اول زنش نیست و دوست دخترشه. Logan در طول عمر 200 سالشه معشوقه زیاد داشته. اون شمشیر هم اکسکالیبر نیست و شمشیر Arthas مال سری بازی های Warcraft هست که یه Easter Egg محسوب میشه و هیچ نقشی در بالابردن قدرت و چیزی نداره.نقل قول:
Printable View
اول زنش نیست و دوست دخترشه. Logan در طول عمر 200 سالشه معشوقه زیاد داشته. اون شمشیر هم اکسکالیبر نیست و شمشیر Arthas مال سری بازی های Warcraft هست که یه Easter Egg محسوب میشه و هیچ نقشی در بالابردن قدرت و چیزی نداره.نقل قول:
.................................................نقل قول:
مرسی ......تاپیک اصلاح میشه همونی که دوستمون گفتن صحیح است ...
سوال :::::اگه بدرد نمی خورند چرا به عنوان آیتم های مخفی در بازی قرار داده شده...........خوب پیدا کردن اونها چه سودی داره..... بالاخره آیتم های مخفی باید سودی داشته باشند.......... ممکنه یه لباس جدید یا حرکت جدید یا چیزی با پیدا کردن اونها باز بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لباس های جدید فقط با گرفتن مجسمه ها و انجام دادن Challenge ها امکان پذیر است.نقل قول:
این Easter Egg ها آیتم مخفی نیستند بلکه بیشتر به محیط های مخفی بیشتر شباهت دارند شما فقط این هارو مشاهده می کنید و هیچ کاری در تغییر و یا آنها نقشی نخواهند داشت. این بازی 3 تا EG داره یکی همین یکی دیگه اول بازی یه دریچه بر روی زمین هست که اشاره می کنه به Hatch در سریال Lost و دیگری یک کیک تولد هست در مرحله آزمایشگاه که به بازی Portal اشاره می کنه.
آقا تمام تاپيك رو از اول تا اينجا خوندم دمتون گرم، ارور دونت سند داشتم كه رفع شد با راهنمايي هايي كه دوستان كرده بودند،
حالا تو مرحله يخي گير كردم، يه هلي كوپتر دنبالك كرده و اومدم يه جايي كه يه ديوار هست يه قسمتيش يخيه،ازش بالا ميره ولي تا نصف ديواره يخيه اونجا يه سكو هست ميپرم روش ولي چيزي نيست كه بالا تر برم
كمكم كنيد
من دقیق نفهمیدم که کجا رو میگی ولی اگه کلید 1 رو بزنی راحت مسیر رو نشونت میده و با کمک اون واقعا بعیده که مسیر رو گم کنی...نقل قول:
سلام. من تو اون مرحله ای گیر کردم که سر یک روبات غول پیکر هست که از چشمش لیزر می اد و نمی زاره که از در رد بشم ، حالا هم باید با اون دست ، روبات رو از بین ببرم ، موقعی که یک کامپیوتر رو می زنم ، 15 ثانیه وقت می ده و دوباره ریل به حالت اول بر می گرده ، حالا بتید چه کار کنم؟
بعد از فعال کردن کنترل ریل قبل از تموم شدن 15 ثانیه باید خودتون رو به کنترل حرکت دست در طبقه پایین برسونین و دست رو به سمت چپ حرکت بدین. برای ریل معلق بعدی هم همین برنامه رو دارین که یک کنترل ریل دوم هم در طبقه بالا وجود داره...نقل قول:
كمك خوبي بود، پيداش كردم مرسي:20:نقل قول:
بايد مي پريدم روي سكو و بعدش مي پريدم رو سكوي اونطرف آبشار:10:
دوستان من اینجا موندم!!
همرو کشتم اون یارو بالایی رو چجوری باید کشت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تمومش كردم بازي به ياد ماندني اي بود:20:
ولي خداييش اين غول خريه كه خيلي ميگفتن سخته همچين اين همه هم نبود، بيچاره زودي مرد و سرشو بر باد داد! :31:
اين دمو آخريش نويد ادامه بازي در قسمت هاي بعد رو ميده نه؟ چون از تو دريچه كه نيگاه كرد چند تا غول ديگه داشتن راه مي رفتن اماده شد كه بره به جنگشون!
من اصلا عكسي نمي بينم كه بدونم كجاس! از دوستان كسي عكس رو ميتونه ببينه؟ يا ايراد از منه؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز یارو از بالا راکت میندازه شما باید یک جا قرار بگیری که روتون به طرف اون باشه بعدش که راکت پرت کرد قبل از اینکه به شما برخورد کنه دکمه Z رو بگیر تا به وسیله چنگالاش اونو به طرف خودش بر گردونه تا طرف بره رو هوا همین :10:
آخر نگفتین ، اگه این بازی گرافیکش تعریف نداشت ، یه بازی بگین که از این بهتر باشه ، خدائی با گرافیکش خیلی حال کردم و از تمام بازی هائی که از روی فیلم میسازند محشرتر بود . یه خوبی دیگه ای هم که داشت طولانی بودنش و تفاوت با فیلمش بود .
