از برزیل هم می تونستیم امتیاز بگیریم .... این بازی هم وقتی 5-3 شدیم یه کم شل گرفتیم وگرنه 7-3 یا 6-3 میشد ... اگه درست بازی کنند ایتالیانو ها رو هم می زنند{بعید می دونم!}
Printable View
از برزیل هم می تونستیم امتیاز بگیریم .... این بازی هم وقتی 5-3 شدیم یه کم شل گرفتیم وگرنه 7-3 یا 6-3 میشد ... اگه درست بازی کنند ایتالیانو ها رو هم می زنند{بعید می دونم!}
هنوز نه به داره نه به بارهنقل قول:
پس این همه بازیکن جایگزین را الکی نیاوردن که !
شانس برد کمتر شده ولی میبریم
ایتالیا 8 تا بازیکن برزیلی تو ترکیبش داره !!!!!!!!!!!!!!!! :18:
فکر کنم تیم ب برزیل باشه :27:
مثل بازیهای قبل نبودیم اینقدر از تیم تعریف کردن که بازیکنان خیلی مغرور اومدن تو زمین!
جلو ایتالیا کارمون خیلی سخت شد اما ادم با امید زنده هست مطمئنم می تونیم شکستشون بدیم.
چقدر ناامید ایشاالله میبریم
بد شانسی در این حد.
آخرش ایرانی هستیم !
تا دقیقه 89 خوب کار می کنیم ، دقیقه 90 می ..... نیم تو کار !
(حالا صاحب نظران گویند که فوتسال 40 دقیقه است ! )
البته 40 دقیقه مفید:27:نقل قول:
واقعاً متأسف شدم.
تو رو به خدا ديدين چه جوري بازي رو از كف دادن؟
من كه اعصابم ازون موقع تا حالا خرابه.
باز هم ترس و احتياط بي مورد ايراني ها باعث اين اتفاق شد. اگه ما تهاجمي تر بازي مي كرديم فكر نمي كنم اين اتفاق بد برامون ميفتاد.
اين نتيجه با مساوي هيچ تفاوتي برامون نداره.
ما در هر دو صورت بايد ايتاليا رو ببريم.
شايد قبلاً اميدي به پيروزي داشتم ولي حالا با نبودن دو يار كليدي اميدي به پيروزي ندارم.
اگر ببرن شاهكار كردن.
واقعاً حيفه كه ايران با اين بازي ها اينطوري خداحافظي كنه.
ما تيم فوق العاده اي داشتيم. فقط يه كم تجربه مون كم بود و در زدن ضربات آخر كم دقت بوديم. چه موقعيت هاي خوبي رو در نيمه دوم از دست داديم؟ اگه يكيشون گل شده بود الآن وضعيت اميدوار كننده بود، حتي با وجود نبودن كشاورز و شمسايي.
شدیدا تائید میشه!نقل قول:
اقا به ما ایرانی ها نیامده مثل ادم و بدون دردسر بالا بریم همیشه باید تا اخرین دقیقه زجر بکشیم اما اخر با یک حماسه میریم بالا!
نبود شمسایی خیلی بد هست چون به تنهایی نصف تیم ما بود اما تیمی که ازش صحبت میکنیم ایران هست و ما ایرانی ها هم که مرد دقیقه 90 و بنا بر روایتی دقیقه 40 هستیم:31:
به سلام ! چه عجب بالاخره یکی سراغی از ما گرفت ! :20:نقل قول:
آقا ما خیلی ارادتمندتیم ! و همچنین ارادتمند کسایی که فوتسال را درک میکنند و اینجا مباحثه میکنند !
راستش خفن درگیر دانشگاه هستم ! ولی بازیها را دیدم ! و نقد بازی برزیل را الآن مینویسم و نقد بازی با اکراین انشاءالله باشه برای فرداشب !
نکات مهم بازی ایران و برزیل
(دیگه ببخشید یه کنم تکراری توش داره ولی جدا حقیقته)
1- عملکرد وحشتناک عالی مصطفی نظری (انصافا لقب صخره ی سنگی برازنده ش هست) اگر ما نظری نداشتیم مطمئنا به سرنوشت تیمهای کوبا و روسیه دچار میشدیم ولی الحمداللله سرحال بود و خفن بازی کرد (جدا با این همه مصدومیت و ضصربه خیلی توپ بازی میکنه ، دقت کردید توپ چه جوری تو صورتش کوبیده شد ولی تا توپ بیرون نرفت آخ نگفت)
2- ارائه ی بازی منطقی در کل و انجام صحیح و به جا و بی نقص تاکتیکهای مخصوص دفاعی و یارگیری ها دقیق که مانع از بازی حساب شده ی برزیل میشد !
3- بلوکه های دقیق شوتهای پر قدرت برزیلیها ، اینو از قصد جدا آوردم چون اهمیت بسیار به سزایی داشت ! شما دقت کنید که چقدر از شوتهای برزیلیها با دفع صحیح دفاع به دروازه نزدیک نشد و این خود عامل بسیار مهمی در کمتر گل خوردن (کافیه یه 2 ، 2 تا 4 تا کنید
4- بازی تهاجمی مناسب و به موقع از ایران که حتی با دقت بیشتر (مخصوصا شمسایی) میتونستیم به برزیل گل هم بزنیم
5- تاثیر و جو کاملا 1 طرفه ی ورزشگاه که به نفع برزیل بود ولی با هوشیاری بچه ها هیچ تاثیری در بازی ما نداشت! واقعا در این زمینه هم عالی کار کردند !
باز هم میگم ایران باید 2 نکته را دقت کنه ، اگر این دو نکگته را دقت کرد در بازی مقابل ایتالیا به راحتی پیروز میدان هست
1- دقت در ضربه های آخر
2- دقت در شوتهای از راه دور
البته یه نکته ی دیگه هم بهش اضافه میکنم :
3- استفاده از موقعیتهای به اصطلاح غافلگیری
توضیح: ایران باید از ضربه های کرنر و اوت و ضربه کاشته به شکل غافلگیری استفاده کنه و نه به شکل معمول و ساده ! در صورت غافل گیری سه هدف به سرانجام میرسه
الف) بهترین موقعیت است زیرا بازی ساکن است و میخواد به حرکت در بیاد پس سرعت اولیه را نداره و بهترین موقعیت برای غافلگیری است
ب) اگر در ضربه رو به دروازه دقت شود با احتمال بالایی توپ داخل دروازه میشود ، و نتیجه را عوض میکنه
ج) چون اصل غافلگیری است ، در بیشتر مواقع اشتباه از یک یا تمام بازیکنان سر میزنه و این باعث تضعیف روحیه میشود (که این به اخلاق تیمی هم برمیگرده ول خب چیزی که مسلمه اینه که حداقل بازیکن در درون از بازی نا امید و از هم تیمیش ناراحت و نگرانه و این خود باعث پایین آمدن سطح روحیه میشه)
با تشکر از همه ی دوستانی که نسبت به من لطف دارند علی الخصوص دوستان عزیزم
smohs و عماد و پژواک و ....
انشاءالله که نقدها به دردتان بخوره و مفید واقع شود !
نقد بازی ایران و اکراین را فردا به طور مفصل مینویسم
از هرگونه نظر انتقاد و پیشنهدی هم استقبال میشه (البته منصفانه اش:31:)
قربانتان: مصطفی عشقی
با سلام نتايج ايتاليا با دو تيم اوكراين و برزيل رو لطفا بذاريد
با تشكر
ایتالیا تیمی نیست که نشه شکستش داد من اندک امیدی به این بازی دارم.نقل قول:
ایتالیا 4-0 اوکراین
ایتالیا0-3 برزیل
نقل قول:
سلام
ايتاليا 4- 0 اوكراين
ايتاليا 0 - 3 برزيل
دوستان ايران توي مشكل ترين گروه بود و از اين گروه با اقتدار صعود كرد .
ضمنا قبل از بازي با اوكراين بچه ها يه بازي سخت رو با برزيل داشتند .
البته نبايد بگيم كه اوكراين هم بازي نداشته .
باز هم بايد بگيم اگه ايران بتونه صعود كنه خيلي عالي ميشه كه دو تا از بازيكنان مهم ما استراحت كردند .
حالا بايد بجه ها يه خودي نشون بدن
به اميد موفقيت ايران
خيلي حيف شد حالا اگه با ايتاليا مساوي كنيم هم نميريم مرحله بعد حتما بايد ببريم ايتاليا رو . به نظر من برد ديشب با مساوي هم فرقي نداشت
با تشکر از بچه ها
پس با این وضعیت تفاضل گل ایتالیا بهتره و حتما باید این تیم رو برد
انشاءالله که میبریم
درسته كه حيف شد همون 5-3 نشد ولي مساوي با برد زمين تا آسمون فرق داره. خدايي اگه فردا با ايتاليا مساوي هم كنن و حذف بشن با افتخار و غرور حذف شدن.نقل قول:
بچه ها واقعا با غيرت بازي كردن. دم همشون گرم.
ولي خودمونيم طاهري عجب بازيكنيه. :40: :40:
البته من هنوز به بازي با ايتاليا اميد دارم.ما حقمونه بريم تو 4 تا تيم.
به اميد برد ايران
پس از شكست 5 بر 4
ليزنچوك: در جريان بازي برتر از تيم ايران بوديم
خبرگزاري فارس: جنادي ليزنچوك گفت: در جريان مسابقه با تيم ملي ايران، ما برتر از حريف بوديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس،* سرمربي تيم اوكراين در حالي كه شاگردانش با قبول شكست پنج بر چهار مقابل ايران، بخت صعود به مرحله بعدي را از دست دادند و روز سه شنبه ديداري فرمايشي را برابر برزيل برگزار خواهند كرد، گفت: علاوه بر نتيجه اي كه به دست آمد، مي دانيم كه جايگاه خوبي را به دست آورده و عملكردمان رضايت بخش بود. اوكراين بازي قابل قبولي ارائه داد و در مجموع، برتر از ايران بوديم.
وي اضافه كرد: دوست دارم از مردم برزيل تشكر كنم كه برابر ايران حامي ما بودند و ما را تشويق كردند. اعتراضي به شرايط ميزباني نداريم و نسبت به اتفاقاتي كه در برزيل براي ما رخ داد، معترض نيستيم.
انتهاي پيام/
/جام جهاني فوتسال- برزيل/
ايران شگفت آورترين تيم مسابقات شد
خبرگزاري فارس: طبق آمار سايت فيفا، فوتسال ايران به عنوان شگفت آورترين تيم جام جهاني 2008 انتخاب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، اين آمارگيري همچنان ادامه دارد كه ايران با اختلاف چشمگيري رده نخست را به خود اختصاص داده است.
آرژانتين با 16 درصد رده دوم را از آن خود دارد و روسيه با 12 درصد در جايگاه سوم قرار دارد.
پاراگوئه 10 درصد آرا را از آن خود ساخته و اوكراين نيز 6 امتياز دارد.
بيشتر آماردهندگان با استناد به عملكرد خوب ايران برابر تيم هاي برزيل و اسپانيا، به ايران به عنوان شگفتي راي داده اند.
ايران مرحله مقدماتي جام جهاني را با سه پيروزي برابر ليبي، اروگوئه و چك و همچنين تساوي برابر اسپانيا پشت سر گذاشت.
اين تيم در مرحله گروهي يك هشتم نهايي مسابقات نيز تاكنون كار خود را با يك پيروزي و يك شكست، اميدوارانه در گروه خود ادامه مي دهد و يكي از بخت هاي صعود به مرحله بعد محسوب مي شود.
انتهاي پيام/
بعد از پيروزي برابر تيم اوكراين
شمس: يك برتري نسبت به تيم ايتاليا داريم
خبرگزاري فارس: حسين شمس گفت: سالن برزيليا را به خوبي مي شناسيم و اين برتري ما نسبت به حريفمان است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ايران در دومين مسابقه خود در مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني 2008، برابر اوكراين پنج بر چهار به پيروزي رسيد.
حسين شمس به سايت فيفا گفت: مسابقه سنگيني بود. شرايط خاص خودش را داشت. اوكرايني ها نيز مانند ما به پيروزي نياز داشتند و خوشبختانه ايران پيروزمندانه ميدان را ترك كرد.
وي تاكيد كرد: برابر ايتاليا يك امتياز داريم كه قبلا در برزيليا بازي كرده ايم و به خوبي با جو اين سالن آشنا هستيم؛ در حالي كه ايتاليا چنين شرايطي را ندارد. با وجود تمام اين مسائله ما فقط به پيروزي و صعود فكر مي كنيم و اميدواريم در فينال با برزيل رودررو شويم.
انتهاي پيام/
ايول شمس. خيلي با اعتماد به نفس حرف ميزنه.
سلام بچه ها شما طوری حرف میزنید که انگار دیگه ایران به ایتالیا باخته من ایتالیا رو در اون حد نمیبینم که حتی تیم دوم ایران رو ببره من مطمینم اونقدر بازیکن خوب داریم که احساس نبودن شمسایی به حداقل میرسه به امید پیروزی ایرا
یاعلی
این دیگه از اون حرف ها بودنقل قول:
وي اضافه كرد: دوست دارم از مردم برزيل تشكر كنم كه برابر ايران حامي ما بودند و ما را تشويق كردند. اعتراضي به شرايط ميزباني نداريم و نسبت به اتفاقاتي كه در برزيل براي ما رخ داد، معترض نيستيم.
انتهاي پيام/
کاملا مشخص بود که برزیلیها طرفدار ایران هستند
ظاهرا بچه ها جنبه این همه تعریف و توجه رو نداشتن..مشخص بود که با غرور وارد زمین شدیم و شل گرفتیم و گرنه اکراین تیمی نبود که 4 گل به ما بزنه!
نیمه دوم هم با ترس و تفکرات دفاعی اومدیم که نتیجش شد بازی یکطرفه برای اکراینی ها + از دست دادن فاصله دو گل که با بازی تهاجمی براحتی میتونست بیشتر هم بشه...
در لیاقت تیم ما و برتری بچه ها نسبت به بازیکنان اکراین شکی نیست اما بازی تیم ما در این دیدار برتر از اکراین نبود و تا حدودی خوش شانس بودیم.
من هم آرزو دارم ايران ببره و فكر ميكنم بتونه. ولي يه نكته هست و اونم اينه كه ما به برد احتياج داريم و ايتاليا هم اينو ميدونه.
اونا حرفه اي هستن و درسته كه تيم ما در شرايط برابر ازشون سر تره ولي با وجود نبود دو بازيكن سرسخت ما، اونا راحت تر به هدفشون ميرسن و ما سخت تر. البته كسي چه ميدونه! عدو شود سبب خير گر خدا خواهد. ان شاء الله!
حرف mojtaba007 هم شديداً تأييد ميشه. من در طول بازي بعد از دريافت 2 گل اول صداي بلند تماشاگران برزيلي رو كه ايران ايران ميگفتن رو مي شنيدم. اون آقا هم احتمالاً اشتباه شنيده.
نقل قول:
مسئله اینجاست که حریف ما اسمش ایتالیاست 8 تا بازیکن برزیلی دارن ترسو ها
ادبشون میکنیم :10:
بازي فردا ساعت چنده؟
ساعت 5 بعد از ظهر بازی انجام می شه.
فردا ایتالیا رو در هم میک.بونیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما نه بچهای تیم ملی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد خدمت دوستان عزیزم
بی مقدمه میریم سر نقد بازی با اکراین
در این بازی شرایط خیلی خاصی حاکم بود از جمله اینکه هر دو تیم به این برد نیاز مبرم داشتند !
اول اینو بگم که چون من دانشگاه بودم 10 دقیقه ی اول بازی را ندیدم که متوجه شدم در اون دقایق 2-0 عقبه در مورد اون 2 گل نمیتونم نظر خاصی بدم حالا ادامه ی نقد
یه نکته ی بسیار مهمی که الآن یادم آمد : داوری بسیار مزخرف بود ! یعنی من موندم در وصف مزخرف بودنش چی بگم! واقعا آشغال سوت زدذند و حالم از داوری به هم خورد مخصوصا داوری که مقابل دوربین بود! واقعا خیلی محرز و تابلو اشتباه سوت میزدند ! یکی از پنالتی دومهای ایران کاملا بیخود و اشتباه بود! (همون که تو زمین ما بر روی خط محوطه جریمه اتفاق افتاد) 3-4 تا خطای محرز نگرفتند و در عوضش 3-4 تا خطای بیخود گرفتند مثل خطایی که روی شمسایی میشد ولی برای تیم مقابل گرفته میشد (اصلا واقعا مسخره و غیر قابل باور بود) و تاثیر بسیار زیادی در دروند خود این بازی و مطمئنا در بازیهای ایران خواهد داشت !
در این بازی باز هم نمیشه از عملکرد نظری چشم پوشی کرد (خدایی اگر بهترین دروازه بان دوره انتخاب نشه کاری است کاملا غیر منصفانه و کاملا نامردی)
شمسایی بسیار زیبا بازی کرد ! محمد هاشم زاده موندم چه جوری 3 تا تک به تک را نتونست گل کنه نمیتونم به حساب بازی زیبای دروازه بان مقابل بگذارم به نظرم اشتباه از خود هاشم زاده بود آخه خیلی بد ضربه میزد ! دیگه اگر باز عدم دقت در ضربه های آخر را ادامه بدند دیگه بازی مقابل ایتالیا را به راحتی از دست میدیم ! به نظرم اگر محمد کشاورز خطای دومش را انجام نمیداد اتفاق خاصی نمیفتاد چون نظری جلو اومده بود تا بازی مهاجم را خراب کنه ولی خب کشاورز زودتر بازیشو با خطا خراب کرد و این باعث شد که ایران یه گل بخوره و شرایطروحی بدی را پدید بیاره که خب عقل حکم میکنه که اگر در نهایت قرار بود که اون توپ گل بشه خب میشد ولی نه خودت را اخراج میکردی و نه برای بازی بعدی محروم میکردی ! ولی من به شخصه با دلایل و قرائن کافی در این مورد بهش حق میدم و خیلی مقصر نمیدونمش چون به هر حال یک لحظه است و بازیکن این تصمیم را میگیره و شرایط بدی رقم میخوره !
شمسایی پنالتیهای را خیلی قشنگ زد و قشنگتر ، اون پنالتی دوم بود که فکر کنم طاهری زد!
بازی سخت و نفسگیری را دنبال کردیم و بالاخره موفق شدیم حریف را از جلو رو برداریم ! که دوستان اشاره ی حالبی داشتند که خب مساوی یا برد با اختلاف 1 گل فرقی با هم نمیکنه ! ولی به نظر من از جهات مختلفی با هم فرق میکنه ! مثلا ایران با اکراین مساوی میکرد و اکراین و برزیل تبانی کنند و جفتشون برند بالا و برد ایران در مقابل اکراین ارزشی نداشته باشه ! ولی با این برد خیال خودش را از اون بابت راحت کرد! از لحاظ کارنامکه ی تیمی حساب کنی خب باز خیلی فرق میکنه از لحاظ امتیازهای کلی در رده بندیهای جهانی حساب کنی خب باز این بازی تاثیر گذار هست !
به هر حال هر چی بود این بازی با این نتیجه به پایان رسید و باید از الآن به بازیهای بعدی و شرایط موجود فکر کرد !
در مورد بازی با ایتالیا نکاتی را عرض کنم
ایران دو بازیکن با تحربه و کلیدی یعنی محمد کشاورز و وحید شمسایی را در اختیار نداره! و شمس باید تدابیر ویژه ای اندیشیده باشه برای این بازی ! (و بگم که ما اصغری مقدم ، که به نظر خودم بازیکن ارزشمند و خوبی است را در بازی با اکراین به دلیل محرومیت در اختیار نداشتیم ولی در بازی ایتالیا داریم)
مطمئنا نبود این دو بازیکن لطماتی را به تیم وارد میکنه ولی ایران با این مربی و بازیکنان خوب میتونه از پس این شرایط بر بیاد ! دقت کنید که خب ما همبازکنینی مثل هاشم زاده ، حسن زاده ، نظری (حساب کنید اگر نظری اخراج میشد چه اوضاع نافرمی داشتیم)، اصغری مقدم و.... را داریم که میتونند یک تنه در مقابل ایتالیا صف آرایی کرده و این تی را شکست بدند !
من همچنان بر اثر همان حس غریبی که داشتم میگم که ما ایتالیا را شکست میدیم و از این گروه صعود میکنیم ! (الهی آمین)
دوستان عزیز فوتسال دوست و میهن پرست برای موفقیت بروبچ زحمتکش تیم دعا کنند انشائالله که ما تیم ایتالیا را شکست میدیم !
باور بفرمایید هیچ ترس و نا امیدی وجود نداره !
متاسفانه باز من فردا سر بازی ایران و ایتالیا کلاس دارم و هیچ جوره نمیشه پیچوندش :41::37:
ولی به بروبچ سپردم که کپچر کنند برام تا بعدا ببینم ! ولی 6 از کلاس بیرون بیام با رادیو:8: بازی را دنبال میکنم !
قربانتان : مصطفی عشقی
امشب شنیدم سازمان تربیت بدنی دست به جیب شده و مبلغ 2000000(20 میلیون ریال) وعده داده اگر تیم ملی ایتالیا را بردید به تیم فوتسال می دیم!
سازمان عجب دست دلواز هست!
من هم فکر نکنم بتونم بازی را ببینم دانشگاه هستم! :13:
امیدوارم ایتالیا را به ملکوت علا بغل دست مربی اوروگوئه بفرستیم:27:
يه تيكه داش مشتي:3:
اگه ايتاليا فكر بردنو به عقل ناقصش برسونه شيكمشو سوفره ميكنيم:18:
بچه ها بازی امروزه؟!
.....................
بله ساعت 17نقل قول:
ما با اسپانیا مساوی کردیم که خیلی قوی تر از ایتالیاست
پس میتونیم ایتالیا رو ببریم !:دی
ولی حیف که شمسایی و کشاورز رو نداریم
:41:شمسایی و کشاورز 2 بازیکن کلیدیه ما بودن.مطمئنا نبودشون برای ایران گرون تموم میشه.نمیدونم چرا امیدی به برد ایران ندارم.:41::13:
با نبودن این 2 بازیکن کار نموم نیست.کارمون یکم سخت تر میشه.
بچها انگیزهشون بیشتر میشه و شاید خوب بازی کنن.
ايشالله که همينطورهنقل قول:
به اميد صعود و جشن توي همين تاپيک
:40::40::40:
ایشالا همین جوریه که شما میگی.