شرمنده اشکال از این browser بود :20: :20: :20:
Printable View
شرمنده اشکال از این browser بود :20: :20: :20:
سلام دوستان و اساتید ... یه مودم میخوام بگیرم ...
فقط یه سیستم ازش استفاده داره
میخوام یه چیز ارزون بگیرم ... لطفا یه چیز درست درمون معرفی کنید
شنیدم tp-link خیلی ارزونه ...
به نظرتون از همین tp-link بگیرم یا برم asus بگیرم ... اصلا چه فرقی باهم دارن که قیمتشون اینقدر فرق داره
لطفا مدل رو هم ذکر کنید ... راستی از پارس آنلاین میخوام اشتراک بگیرم
پیشاپیش ممنون :11:
سلام دوستان
من شنیدم اونهایی که ADSl تک کاربره دارن میتونن با گرفتن مودم وایرلس و یه کم تغییرات اون به چند کاربره(multi-user) تبدیل کنن.ایا چنین چیزی امکان داره؟
رو همه ی مودم ها میشه؟
باید چکار کرد؟
TP-LINK TD-8811 گارانتی فرادانشنقل قول:
هم ارزون هست و هم تا الان برای من خوب کار کرده (24 ساعت دانلود)
salam doste aziz man 1 modem tp link 8811 daram migan bayad har chand vaght 1 bar frimwear bayad nasb kard mozo chie merci...?
من مودم سیمفونی دارم. برای دو سه سال پیشه. تا حالا تو xp مشکلی نداشتم ولی تو سون احساس میکنم قطعی زیاد دارم. DC نمیشم ولی مدت زمان بیشتری طول میکشه تا یک سایت رو باز کنه. بعضی اوقات 5 بار باید رفرش بزنم تا سایت باز بشه. ولی تو xp اینطوری نیست. اگر کمک کنید ممنون میشم. در ضمن با کابل usb مودم به کامپیوتر وصله.
لطفا فارسی تایپ کنید،نقل قول:
در مورد آپدیت Firmware اگر چه همیشه اجباری نیست ولی پیشنهاد میشه که انجام بدید:
کد:http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TD-8811
لطفا به سوال منم جواب بدین.خاک خورد!نقل قول:
اگر میخواهی با مودم وایرلس چند دستگاه رو به اینترنت وصل کنی میشه، همونطور که با مودم های چند پورت غیر وایرلس هم میشه این کار رو انجام داد.نقل قول:
و البته در هر دو حالت پهنای باند شما بین سیستم ها تقسیم خواهد شد.
با توجه به مطالبی که تو این بخش خوندم به راه حل زیر رسیدم ....
من 2 تا pc دارم تو 2 اتاق مختلف و یه پرینتر و 2 تا لپ تاپ که می چرخند همه جا...
1- تصمیم گرفتم یه مودم LinkSYS WAG 120n بخرم و با LAN وصل کنم به هر دو تا pc
2- پرینتر HP 1300 است و اینطور که تو سایتش دیدم میشه ماجول پرینت سرور بهش وصل کرد ..پس یه ماجول هم برای اون میخرم که با LAN وصل شه به LinkSYS
اینطوری هر دو pc به طور مستقل می تونن به اینترنت دسترسی داشته باشند، یعنی فقط اونی که می خواد بره اینترنت رو روشن می کنیم .... و در مورد پرینتر هم همینطور هر دو pc به طور مستقل ازش استفاده میکنن... لپ تاپ ها هم که مستقلن
ممنون می شم نظرتون رو در مورد موارد بالا و همچنین قیمت موارد قرمز رو بهم بگین...
