کسی جواب مارا نمیده؟!نقل قول:
Printable View
کسی جواب مارا نمیده؟!نقل قول:
اقا چطوری دسته بازی رو طبق میلمون تنظیم کنیم اخه این طوری خیلی سخته دکمه ها همه قاطی هستن
نمیشه .
چون بازی پورت شده ...
آقا ، من بازی رو نصب کردم و فایل Grand_Theft_Auto_IV_Crack_Only-Razor1911 رو هم دانلود کردم .
حالا باید چه تدبیری اندیشیده و دست به چه اقدامی بزنم ؟
کرک رو کپی کن دیگه !
بچه ها این بازی با گرافیک 4670 مشکلی نداره ؟
من یه لپ تاپ دارم که کارتگرافیکش از اون مدلها ای هست که بصورت مجازی از روی رم دستگاه برای خودش برمیداره رم خود کارت گرافیکم 256 و توی بازی هم فقط اونو میشناسه در صوزتی که ویندوز ویستا رم کارت گرافیکم رو 1535 میشناسه یعنی بقیه اش رو از رو رم برمیداره پس چرا تو بازی نمیشناسه حالا من اون درایوری که شما معرفی کردینو 180.84 رو دانلود کردم ولی ریخته نمیشه پیغام زیر رو میده
The nvdia setup program could not locateany drivers that are compatible whit your current hardware. Setup will now exit
مدل گرافیکم Geforce 8600m GS
دوستان من کلافه شدم نمیتونم بازی رو اجرا کنم من نت فرام ورک 3 و ویندوز live رو هم نصب کردم بعد Rockstar Games Social Club رو هم نصب کردم بعد بازی رو setup کردم همچنین کرک razor1911 رو دانلود کردم و کپی پیس کردم توی دایرکتوری اصلی بازی و قبل از اون از هیچ کرکی استفاده نکردم در ضمن بازی من 4 دی وی دی هم هست و ویندوزم ایکس پی سرویس پک 3 ولی وقتی روی lunch gta iv کلیک میکنم این میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد روی SKIP Login کلیک میکنم پنجره بازی میاد بعد که روی play کلیک میکنم این error رو میده:
بعد از اونم که ok رو میزنم این میاد
من حتی اکانت هم درست کردم ولی وقتی میخوام login بشم این پیغام رو میده»
مشکل از چیه؟راهی نداره که بدون اینترنت بازی رو اجرا کنم؟چرا برای بعضیا اینو نمیخواد و با یک نصب و کرک میره داخل بازی؟
اینم سیستم من:
VGA:9800GTX
RAM:G.SKILL 2 GB 1066
CPU:Q6600
سلام من تو ویستا نمی تونم با دسته بازی کنم اونارو کپی می کنم ولی dx9 رو که می خواد کپی کنه ارور میده و هی retryمیده
راستی هیچ راهی نداره که بدون اینترنت وارد بازی بشیم من هر موقع که می خوام بازی کنم باید اول log in بشم بعد بتونم برم تو بازی
با سلام خدمت دوستان عزیز
آقا چرا من وقتی پچ رو میریزم دوربین هی میچرخه در ضمن همه کرکها هم امتحان کردم مشکل چیه؟
دوست عزیز Start in Offline Mode رو بزن و بعد Play ببین میاد.نقل قول:
مشکل از چیه؟راهی نداره که بدون اینترنت بازی رو اجرا کنم؟چرا برای بعضیا اینو نمیخواد و با یک نصب و کرک میره داخل بازی؟
اینم سیستم من:
VGA:9800GTX
RAM:G.SKILL 2 GB 1066
CPU:Q6600
یا مستقیم LaunchGTAIV رو بزن.
اینم پچ برای کسانی که از کرک razor استفاده میکنند با لینک مستقیم و سرعت بالاکد:http://s41.eu.rapidbaz.com/get/_MN2N/setup_1229139188.exe.zip
دوست عزیز ایراد از کرک شماست، حتما کرک Razor رو دانلود کن ولی اگه همه ی کرک ها رو امتحان کردی و درست نشد از بازی خارج شو، Resolution مانیتور رو پایین بیار، سیستم رو Restart کن و دوباره بازی رو اجرا کن ببین درست میشه.نقل قول:
آقای swamp جواب ما را هم میدی
اومده؟نقل قول:
[code]
پچ اصلی اومده.
به راک استار توهین نکن , راک استار بهترین شرکته , ایرانیا مشکل دارن دلیل نیمشه که این بازی بد باشه . اکثر ما ها سیستمامون :-& هستش و این بازی next-gen میخواین رو سی پی یو 1 هسته اجرا شه ؟!
دمت گرم اگه یه لینک بدی حله
راستی...
شرمنده واقعا . نمیدونستم برادرتون تو r* کار میکنن
اینجا کسی مشکل دسته نداره؟
من مشکل بازی ندارم
رو 50 فریم بدون اور بازی میکنم
میخوام با دسته بازی کنم که دوربین میاد پایین
انگار هرسه تا Device رو با هم میشناسه
هم موس هم کیبورد و هم دسته
قاطی میکنه
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
از راه device manager گرافیکتو کلا پاک کن بعد دوباره بریز ببین چی میشهنقل قول:
دفعه اول هم همین کارو کردمنقل قول:
نقل قول:
دوستان یکی مشکل منو حل کنه؟یه سوال دیگه این بازی با ویستا sp1 64 bit سازگاره؟
شما کرک Razor رو کپی کردی ؟نقل قول:
چون اگه اونو کپی کرده باشی بعد از اینکه Play رو بزنی ، بعدش لوگو گروه Razor میاد و میره داخل بازی .
با عرض سلام وخسته نباشيد من بازي را از همين سايت گرفتم وقتي يكي دوبار كه وارد بازي ميشم و دفعه بعد كه مي خوام وارد شوم تا ميخواهد آرم Rockstar بدون هيچ اروري از بازي مياد بيرون كركم Razor هست خواهشا كمكم كنيد
یکی از بچه ها ای تکسته command line vرو گذاشته بود میشه دوباره بذارید من پیداش نکردم
کسی میدونه چرا دیگه پلیسا دنبالم نمیان حتی وقتی بهشون شلیک میکنم شاید از پجه درسته؟
سلام
من بازی رو که اجرا می کنم بعد از چند لحظه صفحه شروع می کنه به چرخیدن
سیستمم این
Windows Vista™ Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1
System Model: EP31-DS3L
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz (2 CPUs), ~2.4GHz
Memory: 2046MB RAM
vga: ATI Radeon HD 3600 Series
هم رزولیشن بازی رو آوردم پایین هم مانیتور ولی باز هم صفحه می چرخه
شما باید کرکتون رو عوض کنید .نقل قول:
در صفحه اول یه کرک به اسم Razor گذاشتن .
من اونو استفاده کردم درست شد . :46:
دوست عزیز کجایی شما؟!نقل قول:
دو سه تا پست پایین تر از پستت جوابتو دادم که!
آره سازگاره!
جواب ما را هم بديد ممنون ميشمنقل قول:
دوستان که گفتند چه کاری بکنینقل قول:
دوستان یکی مشکل منو حل کنه؟یه سوال دیگه این بازی با ویستا sp1 64 bit سازگاره؟
من هم مشکل شما رو داشتم
اول برو توی control panel و windows firewall رو باز کن و برو تب exceptions رو باز کن و گزینه social club رو تیکش رو وردار (غیر فعال بشه)
این کار اون ارور بلوکه شدن رو از بین میبره
البته یه بار ریست کن و کانکت شو اکانتت رو بده لوگین بشو اگه اون ارور اومد این پروسه رو دوباره تکرار کن
حالا حتما هم نمیخواد لوگین بشی آنلاین
همون آفلاین رو بزن فقط play رو نزن و بزار همون پنجره social club باز بمونه
حالا اگه کرک رو کپی کردی برو فایل LaunchGTAIV رو در فولدر اصلی بازی اجراش کن
چند ثانیه صبر کنی بازی اجرا میشه اگه نشد دوباره اجراش کن
-------------------------------
راستی کسی نفهمید این ارور برای چی میاد و نمیزاره من پچ رو نصب کنم
بعضی از دوستان هم این مشکل رو دارند ولی کسی راه حلی نداده
دوست عزیز شما باید از اخرین درایور کارت گرافکیتون و از patch بازی که همین چند روز قبل امده استفاده کنید ضمنا اگر ممکنه از ویندوز fresh استفاده کتید !نقل قول:
ویندوزتون آپدیت به SP3 اکس پی و یا SP1 ویستا است ؟نقل قول:
net frame work نصب است ؟
درایور ها چطور ؟ :-؟
پچ چطور ؟
دوستان یک نکته ! اول بازی رو کرک کنید و بعد پچ کنید !
بازم نشد من میخوام سرویس پک 1 نسخه 64 بیتی نصب کنه بازی 64 بیت رو ساپورت میکنه؟جناب بنی اگه زحمتی نیست به پست صفحه 44 که خودم نقل قول کردم نگاهی بندازید ببینید مشکل از چیه؟
آقایون سلام خسته نباشید
اون مشکلی که سمت راست می رفت رو حل کردم مشکل از اون دو تا فایل واسه Game Pad بود !
حالا من داشتم بازی می کردم سالم بود ولی یکم که گذشت وسوسه شدم که اون پچ (ع) رو بریزم و وقتی ریختم و ریستارت کردم دیگه جی تی ای بالا نمی اومد و فقط صفحه سیاه نشون می داد و من هم مطمئن هستم ایراد از اون پچ (ع) هستش حالا باید چی کار کنم به نظر شما این درست می شه یا اینکه باید بازی رو دوباره بریزم !؟؟
آخرشم هیچکس ندونست چرا پچ توی ویندوز ویستای 64 بیت نصب نمیشه؟
کسی هست که پچ رو توی ویستا 64 یا xp 64 نصب کرده باشه؟
این چه پچ مسخره ای بود تو سایت راکستر زد نابود کرد بازی ما رو
پیشناهاد میکنم نصبش نکنید
من که دارم روی ویستا 64 بیتی بازی میکنم و مشکلی نداره . :46:نقل قول:
بله متاسفانه هیچ کاری نمیکنه این پچ !نقل قول:
این چه پچ مسخره ای بود تو سایت راکستر زد نابود کرد بازی ما رو
پیشناهاد میکنم نصبش نکنید
در بعضی موارد هم بازی رو نابود میکنه .
البته من خیلی شانس آوردم !
من توی ویستا 64 بیت پچ رو نصب کردم .نقل قول:
آخرشم هیچکس ندونست چرا پچ توی ویندوز ویستای 64 بیت نصب نمیشه؟
کسی هست که پچ رو توی ویستا 64 یا xp 64 نصب کرده باشه؟
کجاش مشکل داری ؟
مگه اینکه با برنامه System Restore خود ویندوز ، سیستمت رو یه روز بکشی عقب .نقل قول:
آقایون سلام خسته نباشید
اون مشکلی که سمت راست می رفت رو حل کردم مشکل از اون دو تا فایل واسه Game Pad بود !
حالا من داشتم بازی می کردم سالم بود ولی یکم که گذشت وسوسه شدم که اون پچ (ع) رو بریزم و وقتی ریختم و ریستارت کردم دیگه جی تی ای بالا نمی اومد و فقط صفحه سیاه نشون می داد و من هم مطمئن هستم ایراد از اون پچ (ع) هستش حالا باید چی کار کنم به نظر شما این درست می شه یا اینکه باید بازی رو دوباره بریزم !؟؟
خیلی ها مشکلی داشتند مبنی بر اینکه وقتی بازی را پاک می کنند از همان جایی که موندند دوباره بتونند بازی کنند و دوستان جواب داده بودند که باید سیو بازی را از محل زیر کپی کنند C:documents and settings\Local SettingsApplicationdataRockstar Games
که تنها با کپی این فایل نمی شد بازی را از همان جایی که مونده بازی کرد حالا من پیدا کردم چاره این را البته نمی دونم از دوستان در مورد این مطلب توضیح داده اند یا نه شما باید 2 مرحله زیر را انجام بدهید و بعد اقدام به پاک کردن بازی بکنید تا در آینده بتوانید از همان جا بازی کنید
------------------------------
برای اینکار شما باید از 2 مسیر زیر کپی برداری کنید
1 ) C:\documents and settings\\Local Settings\Applicationdata\Microsoft\XLive
2 ) C:documents and settings\Local SettingsApplicationdataRockstar Games
در ضمن اسم پروفایل آفلاین که در اول ساختید باید با یاد داشته باشید
----------------------------------------
بعد از نصب بازی نباید یکسره به سراغ جاگذاری فایل های پشتیبان در محل های خودش بروید شما باید مراحل زیر را دنبال کنید
1 ) بازی را اجرا کرده و با همان کاربری که دفعه قبل بازی را اجرا کردید دوباره پروفایل آفلاین با همان نام بسازید مثلا پروفایل ایجادی من saeed بود الان هم saeed می سازم بعد برین 1 ماموریت انجام بدین و سپس بازی را سیو کنید و از بازی خارج بشوید
2 ) الان وقت آن است که اون دو تا مسیر که قبلا پشتیبان گرفته بودین در محل های خود کپی کنید و از همون جایی که دفعه قبل مونده بودید به بازی ادامه بدهین
-------------------------------------------
این روش کاملا توسط خودم تست شده و جواب داده است اگر این پست مفید باشد می تونه دوستمون در پست اول قرار بدهد
عزیز پس یه کمکی هم به ما کن دیگه چی میشه ؟!!!
اقا سیستم من اینه :
کارتم: 8600 geforce gt
رمم: 2 gig
CPU : AMD Athlo(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600 + 2.40 GHz
ویندوزمم ویستا سرویس پک 1 هستش .
ولی مشکل اساسی اینه که نمیتونم بازی رو خوب بازی کنم گرافیک بازی که همواره پایینه و تیک هایی هم هستش ؟!!!
بعضی از بچه ها میگن باید یه پچ رو نصب کنم کسی میدونه کدوم پچ رو میگن که خودشم کامل هستش ؟!!!.
ینجا کسی مشکل دسته نداره؟
من مشکل بازی ندارم
رو 50 فریم بدون اور بازی میکنم
میخوام با دسته بازی کنم که دوربین میاد پایین
انگار هرسه تا Device رو با هم میشناسه
هم موس هم کیبورد و هم دسته
قاطی میکنه
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی جالب من بازی رو دوباره نصب کردم بدونه اینکه پچ روش نصب کنم بازی اصلا باگ نداره
این پچ لعنتی رو نصب میکنم نابود میشه بازی
Statistics
Average FPS: 53.94
Duration: 37.36 sec
CPU Usage: 71%
System memory usage: 58%
Video memory usage: 67%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 1
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series ( 4870 )
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (SoundMAX Integrated Digital HD Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9450 @ 2.66GHz (12MB)
File ID: benchmark.cli
آقا من هنوز مشکل کرکم حل نشده !
هم اکانت درست کردم - هم کرک رازور رو نصب کردم ، هم فایل 30 مگابایتی آپدیت لایو رو نصب کردم .
ولی باز هم این صفحه میاد :
توی این صفحه باید چی بنیویسم ؟
پست اول تاپیک رو هم خوندم ، متاسفانه چیزی متوجه نشدم .
کسی مشکل دسته نداره؟
میخوام با دسته بازی کنم
اه