دوست عزیز ممنون از لطفت من activate کردم و پیغام موفقیت رو داد ولی هنوز تو آفیس نوشته Unlicensed product
میخواستم بدونم اینو چکارش کنم! با تشکر
Printable View
دوست عزیز ممنون از لطفت من activate کردم و پیغام موفقیت رو داد ولی هنوز تو آفیس نوشته Unlicensed product
میخواستم بدونم اینو چکارش کنم! با تشکر
احتمالا درست اکتیو نشده
با Run as administrator امتحان کن
100 بار این کارو کردم :دی
اصلا مثه اینکه نمیخواد اکتیو شه
شما احیانا ویندوز 8 آلفا رو استفاده نمیکنی؟
فایروالت رو خاموش کن
اینترنت رو قط کن
User Acount Control رو خاموش کن
Run a administrator کن
:41:
نه بابا ویندوز 8 ندارم 7 اورجینال لپ تاپه
کارایی که گفتم رو انجام دادی؟
آقا دمت گرم!!! :دی
میدونی گیرش چی بود؟
UAC رو نبسته بودم!!!!
الان اکتیو شد!
حالا میتونم UAC رو باز کنم دوباره؟
دوباره روشن کن
مشکلی نداره :10:
پس جواب سوال من چی میشه؟:31:
شما هم از همین Activatior های آفیس 2010 استفاده کن
با سلام موقع نصب آفیس 2010 این ارور را میدهد علت چیست و چگونه رفعش کنم سیستم عامل من XP سرویس پک 2 بود که آنرا به سرویس پک 3 نصب کردم
احتمالا چند بار روي فايل نصب كليك مي كنيد يا اينكه يه برنامه ديگه داره همزمان با آفيس نصب مي شه و اين مشكل پيش مياد
سلام دوستان
من تو اداره سیستم ها رو عضو دامین کردم. بعضی از سیستم ها برنامه های آفیس رو به کندی باز می کنن و موقع سیو کردن، نرم افزار هنگ می کنه . خواستم ببینم ربطی به دامین کردن سیستمها داره؟ چه راه حلی پیشنهاد میدین؟
سلام !
من ویندوزم رو عوض کردم و حالا که میخوام این آفیس رو بنصبم این ارور رو میده !:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه هر دو مجموعه همین مشکل هست !
بهدش هم صفحه send error ویندوز میاد!
چه کنم ؟
دوستان راهنماییی.....
نقل قول:
دوست عزیز سلام
برای داشتن چند نسخه از آفیس روی سیستم تنها کافیه هنگام نصب هر نسخه مسیری غیر از نسخه نصب شده در سیستم رو تغیین کنید در ضمن نسخه قبل از افیس 2003 نسخه 2000 نه 2002
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام
من خیلی دنبال یه نرم افزار می گردم که بتونه تاریخ هجری شمسی رو به آفیس اضافه کنه تنها چیزی که تا حالا پیدا کردم نرم افزاری از شرکت ادسافت هست که اونم خیلی گرونه یعنی نسخه خانگی اش 25 هزار تومن هست.
کسی نرم افزار دیگه ای در این زمینه ندیده؟ یا راه حلی برای این مساله؟
ممنون
من از پرنیان برای نمایش تاریخ شمسی در ms project)آفیس)استفاده کردم خیلی خوب جواب میدادنقل قول:
کد:http://iran-pretty.blogfa.com/post-267.aspx
سلام
من آفیس 2010 روی لپ تاپم نصب بود( Vaio) خواستم اکتیو کنم! اما وقتی Product Key رو که پشت لپ تاپ نوشته وارد میکنم!! این پیغام رو میده :
باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:سلام
معمولا" نسخه ای که روی لپتاپ ها نصب میشه نسخه ی Home & Student هستش.
ابتدا توسط سریال زیر اقدام به نصب کنید :
VQ94T-MGT3J- VG3RH-GVY47-WDPPF
سپس توسط کرک زیر آفیس رو کرک کنید:
موفق باشید :40:
نقل قول:
مرسی از شما!
برای کامل شدن اطلاعاتم می خواستم بدونم ، پس چرا کد فعال سازی رو ، پشت لپ تاپ گذاشتن؟؟؟
سلامنقل قول:
اطلاعی ندارم عزیز. این مورد رو چک نکردم هنوز.
با سلام
من office 2010 plus رو نصب کردم و بعدش هم خواستم با EZ-ACTIVATOR اونو کرک کنم ولی انتی ویروسم یک فایل رو ویروس تشخیص داد و پاک کرد و در پایان هم خطاهای زیر ظاهر میشد و کرک انجام نمیشد.
آنتی ویروسم nod32 هستش.یکبار هم اونو غیر فعال کردم و آفیس رو مجدد نصب کردم و سعی کردم کرک کنم ولی باز هم همین خطاها رو میداد.
لطفا راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من یه کافی نتی دارم که آخرین ویندوزی که روش نصب کردم سون بود و بعد از نصب درایورها تصمیم گرفتم که برنامه Office2010 (که خیلی هم مهم است خصوصا برای کارم )رو نصب کنم ولی در حین نصب برق قطع شد و الان هر کاری که میکنم موقع نصب ارور میده و هر نوع آفیس2010 یا 2007 که باشه رو نصب کردم ولی جواب نمیده.
ممنون میشم راهنمایی کنید (شرمنده که زیادی نوشتم) ارور:
Microsoft Office Profssional Plus2010 encountered an erorr during setup
شما پوشه اي كه توش آفيس بصورت ناقص نصب شده بود رو پاك كردي يا روي همون پوشه نصب ميكني؟؟؟
این کار رو کردم ولی درست نشد بعدش تو یه سایت خارجی خوندم که نام فایل C:\ProgramData\Microsoft Helpنقل قول:
رو باید عوض کرد این کار رو انجام دادم و مشکلم حل شد . به هر حال ممنونم از شما.
سلام.
تو نصب آفیس 2007 روی سیستم عامل xp sp3 در نت بوکم مشکل دارم با این ارور مواجه میشم . قبلا هم روش نصب نکردم . نسخه 2010 رو هم گرفتم باز همین ارور رو داد . دات نت فریمورک 3.5 دارم .
کسی میونه کمکم کنه . بد جوری آفیس رو لازم دارم.
ممنون
بالاخره خودم مشکل رو حل کردم :
روش رفع خطای :
the windows installer cannot update one or more protected windows file
در آفیس به صورت زیر هست :
فایلی به نام fp4autl.dll در محل نصب ویندوزتون حذف شده که آدرسش اینجاست :
c:\program files\common files\microsoft shared\web server extensions\40\bin
اگر به این آدرس برید دوتا فایل dll باید باشه یکی fp4autl.dll و یکی هم FP4AWEC.DLL و یه پوشه با نام 1033
هر کدوم از اینا در آدرس بالا نبودند باید از disc xp یا همون سی دی ویندوز xp در مسیر زیر ازشون کپی بگیرید و در محل نصب ویندوزتون که آدرسش رو دادم و در درون پوشه bin کپی کنید.
برای این کار سی دی ویندوز اکس پی رو بزارید داخل سی دی رام و به پوشه i386 برید و روی فایل FP40EXT.CAB دابل کلیک کنید . فایل های fp4autl.dll و FP4AWEC.DLL رو پیذا کنید و ازشون کپی بگیرید و در مسیر زیر پیست کنید:
c:\program files\common files\microsoft shared\web server extensions\40\bin
موفق باشید.
کسی از دوستان راه حلی داره؟نقل قول:
اگه فایل kmseulator.exe رو در همون مسیر کپی کنم مشکل حل میشه؟
کسی این فایل رو داره؟
با سلام و خسته نباشید
روی یک سیستم ویندوز 64 بیتی نصب کردم،ولی مجموعه افیس نصب نمیشه
به محض اجرای فایل ستاپ ارور زیر نمایش داده میشه
از 3 ورژن مختلف افیس 2010 64 بیتی و 2 ورژن افیس 2007 هم استفاده کردم ولی باز هم همون ارور میاد
با تشکر مجدد
بدرود
با سلام
آفیس 2010 در ویندوز xp نصب نمی شه
چه کار باید کرد؟
سلام
ورودتون رو تبریک عرض میکنم.
لطفا" کامل توضیح بدید تا بشه کمک کرد.
پیغامی چیزی میده ؟
مرسی از لطف شما
من می خواهم office2010 را در ویندوزxp سرویس پک 2 نصب کنم ولی نمیشه و خطا میده
میشه راهنمایی کنید
سلام
عکسی از پیغام خطایی که میده رو اینجا قرار بدید تا بهتر بشه کمک کرد.
شما برای نصب آفیس 2010 روی ویندوز XP باید ویندوز رو به SP3 آپگرید کنین.
سلام
من موقع نصب آفيس 2010 با ارور 1907 مواجه مي شم.ويندوز 7 اولتيميت 64بيتي نصب كردم.اولين نرم افزاري هم كه مي خوام نصب كنم همين آفيسه.به هيچ وجهي نميشه نصبش كرد.يه راهنمايي كنيد خيلي ممنون مي شم. خسته شدم ديگه:41:
متن ارور تقريبا اينه كه اجازه ي رجيستر كردن فونت ها را نداريد.اما هيچ فونت خاصي نصب نكردم.
سلامنقل قول:
یک عکس از پیغام یا متن کامل انگلیسی پیغام رو بذارید تا بشه بهتر راهنمایی کرد.
سلام
من فرونت پيج 2003 رو نصب ميكنم ولي آخرش ارور ميده !
عكس گزاشتم
سلام دوستان . من امروز به مشکل عجیبی برخوردم ، وقتی می خوام فارسی تایپ کنم ،باید اول فاصله بزنم بعد تایپ کنم و گرنه تایپ نمی کنه واسه هر کلمه ی این طوری شده کلافه شدم . تا امروز صبح درست بود ؟ کسی می دونه مشکلش چیه ؟
سلام به همهی دوستان، راستش من وقتی در ورد صفحات را شماره بندی میکنم طبق معمول همهی شمارهها یا در سمت راست خواهند بود یا چپ و یا وسط، اما سوال من اینه : آیا میشه شماره بندی صفحات حاوی متون فارسی رو طوری انجام داد که شمارههای صفحات فرد در سمت چپ آنها و شمارههای صفحات زوج در سمت راست آنها قرار گیرند.
چون من میخوام وقتی صفحات رو پشت و رو چاپ میکنم شمارههای صفحات در یک طرف چاپ شده باشند.
من موقع نصب آفیس 2007 و 2010 به مشکل بر میخورم روی 7 مانند عکس زیز