HP-Compaq Pavilion DV4-1413TX به لیست قبلی انم اضافه کنید منظورم کدوم مناسبتره؟از لحاظ امکاناتDEll vostro1320 از همشون بهتره ولی ارزونتره؟آیا مشکلی داره که ارزونتره؟
HP-Compaq Pavilion DV4-1413TX به لیست قبلی انم اضافه کنید منظورم کدوم مناسبتره؟از لحاظ امکاناتDEll vostro1320 از همشون بهتره ولی ارزونتره؟آیا مشکلی داره که ارزونتره؟
سلام
من قصد خرید لپتاپ دارم الان چند ماهه اینجا سرک میکشم.
این مدل وایو نظرم رو جلب کرده
sony fw 490 dxb
cpu : c2d 3.06 G.Hrz
Ram : 4Gb DDRII
hard : 320++7200
ATI 4650 1 Gb
نظرتون در مورد این لپ تاپ چیه؟ ارزش خرید داره؟
سایتی هست که در موردش مطلب نوشته باشه؟(خارجی)
مرسی از همه.
آقا من یک چیزی که متوجه شدم اینه که این مدل sony fw 490 dxb اصلا لینکی در سایت سونی نداره هرچی هم گشتم نیافتم.
کسی لینکی از این لپ تاپ داره؟ یا اصلا این قلابی هست کلا؟
دوستان آخرش کسی درباره CS 36 GJ نظر میده که چجور لپتاپیه؟
من هم همین مشکل داشتم. روی لپتاپ های سونی این اتفاق زیاد میفته. مشکلی نیست. مال من از نوع سخت افزاری بود.نقل قول:
میخوای اینجا رو ببین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=317808
لپ تاپ های مدل FW از بهتزین مدل های توی بازار هستند. من خودم FW390 حدود 3 ماه دارم راضی هم هستم ازش. تا حالا هم اذیت نکرده( برخلاف مدلهای دیگه)نقل قول:
اگه اطلاعاتی هم در مورد این مدل میخوای میتونی به سایتهای زیر سر بزنی.مخصوصا دومی
کد:www.sonystyle.com
کد:http://www.notebookreview.com/
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من مشخصا در مورد مدل FW 490DXB که یکی از کاربران مدام توی تاپیک ها ازش نوشته بود در این سایتها که معرفی کردید گشتم ولی پیدا نکردم. میشه محصولی ساخته بشه ولی تو سایت سازنده خبری ازش نباشه؟ به نظرم این محصول که معرفی کردند توی همه تاپیک ها، قلابی باشه.
ببینید مثلا این مدل را شما یک چیزی توی سایت سونی می بینید که با بقیه فرق داره چون برخی محصولات را می شود confige آنلاین کرد و بعد به فروش رساند ... این هم روش که خود شرکت های ایرانی بعضا کدها رو عوض می کنند و یا توی سیستم دست می برند و آپگرید و دانگرید می کنندنقل قول:
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من مشخصا در مورد مدل FW 490DXB که یکی از کاربران مدام توی تاپیک ها ازش نوشته بود در این سایتها که معرفی کردید گشتم ولی پیدا نکردم. میشه محصولی ساخته بشه ولی تو سایت سازنده خبری ازش نباشه؟ به نظرم این محصول که معرفی کردند توی همه تاپیک ها، قلابی باشه.
سلام نظرتون درمورد نوت بوک Vgn-FW390NFB چیه ؟
یک سوال : باطری این نوت بوک چند سلولی هست ؟؟
ممنون
من که بلاخره دل رو زدم به دریا و امروز رفتم FW490 DFB خریدم.
سری FW همشون خوب هستند و فقط کانفیگ ها فرق داره ... بهترین ابزار سونی زیر 2 میلیون برای بازی ، فیلم و مدیانقل قول:
باطری های سونی همه 6 سلولی هست
من 2 ماهه fw390nfb دارم ازش راضی ام ولی به نظر من اگه یه لب تاب full hd بگیری خیلی بهتره چون این مدل full HD نیست.یکی از دوستام یه مدل full HD داره واقعا کیفیت تصویرش بهترهنقل قول:
آدرس سایت ندید ... طبق قوانین ممنوعه
برای یک 14.1 اینچی امکانات خوبیه ولی من بودم HP 3550 می خریدم بسیار سرتره !
