سلام
تعدادی از مقالات توسط وحید عزیز ویرایش شدن
شما می تونید برای دریافت مقالات به قسمت مقالات سایت مراجعه کنید
با تشکر
_Love_Coder_
سلام
تعدادی از مقالات توسط وحید عزیز ویرایش شدن
شما می تونید برای دریافت مقالات به قسمت مقالات سایت مراجعه کنید
با تشکر
_Love_Coder_
منم خيلي علاقه مندم.انشاء الله اپن سورس يا نه؟بالاخره يه كاري كه ميكنيم بايد مثل بقيه تمدنمون توي تموم دنيا صدا كنه و همه رو يه بار ديگه ودار به تحسين به هوش ايراني بكنه!
بله اوپن سورس هست
دوستان یه موتور جستجوگر بنویسید بهتر نیست؟ شانستون توی موفقیتش هم بیشتره
من هم ایشاا.. چند سال دیگه به شما می پیوندم
چه جالب کاش منم میتونستم یه کاری تو این زمینه کرده باشم
همین.
عزیزان
سیستم عامل نویسی بحث بسیار وحشتانکیه
اگه بخوای بنویسی یه شرکت می خواد...
اگه بخوای 2000 نفر رو استخدام کنی تا برنامه بنویسی باید یک سال روش کار کنن تا شاید به گرد پای سیستم عامل بو گندو مایکروسافت برسه
من هم همیشه در فکرش هستم ... ولی کو وقت ... کو پول ... کو امکانات ....... دولت می ده ....... حالا که اینجوره ما اصلا سیستم عامل ایرونی نمی خوایم ...
بای...
------------------------------
من فایرم .... برو عقب نسوزی
چی شد!! قیدش را زدید!!
یعنی عمرا بشه؟!
موافقم. ایده جالبیه. ولی کو امکانات؟ خیلی از ما تو شهرای متفاوتیم. چطوری یه گروه تشکیل بشه در حالی که از هم این همه فاصله داریم؟ با این وضعیت اصلا نمیشه. لااقل تا 10 سال اینده امکان ناپذیره. آقای مستر شما الان گرمی . چند سال دیگه که افتادی زیر بار خرج زندگی حتی وقت نمی کنی سرتو بخارونی. به هر حال براتون ارزوی موفقیت می کنم.نقل قول:
:20::5::20::5:
سلام
عالیه عالیییییییییییییییییییییی ییی
خسته نباشید واقعا. کلی جیز یاد گرفتم.
سیستم عامل را تیوری بلدم ولی کد زدن نه.
البته نمیدانم ولی شاید اگه این همه انرژی را روی یه پروژه دیگه بدارید.......
ولی با این حال هم عالیههههههههههههههههههههه هههه
موفق باشید.
یه تایپیک قدیمی(در حد 1 سال پیش) رو اوردیم بالا به امیدی که یه مرد پیدا بشه 4 تا ایده جالب بلاخره ایه یاس نخونه راهی چاهی............
vorojax عزیز سلام
کدوم آیه یاس. به خدا حقیقته. کی بدش میاد که ما یه ویندوز ملی داشته باشیم که مشکل آپدیت و غیر رو نداشته باشه؟ من خودم خیللی دوست دارم کمک کنم ولی به خدا وقت تلف کردنه. مشکلای زیادی پیش میاد.
:20::5::20::5:
به سیستم عامل ملی و رقابت با لینوکس و ویندوز و اینا فکر نکنید بهتره اما یه پروژه کوچیک چه عیبی داره ؟ نمیدونم پیشرفتش تا الان تا چه حده اصلا کسی کاری رو شروع کرده ؟
اگه یه چیز بسازین که مستقل بتونه بوت بشه و یه مدیریت فایل کوچیک داشته باشه ( در حد داس ) موفقیت خیلی بزرگیه .
علیکم سلام!نقل قول:
vorojax عزیز سلام
کدوم آیه یاس. به خدا حقیقته. کی بدش میاد که ما یه ویندوز ملی داشته باشیم که مشکل آپدیت و غیر رو نداشته باشه؟ من خودم خیللی دوست دارم کمک کنم ولی به خدا وقت تلف کردنه. مشکلای زیادی پیش میاد.
دوست عزیز می دونم که این ویندوزی که ما داریم یه شبه ویندوز نشده داس بوده و میلیون ها دلار و میلیاردها انسان روش کار کردن!! تا این شده!!
اما هنر نزد ایرانیان است بس!
من خودم وی بی بلدم همین! اسون ترین زبان برنامه نویسی دنیا!!
یه دوستی داشتم در حال حاضر در قطر به سر می بره و خبری ازش نیست در سطح تیم ملی اسمبلی و پاسکال و.... خلاصه حرفه ای بود ایده جالبی داشت واسه نوشتن سیستم عامل می خاست یه داس گرافیکی بنویسه که عمر کفاف نداد ببینم چی کا کرده.
(اگه اول تایپیکو ببینی خبری از من نیست منم واسه خاطر ایده این دوستم دنبال چینین بحثی می گشتم که رسیدم به اینجا)
می دونم مشکل زیاده اما یه سیستم عامل درپیت که به قول ultimator عزیز فقط یه بوتی شه یه بالایی بیاد 2 تا کار درپیتم انجام بده بسه تا بدن پیشرفتش بدیم!
دوست عزیز کاملا موافقم.نقل قول:
به سیستم عامل ملی و رقابت با لینوکس و ویندوز و اینا فکر نکنید بهتره اما یه پروژه کوچیک چه عیبی داره ؟ نمیدونم پیشرفتش تا الان تا چه حده اصلا کسی کاری رو شروع کرده ؟
اگه یه چیز بسازین که مستقل بتونه بوت بشه و یه مدیریت فایل کوچیک داشته باشه ( در حد داس ) موفقیت خیلی بزرگیه .
حالا عزیز دیدم کاربر فعال بخش نت فرم ورکی گفتم یه سوالم از بپرسم!
من فقط وی بی بلدم که قدیمی شده الان برم دات نتشو یا بگیرم یا سی شارپ؟
سیستم عامل پاس کردین ؟
حتما با Vb میتونی سیستم عامل بزنی شک نکن . موفق باشی .نقل قول:
دوست عزیز کاملا موافقم.
حالا عزیز دیدم کاربر فعال بخش نت فرم ورکی گفتم یه سوالم از بپرسم!
من فقط وی بی بلدم که قدیمی شده الان برم دات نتشو یا بگیرم یا سی شارپ؟
:31:نقل قول:
شما که ویبی کار میکردین چرا میخواین برین دنبال سی شارپ ؟
مگه چیزی اضافه تر داره ؟
نه هیچ فرقی نداره ! یکیشو یاد بگیری اونیکی رو هم یاد میگیری . الان که vb بلدی مطمئنن با vb.net راحت تری
من قبلا vb کار میکردم الان هم vb.net کار میکنم هم سی شارپ اما همیشه با vb.net راحت ترم ( به خاطر زمینه قبلی ) . ضمنا دوستان معذرت من رو بپذیرید که پستم ربطی به بحث نداشت !
من دانشجوی کامپیوتر نیستم ولی فکر کنم یه چیز تو مایه های درس ادبیاته !نقل قول:
راستی میخواین یه سیستم عامل با سی شارپ یا ویبی نت بنویسیم ؟ ! عیبش اینه که برای اجرا به Netframework. احتیاج داره !!نقل قول:
حتما با Vb میتونی سیستم عامل بزنی شک نکن . موفق باشی .
نگفتین چه کنیم میشه یا نه؟؟نقل قول:
راستی میخواین یه سیستم عامل با سی شارپ یا ویبی نت بنویسیم ؟ ! عیبش اینه که برای اجرا به Netframework. احتیاج داره !!
شروع کنیم.
طرحی ایده ای نیست!!
نمیدونم کسایی که این تاپیک رو زدن start کار رو زدن یانه . من که زیاد Os نویسی بلد نییستم ! :31: با #C و VB.net هم که نمیشه ! :31: ..نقل قول:
داداش منم می دونم که نمی شه نوست!(فهمیدم اومدید منو مسغره می کنید!)نقل قول:
با #C و VB.net هم که نمیشه
اما یعنی واقعه این کار نشد داره؟؟
دوستان من فقط به خاطر این تاپیک تو این انجمن عضو شدم .
این همه حرف زدید کی عمل کرد ؟؟؟
من 2 سال دارم رو این بحث تحقیق میکنم و حدود 5 GB فایل PDF در مورد سیستم عامل و سیستم عامل نویسی و اصولش دارم تازه میخوام از اول تابستون امسال کار رو شروع کنم و هیچ منبعی هم کم ندارم از کرنل گرفته تا ... همه چیز رو دارم .
در ضمن پیش خودتون نگید باز یکی اومد الکی این بحث رو ادامه بده من مثل بقیه نیستم تا به حال هر کاری که گفتم انجام مبدم تا وقتی که انجامش ندادم بیخیالش نشدم .
هر کسی که پایس با این ID با من در ارتباط باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم ...
فرقی نمیکنه چه زبونی بلدید فقط بلد باشید همین.
من خودم VB,Delphi,Pascal رو بلدم النم دارم یواش یواش C یاد میگیرم.
در ضمن جای بحث تخصصی توی انجمن تخصصی اون چیز هست سیستم عامل نویسی هم جاش تو این انجمن نیست باید این بحث جایی مطرح شه که همه اهل برنامه نویسی باشن و بشه همه جور کمک گرفت.
برای این کار هم بهترین انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.
دوستان عزیز master فوت کرده
خدا رحمتش کنه.نقل قول:
دوستان عزیز master فوت کرده
یک فاطحه برای شادی روح این عزیز.............
روحش شاد و یادش گرامی باد.......................
شنیده بودم، متاسفم.
خدا رحمتش کنه و بیامرزتش.
(درباره سیستم عامل چند سوال دارم بعدا میگم)
من الان به یه چیزی برخوردم!
چرا یه سیستم عامل نویسی تو انجمن دلفی وجود داره؟!! چرا با هم یکی نمیشیم؟ اونو باید از دلفی مدیران خارج کنن چون سی پلاس پلاس هم داره و.. و اینکه یکی شیم بهتره.
درضمن من اونجا گفتم، من درخدمتم
نقل قول:نقل قول:کجا فوت کرده ؟!نقل قول:
بنده خدا سالم سلامته :10:
:41: :41: :41: :41: :41: :41:
شرکت IBM برای نوشت OS/x دقیقا یادم نیست کدوم ورژن تقریبا از 18000 نفر مهندس برنامه نویس و برنامه ساز استفاده کرد تا بالاخره بعد از 5 سال تونست پروژه سیستم عامل ش رو تموم کنه.
تازه اون مال 15 یا بیشتر سال پیش بود.
کار سیستم عامل نویسی فقط با نخ و پردازش و حافظه که تموم نمیشه؟؟؟؟
خالا خود دانی..............
با تشکر:19: :19: :19: :19:
:18: :18: :18: :18: :18:
:27: :27: :27: :27: :27: :27:
:2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:
یادش بخیر:rolleye:
لینوس توروالدس به تنهایی لینوکس رو تو دورهی فراغتش - وقتی دانشجو بود - نوشت.
لینوس فقط هسته رو نوشت که بعدا افراد زیادی تکمیلش کردن بهش خیلی چیزها اضافه شده تاحالا.نقل قول:
نوشته شده توسط ever_wondering_man [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عامل فقط هسته نیست، بلکه خیلی اجزا و نرم افزارهای دیگر هم نیاز داره.