براي بخش كه با مديريت صحبت كردم و اعلام شد كه بعد از اينك برنامه هاش رو روال رفت و عادي شد زده بشه..الان يه مقدار زوده...نقل قول:
حالا مثل اينكه قرار شده مثل آيفون براش تاپيك زده بشه تا بعد...
Printable View
براي بخش كه با مديريت صحبت كردم و اعلام شد كه بعد از اينك برنامه هاش رو روال رفت و عادي شد زده بشه..الان يه مقدار زوده...نقل قول:
حالا مثل اينكه قرار شده مثل آيفون براش تاپيك زده بشه تا بعد...
بچه ها قيمتش چه جورياست؟ 450
؟؟؟
يا حق (:
در مورد این گوشی می خواستم ببینم که آیا میشود vibre مربوط به هنگام کار با گوشی را غیر فعال کرد؟ مثلا در هنگام شماره گیری لرزش خاصی احساس نکنم.
با تشکر
داداش بد نیست صفحه ی قبل رو ی نگاهی بندازی قیمت امروز رو اعلام کردمنقل قول:
----------
قیمت امروز 405 تمن
یک هفته است گوشی دستمه همه رقم برنامه و تم هم نصب کردم اس ام اس هم که جای خود داره یک بار هم هنگ نکرده مشکلی از این لحاظ نداشتم فقط با بلوتوثش در گیرم و دنبال راه حل میگردم
سرعت گوشي چتوره مثلا نسبت به 5700 :5::9::34:
بله میشه! ولی نکنی بهتره!نقل قول:
من فکر کنم بلوتوث گوشیت مشکل داشته باشه!نقل قول:
سرعتش خوبه 5700 هم نداشتم تا بگم چجوریه ولی نسبت به n76 که خیلی سریع بود 5800 بهتر شده!نقل قول:
-----------------------------------------------------------------
دوستان راجع به هنگ هم بگم زیاد نگران نباشید!
من خودم کلا دو-سه! بار گوشیم هنگ کرده که یه بار با مموری 8 گیگ بوده و یه بار هم با یه مموری16 البته هر دو مموری فول بودن و پر از آهنگ و اطلاعات!
اکثرا هنگ موقعی اتفاق میفته که شما مثلا به شبکه وای فای متصلید بعد بدون دیسکانکت شدن وای فای زون رو ترک کنید بعد بخواید وای فای رو خاموش کنید که گوشی دچار یه نوع شوک میشه بعدشم ریستارت میشه!
یونس جان راست میگه فعلا زوده!نقل قول:
من فکر میکنم اگه صبر کنیم تا موقع ریلیز n97 بعد اونموقع تالار مخصوصش زده بشه بهتره!
اگه قرار باشه صفحه قبل رو بخونم ميشه 40 صفحه!!!نقل قول:
داداش بد نیست صفحه ی قبل رو ی نگاهی بندازی قیمت امروز رو اعلام کردم
----------
قیمت امروز 405 تمن
مرسي
يا حق (:
یه بار با مموری 8 گیگ بوده و یه بار هم با یه مموری16 البته هر دو مموری فول بودن و پر از آهنگ و اطلاعات!
خوب شما مشکلی داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه!!!!!!!!!!من می خواستم بگم یعنی 16 گیگ هم اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند قیمته؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
شرمنده اگه بی احترامی کردم.:46:
خواهش میکنم!نقل قول:
بله اومده اما ایران جایی ندیدم! من خودم از دوبی با مارک san disk گرفتم! البته الان سری های جدید رم سان دیسک هم اومده که یکم سرعتش بالاتره!
----------------------------------
دوستان اینم بگم این گوشی رو من تا مرز 32 گیگ خودم تضمین میدم که ساپورت کنه و بخوبی کار کنه!
برای تنظیمات gprs کجا باید برم؟منظورم منو هست؟
Setting--------->Connectivity------>Destination-------->Internetنقل قول:
pdf چه جوری باز میکنه؟در ضمن مخابرات منظورم همراه اوله که این گوشی را نمیشناسه setting برای اینترنت گوشی چه جوری بگیرم ؟سایتش فقط تنظیمات عمومی به من داد
آخرين قيمت 390 تومان طبقه اول علائدين...
چینی یا مجاری؟نقل قول:
الآن خارج چند دلاره ؟
طبقه ی اول 390 باشه پس طبقات بالا 100% پایین تر هم هست
راستی این گوشی همش ساخت چین و فکر نکنم مجار و فلاند باشه و اونای که می گن فلاند یا مجار همش لیبل
-----------
$429.99 قیمت جهانی
يعني الآن قيمت داخل ايران از خارج ارزونتره ؟!!!
بله
--------------
شاید مال اونا همشون مجار باشه ولی توی ایران همشون چین بدون استثنا
بچه ها حساسیت تاچش چطوره مث آیفون هستش؟
pdf رو باز نمیکنه!همراه اول رو نمیدونم میگردم برات پیداش میکنم!نقل قول:
این سوال خیلی پرسیده شده جوابش هم معلومه!نقل قول:
--------------------------------------------------------
من با قاطعیت میگم هیچ گوشی تاچی پیدا نمیکنی که به آیفون برسه! اینو مطمئن باشید!
:11:
نرم افزار های ورژن های قبلی سیمبیان روی این گوشی نصب میشه ؟
اگر نشه که این گوشی از لحاظ برنامه و بازی بسیار محدود خواهد بود.
خبر داغ داغ قیمت گوشی به 380 رسید قیمت امروز
380
???
ايول بابا...
يا حق (:
تا حالا امتحان نکردم ببینم چی میشه!نقل قول:
نه کی یه همچین حرفی رو زده! شما مطمئن باش با اومدن n97 برنامه های این گوشی سر به فلک میکشه!
نقل قول:آره قیمتش خیلی اومده پایین و تو ایران هم در اکثر موارد گوشی = دوربین! طبیعتا گوشی ای که دوربین خوبی نداشته باشه خیلی افت قیمت داره!نقل قول:
حيف دارم ميرم سربازي
وگرنه حتما ميخريدم...
دلم برده اين گوشي (((:
يا حق (:
سلام من مي خوام يه گوشي بگيرم فكر مي كنيد ارزششو داره اين گوشي بخرم؟
سیمبین 9 هم که اومد و برنامه های قبلی روش نصب نمیشد همین ایراد رو میگرفتن ولی با گذشت زمان همونطور که میبینید برنامه و بازی زیاد شدش.حتی هنوز هم برید gsmarena و نقد اولین گوشیهایی که سیمبین 9 داشتن رو بخونید یکی از ایرادها را نداشتن برنامه ذکر کردهنقل قول:
380 قیمت بدی نیستش ولی پایینتر هم میادش.تازه شما فکر 380 که ما میخریم فروشنده 350 اومده دستش.قاچاقچی هم 30تومن کشیده روش تازه شده این!!!
صدای این گوشی در هنزفری بلندی و کیفیت چطوریه؟
حداقل با ان73 یکیه یا بیشتره یا کمتره
حتما همینطوره .نقل قول:
اما تنوع برنامه ها رابطه مستقیمی با تعداد گوشیهایی که ساپورتش میکنن داره.
فکر نمیکنم s60v5 مثل S60v3 فراگیر بشه.
مطمئنا من الان هر چی راجع به کیفیت و بلندی بگم شما میگی به i900 یا W960 نمیرسه پس چه فایده؟نقل قول:
بزرگترین مشکل گوشی تعداد محدود گیم و نرم افزاره
شما فکر میکنی از این سیستم عامل فقط همین دوتا گوشی معرفی و ساخته میشه؟:13:نقل قول:
فعلا آره اما مطمئنا بعدا زیادتر میشهنقل قول:
-------------------------------------------------
پس یه پیشنهاد: کسانی که خیلی به برنامه ریزی روی گوشیشون یا هک گوشی وابسته اند بهتره فعلا سمت این گوشی نیان!
:11:
چرا نشه؟ کلا همه چی داره لمسی میشه چه برسه به موبایل.نقل قول:
همین سیمبین 9 هم که داریم میبینیم همون اول اومد که هک نشد و کلی گیم و برنامه نیومد.بعد از 2-3 سال به این فراوانی شده.واسه ویرایش 5 هم همینطوره .زمان میبره تا کامل بشه .
دوستان امکان تایپ فارسی هم با این گوشی هست؟
قیمت کجا را داری تو تهران؟نقل قول:
Nokia 5800 Xpress
سلام به همه خوبين
من گوشي فوق رو دارم ميخواستم بدونم ميشه كه ليست شماره تلفن هامو اول تو كامپيوتر درست كنم بعدش وارد گوشي كنم؟
اخه شماره تلفن ها خيلي زياده!
بهترين راه به نظر شما چيه؟
ممنون ميشم يكي راهنمايي كنه