از قشنگترین مبارزه هاش ، هردوبار جنگ با برادرش بود که خیلی کیف داد ، جنگ با اون کارت بازه ( چوب دستی داشت ) بود که هر ضربه ای بهش می زدم دلم خنک میشد اینگار واقعا داشت خودمو میزد و منم انتقام میگرفتم ، یکی هم مبارزه قسمت اول با اون یارو غول آخرش بود ، نیم وجبی انگشت کوچیکه لاگین هم نبود اما چقدر وحشی بود جونش هم به روز میشد .
تو کل بازی فقط اون ربات گنده خیلی ضایع بود ، این چی بود گذاشته بودن تو بازی به این باحالی ،اینقدر عصاب خردکن بود که نزدیک بود دسته رو تو سر خودم خرد کنم .
تاييد ميشه بازي خيلي جالبي بود! ولي همچين سختم نبود. فكر كنم كلا واسه من كه آماتورم 12 ساعت طول كشيد!نقل قول:
سخت نیست ، ولی جدأ طولانیه !! فکر کنم که بیش از 12 ساعت هم طول بکشه. ولی بازی جالبه!!نقل قول:
نقل قول:
آخر نگفتین ، اگه این بازی گرافیکش تعریف نداشت ، یه بازی بگین که از این بهتر باشه ، خدائی با گرافیکش خیلی حال کردم و از تمام بازی هائی که از روی فیلم میسازند محشرتر بود . یه خوبی دیگه ای هم که داشت طولانی بودنش و تفاوت با فیلمش بود .
به نظر من wanted هم خوب کار شده بود ولی خوب بازیش کوتاه بود:10:
Wanted خیای بدرد نخور بود.کنترلش نصل آدم رو درمیاورد.اما کنترل ایکس من هم راحت هم لذت بخش بود.نقل قول:
گرافیکش جالب نبود بعضی از قسمتاش به خاطر اینکه میخواستن بازی را طولانی کنن خسته کننده بود و مدام مراحل تکراری داشت ! کلا از نظر من بازی زیاد جالبی نبود ! :41:نقل قول:
وانتد رو میتونستند خیلی بهتر از این بسازند ، آره اونم خوب بود اما مثل ایکس من عالی نبود .نقل قول:
به نظر من wanted هم خوب کار شده بود ولی خوب بازیش کوتاه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بین بازی هائی که تا حالا گرفتم ایکس من از همه بهتر بوده ، مثلا دیروز رفتم یه بازی گرفتم اسمش نمیدونم چی بود یه چیزی تو مایه های کال آف جوارس بود ، تمام فروشنده ها میگفتند عالی ترین بازیه اما وقتی گرفتم دیدم مثل cod5 هست و اصلا ارزش بازی نداره .نقل قول:
گرافیکش جالب نبود بعضی از قسمتاش به خاطر اینکه میخواستن بازی را طولانی کنن خسته کننده بود و مدام مراحل تکراری داشت ! کلا از نظر من بازی زیاد جالبی نبود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ایکس من به جز اینکه گرافیک خوبی داشت گیم پلی عالی ای هم داشت و در کل همه چیزش توپ توپ بود .
تا حالا فقط یه بازی دیدم که گرافیکش از این بهتر باشه اونم جی تی ای 4 بود که مال تقریبا 9 ماه پیش بود .
دوستان من به يه مشكل بر خوردم كه خيلي وقت ها پيش يكي ديگه از دوستان بهش بر خورده بود!!
يه جايي هست كه بايد بري بالاي يه برج!! از طناب ميرم بالا ولي از يه جايي ديگه بالاتر نميره!!
چي كار بايد كرد؟
مرحله : tower Inferno
نا اونجایی که میشه از طناب برو بالا.نقل قول:
بعدش بپر رو سکویی که چند تا آدم رو میکشی.
1 در داره. از اونجا برو بیرون بعد میبینی جلوت خالیه.
برگرد پشت سرت روی دیوار رو نگاه کن میبینی از این گیاه ها هست که چنگکش رو میکنه توش و میره بالا.
1 کم بگردی اون دور رو بر و دیوار ها رو نگاه کنی پیداش میکنی.
سلاا به همگی.
بالاخره من هم بازی رو تموم کردم ، بازی خوب و جالبی بود ، ولی آخراش خیلی زود و ناگهانی گذشت!! :دی
فکر می کردم که بیشتر از این ها طول بکشه!
سلام.اینجا باید چه کار کنم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.persianupload.com/6723887
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم باید بری سمت راست بعد برو جلو و از روی دیوار بپر و بعد از روی طنابها خودت رو به یه سنگ برسون بندازش پایین و بعد....نقل قول:
سلام. اینو ول کن!! :دی اول از اون پله ها بروبالا ، بعدش از یک دیوار که بری به طناب ها می رسی! از طناب اول بپر رو تناب دوم و از روی اون هم بپر روی اون طنابی که بهش جعبه وصله ، بعد اون طناب رو پاره کن!! تا خودت و جعبه بیفتین پایین!:دینقل قول:
بعدش برگرد همین جاییکه هستی ، اون اهرم رو بچرخون ، تا سنگه بیاد عقب ، بعدش سریع برو روی سنگ و از اون جا بپر روی دیوار بالای اهرم!! امیدوارم که جایی رو اشتباه نکرده باشم!
یعنی من خودم تمام این کار ها رو انجام دادم؟؟!! :دی
بابا شما خیلی عقبین.من بازی رو دو سه هفته پیش تموم کردم.درعرض 4روز و 3 بار مردن.
کلا آسون بود.
اونجا چرخو میچرخونی اون پایه میاد بالا.(اول یک جعبه روش بذار)بعد سمت چپ تو عکس یک سکو هست که باید بری بالا...نقل قول:
نوشته شده توسط titanium_zarin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.اینجا باید چه کار کنم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 768x614 و حجم آن 80 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://www.persianupload.com/6723887
شما بازي تون خوبه تقصير بقيه چيه!!:41:نقل قول:
حالا اشکالی نداره.در کل قشنگ بود.شما هم تمومش کنین.
خب ممکنه که یکی بازی رو جدیدأ گرفته باشه و یا دوست داشته باشه که بازی رو به صورت طولانی مدت بازی کنه!!نقل قول:
اگه تاپيك رو مرور كنيد متوجه ميشيد كه من خيلي وقته تمومش كردم:5:نقل قول:
من بیکار نیستم که 43 صفحه رو بخونم...نقل قول:
اگه تاپيك رو مرور كنيد متوجه ميشيد كه من خيلي وقته تمومش كردم
راستی آواتر قشنگی داری...
آقا اونجاي بازي كه بايد يه جيپ رو هل بدي بياري وسط و اون وسط هم يه دسته هست كه ميچرخوني و جيپه هم باهاش مي چرخه بايد چيكار كنم؟؟؟؟ دشمنا هم اون بالا روي يه بالكن مانندي هستن
هر كاري ميكنم نميپره از روي جيپ اون بالا
سلام. خیلی جاها باید ماشین هل بدیم ،شما اگه می تونید یک عکس بزارین!نقل قول:
جوری که یادم میاد باید وقتی چرخید باز جیپ رو هل بدی تا بره زیر یک طناب.نقل قول:
آقا اونجاي بازي كه بايد يه جيپ رو هل بدي بياري وسط و اون وسط هم يه دسته هست كه ميچرخوني و جيپه هم باهاش مي چرخه بايد چيكار كنم؟؟؟؟ دشمنا هم اون بالا روي يه بالكن مانندي هستن
هر كاري ميكنم نميپره از روي جيپ اون بالا
بعد از طناب برو بالا.
بله تاييد ميشه جيپ رو بايد كشيد رو اون نقطه اي كه مي چرخه و بعد 90 درجه چرخوندش و دوباره جيپ رو ببريم زير يه سكو ( شايدم طنابه يادم نمياد دقيق ) اونوقت از جيپ ميريم بالا و مي پريم رو سكو يا از طناب ميريم بالانقل قول:
آره درسته طنابم ديدم ولي يه مشكلي هست اونم اينه كه اون چيزي كه جيپو مي چرخونه جلوش بستس و نميشه جيپ و به طرف طناب هل دادنقل قول:
و چرخوندنشم 2 حالت بيشتر نداره
نقل قول:
سلام دوست عزیز یکی دو تا تایپیک دیگه میزدی برای این مشکل کمه آخه شوخی کردم:10:
تا اونجایی که یادمه اگه چیزی هم جلوی اون اهرم رو گرفته شما با چنگالهاش میتونی جا به جاش
کنی در ضمن پشت پنجره اگه دقت کرده باشی یک سرباز هست شما درست روبروی پنجره این ور وقتی که کامیون رو مچرخونی روش به همون ور در جهت مخالف جایی که سرباز قرار داره اونوقت میپری رو کامیون بعدشم روی اون قسمت بالا بعدشم میری جلو فکر کنم یا یک طناب یا یک میله بود که بهش آویزون میشه که شما
رو هدایت میکنه اون ور امیدوارم منظورمو گرفته باشی من بار اولی این جا رسیدم گیج شدم اونم فقط به خاطر زاویه دید دوربین بازی بود :10:
شايد شما اول دسته رو چرخوندين بعدن جيپ رو گذاشتين رو سيني چرخان؟ يه دور درش بيار ماشين رو بعد بچرخونش سر جاش و اونوقت ماشين رو ببر روش و مجددا دسته رو بچرخون تا ماشين به جهت مورد نظرت بچرخه! اونوقت بايد بكشيش تا زير سكو و ادامه ماجرا....نقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
شايد شما اول دسته رو چرخوندين بعدن جيپ رو گذاشتين رو سيني چرخان؟ يه دور درش بيار ماشين رو بعد بچرخونش سر جاش و اونوقت ماشين رو ببر روش و مجددا دسته رو بچرخون تا ماشين به جهت مورد نظرت بچرخه! اونوقت بايد بكشيش تا زير سكو و ادامه ماجرا....
چند بار تو حالت های مختلف امتحان کن رد میشه...