سلام و خسته نباشید به دوست گلم
لطف می کنی قیمت Acer 5738z با گارانتی سازگار برام بزاری؟
ممنون میشم
سلام و خسته نباشید به دوست گلم
لطف می کنی قیمت Acer 5738z با گارانتی سازگار برام بزاری؟
ممنون میشم
يعني قيمت اين معلوم نيست؟؟نقل قول:
كسي نميدونه؟!!
بين 500-650 هست و بستگي داره به گارانتي و محل خريدنقل قول:
داره منسوخ ميشه و بهتره به 1545 فكر كنيد
Latitude E6500
قیمت این مدل dell چنده؟
دوست عزيز ليست رو دانلود كنيد ، اون رو براي قيمت گذاشتيم كه كسي منتظر قيمت نمونه ...نقل قول:
داخلش قيمت e6500 هم هست ...
با تشكر
آخرین قیمت 1640 بدون گارانتی رو اگه دارین لطف کنین؟
پايين ترين قيمت بدون گارانتي ( قيمتي كه من دارم ) 1.500.000نقل قول:
با بهترين گارانتي ( زيگورات ) 1.700.000
تو که گفتی این 1537 Studio با گرافیک ATI و LED رو بدون گارانتی به ما قیمت بده
نقل قول:2.0 2MB 800
2GB RAM
250GB HDD
ATI 3450
15.6 LED
بدون گارانتي ( پايينترين قيمت : حدود 800.000 )
من این سیستم به قیمت 1210تومن خریدم (می دونم گرون گرفتم) میشه بگید قیمت اصلیش چقدره؟؟؟
hp-pavilion-dv4-1050ee
cpu ;c2d 2.26 3mb
ram; 3gb
hdd; 250gb
vga; gf 9200
web-fp-bt
قیمت بدون گارانتی dv6-1199 چقدره؟
سلام
قيمت اين مدل AW-37GY/Q سونى چنده؟
اساتید یه لپ تاپ میخوام سونی - سبک - کوچیک(خیلی کوچیک) - عمرباتری زیاد - شیک باشه!
هرچی سونی این مدل داره بگید با قیمت لطفا!
قیمت sony vaio سری z ؟
عزيزان صفحه قبل ليست قيمت رو دانلود كنيد ...نقل قول:
عزيز من اينجا بخش قيمت هست ،براي مشاوره بريد به تاپيك مشاوره در خدمتتون هستيمنقل قول:
اساتید یه لپ تاپ میخوام سونی - سبک - کوچیک(خیلی کوچیک) - عمرباتری زیاد - شیک باشه!
هرچی سونی این مدل داره بگید با قیمت لطفا!
سلام
كسي اينجا از لپ تاپ هاي gateway قيمت داره تو بازار
مخصوصا سري NV شو
يه سوال ديگه هم دارم اگه من لپ تاپو وارد كنم كسي هست كه جعبه باز نشدشو ببينه گارانتي بكنه؟
جواب پست شما در تاپيك مشاوره داده شد دوست عزيزنقل قول:
با تشكر
لطفا قیمت Asus g50vt رو بزارین
خوشبختانه دوستاني كه نميتونستن قيمت هاي ايران رهجو رو داشته باشند ، با دانلود ليست شماره 6 قيمت لپ تاپ هاي سوني با گارانتي ايران رهجو را هم خواهند داشت .
در ضمن برند Panasonic هم به ليست اضافه شد ( 2 مدل )
قيمت ها هم به روز شد ( تاريخ 1388/4/15 )
باز هم اعلام ميكنم كساني كه در ليست احيانا ايراد و اشتباه ناخواسته اي ديدند حتما به من گزارش بدن تا مشكل رو برطرف كنم .
در ليست بعدي برند ASUS هم اضافه خواهد شد .
مثل قبل فايل Excel 2003 و 2007 رو با هم گذاشتم براي راحتي كاربران عزيز
حجم فايل دانلودي : 78 كيلوبايت
سرور 1 :
سروز 2 :کد:http://www.4shared.com/file/116317699/e6549d0f/List_6.html
تشكر فراموش نشهکد:http://depositfiles.com/files/626tn88ju
منتظر نظرات كاربران هستم
تعداد دفعات دانلود از ليست شماره 5 : 36 بار از سرور Deposit Files و 97 بار از سرور 4Shared
سلام.لطفا قیمت Asus G71G وG71v رو هم بگین.در ضمن یه سوال داشتم.2هفته پسش رفتم مجتمع تک در مشهد.لپتاپ Sony Vaio 170Y/Q قیمتش 2100000 تومان بود که به علت جشنواره تابستانه اون رو به قیمت 1990000 تومان میدادن.فروشگاهش نمایندگی فروش محصولات ایسوس هم بود و به نوعی معتبر بود.ایا این قیمت قابل قبوله؟گارانتیشو نپرسیدم
بابت لیست شماره 6 ممنونم
قیمت این لپ تاپ رو میخواستم!!
تو لیست 6 نبود::
Sony VAIO FW 140E/H
pami wega عزيز واقعا ممنون.
منم دنبال قیمت g50 ایسوس هستم البته نو!
تمامي دوستان عزيز و كاربران محترم ، حتما درخواست شما رو در ليست بعدي اعمال ميكنم .
منتظر ليست شماره 7 با برند ASUS باشيد
اين چند وقت همه دنبال قيمت لپ تاپ هاي ASUS هستند و نظرات شما براي من مهم خواهد بود به عبارتي بروي چشم !
ليست شماره 7 رو به احتمال زياد شنبه آپ ميكنم .
با تشكر از شما
pami_wega
سلام.
دوست عزیز لینک رو براتون مستقیم کردم که راحت باشید:
محتوای مخفی: :کلیک
pami_wega عزیز در صورت امکان قیمت لپتاپهای Sager یا Clevo که فوقالعاده قدرتمند هستن را هم گیر بیاری ممنونت میشم.اینطور که به نظر میرسه دوستان با این برند قدرتمند اشنائی زیادی ندارند.دوستان به امضای من توجه کنند به قدرت این برند پی میبرند
سلام.
این لپتاپ های پاناسونیک با این که هیچی ندارند چرا اینقدر گرون هستند؟
4.5 میلیون؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
چون كاملا ضد ضربه و ضد آب طراحي شده اند و به عبارتي لپ تاپ هاي صنعتي كامل هستند و تو عراق ارتش آمريكا فقط و فقط از اين برند استفاده ميكنه ،درسته امكانات هيچي نداره و سخت افزار فوق العاده ضعيف ، اما پايداري عالي و بدنه بسيار محكم
سري Toughbook پاناسونيك به همين چيزا مشهوره
لپ تاپ هاي Clevo فكر نكنم اصلا در ايران پيدا بشه و اگه اين برند رو ميشد گير آورد حتما Alienware هم در دسترس خواهد بود ...
اما سعي خودم رو ميكنم و پيگير خواهم بود .
Clevo و Alienware واقعا بینظیر هستند.ممنونم pami_wega.دمت گرمنقل قول:
ببخشید می شه قیمت این مدل رو بزارین:
LG S510U
ممنون
فعلا قويترين مدل LG هست كه با گارانتي ماديران فروخته ميشه و بين 1.700.000 تا 1.850.000 هستنقل قول:
باسلام. دوستان قیمت لپ تاپ سونی مدل VGN - F Z 25 GN رو می خواستم. چرا توسایت سونی در مورد این لپ تاپ مشخصاتی اعلام نشده؟
سلام
قيمت دو مدل از سوني رو ميخواستم، متاسفانه تو ليستي كه دانلود كردم نبود:41:
Sony vaio FW140 J/h
Sony Vaio FW235 J/H
ممنون ميشم اگه برام پيداش كنيد:11:
تو جدول منظور از display اندازه مانیتوره؟و تو VGA مشخصه دوهسته ای چیه؟نقل قول:
جواب سوال بله می باشد.نقل قول:
دومی رو نمیدونم!
بله Display همان اندازه مانيتور هست و تو اين ليست GPU 2 هسته اي نداريم كه نوشته بشه .نقل قول:
سري FZ منسوخ شده و جاش رو به سري هاي FW داده ، ولي هنوز برخي شركت ها تو ايران تو انبارهاشون دارن اين سري رونقل قول:
pami_wega عزیز دو هفته پیش رفتم مجتمع تک در مشهد.لپتاپ Sony Vaio 170Y/Q قیمتش 2100000 تومان بود که به علت جشنواره تابستانه اون رو به قیمت 1990000 تومان میدادن.فروشگاهش نمایندگی فروش محصولات ایسوس هم بود و به نوعی معتبر بود.ایا این قیمت قابل قبوله؟گارانتیشو نپرسیدم