توي windows live بزن create new account بعد كه صفحه جديد باز شد continue نزن ، همون صفحه رو ، متنش رو با scroll بيار پايين اونجا يه لينك آبي توي متن هست ، روش كه كليك كني ميتوني اكانت افلاين بسازينقل قول:
موفق باشي
Printable View
توي windows live بزن create new account بعد كه صفحه جديد باز شد continue نزن ، همون صفحه رو ، متنش رو با scroll بيار پايين اونجا يه لينك آبي توي متن هست ، روش كه كليك كني ميتوني اكانت افلاين بسازينقل قول:
موفق باشي
سلامنقل قول:
من تو هر 2 تا ویندوز تست کردم
اما نشد
7 من هم نسخه نهاییو اکتیو هست
البته بگی نگی تو 7 بهتر بود ولی فکر نکنم اونجا هم فریم بالای 5 داشت!(ببینید دیگه xp چی بود)
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردی ؟!نقل قول:
من میخوام ویندوزم رو عوض کنم. سیو های اصلی بازی دقیقا کجاست ؟
یک فولدر سیو هست که توی My Document/ My Games هست که اون کامل نیست.
سلامنقل قول:
دوست عزیز به اتمال زیاد شما پس از نصب دوباره ویندوز نمی تونید سیو هاتون رو داشته باشید. چون سیو ها بر اساس gfwlive هستش و بازی هایی که بر اساس این برنامه سیو بشه نمی شه بعدا از سیو هاش استفاده کرد. مانند نمونه هایی مثل رزیدنت اویل 5 یا بتمن
تا دکمه رو می زنم 90 درجه می چرخه!
کجا، چی رو باید تغییر بدم تا کمتر بپیچه؟
درایور جدید کارت های ATI رو نصب کن مشکل حل میشه ( ورژن 9.11 )نقل قول:
اگر خواستی ویندوز عوض کنی غیر از اون پوشه سیو تو My Document باید پوشه سیو برنامه Xlive رو هم کپی کنی آدرسش تو ویندوز 7 این هست :نقل قول:
C:\Users\********\AppData\Local\Microsoft\XLive
نقل قول:نقل قول:
من کلی از بازیو رفتم یک موقع سیو ها نپره ؟ لطفا یک نفر دیگه بیاد یکی از این دو حرف بالا رو تایید کنه که کارمو با خیال راحت انجام بدم.
نقل قول اولی درسته و نقل قول دومی غلط. شما قبلا از یک پوشه backup می گرفتید، حالا باید از 2 پوشه backup بگیرید.نقل قول:
من هم همین مشکل رو دارم .کسی نیست جواب بده؟ :20:نقل قول:
سلام بچه ها من بازی رو هم تو 7 ريختم هم تو ويستا ولی وقتی روش کليک ميکنم و آيکون dirt 2 مياد (صفحه سياه) يهو ميپره بيرون مشکل از کجاس؟ directx ش رو هم ريختم
سلامنقل قول:
9.10 دارم
الان به گفته دوستمون Danial_4139 میرم 9.11 را میگیرم ببینم چی میشه
کسی دلش نمی خواد جواب من رو بده؟نقل قول:
این که اصلا جویستیک توش کار نمی کنه!
ببین دوست من موقع پیچ باید سعی کنی سرعتت رو خیلی بیاری پایین در حدی که موقعنقل قول:
گاز دادن ماشین نپیچه همیشه جهت فرمان رو به طرفی که قابل قبول نیست بچرخون.
منظورم اینه که به راست می خوای بپیچی با کمی نیش گاز که بدی فرمون رو بچرخون به چپ
شاید دقیق نتونستم برسونم ولی خب یه امتحانی بکن.
دوستان من ویندوز 7 نصب کردم منتها اصلا بازی برام بالا نمیاد و پیغام Please Run The Games' Launcher Appilication: Dirt 2.exe
باید چی کار کنم ؟
شما اولا کرک رو بریز.نقل قول:
ثانیا روی آیکون خود dirt 2 که توی پوشه اصلی بازی هست(همون آیکون کرک) کلیک کن...
فقط ميتونم بگم عاليه.:thumbsup: هيچي كم نداره. من وقتي ديدمش فكم خورد زمين شيكست. داغون شدم:34:. (ببخشيد خب هر كسي يه هيجاناتي داره ديگه:26:)
ولي خيلي سخته . من كه باهاش خيلي حال كردم.
هركي نگرفته بره بگيره
دوستان من یه مشکل خیلی عجیب تو این بازی دارم کارت من ati 4830 هستش . من وقتی بازی رو شروع می کنم فریم در حد 3 !!! هستش ولی وقته میره تو پیست کاملا روون اجرا میشه وقتی دوباره به منوی اصلی بازی برمی گرده که تو همون کابین هستش دوباره فریم به 3 !! میرسه . من با gpu z چک کردم که وقتی میرم تو کابین ( منوی بازی ) لود روی کارت به صفر میرسه . کسی راه حلی نداره مرسی
ممنون که هیچ کس جوابمو نداد مشکلم حل شد ،درایو ویندوز باید حداقل 2GB فضای خالی میداشت که نداشت.:13:نقل قول:
من دقیقا همین کار رو میکنم.الان روی ایکس پی دارم بازی میکنم ولی روی ویندوز 7 نمیشه. در ضمن اینم بگم که من درایور گرافیک رو نصب نکردم و و خوده ویندوز به طور پیش فرض درایور رو نصبیده بود. ممکن نیست از درایور باشه ؟نقل قول:
البته بهتربن کار اینه که درایور رو حتما نصب کنی...احتمالا چون مدل نصب توی seven رو نداره نصب نمی کنه درسته؟؟؟نقل قول:
اگه اینجوره از گزینه compatibility روی مدل یکی از ویندوزهای قبلی اجراش کن...
ولی اینکه بازی رو نمیاره در این حالت احتمالا برمیگرده به مشکلات ثبت توی ریجستری شما احتمالا باید بازی رو دوباره نصب کنی فقط پوشه سیو بازها رو توی mydocument xp رو داخل my document seven کپی کن...
بابا این چرا اینطوریه گیم پلیش من که هنوز دستم نیومده و در کل از این نوع گیم پلی خوشم نمیاد
کسی نمیدونه چطور میشه مثه most wanted ماشین رو کنترل کرد ؟؟
برادر جان. اين شبيه ساز مسابقات رالي هستش. خب بايد واقعي جلوه كنه.نقل قول:
most wanted (ماست فراري:31:) هم از سري nfs خيلي قشنگه. ولي اون از بيخ سبكش با dirt2 فرق داره.
اين حرف منو به فكر مقايسه حركات رزمي بروسلي و matrix ميندازه كه يكي بالكل واقعي و اون يكي بالكل تخيلي بود.
يه خورده بازي كني دستت مياد كه چطور بايد رانندگي كني. من كه به lap 2 نرسيده فقط از ماشين يه لاستيك ميمونه كه راننده داره دنبالش ميدوه:27:
البته ببخشيد من جسارت كردم و جلوي اساتيد از بازي گفتم.
نقل قول:
اگر شما Grid رو بازی کرده باشی این دقیقا مثل همونه گیم پلایش. اگر گرید رو بازی نکردی باید اینو یک مدت بازی کنی تا دستت بیاد منم اول که گرید رو بازی میکردم همینطوری بودم و گفتم عجب بازی مسخره ای :10:
برای این که بتونین خوب بازی کنید و حرفه ای بشید
1- ابتدا یه نرمش خوب به دستتان بدید تا دست تان خوب گرم بشه
2 - باید سرعت دست شما خیلی بالا باشه یعنی هم گاز بدید و گاز رو ول کنید هم به چپ یا راست بپیچید و در این میان ترمز دستی را نیز هوشمندانه استفاده کنید
3-همیشه به پیچ های پشت پیچ دقت کنید برای این که بتوانید حرکت بعدی را روی پدال گاز یا فرمان انجام دهید
4 - استفاده به موقع از ترمز و ترمز دستی باعث هدایت بهتر خودروی شما میشود
5- در این بازی باید بتونید دریف کنید این حرکت هم زیباست و هم سرعت شما در سر پیچها افت نمی کند
این بازی مختص حرفه ای هاست
خلاصه باید سرعت عمل شما زیاد باشه
در مقایسه با SHIFT گیم پلیش چه جوریه ؟
SHIFT هم یه شبیه ساز حساب میشه و من باهاش هیچ مشکلی ندارم...
امیدوارم با اینم مشکلی نداشته باشم ! چون واقعا بازی زیبایی هست.
سلام بر همگي
خب بازي حرف نداره از گرافيك الي گيمپليش عاليست و اصلا قابل مقايسه با shift نيست
انگار ميگي فرق resident evil 5 با call of duty 6 چيه
ولي اخبار مهم اين جاست
و teknogods.com كه خيلي عاليهکد:http://www.teknogods.com/phpbb/download/file.php?id=66&sid=172a79784c0f5a637132b2523f498104
ميتونيم lan بازي كنيم همون جور كه resident evil 5 رو بازي كرديم
اول اون فايلو دان كنين بعد كپي كنيد به محل بازي
برين به اين سايت و عضو شيد
از اينجا نرم افزارشو كه به زبان english هست رودان كنيد و اجراش كنيد و با اكونتي كه توي سايتش ايجاد كردين log in شيدکد:http://www.tunngle.net/en/
اگه تو اجراش error داد فقط كافيه سمت راست رو بزنيد(چون ممكنه الماني ارور بده)و بعد تو اون فايلي كه از teknogods دان كردي ConnectionOverrideTunngleرو اجرا كن و بعد برو توکد:http://www.tunngle.net/en/downloads/
control panel ->network connections و از نوار بالا ي صفحه advanced رو انتخاب كن و برو تو advanced settings وtunngle رو بالا تر از همه بكن و از اون جا بيا بيرون كامپيوترت رو ريست كن و tunngle رو اجرا كن و ببين كه تو صفحه ي connection ها tunngle روي connected باشه وبعد dll load كه از teknogods دان كردي رو اجرا كن و بعد بازي رو اجرا كن و برو تو قسمت online لن رو انتخاب كن و quick match رو بزن تا واسط ليست بازي هاي موجود رو بياره
البته قبلا وفتي كه tunngle رو اجرا كردين برين تو نوار بالاي صفحه community /networks/browser كليك كنيد و تو قسمت sport دنبال dirt 2 بگردين و واردش بشين(هم شما و هم دوستتون)و تو بازي يكيتون بازي رو host كنه و ديگري از طريق quick match دنبال شما بگرده (اول بازي كه وارد online ميشيد ctrl+f12 رو فشار بدين)و وقتي دارن وارد بازي تون ميشن اجازه بدين كه وارد شن و بازي كنيد
من كه هستم نظرتون چيه پنجشنبه ساعت 6 باهم حال كنيم؟تنها كاري كه بايد بكنيد تا منو بشناسيد اينه كه تو ليست بازي كن هاي انلاين بازي dirt 2 دنبال اسم من يعني (amd_74) بگردين
اگه چيزي نفهميدين بگين تا بيشتر توضيح بدم
ولي خيلي باحاله
دوست های عزیزی که مشکل فرمون دادن بد رو دارید این تجربه ای هست که من از dirt و grid داشتم
اون موقع کارت گرافیکم خیلی ضعیف بوود 8600gt و گرافیک رو بالا میبردم پرش فریم داشت به همین دلیل وقتی یه نمه فرمون میدادم 90 درجه چپ و راست میرفتم
تا کارتمو عوض کردم و درست شد
شما اگه مشکل کنترل بد دارید دیتیلتون رو مخصوصا anti alliase رو کم کنید
احتمال 95% مشکلتون حل میشه
بابا این چرا این قدر گیم پلیش نسبت به dirt 1 fn ani.
من لول 24 هستم.کلا 9 تا جاده داره.
اما دیرت اولی خیلی بیشتر داشت.این که برای هر کشورکلا یه جادست.اما دیرت قبلی خیلی جاده ای متنو عی داشت.
ماشینای بزرگم داشت که این فقط ماشین کوچیک وسبک داره.
به نظر من که دیرت 1 از این خیلی بهتر بود.البته به نوبه خودش خوبه.اما با این کاری که کردن که از دایرکس 10 نمیشه استفاده کرد.ظا یع کردنش .:41:
منظورت چيه؟ رو كدوم windows نصب ميشه؟ پس اگر با DX10 نيست با چه DX هستش؟نقل قول:
دوستان میدونستید یک جا تو بازی به ایران توهین شده
توهین شده ؟ فکر کنم جای خلیج فارس نوشتن خلیج عرب :دینقل قول:
دوستان میدونستید یک جا تو بازی به ایران توهین شده
این افت فریم بازی بد اذیت می کنه ، نمی دونم مشکل بازیه ، ویندوزمه یا دمای بالای سی پی یو
ویندوزمو عوض کنم یا برم یه فن درست حسابی بخرم.
دمای سی پی یوم 80 درجه هست ...
اتفاقا خيلي وقت پيش همينجا سر همين خليج بازي درگيري بود. ولش كن.
مگه به حرف اين و اونه. بازي رو بچسب. آخر اين صحبتها ، منحرف شدن از موضوع اصلي تاپيك هست.
من يه خورده پيشرفت كردم. راننده قبل از lap 2 فرمان به دست ، بايد دنبال 2 تا لاستيك بكنه:31:نقل قول:
این بازی چرا اینقدر گرافیکش بالاس:18::18::18::18::18::18::18:
اون از گرید اینم از dirt
خداییش کدمستر توی racing حرف نداره
گیم پلیشم که دیگه اصلا نگو و نپرس کولاکه(اتاق منم سرده این کولاکو بیشتر احساس میکنم:41:)
شما ها ادم رواز راه به در میکنید :دی
اینجا که میام، فرداش میرم کلی بازی میخرم :دی
اینو هم دارم میرم عصر بگیرم :دی
من ویندوزم 7 هست 64 بیتی-که دایرکس 11 داره.اما 99% کارتای گرافیک فعلی ماها مثلا ماله خودم دارکس 10 داره.نقل قول:
این بازی فقط دو حالت داره.دایرکس 11 و دایرکس 9 .فقط کسانی میتونن از دایرکس 11 اون استفاده کنن که کارت گرافیکشون هم دایرکس 11 داشته باشه.
و ما ها که کارتامون دایرکس 10 هست باید با دایرکس 9 بازی کنیم.این بازی چیزی به نام دایرکس 10 رو نداره.متاسفانه.به نظر من که دیرت 1 اگه س ر جمعش کنی از این بهتر بود.:41:
اره بازی های کد مستر تا حالا از همه برتر بودن.من کارم ماشین بازیه :20:نقل قول:
تا حالا هم 99% ماشین بازی ها رو بازی کردم. توی ماشین بازی حرف اول دسته کد مستره. دیرت و گرید وفیولش هر کدوم به نحوی حیرت اورن.از طرفی به صورت خیلی تخصصی روی مناظر اطراف کار میکنن.طوری که اگه کسی fuel رو بازی کرده باشه هرگز مناظر گرافیکی دیوانش رو فراموش نمیکنه.
کجا من که ندیدم؟ تموم کشورا هم بازه .کجا همچین چیزی هست؟نقل قول:
من لول 30 هستم
نقل قول:
اینو خوب اومدی :46:
اقا من امروز امتحان دارم.از قبل این بازی میخوندم.از وقتی اینو گرفتم.....:31:
امتحان امروز رو 00000 میشم :13:
چرا تهمت الکی میزنین ؟ اصلا جای خلیج فارس چیزی ننوشته .... فقط به جای دریای عمان نوشته Arabian Sea که فکر میکنم درسته ...
این بازی بهترین بازی Race تا الانه ! و دیووه اش شدم ...... فقط حیف که برفی نداره اگه اونم داشت دیگه !!!!
راستی این Ken Block راوی بازی خودش خیلی تو رانندگی قویه ....
بهتره درباره اش بحث نكنيم. چون شايد از طرف اماكن سايت بيان در اينجارو تخته كنن
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87:Persian(IRAN)_Empire_1747.jpg
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%86
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C_%D8%B9%D8%B1%D8%A8
دوستمون راست میگه جای دریای عمان نوشته دریای عربنقل قول:
كسي نيست؟نقل قول:
بابا يكيتون بياين