبق آمار ارائه شده توسط GFK که بزرگترین و قدیمیترین مؤسسه تحقیقات بازار به حساب میآید، کوکی که تنها یک هفته بعد از عرضهاش در بازار انگلیس فروشی معادل 13650عدد داشته است، در بین فروش تمامی موبایلها رتبه هشتم و در بین موبایلهای صفحه لمسی موجود در بازار رتبه سوم را در اختیار داشته است. کوکی در فرانسه هم محبوبیت خاص خودش را دارد و در بازار موبایل فرانسه با فروش 5000 نمونه از این گوشی در ماه مارس رتبه چهارم را در اختیار دارد. به جز دو کشور فوق، ال جی کوکی به خاطر قیمت پایینترش در قیاس با سایر رقبا (حدود 200 یورو) با مقبولیت مثبتی روبه رو شده است.
قیمت این گوشی درست نصف قیمت دیگر گوشیهای تمام لمسی موجود در بازار است. از نکات منحصر به فرد کوکی، کارکردهای آسان چندرسانهای(Multi Media) از جمله رابط كاربری فوقالعاده جذاب و راحتش و کلیدهای میان بر روی این گوشی است. از دیگر شاخصههای "کوکی" میتوان به صفحه نمایش تمام لمسی 3 اینچی، دوربین 3 مگاپیكسل، استفاده از قلم برای كاركرد راحتتر با گوشی، رابط كاربری فلش فعال كه علاوه بر كاركرد بهتر با قابلیت لمسی، جذابیت خاصی نیز به گوشی بخشیده است و دسترسی راحت آن به اینترنت اشاره كرد. این گوشی در حال حاضر در بازار ایران نیز موجود است.
نه تو جعبه نیست جزء لوازم متفرقه گوشی.نقل قول: