مرحله ای که سه تا موشک هست باید بپری رو هر کدوم مرحله ی اخر بازی هست؟؟؟؟؟
Printable View
مرحله ای که سه تا موشک هست باید بپری رو هر کدوم مرحله ی اخر بازی هست؟؟؟؟؟
نقل قول:
بله اونجا که باید رئیس جمهورو بکشی آخرین مرحلست ......
ماله منم دو تاس ولی مشکل دارهنقل قول:
یعنی چی تو سیو میارم 26 درصد بیشتر نیست:18::18:نقل قول:
دوستانی که بازی رو گرفتید, آیا نسخه Reloaded مشکلی نداره؟
من الان برای دانلود دو گزینه دارم, اولی نسخه Reloaded با حجم 3.99 گیگابایت و بعدی نسخه Proper-SKIDROW با حجم 3.93 گیگابایت. کدوم رو بهتره دانلود کنم؟ (فعلا نسخه Reloaded در حال دانلوده)
دوستان اين بازي گرافيك ورم چند واسه ويندوز ويستاي سرويس پك دو ميخواد؟
ممنون:11:
شما باید تمام مرحله ها رو رد کنید . تمام پایگاههای دشمن را نابود کنید . تمام مسابقه ها رو رد کنید تا شاید بازی 100 درصد بشه:31:نقل قول:
سلام دوستان اینم چند تا Easter Egg
1. تفنگ حباب ساز در مختصات X:4249, Y:25990 به داخل برجک بروید تا تفنگو پیدا کنید
2.بالن در مختصات X:7392, Y:16151 وقتی میخاستید بره بالا کیسه های شن رو با تیر بزنید تا کنده شه برای بالا رفتن از e استفاده کنید
3. اینو نفهمیدم چیه ولی یه توضیح به زبان انگلیسی براتون میذارم خودتون ترجمش کنید X:18207, Y:21543 توضیح انگلیسی:Go to X:18207, Y:21543 coordinates to find a chair and desk at the end of a pier, similar to the scene in I Am Legend.
4. یه نهنگ مرده در مختصات X: 29644 Y: 31466 اینم یه توضیح انگلیسی : Lol guys, I was flying around in my chopper around the island and I found a dead whale, when I flew closer, I shot it and it exploded XD Pieces of meat everywhere with a green smoke everywhere. Inside it is a upgrade:P
X: 29644
Y: 31466 That are the coordinates.
Its in the down-right corner of your map, left- under the circle. in the upper lake.
منبع:cheathappens
سلام بچه ها یکی بازیش مشکل نداره.
سیو همون اول بازی که باید با چتر فرود بیای بذاره.ثواب داره.البته بعد از فرود اومدن با چتر.
چون تو بازیه من چتر باز نمیشه.
با همون فایل 155 mb هر دو تا مشکل حله هم چتر و هم صدا....اونایی که با حجم 1.3 gig رو دارن نگران نباشن اون repack است و همه چیزشم درسته.
دوست عزیز شما بهتره یا بازیو دوباره بخری یا اون فایل 150 مگابایتی رو دانلود کنی:41: چون اینجوری اگه سیو هم بذاریم ممکنه تو مرحله های جلوتر دوباره به همین مشکل برخورد کنی :41::41:البته اگه بازیو از دوباره بخری بهتر باشه:31:نقل قول:
آخه من چه میدونم بازی سالمه.نقل قول:
ممکنه 10 تا just cuase 2 رو بگیرم ولی همش این مشکل رو داشته باشن.اون وقت چی کار کنم.؟؟
تو تهران جایی رو سراغ دارین که بازی رو سالم بده دست مردم!!
كسي نميدونه؟:41:نقل قول:
با سلام
یه راه حل دیگه برای کسانی که مشکل صدا و باز نشدن چتر دارند و ظاهرا برای کسانی که نسخه repack 1.3 gig دانلود کردند یا دارند.
1-برنامه Free Arc رو از اینجا دانلود کنید
2-با برنامه ای که دانلود کردید فایلی بنام "speech-en.bin" رو موجود در فایل iso رو باز کنیدکد:http://freearc.org/download/0.60/FreeArc-0.60-win32.exe
3-در داخل فولدر sound که شامل فولدر fmod نیز هست دو فایل با نام های "~ms.fsb" و "~pa.fsb" که باید هر دوی آنها رو اکستراکت کنید.
4-فایل "~ms.fsb" رو به "Dialog_Mission Specific_eng.fsb" و "~pa.fsb" به "Dialog_PA_eng.fsb" تغییر نام بدید.
5-این فایلها رو به x:\Program Files\Just Cause 2\sound\fmod کپی کنید
من خودم امتحان نکردم ولی ممکن مشکل شما رو حل کنه.
سیستم مورد نیاز بازی:نقل قول:
Minimum:
- Operating System: Microsoft Windows Vista or Windows 7 (Windows XP is unsupported)
- Processor: Dual-core CPU with SSE3 (Athlon 64 X2 4200 / Pentium D 3GHz)
- Graphics Card: Nvidia Geforce 8800 Series / ATI Radeon HD 2600 Pro with 256MB memory or equivalent DX10 card with 256MB memory
- Memory: 2GB RAM
- DirectX: Microsoft DirectX 10
- Hard Drive: 10GB of free drive space
- Optical Drive: DVD-ROM drive
- Sound Card: 100% DirectX 10 compatible sound card
- Internet Connection: Internet connection required for product activation
- Input: Keyboard and mouse (Microsoft Xbox 360 controller optional)
Recommended:
- Operating System: Microsoft Windows Vista or Windows 7 (Windows XP is unsupported)
- Processor: Intel Core 2 Duo 2.6GHz or AMD Phenom X3 2.4GHz
- Graphics Card: Nvidia GeForce GTS 250 Series with 512MB / ATI Radeon HD 5750 Series with 512MB or equivalent DX10 card with 512MB memory
- Memory: 3GB
- DirectX: Microsoft DirectX 10.1 with Vista SP1
- Hard Drive: 10GB of free drive space
- Optical Drive: DVD-ROM drive
- Sound Card: 100% DirectX 10 compatible Dolby Digital 5.1 sound card
- Internet Connection: Internet connection required for product activation
- Input: Keyboard and mouse (Xbox 360 controller optional)
لینک دانلودش رو میدی ؟ همون پچ رو میگمنقل قول:
بفرما دوست عزیز :20::20::20:نقل قول:
کد:http://usershare.net/s5ahbdtwlkhb
سلامنقل قول:
دوست عزیز من این برنامه رو دانلود کردم و نصب کردم و اصلا همراه برنامه فایل iso و فایل هائی که گفتی نیستش
میشه بیشتر توضیح بدی
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
هیچ راهی نیستش که بشه بازی رو اولش رو رد کرد چتر باز نمیشه 150 مگ هم برا سرعت نت من غیر ممکنه
دوستان حجم بازیه من 4.79 GB هستش
بعضی اوقات از بازی میاد بیرون معلموم نیست کی میاد .......عشقیه...... ممکنه چند ساعت بازی کنم نیاد و ممکنه برم تو بازی و ماوس رو بچرخونم و بیاد بیرون ...نمیشه کاری کنم که نیاد
توی یه سیستم دیگه امتحان کردیم ...درست نشد
به نظرتون مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال منم 4.78 gb هست و مشکلی نداره...
بازی یک dvd بود...کامل
آقاکسی میدونه چه جوری میشه این بازی روتو XP بازی کرد؟ اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنه:10:
برای من 3 دی وی دی بود .هاردمم 10.3 گیگ پر کرده
من این بازی تازه ریختم بازی اجرا شد اما new که زدم Lodinge گیر میکنه !!!!
کمککککککککک
راستش رو بخوای من بازی رو از نت سفارش دادم اما هنوز بازی نرسیده دستم واسه این مشکل هم تو نت سرچ کردم که بالاخره این راه حل پیدا شد وفکر کردم کسایی که بازی رو دارند این فایلهایی رو که گفتم تو بازیشون هست بذار بازی برسه دستم ایشالا برات کامل توضیح میدم:20:نقل قول:
خوب سیستمت بازی رو میکشه یا نه؟سیستمتو ذکر کن و بگو تو کدوم ویندوز بازی میکنی ؟من توصیه میکنم تو 7 بازی کن و قبل از بازی آنتی ویروس و دیگر برنامه های در حال اجرا رو به طور کامل ببندش.:5:نقل قول:
برامن هم3تا دیویدی بود ولی12.4گیگ جا گرفته شرکتیم نیست:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم 2 تا DVD بود،فضای پر شده 4.79Gb
بازی جالبیه
از لحاظ هوش مصنوعی خوب کار شده یعنی طرفای مقابل دیگه منگل نیستن گرافیک عالیه افت فریم هم نداره انگار از یک موتور گرافیکی تازه ای استفاده شده
در مورد جواب ( aban366 ) مشکل باز نشدن چتر داری ...اگه با هیچ کدوم از روشها نتونستی ، بعد از پرش وقتی به حد کافی نزدیک زمین رسیدی نشانگر ماوس (همونیکه وسط صفحه ست ) عوض شد یکی 2 بار کلید F کیبوردتو بزن تا قلاب بندازه یه جایی گیر کنه
به احتمال زیاد زنده بمونه بتونی اون تیکرو رد کنی:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مرحله هایی که با ستاره مشخص شدن چرا همشون تکراریه؟
نکنه ماموریتهای فرعی هستند؟
بازیه من 2 تا دی وی دی بود.
2 نصبه بود.
یعنی کل فولدر setup و مخلفاتش 5.64 گیگ بود.
نصب دوم که خود بازی بود 3.81 گیگ بود.
ولی من الان هم مشکل چتر دارم و هم مشکل نبودن صدای صحبت کاراکترا؟
اگه اون فایل 135 مگا رو دان کنم مشکلم حل میشه.
آخه می خوام به یکی از دوستانم بگم دان کنه برام؟
کسانی که مشکل شما رو داشتند با نصب اون پچ مشکلاتشون حل شده بود حالا شما دانلود کن ایشالا مشکل شما هم حل میشه:11:نقل قول:
تو این پست به طور کامل توضیح داده شدهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4787249&postcount=206
سلام دوستان منم مشکل چترو داشتم ولی با تعویض سی دی درست شد
این بازی رو دو شرکت به بازار داده یکیش موقع نصب عکس بازی و پس زمینه setup داره اون یکی نداره
نسخه سالم اونیه که موقع نصب عکس بازی رو داشته باشه
برای من که عکس نداشت و سالمه سالمهنقل قول:
آخر چنتا dvd شو بگیریم؟
1dvd - 2dvd -3dvd - 4dvd?????
لطف کنید یه ترینر سالم واسه ما بزارید بزاریم کنار...
ممنون
ماله من که 2تا بود ، موقع خرید به فروشنده بگو یه لحظه بذاره ببین وقتی setup میاد عکس خود بازی پشت زمینه setup هست یا نه اگه باشه به احتمال 99.99% کار بکنه،از چند نفرم شنیدم که گفتننقل قول:
اینم ترینر تا دلت بخواد :5:
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_just_cause_2.shtml
سلام دوستان.:11:
من امروز این بازیرو گرفتم و نصب کردم ولی بعد که کرک بازیرو کپی کردم و میخواستم بازیرو اجرا کنم این error رو داد:
شما میدونید مشکل چیه ؟
* مشخصات سیستم :
Windows XP SP 2
CPU : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz)
RAM : 2.0 GB
GPU : NVIDIA GeForce 9500 GT (PS3.0/VS3.0)
VRAM : 1.0 GB
برو بچ من DX10 برای XP رو دانلود کردم . آلان میتونم JC2 رو تو XP بازی کنم ؟ :26:
کدوم پچ؟ مگه واسه مشکل پریدن بیرون مثل ساکر پچ هست؟نقل قول:
فکر کنم از ویندوزت باشه.با sp3 شاید جواب بده.دقیقا تمیدونم من خودم رو 7 ریختمنقل قول:
تا بحال تو clubهای این بازی رفتید؟
امروز داشتم با هلیکوپتر یه گشتی میزدم دیدم تو آسمون دوتا بالن بزرگ یا به عبارتی دو تا کشتیه فضایی از اونایی که تو بازیه sabotuer موقع حمله ی نازیها بود .رفتم سمتش دیدم زیر این دوتا بالن بزرگ یه شهر کوچک بهش وصله رفتم توش ....ای بابا
چی دیدم ..........club بود همه داشتند میرقصیدنو ............بعد زدم همه رو ترکوندم:31:
پچ برای کسانی بود که مشکل صدا و باز نشدن چتر رو داشتند حالا اگه شما هم این مشکل ها رو داری میتونی پچ رو از اینجا دانلود کنینقل قول:
کد:http://usershare.net/s5ahbdtwlkhb
این بازی فقط و فقط win 7 & vista رو ساپورت میکنه شماهم برای اجری بازی باید یکی از این هارو داشته باشی:5:نقل قول:
به امید روزیکه دوباره win 7 رو نصب کنم (شاید 10 سال دیگه :31:)نقل قول:
این بازی فقط و فقط win 7 & vista رو ساپورت میکنه شماهم برای اجری بازی باید یکی از این هارو داشته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه تا دوهفته پیش win 7 نصب بود بعد به علت اجرا نشدن بعضی بازیها و نرم افزار ها دوباره برگشتم به XP .:27: