احتمالا چهاردهمنقل قول:
توي اين ترافيك بازي اين يكي رو چيكارش كنيم موندم
Printable View
احتمالا چهاردهمنقل قول:
توي اين ترافيك بازي اين يكي رو چيكارش كنيم موندم
این یکی از ترک های ost بازیه:
کد:http://www.fanafzar.com/temp/Ariasp.mp3
بابا چه دیر پونزدهم شد:13:
به همه تسلیت می گم
باز بازی تخیر خورد
اما می گن حتما تو مهر توضیع می کنن
باریک.....تشویق.....شله...شله.. :31:نقل قول:
این چه وضعشه.مسخره کردن.بابا نخواستیم.یه بار خواستیم از بازیهای ایرانی حمایت کنیما
جان تاخیر دیگه چرا!!!!!!!!!!!! حتما ایکس باکس کم آوردند یا به تعداد کافی از روی بازی رایت نکردند!!!!!!!!!!!!:31:
سایت لوح زرین :
با توجه به توافقات قبلی در مورد نحوه توزیع بازی گرشاسپ ، قرار بود ابتدا نشست رسانه ای جهت معرفی بازی برگزار گردد و در ادامه شاهد تیزرهای تلویزیونی و تبلیغات شهری باشیم . به هر شکل این بازی فاخر ایرانی که یک اثر ماندگار می باشد و هنر ایرانیان را در بازی سازی نمایش می دهد ،نیاز است به تمام ایرانیان و جهانیان معرفی و نمایش داده شود.. به همین دلیل تاریخ توزیع بازی گرشاپ تغییر مینماید و حتما توزیع بازی در مهرماه سال جاری می باشد که تاریخ دقیق توزیع آن را هفته آینده همزمان با شروع پخش تیزرهای تلویزیونی اعلام می نماییم .ناامید نباشید و منتظر بمانید ، کمی صبر و حوصله به خرج دهید ما هم نام چهارمین نفر برنده قرعه کشی را اعلام می کنیم و از کلیه طرفداران و هواداران این بازی می خواهیم خونسردی و آرامش خود را حفظ نمایند .ضمنا شما می توانید پیش نمایش بازی گرشاسپ را در محصولات جدید این شرکت Fifa 2011 , PES 2011 ببینید .
این یعنی چی؟نقل قول:
پیش نمایش همون trailer هستنقل قول:
این یعنی چی؟
اینو می دونم این یعنی چی؟:نقل قول:
Fifa 2011وPES 2011نقل قول:
خيلي چيز پيچيده اي نگفته هانقل قول:
گفته شما اگه از لوح زرين نيكان فيفا و pes بخرين توي دي وي دي اين بازيها تريلر جديد اين بازي هم هست
دوستان 3500 برای این بازی واقعا مفته!
برای حمایت از این تیم قدرتمند حتما بازی رو سفارش بدید :46:
تاریخ جدید اومدنش کیه؟؟؟
سلام
فردا میرم نمایشگاه رسانه ها یه آمار کلی و دقیق از سازنده و غرفه لوح نیکان میگیرم. ببینم میخوان چکار کنن. الان 17 هم شد بازی هنوز نیومده. شایدم اونجا برا فروش گذاشته بودن یدونه گرفتم.
فردا میری مسلم؟منم دوشنبه میرم.کاش تو هم دوشنبه بیای همدیگرو ببینیم:20:نقل قول:
آره بریم بهشون بگیم مسخره کردید.بازیو چرا نمیدید بیرون.یه بار خواستیم ازتون حمایت کنیما:20::20:
برا من که هنو نفرستادن:41:
باشه حله .نقل قول:
منم دوشنبه میرم. حدود 10 11 اونجام. بریم دو نفری بریزیم رو سرشون شاید جواب داد کار ملت رو راه انداختن.
من دیروز رفتم اونجا بهشون گفتم گفت بعد از نمایشگاه تو بازار عرضه می کنن ...
به هر حال حتي اگه يكبار هم بازي نكنم اين بازي رو ميگيرم ولي اين ايراني بازيا ديگه حال آدمو به هم مي زنه
بازيهاي كمپانيهاي بزرگ هم خيلي پيش اومده تاخير بخوره ولي تاخيري كه 2 روز مونده به ريليز اعلام بشه فقط نشونه بي برنامه گيه.
نشونه بی تجربه گی هم هستنقل قول:
بازيهاي كمپانيهاي بزرگ هم خيلي پيش اومده تاخير بخوره ولي تاخيري كه 2 روز مونده به ريليز اعلام بشه فقط نشونه بي برنامه گيه.
این بازی تازه بازی اول این تیمه
این بازی رکورد تاخیز داشتن رو شکسته چون قرار بود سال گذشته ماه آبان بیاد!
البته طبق اسکرین شات هایی که دیدم تو این یه سال گرافیکش خیلی پیشرفت کرده
ای بابا.
من گفتم الان بیام همه دارن از بازی حرف میزنن. هنوز که نیومدهههههههههههه
حالا خوبه کال COD نمیخوان بسازن اینقدر لفتش میدن!!
منم دیروز نمایشگاه بودم . گفتن پخش به شرکت پخش کننده مربوطه و به ما ربطی نمیشه ولی احتمالا تا اواخر مهر ماه عرضه بشه ( البته من که فکر نکنم )
منم الان از نمایشگاه اومدم.بینهایت نمایشگاه بیخودی بود.فقط یه دست pes11زدم اونم با چه کیفیت بیخودی.کابل av زده بودند
بگذریم.بریم سراغ بازی
یه ذره گرشاسپو بازی کردم.دموی بازی واقعا خوب بود.من که خیلی خوشم اومد.انیمیشنهای بازی هم خیلی خوب کار شده بود.
گیم پلی بازی خوب بود ولی پرششو درست نکرده بودند.همون پرش مسخرهه هست.مثل پرش gow ه.
گرافیک در حد یه بازیه ایرانی خوب بود .من خوشم اومد.راه رفتنش یه کم مسخره بود.ضربه زدناش با شمشیر بینهایت آشغال بود.مثلا میخواستی یه دشمنو ناکار کنی 100 تا کلیک میکردی و از این 100 تا 5 تاش بهش میخورد.کمبو هم داشت بدک نبود .یکی از کمبوهاش خیلی مسخره بود .طرفو بغل میکنه میخوابونتش رو زمین پاشو به آرامی میذاره رو کمرش بعد با خنجر دستش میزنه تو کمرش.همین.از دیوار هم که میخواست سر بخوره بیاد پایین انقدر طولانی بود که حد نداره .من سرم گیج رفت.فکر کنم یه 1 کیلومتری از دیوار سر خورد تا برسه به پایین.
خلاصه من بهش نمره ی 5.5 از 10 میدم
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
من تصمیم داشتم بازیو بخرم ولی وقتی بازیش کردم به کلی پشیمون شدم.شاید یه روزی برای حمایتش بخرمش.شاید
سلامنقل قول:
منم الان از نمایشگاه اومدم. ( بابت دیشب متاسفم دیگه نتونستم ان بشم که قرار بزاریم خیلی دلم میخواست ببینمت اما خوب ... ). در مورد نمایشگاه کاملا بات موافقم بیخود ترینش تو این 4 سال. اما خیلی در مورد بازی تند گفتی درسته ایراد هایی که بش گرفتی همه به جاست مخصوصا اون باگ اخری که بعد از تموم شدن مرحله دمو کاراکتر رو هوا معلق میمونه. اما اینو در نظر داشته باش که این اولین تجربه بازی سازیشون بوده و زیاد نمیشه ایراد گرفت نکته ی دومی که وجود داره اینه که اونی که بازی کردی دمو بود و نسخه اصلی کمی بهتر شده. نکته ی سومی که هست اینه که در بین کل بازی هایی که بود از همه شاختر بود ( اون بازیه که شبیه اساسین بود دیدی ؟ خوده سازندشم گفت ما از اساسین الگو برداری کردیم. ) در کل من 5.5 نمی دم بالاتر میدم البته نمرم زمانی میدم که اصل بازی رو بازی کنم.
سلام مسلم جان.عیبی نداره ان شا ا...یه روز دیگه قرار میذاریم همدیگرو میبینیم:20:
بابت بازی هم حرفتو قبول کردم.راست میگی این نسخه ی دمو بود .بازیه اصلی شاید بهتر از این باشه
خب یه کم امتیازمو میارم بالا.6 خوبه از 10؟:31:نه شوخی کردم.بازیو که انجام دادم نمره ی اصلیو بهش میدم
فعلا
دوستانی که دمو رو دیدن. میگن مثل Prince of persia هست. درسته؟
کار خاصی انجام میده طرف؟ یا تخیلات پیچده قاطیش کردن؟
سلامنقل قول:
نه پرنس نه بیشتر به کریتوس میخوره . یه جور کپی برداری از خدای جنگ دو گرافیکشم در همون حده. منظورتون رو از تخیلات پیچیده متوجه نشدم اما اگر منظور از موجودات عجیب غریب و افسانه ای باشه اصلا تمام دشمنان بازی از این دست موجودات هستند. سبک مبارزه و حرکت کردن مثل کریتوسه و محیط هم همینطور . گرافیکش خوبه میشه روش حساب کرد . خلاصه خوبه . من که سفارش دادم حتما هم بازی میکنم. فقط یه اشکالی که بهشون گرفتم و به خودشونم گفتم تاریخ عرضه بازیه که گفتم چرا تو این شلوغی بازار بازی چرا دادن بیرون به هر حال همه میدونیم که تا ژانویه سیل بازیه که روون میشه اونم بهترین عنوان هر سبک این ممکنه براشون بد بشه. ( جواب خاصی نداشت بده .)
دوستان شما نمره رو میدید بهتره مقیاسی که در نظر گرفتیدم بگید .
من با بازی کردن دمو اگر بازی رو مثل بازی های روز دنیا بخوام نقد کنم نمره 5 رو به میدم اما اگه نسبت به بازی های هم رده خودش در منطقه (کشور های حوزه خلیج فارس و جنوب غرب اسیا) نمره بدم بیشک نمره ای بیش از 8 یا حتی 8.5 میگیره .
(اگه بازی نسل قبل عرضه میشد !!!(گرافیک میتونست در حد 8 یا 9 بگیره !!!)
اصلا به بازی امیدوار نبودم اما الان میتونم بگم گرافیک بازی چیزی از GOW2 کم نداره که این خودش یعنی یک جهش بسیار بزرگ در صنعت بازی ایران
+
انیمیشنا بسیار خوب بودن
+
گیم پلی با توجه به انیمیشنای نرم بازی زیبا جلوه میکرد .
بهترین بازی هست که در ایران تولید شده شک نکنید
+
این نکاتم در نظر بگیرید
1-بازی با موتور های روز دنیا ساخته نشده پس با توجه به موتور گرافیک و فیزیک بسیار عالیه
2- برای اولین بار در بازی های ایرانی از تکنولوژی موشن کپچر استفاده شده
3-کات سین های بازی بسیار عالی ساخته شدن (البته با موتور بازی ساخته نشده )
از همه مهم تر برای اولین بار به شعور بازیکن در بازی توهین نمیشه !!!!
حتما بازی رو برای حمایتم شده بخرید
سلام
این بازی دقیقا کی منتشر میشه؟
الآن منتشر شده؟
تا اونجايي كه ميدونم سازنده هاي بازي گفتن كه از موشن كپچر استفاده نكردننقل قول:
طبق اعلام سایت شرکت لوح زرین نیکان زمان توزیع بازی هفته اول آبان ماه تعیین گردید.ضمنا کسانی که بازی خریداری کرده اند برای تایید نهایی باید به شرکت ایمیل بزنند.درغیر اینصورت سفارششان لغو می گردد.برای اطلاعات بیشتر به آدرس زیر بروید:
[PHP]http://www.lohezarrinnikan.ir[/PHP]
عجب بساطی شده ها
عجب دنگ و فنگ مسخره ای هم راه انداختن
توزیع کننده های Mafia II هم همچین بساطی پیاده نکرده بودن ! :31:
آدرس ایمیل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس این قرعه کشی xbox ها چی شد چهار نفر مشخص شدند بقیه نشدند!؟!؟!؟!؟!؟!
مردمو مسخره کردند؟
اینا که گفته بودن تا آخر مهر منتشر می کنن.:41:
تقریبا....... .نقل قول:
کافی بود این شرکت لوح زرین مثلا تو امریکا بود.....به خاطر همین تاخیرش منتقدا یه نمره هایی به بازی میدادن که بازی تو فروش کله پا میشد..... .
حالا که از لحاظ تخصص یه شرکت سازنده خوب پیدا شده باید چند صباحی هم بگذره تا یه شرکت ناشر خوب پیدا بشه....بعد یه ارگان مجوز دهی خوب و ........این داستان ادامه دارد.
اينشم خيلي باحاله
بازي براي كسايي كه پيش خريد كردن زودتر ارسال ميشه ولي تا روز توزيع بازي نميشه بازي كرد.
يكي از دوستان گفته بود حداقل اين بازي به شعور گيمر توهين نميكنه در جوابش بايد بگم اگر خود بازي هم توهين نكنه اين لوح زرين نيكان داره به شعور مخاطب تجاوز به عنف مي كنه.
بنا به درخواست خریداران محترم پستی بازی برای آنها سریعتر ارسال می گردد و با توجه به اینکه بازی سریعتر به دست آنها می رسد به این نکته توجه فرمایند: سریال بازی فقط در روز توزیع فعال می شود و شما نمی توانید زودتر از زمان توزیع بازی را اجرا نمایید و باید منتظر بمانید تا روز توزیع کدها در سراسر ایران فعال گردد.توجه داشته باشید که توزیع سراسری ابتدا در تهران و روزهای بعد در شهرستانها می باشد که با در نظر گرفتن فشردگی و گستردگی توزیع ،شما خیلی زودتر از دیگران می توانید بازی را نصب و در روز مذکور فقط با دریافت کد فعال سازی بازی را اجرا نمایید.
سلامنقل قول:
می دونید چیه ؟ ما خودمون اینقدر جو دادیم که اینا رو جو گرفت. حالا سر ملت دارن بازی در میارن یا به اصطلاح کلاس کار میزارن. اگه هفته اول ابانم اومد ببینید من کی گفتم.
كساني كه بازي رو سفارش داده اند حتما اين دو لينك را مشاهده كنند :
http://www.lohezarrinnikan.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=965:k habar10&catid=29:company-news&Itemid=95
http://www.lohezarrinnikan.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=964:k habar9&catid=29:company-news&Itemid=95
اره بابا فکر کردن خبریه!!!!!!!!!!!نقل قول:
می دونید چیه ؟ ما خودمون اینقدر جو دادیم که اینا رو جو گرفت. حالا سر ملت دارن بازی در میارن یا به اصطلاح کلاس کار میزارن. اگه هفته اول ابانم اومد ببینید من کی گفتم.
کد فعال سازی!!!! دیگه چه صیغه ای هستش؟؟؟؟؟؟ حالا اگه اون روز کد به دستمون نرسه ما چه بکنیم!!!!!!!!! انشا اله همه دارن بازی می کنند و ما همچنان کد به دستمان نرسیده !!!!!! تازه اگه بازی برسه با این همه تاخیر کد سال دیگه می رسه!!!!!!!!!!!!نقل قول:
توجه داشته باشید که توزیع سراسری ابتدا در تهران و روزهای بعد در شهرستانها می باشد که با در نظر گرفتن فشردگی و گستردگی توزیع ،شما خیلی زودتر از دیگران می توانید بازی را نصب و در روز مذکور فقط با دریافت کد فعال سازی بازی را اجرا نمایید.