من پيشنهاد ميكنم fw490 بگير چون كارت گرافيك اين مدل ها غير قابل مقايسه با fw390 هستشنقل قول:
از کجا بفهمم که Full HD هست ؟؟نقل قول:
روی بدنه میزنه 1080 در ضمن رزولیشن 1920 در 1080 رو بهش میگن full hdنقل قول:
در حال حاضر دو مدل لپ تاپ هست که هم مشخصات خیلی خوبی داره هم قیمت خوب fw46 و fw47 جفتشون full hd هستن ولی متاسفانه هیچ کدوم موجود نیست فعلا
نقل قول:
قیمت و مشخصات 3550 چیه ؟
میزان ریسک خرید SR490JAB از یک گارانتی نه چندان معروف ( burse.ir ) چقدر است؟
به علت پایین تر بودن قیمت پیشنهادی این شرکت نسبت به گارانتی های معتبر.
سوال دوم اینکه، ایا این نوت بوک برای چند سال استفاده معمولی و بدون برخوردن به مشکل جدی مناسب است؟
هیچ انتظار ندارم در حدود 1300 الی 1400 پول بدهم و بعد از یک یا دو سال مجبور به تعویض قطعات اصلی باشم اگر این طور است اطلاع بدهید تا از خرید ان صرف نظر کرده و صبر کنم تا بتوانم یک z بخرم.
سلام بر دوستان من یک لپ تاپ سونی مدل cs290j دارم که بعد از نصب ویندوز فهمیدم که سی دی درایو ها و برنامه های وایو روندارم ولی در هنگام نصب درایو با نام ریکاوری دیدم ایا برنامه ها درون اون هستن یا نه اگر هستن از چه رای باید بیارمشون ممنون میشم اگر بگید
اگه FW 490 DFB رو کسی داره بگه خوبه یا نه؟ بخرم یا نه؟
اگه نه توی همین حدودا چی بخرم بهتره؟؟؟
کمک!
dxb 490 از مدل هاي كاستومايز شده ي سوني هست و به همين خاطره كه در سايت اصلي سوني نيست . و من هم يكيشو دارم ، فوق العادست
یه سئوال داشتم، کلاً مدلی وجود داره که مثل لپتاپای وایو کیفیت LCD بالایی داشته باشه؟ (یعنی xBrite)
به نظر من دل در سطح سونی هستش یا شاید هم بهتر باشه ولی قیمتش خیلی از سونی بهتره
دوست عزیز من بجای شما باشم مدل fw490 jab میخرم هم قیمت هستن ولی jab هارد 7200 داره.نقل قول:
دوست عزیز من خودم یک fw490 jab دارم و ازش خیلی راضی هستم.من اول خودم میخواستم hp dv6-1199 بخرم ولی این مدلو انتخاب کردم وبسیار راضی هستم.صفحه نمایشش عالی هست همینطوری هم اندازه ایکون ها کلن کوچک هستو نوشته ها و بنظرم 1920*1080 دیگه خیلی دسکتاپو کوچیک میکنه.فقط یکم دوست عزیز بازتاب تصویر داره .نه در حد و اندازه hp.در کل من با مال دوستم که اچپی داره مقایسش میکنم هم زیباتره و هم کیفیت تصویرش بهتره.در ضمن مشکل حرارتی نداره انچنان و دیزاین
عالی داره.در حدود 3 کیلو هم وزنش هست.
من خودم به شخصه راضی اما از خرید fw490 jab .
سلام.
من یه لپ تاپ سونی VGN-SR13GN تازه خریدم.
می خواستم بدونم میشه کارای گرافیکی سنگین با فتوشاپ و ... باهاش انجام داد.
