میشه با عکس توضییع بدید تا سردر گم شدن ان کم شه.........
متن رو دیگه فکر کنم همه بفهمند فقط عکس از مراحل بزاری ممنون
Printable View
میشه با عکس توضییع بدید تا سردر گم شدن ان کم شه.........
متن رو دیگه فکر کنم همه بفهمند فقط عکس از مراحل بزاری ممنون
سلام دوستان ، منم بعد از مدتها تحقیق و چرخیدن بین گوشیهای iphone و HTC touch Diamond و Samsung OMNIA بالاخره OMNIA خریدم ، ازش راضیم ، فقط کاش یکم تاچش قویتر بود تا دیگه iphone به گرد پاش هم نمی رسید.
حالا چند تا سوال دارم :
1- کیف و کابل اتصال به TV این گوشی رو از کجا می تونم تهیه کنم ؟
2- GPS این گوشی چجوری راه اندازی می شه؟ (حتماً لازمه ببرمش مغازه موبایلی و 40000 تومن بدم تا برام فعالش کنن؟)
3- بجز بر عکس کردن این گوشی چجوری سایلنت می شه ؟ (آخه وقتی بر عکسش می کنم سایلنتش چند تا مشکل داره یکی اینکه ویبرش قطع نمی شه دوم اینکه وقتی صافش کنم باز صداش در میاد)
4- باطری این گوشی بر خلاف گفته ها زود تمام میشه ، هر شب باید بزارمش سر شارژ آیا این غیر طبیعی نیست ؟
5- آیا اسکرین گارد برا این گوشی اومده ؟ آخه یه خط افتاده روش که کلی حالمو گرفته.
6- چجوری میشه این گوشی رو آپدیت کرد ؟(ورژن گوشی من i900 JVHI2/JVHI2 هست آیا لازمه که آپدیت بشه ؟)
ببخشید که زیاد سوال کردم شاید بعضی از سوالامم تکراری باشن که بازم میبخشید.
ممنون می شم سوالامو جواب بدین، با تشکر...
نقل قول:
wow!!!!!!
آقا ایول .... خیلی عالی شد :46:
من قبل از این گوشی یه دونه n73 داشتم که تنها چیزی به دلم مونده بود همین تفاوت صدا بود که الان دیگه هیچی تو دلم نیست !!!! :7:
فقط یه چیزی ...استانداردی برای رنج هایی که این صداها رو بلند می کنیم هست؟؟ (درجه های db )
آخه شاید یه موقع به اسپیکر گوشی فشار بیاد و....
مرسی عزیزم ...ولی همانطور که قبلا هم عرض کردم این برنامه هیچ منویی نه تو پروگرام نه تو ستینگ و.... نداره !!!:5:نقل قول:
نقل قول:
واسه اینکه مطمئن بشیدشتابسنج داره این بازی (خیلی توپ!!!) رو بهتون
پیشنهاد می کنم :46:
کد:http://76.12.192.99/downloads/pocketpc/bubbles/en/bubbles_p.arm.cab
من فارسی سازی رو که تو صفحه 301 پست 306 بود نصب کردم باهاش حال نکردم uninstallش کردم بعد از ریست پین کد رو که زدم یه ارور داد آنتن(network) دیگه نیومد بعد از اون بازم چند بار ریست کردم بازم همون جوری شد ولی وقتی دوباره فارسی سازو نصب کردم درست شد .مشکل از کجاست؟
نقل قول:
اينو خيلي مهمه .. زياد صداش عالي نبر ... من صداي كوشي براي من زياد مهم نيست .. فقط هدفون من بالا اوردن .. تقريبا 5 درجه
البته من هم قبل از امنيا 73 موزيكال داشتم ... !
با تشكر
-----------------
دستت درد نکنه خیلی باحال بود اگر بازم از این بازیها آدرس داری لطفا مارو هم بی نصیب نذار.نقل قول:
دوست عزیز برای سایلنت کردن گوشی یکی از دکمه های تنظیم صدا رو در کنار گوشی فشار بده وبعد صفحه ای باز میشود که 3 گزینه داره وبا کلیک کردن روی گزینه off گوشی سایلنت میشه.
احتمالا شما روز اولیکه گوشی رو خریدید زمانی که به شارژ زدید وسط شارژ گوشی رو از شارژ در اوردید که در اون زمان باتری شما تا هرجا که موقع شارژ شد دیگه شارژ میشه که این مشکل برای خودمم پیش اومد و تا اونجایی که من میدونم باید باتری عوض بشه .
تا اینجارو من جواب دادم ببخشید که اطلاعاتم ناقص بود.
اقا دستتون درد نکنه هم به خاطر بازی هم به خاطر تقویت صدا.
بله همه نمایند گیهاش ، دوستان واسه فارسی ساز دیگه به خود نمایندگی مراجعه کنیننقل قول:
نقل قول:
به این ادرس مراجعه کن بیشتر جواب سوالات هست کگه کافی نبود پستها قبلی همین فرومو بخونی جوابتو میگیری
واسه محافظ صفحه وجود داره ولی الان کمیابه ولی احتمالا برودی خود ماکروتل میارهکد:http://omnia-persian-users.blogspot.com/
کابل اتصال به tv تو جعبه گوشیت هست همون usb چون سری جدید tv ها سامسونگ usb دارن ! ولی کابل سه سوکت قدیمی مخصوص بقیه گوشیها سامسونگ رو میتونی ....
كلا فارسي ساز همجين مشكل دارن ..نقل قول:
شما يك كاري كن ... فارسي ساز دوباره نصب كن .. اكه نيامد بايد هارد ريسيت كني :19:
مرسی که به سوالاتم توجه کردید ، اما من خواستم ببینم راهی نیست که مثل بقیه گوشیا با فشار یک دکمه سایلنت بشه، آخه اونجوری که شما می گید تا بیایم سایلنتش کنیم و دو بارم اشتباه بزنیم دیگه یا آبرومون سر کلاس رفته یا همه از خواب بیدار شدن :27:نقل قول:
در مورد باطریم باید بگم که دقیقا روز اول گذاشتم و چندین ساعت روی شارژ بود بعدشم گذاشتم کاملاً خالی شد و باز دو باره چندین ساعت گذاشتمش رو شارژ که کاملاً کالببره بشه ، بینشم از شارژ نکشیدمش ، اما گاهی اوقاتم LOW Battery میده اما تا می زنمش رو شارژ نشون می ده که نصف باتری پره.
بازم مرسی.:11:
نه دیگه راه دیگه ای نیست ولی یه راه دیگه وجود داره که فقط ویبره روشن میمونه اونم اینکه صفحه شماره گیر و ظاهر کنی و دکمه مربع را برای چند لحظه نگه داری.بازم ببخشید اطلاعاتم ناقص بود چون خودمم تازه خریدمش.
اقا اگه کسی در مورد قفل کردن معمولی گوسی ویا قفل با کد یا روشن کردن چراغ قوه i900 مشکلی داشت بگه تا براش حل کنم بزم مخلص همتونم.
اقا یک سوال من کی از این مرحله عضو جدید خارج میشم.
شما دوست عزیز موقعی که گوشیت زنگ میزنه دکمه تنظیم صدا رو بزن silent میشهنقل قول:
یک اپدیت کن به j1 ببین حل میشه مشکل باطریت /////////اگه نشد بگو تا ببینیم چه خبره......معمولا درست میشه
با سلام خدمت شما دوستان!
من میخوام امنیا بخرم ولی با این حرفهایی که در مورد باطریش میزنن یکم شک کردم! جریان چیه؟ باطریش زود تموم میشه؟
تا حالا که برا من مشکلی پیش نیومدهنقل قول:
میگن این مشکل با یه آپدیت حل میشه
سلام آقا سلیم ، ممنون که جواب دادین ، اما یه سوال دارم که می دونم تا ببینی می گی اه ه ه ه خسته شدم از بس جواب دادم به این سوال ، آخه فکر کنم خیلی تکراریه...:31:نقل قول:
چجوری باید آپدیت کنم؟
این آپدیتی که گفتی رو از کجا باید بیارم ؟
قبلاً یه P990 داشتم که با USB متصلش می کردم بعد از طریق نرم افزار Update سونی اریکسون با اینترنت اتوماتیک آخرین فریم ور روی گوشی آپدیت می شد ، اینم همینجوریه ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید ، آخه من تاحالا ویندوز موبایل نداشتم :11:
آخه باطری خیلی برام مهمه ، هر کاری می کنم مشکلش حل بشه :41:
ali_MacBook_Apple عزیز اگه من جای شما بودم یه نگاهی به صفحات قبل هم می کردم.... :46:
حتما گوشیتون شارژ کامل باشه و بک آپ هم فراموش نشهنقل قول:
بعد از دانلود فایلها و EXtract آنها فایل Exe رو اجرا کنید گوشیتون رو خاموش کنید بعد اون رو از طریقUSB به Pc وصل کنید بعد گوشی رو روشن کنید بعدش هم start ...
به همین راحتی ، به همین خوشمزگی!!!!
:11:
نقل قول:
ناراحت نباش چند تا پست دیگه بزنی خودمونی میشی !!!! :31::46:
اونایی که با حساسیت تاچ مشکل دارن به k1 اپدیت کنن :)
دوستان بالاخره موفق شدم اومنیا رو فارسیش کنمنقل قول:
نمایندگی مایکروتل به آدرس زیر در واقع رام رو عربی میکنه و فارسی ساز نصب نمی کنه و هر چی داری باید بیخیلش شی چون میبایست هارد ریست بشه
مطهری نرسیده به سهروردی پلاک 120 تلفن 021-8230 چهار رقمیه
ولی نتیجه ای که گرفتم اینه که عربیساز زیر اضافه میشه که دوستان از اینکه گوشی بطور کلی عربی میشه نگرانند و اون رو نصب نمی کنند پیشنهاد می کنم نصب کنید و مسیر زیر رو طی کنید مطمئنن حل خواهد شد
تو گوگل سرچ کنید LANG_MUIara.cab (3.59 و این فایل رو در مموری داخلی نصب کنید اگه خواستید لینکش رو هم میزارم ولی فکر نمی کنم ضرورتی داشته باشه چون اگه تو این سایت نباشه تو سایت های همسایه هست
بعد برای انگلیسی کردن منو ها
استارت (ابدا) را فشار دهید بعد ستینگ (الاعدادات) بعد گزینه وسط ستینگ یعنی سیستم (النظام ) و سپس لغه رو انتخاب کرده و تیک جمله تشنبل واجهه اللغه العربیه را پاک کنید و موافق را برای ریست شدن بزنید
حال کیبردی مشابه کیبرد سماسونگ با منو عربی دارید
حال دوباره ستینگ و سیستم و انتخاب Regional setting و تغییر عربی به انگلیسی و ری استارت مجدد
خوب حال کیبرد رسکو و فایل فارسی علیرضا رو نصب منید
Resco KeyBoard Pro 5.01.CAB
Resco Keyboard Farsi Support.cab
تو منوهای ستینگ کیبرد رسکو لازمه که use corrections رو انتخاب کنید و skin رو نیز بر روی default تنظیم کنید
تمام گوشی فارسی شد البته بدون حرف ژ و حرف چ هم به حروف دیگر نمی چسبد در مورد ک و پ نیز مشکلی ندارد
نکته بسیار مهم :
مشکلی که برخوردم این بود که به هنگام شماره گرفتن و زنگ زدن لیست تماسها بروز نمی شد خلاصه سرتون رو درد نیارم مشکل از نرم افزار pimbackup بود و با نصب اون دیگه گوشی بروز نمی شد و نهایتاٌ مجبور شدم از طریق اکتیوسینک و اوتلوک شماره تلفن ها رو به گوشی منتقل کنم
بالاخره نفسی کشیدیم
شاد باشید
اقا اگه مشکل باطریش با update حل بشه دمتون گرم.
بلاخره منم از مرحله عضو جدید خارج شدم.
mehran دستت در نکنه راست گفتیا...
ایولل...نقل قول:
من که خیلی با تاچش مشکل دارم....
یعنی اگه آپدیت کنیم قویتر می شه ؟ با انگشت هم عمل می کنه ؟
آخه اگه الان بخوای خوب عمل کنه باید با ناخن بزنی که رو صفحه خط می ندازه :13:
راستی این k1 رو از کجا می شه پیدا کرد ؟ لطفاً لینکاشم بزارید.
ببخشید اگه سوالم مبتدیانست آخه هنوز راه نیفتادم اما این آپدیت k1 با j1 فرقش چیه ؟
میشه هم با j1 آپدیت کرد هم با k1 ؟:27:
راستی یه سوال دیگه ، دوستان صفحات قبلی رو که می دیدم بحث زیاد راجع به فارسی ساز بود ، هر کسم یکی رو معرفی می کرد ، من قبلاً یه عربایزر زدم که اجرا نمی شه ، اما فارسی رو نشون می ده اما جدا از هم و برعکس که به سختی می شه خوندش.
البته می گن که نمایندگی های مایکروتل نصب می کنن ، اما من که به نمایندگی اهواز مراجعه کردم گفتن هنوز چیزی اعلام نشده.
خلاصه کلام اینکه یه فارسی ساز تست شده که فارسی رو سالم نشون بده انگلیسی رو هم خراب نکنه الان موجود هست یا نه ؟
بازم ببخشید سوالام تکرارین اما تازه واردم ، مطمئنم به زودی راه میفتم.
میشه jvhi2 رو هم با k1 که لینکشو گذاشتی update کرد؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ببین برو تو این سایت و در پست دهمش یک فایل گذاشته اونو دانلود کن دیگه فارسی ساز گوشیت رله میشه اگه حوصله نداشتی عضو بشی بگو تا یوز وpas خودمو بهت بدم سریعتر بری دانلودش کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نخواست
بچه تو رو خدا نذارید پست بخوابه...
ببخشید اشتباهی به جایی که بگم بچه ها گفتم بچه.
کسی رفت توی اون سایتی که گفتم؟
salam dostan mishe mohabat konin va tarighe nasbe GPS va rah andazisho kamel behem amozesh bedin vaghean tanha moshjkele man alan hamine lotf mikonin age kamel yadam bedidn
mr30000
ببین راستی برو صفحه 40 اولین پستش ن1 رو تو سایتش داره
سلام.
کسی میداند آیا میشود به widget موردی را اضافه کرد یا نه؟
cd همراه گوشی که من گرفتم روی کامپیوتر نصب نمیشود وفروشگاه ودفتر خدمات پس از فروش ومرکز شرکت هیچیک پاسخگو نبودند.به نظر شما میشود از راهی دیگر (مثل اینترنت)دریافت کرد؟