آیا هر دو pc یا لپ تاپ ها می توانند همزمان به اینترنت متصل باشند یا لازمش account چند کاربره است؟
و اینکه LinkSYS رو کجا گارانتی می کنه؟
این سوال منم هست لطف راهنمایی کنید.نقل قول:
سلام
آقا من میخوام adsl ام رو با یکی دیگه که تقریبا 100 متر فاصله باهاش دارم ( یه آپارتمان هم سر راهه) share بکنم
بی زحمت راهنمایی بکنید که چیکار باید بکنم ؟
سلام
مودم من 2640 دیلینک هستش و هم از وایرلس استفاده میکنم هم با lan
ایا میشه کاری کرد که برای استفاده از lan با ساختن کانکشن وصل شد (یعنی همیشه اینترنت وصل نباشه ولی مودم برای وایرلس روشن باشه) و برای وایرلس به صورت pppie
ممنون میشم اگه قیمت این مودم ها رو هم بگید
باید دو تا wireless bridge داشته باشی یا acces point نیازهنقل قول:
سه تا تاپیک برای اطلاعات تکمیلی خدمت شما :
کد:http://www.barnamenevis.org/showthread.php?9553-ایجاد-ارتباط-شبکه-های-Ù…ØÙ„ÛŒ-در-دو-یا-چند-ساختمان-بدون-کابل
کد:http://barnamenevis.org/showthread.php?15138-تفاوت-بین-wireless-bridge-و-Access-Point
کد:http://www.raeissi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=24:wireless-access-point-&catid=63:--wireless-&Itemid=239
کدوم مدل مد نظر شماست؟نقل قول:
هیچ کس هیچ نظری نداره ، راهنمایی چیزی .....نقل قول:
اونایی که LinkSYS دارن چی ؟ گارانتی و .... چه جوریه ؟ چه شرکتیه ؟
من تو این یکی دو روزه باید خرید کنم ....
سلام من اینترنت را از طریق وارلیس دریافت می کنم چطوری ارسال فاکس انجام بدم با تشکر
تنظیمات اتوکانکت در مودم هستش.زنگ بزن پشتیبانیت راهنماییت میکنند.نقل قول:
ارسال فکس با وایرلس امکانپذیر نیست.تا اونجایی که می دونم باید با مودم دایال اپ این کار رو بکنینقل قول:
دوتا از اشنایان لینک سیس دارند راضی هستند.مدلش رو نمی دونم ولی از همین 80 تومنی هاست.نقل قول:
سلام.من مودم Wireless مارک TP-LINK مدل TD-W8901G خریدم.به نظر شما چطوره؟ اگه مناسب نیست یا بردش کمه برم عوض کنم.
سلام بر همه ی دوستان
من میخوام مودم ASUS DSL N11 بخرم
به نظرتون مودمه خوبیه؟
کسایی که دارن راضین؟
مودم خوبی خریدید و پشیمون نمیشیدنقل قول:
سلام من مودم tplink 8960n گرفتم.دو تا سوال داشتم:
1.بردش چند متره؟به نسبت 8901 چقدر برتری داره؟
2.قیمتش تو تهران چنده؟من از رشت گرفتم 84 تومان.
بردش از 8901g بیشتره چون از استاندارد 802.11 از نوع n استفاده میکنهنقل قول:
که موجی با فرکانس 5 گیگاهرتز با ترنسفر رییت 270 مگابیت برثانیه هست
که مدل 8901g ترنسفرریتش حدود 54 مگابیت بر ثانیه هست و بردش از مدل شما کمتره
چون بعضی ها میگن که چون تو ایران با از سرعت واقعی adsl2 نمیتونیم استفاده کنیم پس تو ایران هیچ فرقی بین این دو مدل نیست.نقل قول:
ممنون میشم قیمتشم تو تهران بگین.
TP-Link 8901g : 45
8960n : 73
تهران،پاساژ ایران
موفق باشید
درسته این برای خود مودم صادقه من منظورم برد مودم بود برای مصرف وایرلس که مدلی که شما انتخاب کردید برد بیشتری رو داره و از فاصله ی بیشتر ی میتونید به اینترنت وصل باشیدنقل قول:
نقل قول:
مودم خیلی خوبی هست فکر میکنم قیمت بالای 100 رو داشته باشه حدود 110 باید باشه اگه اشتباه نکرده باشم
اابته قبلش با شرکت های ارائه دهنده اینترنت صحبت کنید که سر مودم یکوقت گیر ندن البته همه گیر هاشون هم الکیه چون مودم ها همه بر اساس استاندارد های جهانی و ISP ها هم همون استاندارد ها رو دارند پس نباید مشکلی باشه ولی معمولا حرف از سازگاری و ناسازگاری مودم ها با شبکشون میزنند و بعد که دو روز اینترنت قطع میشه و زنگ میزنید میگید چرا اینترنت قطع شده میگه مودم شما سازگار نیست و از این حرف ها
ولی در کل مودم خوبی هست و مشخصات خیلی خوبی هم داره
4 تا خروجی LAN داره و از یکطرف که Wirless هست و همه چی عالی
من مودم TP-LINK 8901G دارم.روزا دائم روشنه به نظر شما شب تا صبح که کاری ندارم باهاش خاموشش کنم بهتر نیست؟
سلم دوستان من یه مودم adsl خوب و کار راه بنداز میخوام چه مارکی چه مدلی خوبه قیمت هم میشه بدین ممنون.:11:
نقل قول:
TP-LINK 8901G من دارم خیلی عالیه.65000 تومان
سلام
Dlink 2520 دارم.
چراغهای LAN و STATUS برای چیه ؟؟....باید چشمک زن باشه یا ثابت!؟؟!
زیاد نخریدی!!؟ فکر نمیکنم بیشتر از 45 باشه!نقل قول:
یک پورت lan داره و وایرلس؟
نقل قول:
چراغ lan زمانی که پورت lan فعالیت داشته باشه و اطلاعات رد و بدل بشه چشمک میزنه
چراغ status هم نشون دهنده اینه که اینترنت روی خط شما وجود داره و خط رانژه شده و ثابت باید باشه
وایر لس یا سیمی؟نقل قول:
TP-LINK 8901G من دارم خیلی عالیه.65000 تومان
چراغ LAN همینطوره.......... ولی Status تقریبا خاموشه......بعضی وقتها چشمک میزنه ولی اکثرا خاموشه!!!نقل قول:
اینترنتم هم به جز سرعت کم مشکلی نداره(512)
نقل قول:
45000 چیه دوست عزیز!!!!!
8901G نه!
W8901G
منم 65000 خریدم
وایرلس هست
کارت شبکه وایرلسusb هم همراش داره(دیگه نیازی به پورت lan نیست اصلا)
با 3 سال گرانتی
4 پورت lan
همین 8901 رو 65000 خریدی؟نقل قول:
از کجا خریدی؟
این مدل 4 تا پورت خروجی داره+ wirless ؟؟؟
سلام دوستاننقل قول:
من ساکن شهرستان هستم
من هفته قبل مودم
tp-link w8901g
54m wireless adsl 2+ modem router
که دارای 4 خروجی و همچنین دارای وایرلس و همچنین گارانتی هست رو با قیمت 50 گرفتم
البته تو بازار مدل های بدون گرانتی هم موجود هست با حدود کمتر از 10 تومن اختلاف قیمت
موفق باشید
این هن تصویر ایشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراغ STATUS باید روشن و ثابت باشه اگر این مشکل رو دارید حتما با شرکت تماس بگیرید و پیگر مشکل بشیدنقل قول:
فقط زمانی چشمک میزنه که مودم رو روشن میکنید و بعد از گذشت حدود 20 الی 30 ثانیه باید ثابت بشه
چراغ status یا خاموشه یا چشمک زنه!!! مثلا چه مشکلی باید داشته باشم...فعلا که به جز سرعت افتضاح مشکل دیگه ای ندارم همین!!!!نقل قول: