من مشکل ویندوزم حل شد اما همچنان این ارور رو دارم :41::41::41:
P-KEY Dongle Not Detected.Please Insert Activated Dongle
من مشکل ویندوزم حل شد اما همچنان این ارور رو دارم :41::41::41:
P-KEY Dongle Not Detected.Please Insert Activated Dongle
با سلام خدمت دوستان متاسفانه گوشی من مرده و موقع اپدیت انلاین من به خاطر ارور برنامه رو بستم و کابلو قطع کردم و گوشی دیگه روشن نشد وحالا نه با فونیکس درست میشه نه با جف
در برنامه جاف ppm روشن نمیشه و در فونیکس هم ارور ppm میده لطف کنید بگید چه کنم؟
البته بردم نمایندگی گفت rpl پرونده البته اگر درست متوجه شده باشم
منم دوبار همچین بلایی سرم اومدنقل قول:
یه بار که خودم درست کردم یه بار هر کاری کردم نشد بردم با باکس فلشش کردم.
من خودم نرم افزار گوشی رو با کابل وصل کردم بعد نرم افزار NSS رو باز کردم scan for new device رو زدم بعد توی تب Flash گزینه ی read current mode رو زدم (شکلش 2 تا تاسه که یکیش قرمز و یکی دیگش سبزه) بعد 3 تا گزینه اومد که normal رو انتخاب کردم که یهو گوشیم روشن شد.
نمی دونم شاید مشکل شما هم اینجوری درست بشه.
سلام دوســت عزیز اینکارو انجــام دادی ؟نقل قول:
اگــه بازم ارور داد ، با یه آماتور دیگه تست کنیــــد :46:نقل قول:
اگر هم ارور
P-KEY Dongle Not Detected.Please Insert Activated Dongle.
رو داد از سمت چپ امولاتور گزینه ی Random PKEY Raskal SN رو انتخاب کنید.
و مثل دفعه ی قبل اگر بار اول ارور داد دوباره روی GO کلیک کنید.اگرم که همون بار اول اجرا شد
که بهتر. اگر با Random PKEY Raskal SN هم اجرا نشد با گزینه ی بعدیش امتحان کنید تا
موفق بشید. یادتون باشه هر گزینه رو 2 بار یا بیشتر امتحان کنید.شده من 4 بار روی GO
کلیک کردم و ارور داده ولی باز آخرش اجرا شده.
نقل قول:سلام دوســت عزیز شمـا اول این تیک ها رو فعال کنیــد بعد فایل هـای فلش رو قرار بدید :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
باید تیک CRT 308 رو برداری و بعد فلش بزنینقل قول:
Dead usb , manual flash , factory set , Normal mode رو تیک بزنی و بعد فلش کنی . قبل از فلش باید تمام درایور های گوشی نصب شده باشه و باتری گوشی هم فول شارژ باشه و با خاموشی فلش بزنی
موفق باشی
نقل قول:سلام دوســت عزیز ممنون بابــت راهنمایی ، پســت بالا منم همینــا رو بهش گفـــتم !
من با عـکس نشون دادم که این گزینه هـا رو تیک بزنه بعــد فلـش کنــه :46:
سلام ایا گوشی c3 هم میشه فلش کرد اگه میشه بگید چکار باید انجام بدیم
ا
نقل قول:سلام دوست عزیز آره میشـــه ، پســت نخســت توضیح داده شده !
اگه تو اجرا و فلش به مشکل برخوردی همینجـا مطرح کن من و دوستان کمکتون میکنیــم :46:
سلام.عزیز گوشی Nokia n78 رو هم میشه در حالت خاموشی فلش کرد؟ :11:
نقل قول:سلام . آره ميشــه ، موقعي كه خودم اين مدل از گوشي رو داشتــم فلش كردم در حالت خاموشـي :46:
موفق باشيد!:40:
برای فلش گوشی x3-02 از کدوم روش بايد استفاده کنم ؟ فايل هايی که در اختيار دارم اينهاست :
کد:
http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2010/12/--FID--A0A22QWJYFRPU/--LID--FiRe1292310019921/8338DB60_RM639_0598244_05.65_008.vpl
کد:
http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2010/12/--FID--A0A22BNFQQGWT/--LID--FiRe1292310021096/834328B0_RM639_0598244_05.65_008.dcp
کد:
http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2010/11/--FID--A0A22ELIFLRDY/--LID--FiRe1291028090374/rm639__05.65.mcusw
کد:
http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2010/12/--FID--A0A22WAUOHHFE/--LID--FiRe1292306067833/2A7E5ECC_rm639__05.65.ppm_meac
کد:
http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2010/12/--FID--A0A22XKMXSMXF/--LID--FiRe1292310022511/209A7B52_rm639__05.65.image_meac_0598244_005
کد:
http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2010/12/--FID--A0A22XMUYPOTL/--LID--FiRe1292310030371/C5BD410B_RM639_0598244_05.65_008_signature.bin
نقل قول:
سلام ، این فایل هـا مربوط به برنامه جف هستش !
باید با برنامه جف فلش کنـــــی خیلی آسونـــه ، آموزش تصویری هم داره :20:
هر مشکلی داشتی همینجــا مطرح کن منو دوستان راهنمایی میکنیم ..
آقایون با سلام
ببخشید یه 3110 کلاسیک داشتم که فریم ویرش رو که ورژن 5.50 بود آپدیت کردم به ورژن 7.20 اما هیچ تغییری تو گوشی دیده نشد بجز از بین رفتن زبان فارسی تو قسمت زبان ها حلا چجوری زبان فارسی رو بهش اضافه کنم اصلاً این فریم ویر چه تغییراتی میده ؟؟؟؟ بدرد میخوره یا نه حدود 1.5 ساعت طولا کشید
نقل قول:
سلام دوست عزیز ، شمـا اول باید پروداکـت کد گوشیتون رو تغییر بدید به پروداکـت کد " فارسی " بعد دوباره آپدیت کنیــد . :46:
زبان فارسی به گوشیتون اضـافه میشـــه ( آموزش تغییر پروداکت کد تو همین انجمن هسـت ) :20:
سلام به همه
اول اینکه عضویتم رو به خودم تبریک میگم :دی
خوب حالا بریم سر اصل مطلب...
یه c5-03 خریدم، همون مشکل firmware برای جی پی اس و اینا... میخوام یه firmware دیگه بریزم (غیر فارسی) تا بلکه جی پی اسش راه بیفته. هرکی رو دیدم این مشکل رو داشته، رفته یه firmware انگلیسی (منظورم اینه که فارسی نداره) ریخته و مشکلش برطرف شده. خوب، من توی فلش نوکیا از بیخ عربم! :دی میشه یه دوست گرامی بیاد قدم به قدم و تصویر به تصویر به من حالی کنه چیکار باید بکنم و خیر و ثواب دنیا و آخرت رو ببره؟
مرسی
کسی نیست یاد بده؟ صفحه اول رو نگاه کردم اما عکسا پاک شدن. لطفا یکی بیاد یاد بده دیگه. میخوام ورژن 12 رو نصب کنم.
سلام خسته نباشید من nokia 5233 دارم میخواستم ببینم چه طوری میتونم Firmware گوشیمو عوض کنم چون تو روشهایی که گفتین این مدل نبود ممنون میشم اگه کمی کامل توضیح بدین
نقل قول:
سلام دوســت عزیز فریموری که روی گوشیتونــه و مشکل Gps داره چنــده ؟نقل قول:
اگــه بالاتر از ورژن 12 باشــه شما نمیتونیــد فلش کنیــد دانگریــد میشه و گوشیتون ممکنه دیگه بالا نیــاد !
اگــه پایینــر باشــه میتونید با دانلود کردم فریمور ورژن 12 و برنامه جـاف گوشیتون رو فلش کنیـد !
آموزش برنامه جـاف :
کد:http://s1.picofile.com/file/6647305830/JAF.rar.html
سلام دوست عزیز آموزش برنامـه جـاف رو دانلود کنیــد و بخونیــد توضیح داده شـده :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:کد:http://s1.picofile.com/file/6647305830/JAF.rar.html
خب پرداکت کدت عوض شده دیگه باید برگردونی به پرداکت کد اصلی :46:نقل قول:
---------------نقل قول:
نه دوست گرامی پروداکت کدش عوض نشده!
کلا گوشیها وقتی وارد ایران می شن با فریم ویری که ایران را پشتیبانی می کنه فلش می شن و بعد به پروداکت کد اصلیش تغییر می دن و به خاطر همین وقتی آپدیت کنید زبان فارسیش از بین می ره چون از زبان فارسی پشتیبانی نمی شه!
همیشه قبل از آپدیت آنلاین پروداکت گوشیتون را تغییر بدید و بعد آپدیت کنید
موفق باشی
بعد از اجرا کردن JAF FULL PKEY EMULATOR و زدن دکمه go ارور winscard.dll ميده ! هرکار ميکنم بازم همين ارور رو ميده !!
---------------------نقل قول:
ویندوزی که استفاده می کنی چیه؟
XP Service Pack3
سلام ، برنامه تو پوشــه pkey driver نصـب کردی ؟نقل قول:
فایل های تو پوشـه JAF USB Driver رو تو قسمت Windows\System32 کپی کردی ؟
اگه این دو کار رو انجـام دادی نباید ارور بــده !
اون فایلو بزار کنار برنامه :46: بعد اجراش کن ببین مشکلت حل میشه ها نهنقل قول:
سلام به اساتید اگه میشه بگید 1.برای فلش X6 آیا به کابل مخصوص فلش نیاز داریم یا با همین کابل یو اس بی میشه.
2.به نوکیا پی سی سوییت چطور؟
3.خیلی ممنون
سلام.
من گوشیم 5800 هستش. وقتی به حالت pc suit به کامپیوتر وصلش می کنم شناخته نمیشه . ممکنه در طول اپدیت کردن با جف مشکل ایجاد کنه؟ اگه جواب مثبته چیکارش باید بکنم؟
ممنون
سلام.
اقا من گوشی 5800 رو با جف فلش زدم. هیچ اروری هم نداد , حتی اخرش عبارت done رو هم نوشت . ولی بعدش که گوشیو از usb جدا کردم روشن نشد. باتری رو دراوردم دوباره جا زدم , این دفعه دکمه ی power رو که نگه میدارم اون صدایی که موقع روشن شدن گوشیهای نوکیا به حالت ویبره هست ازش درمیاد ولی دیگه قطع نمیشه! تا زمانی که باتریو درآرم. چند دفعه دیگه هم فلش زدم ولی هیچ فرقی نکرد.
تنها مشکلی که با برنامه داشتم این بود که وقتی تیک use ini رو میزنم و مدل و RM گوشی رو انتخاب میکنم چراغ های کنار MCU و CNT و PPM و APE variant سبز نمیشن و تیک کنار use ini ورداشته میشه. موقعی هم که فایل mcu رو میخوام بصورت دستی وارد کنم اصلا نمیشناستش.
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟ فقط لطفا سریع. بدجوری لنگم. مرسی.
نقل قول:سلام دوست عزیز از چه ورژنی استفاده کردی ؟نقل قول:
فریمور کوک شده بود یا هـک شــده !
فریمور که اورجینال نبوده درســته .
---
فایل ها فریمور با هم هم خوانی ندارن که بالا نیومده :20:
دوست عزيز بعد ز باز كزدن برنامه پنجره قبلي رو نبايد ببندي در ضمن توضيحات كامل آموزش فلش رو ميتوني از سايت زيز ببينينقل قول:
[HTML]www.iranopda.com[/HTML]
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
من خودم با اين مشكل مواجه شدمنقل قول:
خيلي وقت پيش فلش كردم ديگه روشن نشد تنها راه حلش هم فلش دوباره گوشي هستش
حالا خوبه كه 5800 usb dead رو ساپورت ميكنه و گرنه گوشي ديگه dead شده بود
چون تمام مراحل به ذهنم نمياد
از سايت زير استفاده كن
[HTML]www.iranopda.com[/HTML]
malayeru جــان هر پستی رو که دارین ارسال میکنید اسم انجمن iranopda رو هم داری تبلیغ میکنی .
هر آموزشی که دوستان بخـوان همین جـا هسـت اگه نباشه درخواست بدن براشون توضیح میـدم . :46:
پیغام خصوصی براتون فرستادم اگه دوباره تکرار بشه شرمندتون میشــم ..
سلام دوستان
گوشی C6-01 من روشن نمی شود. می خواهم با JAF فلش بزنم. مشکلی که دارم اینست که برنامه فایلهای فلش را نمی شناسد. فایلهایی که دانلود کرده ام عبارتند از:
3C3B6549_RM718_059C3B9_022.014_012.dcp
72F7E8B1_RM718_059C3B9_022.014_012_signature.bin
0727899C_RM718_059C3B9_022.014_012.vpl
RM601_APE_ONLY_ENO_11wk15_PS2_v0.063.fpsx
RM-718_022.014_07.01_79.92.uda.fpsx
RM-718_022.014_11.01_MEA_C_79.92_prd.rofs2.fpsx
RM-718_022.014_79.92_prd.core.fpsx
RM-718_022.014_C08.01_MEA_5_79.92_prd.rofs3.fpsx
لطفا به من بگویید فایلهای MCU - PPM - CNT - APE VARIANT به ترتیب کدامند؟
سلام دوســت عزیز آموزش زیر رو بخونیــد توضیح داده شده ..نقل قول:
چـه فایل های نیـازه و باید چیکـار کنیـد :46:
موفق باشید!:40:کد:http://www.uploadbaz.com/6q0wglsf0vcj
سلام دوستان گرامی. من دیروز گوشی 5230 ام (پروداکت کد: 0596941) رو با برنامه Ovi Suite به ورژن آپدیت 50.0.001 آپدیت کردم اما این پروداکت کد فارسی نداره. حالا میخوام به فریم ور دارای زبان فارسی (پروداکت کد: 0585641 ) فلش کنم. فایلهای FW رو دانلود کردم برنامه JAF و Phoenix و NSS هم دارم. با کدوم برنامه فلش کنم بهتره و چطوری فلش کنم؟
سلام , تو پیغـام خصوصی بهـت گفـتم .نقل قول:
از نظـر من جف بهتــره برای این نوع گوشـی ..
برنامه جف رو فعال کردی تو پیغام خصوصی یا همین جـا بگو تا برات آموزش های تصویری فلش رو بزارم :46:
سلام و خسته نباشيد
دوست عزيز من يك گوشي e71 دارم كه لاك هست و از فرانسه خريدن برام و كيبوردش فرانسوري
مدل گوشيم توي اين ليست هست اما ميخوام ببينم وقتي انلاكش كنم باز هم كيبوردش فرانسوي ميمونه ؟
خيلي ممنون
سلام دوسـت عزیز شمـا اول باید پروداکـت کد گوشیـتون رو تغییـر بدید به پروداکـت کد فارسی بعـد از تغییـر پروداکـت کد گوشیتون رو آپدیـت میکنید و فارسی و کیبورد فارسی به گوشیتون اضـافه میشـــه , از فایل های فریمور هم میتونی استفـاده کنی و روی گوشیتون فلش بزنیـــد :46:نقل قول:
مرسي عزيزنقل قول:
اخه مشكل اينجاست كه من ميخوام كيبورد فرانسويش بعد از انلاك كردنش براي سيم كارت هاي ايران همون فرانسوي بمونه
دوست عزيز ميشه مراحلو يكم اسونتر براي من توضيح بدي :20::20:
تمام مراحل توي همين تاپيك هستش ؟
روی ویندوز7 چجوریه؟
سلام من هم همین مشکل دوستمان را دارم این لینک که گذاشتین اشتباه است . ؟؟نقل قول: