برادر ، اینجا 2-3 هزار تا شهر هست !نقل قول:
Printable View
برادر ، اینجا 2-3 هزار تا شهر هست !نقل قول:
به به Hojjat تو یه کلام خیلی بهتر از erepublik من همون Arsinتو ere ام ولی از وقتی اینو بازی کردم گزاشتم کنار اونو:31:نقل قول:
خیلی خوبه.من دیروز 6 ساعت فاصله داشتم.زدم شب مسافرت کنه بره اونجا.اطرافش هم هر کاری بخوای هست.نقل قول:
آقا تلاش نکن ، پیدا کردم ، همون وسط نقشه است
زده رو دست تریبال وارزنقل قول:
من یه کوییست رد کردم
باید چیکار کنم؟
اقا راستی به Ghost dog بگید بیاد:31:
کوست رو که رد میکنی برگرد پیش یارو که کوست رو ازش گرفتی رو کامپلیت کلیک کننقل قول:
Picking cotton کار کردن هست ؟ زدم 10 دقیقه کار کنه
هورااااا ! این یارو رو جو گرفت بهم 4 تا گوشت داد . فکر کنم فهمید عصبانیم !
بلــــــــــینقل قول:
ناااااااااااامردیه:31:نقل قول:
من از ظهر دارم جون میکنم انرزیمو خالی کرد(اقا ببخشید j به فارسی ندارم)
آره دیگه تریبال باید بازنشسته بشه.من الان 4 ماهه تریبال بازی نکردم.ولی نمیدونم این همه روستا رو چیکار کنم.واسه همین یه سیتر گذاشتم.نقل قول:
فقط نمیدونم مصطفی کجاست.اگه اونم بیاد دیگه تکمیل میشه و تریبال به تاریخ می پیونده.
ناااااااااااامردیه:31:نقل قول:
من از ظهر دارم جون میکنم انرزیمو خالی کرد بهم گوشت نداده(اقا ببخشید j به فارسی ندارم)
من میرم میارمشنقل قول:
muhahah
توی اونجای که پاسارگاد هست به اندازه موی سر بنده شهر هست که :دی
-------------------------------------------------------------------------------------------------
سرور بازی مشکل پیدا کرده ؟
خیلی کند شده بعضی وقتها هم هی ارور می ده !!!
من خیلی دورم به طوری که 10 ساعت طول میکشه بیام :31:نقل قول:
شهر چطوری بسازم؟
کار کردم 10 مین پول نداد
کجا کار کنم پول میدن؟
تو یه جدایی طلبی.میخوای جوسازی و اغتشاش ایجاد کنی و از سرزمین ما جدا بشی.خودم باهات دوئل میکنم و میکشمت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من 12 ساعت طول می کشه بیام !نقل قول:
من خیلی دورم به طوری که 10 ساعت طول میکشه بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال نداره ، من از دیروز ساعت 4 بعد از ظهر دارم جون می کنم ، تا حالا 9 ساعت براش کار کرده بودم . حقم بود !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ناااااااااااامردیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از ظهر دارم جون میکنم انرزیمو خالی کرد بهم گوشت نداده(اقا ببخشید j به فارسی ندارم)
هادی هر کاری تو هر جایی هست .
-----
بعدشم کی چجوری گوشت گرفته
نامردیه اقا
-----
هنیبال شیفت رو بگیر ز رو بزن میشه ژ
----
HOjjatنقل قول:
ببین کمتر از 1 ساعت کار نکن بعد بعضی کارها تجربه میده بعضی کارها پول بعضی کارها شانس پیدا کردن ایتم داری و بعضی کارها هم خطرناکن و ممکنه موقع کار زخمی شی
نه بابا فکر کنم منظورش ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــــنه !
عجب خر تو خری شده اینجا !
ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ا دمت گرمنقل قول:
چطوری SKILL Vigor بگیرم ؟
رو Skills کنار صفحه(سمت چپ) کلیک کننقل قول:
نه ، منظورش همون ژ بود . من فکر کردم میگه من نمی تونم حروفو بکشم ... D:
ببخشید !!!
الان من به یک شهر رسیدم general store کجاشه ؟
من اون دوئل دومی رو انجام دادم یهو شدم لول4
6تا اسکیل دارم چی بزنم ؟؟؟
Sugar 0/1
چطوری بدست بیارم؟
allen Iverson نامرد روزگاره just iguodalaنقل قول:
برو تو مپ که هستی :31: بعد رو درخت sugar کلیک کن کار کن بدست بیارنقل قول:
بعضی شهرا دارن بعضیا ندارن بگرد یکی که داره رو پیدا کننقل قول:
اوه چقدر سرعتی شده این تاپیک آروم برین منم برسم بهتون !!!!
می گم میشه یکی آدرس پاسارگارد رو بده !!! من الان لول 3 هستم راستی !
راستی Stufe چیه ؟؟؟ من Stufe ام کم شده !!!! نمیرم یه وقت !!!!
مصطفی اومد
سلام مصطفییییییییییییییییییییی ییییی
زدم 10 دقیقه کار این اومد :
00:56:04
اههه
این چرا اینجوری شده یا نمیره تو سایت یا وقتی میاد map همش سیاه ه !!!
hojjat فاصلت مهممه ! یعنی باید برسی به جایی که می خوای کار کنی واسه همین زمانی که بش میگی کار کنه با زمانی که طول می کشه به اونجا برسی جمع میشه...
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 9 (9 کاربران و 0 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WoW مثل این که این بازی حسابی پر طرفدار شده !!!! میگم یه بنده خداییه باید باهاش دوئل کنم ولی نمی تونم شکستش بدم باید چی کار کنم اسکیل بدست بیارم ؟؟؟