ممنون میشم.
دوستان من میخوام یه لپتاپ همراه از سریه P سونی بخرم
دومدل هستن
VGN-P19WN/Q
و
VGN-P19VN/Q
تفاوتی چندان زیادی از نظر مشخصات ندارن ولی فکر کنم قیمتشون خیلی فرق داره.
الان قیمت اینا تو بازار چنده؟
کدوم پیشنهاد میشه؟
قرار نیست مدل جدیدی از این سری به بازار بیاد؟
هرکی این مدل رو داره یکم راجع به کارکرد و اشکالا و خوبیاش توضیح میده؟
راستی درایو خارجی میخوره؟
سلام دوستان
من میخوام لپ تاپ سونی بخرم میخوام تا 1 تومن خرج کنم
دانشجوی نرم افزارم برنامه نویسی میکنم اینترنت و موسیقی گاهی هم فتو شاپ و افیس
نظرتون راجبه سری سی اس چیه؟
BZ چطوره؟
راستی این که میگین سونی با XP مشکل داره در چه حدیه؟
یعنی خیلی اذیت میکنه ؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
می خواستم بدونم فرق لب تاب های سونی- چینی وآمریکایی- چیه؟؟؟اصلاً فرقی دارن یانه؟؟؟
برای چندمین بار توضیح داده میشه ! سونی آمریکایی کاملا قابل قبول هست که وسوسه بر انگیزه و هرکسی دوست داره کالایی داشته باشه که زیرش بخوره Made in USA ولی وقتی قطعات همه ساخت آسیا و آسیا شرقی باشند چطور ؟؟نقل قول:
هر قطعه در یکی از کشورهای شرقی تولید میشه و در کارخانه ای در مکزیک اسمبل میشوند ( تمام مراحل تحت لیسانس و نظارت کامل سونی / دلیل بر بی کیفیت بودن نیست )
خلاصه بگم اگه دوست دارید و حساس هستید که کالای آمریکایی داشته باشید براتون مهم باشه وگرنه از نظر کیفیت و کارایی مساوی ساخت چین هست
به نظر شما fw45 بردارم یا fw 490 jab ؟
من شنیدم که سه رقمیا تقلبیه درسته؟دو رقمیها سفارش اماراته؟
ایران رهجو fw 490 jab رو گارانتی کرده؟
سه رقمی ها سفارش آمریکا هستند، دو رقمی ها سفارش آسیا، تقلبی و این حرف ها هم نداره.نقل قول:
490jab ساخت آمریکا هست؟(490 سفارش آمریکا هست دیگه نه؟)
ایران رهجو گارانتیش کرده؟
تو این رنج قیمت بهتر از 490jab هم هست؟
سلام
sony fw 490 DFB چینیش هم هست؟؟؟ آخه من رفتم از یه جایی بخرم(قسطی)گفت چینیه!:18:
سونی چینی رو از کجا میشه فهمید که اصله؟ (مثل سایتکه برای سونی آمریکا هست سایت دیگری داره)کد:http://esupport.sony.com
اگر جای دیگری هست معرفی کنید ممنون میشم.:11:
لطفاً راهنمایی کنید...:19:
سلام دوستان
نظرتون راجع به SR 490 DAB چیه؟
کمترین قیمتی که سراغ دارین چقدره؟
سونی چینی رو که ایران رهجو میاره 100% اصلهنقل قول:
درضمن سونی های چینی که برای آسیا و اروپا تولید میشن و اینجا میتونی ببینی
کد:http://www.sony-asia.com/
من می خوام لپ تاپ سری FW بخرم بنظر شما انتخاب مناسبی است یا نه
نقل قول:
بستگی به نیازتون داره.این سری لپ تاپها مالتی مدیا هستند.
من fw490 دارم! از هر نظر هم راضی هستم!نقل قول:
کسی SR 490 DAB نداره راهنمایی کنه؟
سلام دوستان
قیمت Sony VAIO FW-41EHچنده؟
وزنش چطور؟