دوستانی که در تهران هستین
به غیر از فیلیپس و پایونر پلیری در این رنج قیمت و کیفیت
از برند دیگری نیست؟
Printable View
دوستانی که در تهران هستین
به غیر از فیلیپس و پایونر پلیری در این رنج قیمت و کیفیت
از برند دیگری نیست؟
Pioneer DV-600AV DVD Player Review
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Author Danny Phillips
Published 13th Apr 2008
Manufacturer Pioneer
Price £95.61 (Exc VAT)
as reviewed £109.95 (Inc VAT)
Features [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Performance [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Value [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Overall [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LG DVS450H DVD Player Review
Author Danny Phillips
Published 20th Nov 2008
Manufacturer LG Electronics
Price £113.04 (Exc VAT)
as reviewed £130.00 (Inc VAT)
Philips DVP5980 DVD Player Review
Author Danny Phillips
Published 11th Jun 2008
Manufacturer Philips
Price £45.97 (Exc VAT)
as reviewed £52.86 (Inc VAT)
نقل قول:
منبع لطفا...
نقل قول:کد:www.trustedreviews.com
به قیافش میخوره ماله سایت Trustedreviews باشه که سایت خوبی هم هست.
سلام به دوستان عزیز:
از اونجایی که بیشتر از این نمیتونستم برای Philips 5996 صبر بکنم، امروز به قصد خرید LG DV-9650PM به یکی از نمایندگی های گلدیران مراجعه کردم. همراه خودم 2 فایل با مشخصات زیر برای تست بردم:
1. یک فایل با Xvid Codec از نوع HD 720p ، به هوراه دو زیرنویس فارسی با فورمت های srt و idx/sub.
2. یک فایل با Xvid Codec از نوع dvdrip (سایز معمولی) ، به هوراه دو زیرنویس فارسی با فورمت های srt و idx/sub.
نتیجه:
1. دی وی دی پلیر DV-9650PM قادر به پخش زیرنویس فارسی از نوع srt نبود.
2. این دی وی دی پلیر زیرنویس idx/sub رو به خوبی اجرا کرد.
3. این پلیر قادر به پخش فایل های 720p نیست و پیغام hd video not supported میداد.
در نهایت از خرید اون منصرف شدم.
از دوستان کسی DVD player ای داره که بتونه فایل های 720p با کدک xvid رو اجرا کنه.
من خودم فبلیپس 5986 دارم ، دستگاه من هم با بعضی از فایلهای تصویری که رزولوشنشون HD هست مشکل داره ولی 720p رو چک میکنم همینجا بهت میگم.نقل قول:
الان فایل زیر رو تست کردم و 5986 هم ارور Not Supported resolution داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i44.tinypic.com/903rev.jpg
دوست خوبم،نقل قول:
خیلی خیلی از پاسخ کامل و مصورت ممنونم. ظاهرا به جز WD TV HD Media Player دستگاه های دیگه قادر به پخش فایل های HD نیستند.
باز هم ممنون.
من فکر نمیکنم DVD پلیری پیدا بشه که DivX رو به صورت Native روی 720p اجرا کنه اگر همچین DVD پلیری گیر آوردی که اینقدر قوی بود که رزولوشن 720p رو درست و حسابی هندل کنه اونم با فرمت DivX حتما به منم معرفی کنید من خودم یه Home T پایونیر دارم که 720p رو اجرا میکنه ولی یا خیلی کند اجرا میکنه یا اینی که هر دو ثانیه یه بار نصفه صفحه شطرنجی میشه خلاصه به نوعی اجرا نمیکنه .نقل قول:
از دوستان کسی DVD player ای داره که بتونه فایل های 720p با کدک xvid رو اجرا کنه.
شما دیگه خیلی over لردی حال کردی :31:نقل قول:
بله به نظر من هم فقط این دستگاهی که نام بردی میتونه فایلهای HD رو پخش میکنه .نقل قول:
در ضمن هفته ی پیش که من پاساژ ایران بودم این دستگاه به وفور و در همه ی مغازه ها موجود بود و قیمتش هم حدودا 100 تومن بود ولی قبل از خرید، این دستگاه رو هم تست کنید تا مطمئن بشید فایلهایی رو که موردنظرتون هست پخش میکنه یا نه.
با سلامنقل قول:
ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین، پس این hdmi out رو دی وی دی هاواسه چیه
19201080p supported
برای Upscaling هستش. یعنی دستگاه طی الگوریتمی (Progressive یا interlaced ) ویدئوهایی که رزولوشن پایینتر از 1080 دارند بزرگ میکنه تا به نمایشگر 1080 فیت بشه .نقل قول:
اگر نمایشگر شما Full HD 1080p باشد و بخواهید ویدئویی که رزولوشن آن کمتر از رزلوشن نمایشگر است را ببینید برای اینکه ویدئو به صفحه ی نمایشگر فیت شود باید توسط پلیر (و یا خود نمایشگر) بزرگ (Upscaling) شود :
اگر پلیر 1080p باشد یعنی از الگوریتم Progressive برای افزایش ابعاد تصویر استفاده میکنه که کیفیت نهایی تصویر بر روی نمایشگر بهتر خواهد بود.
اگر پلیر 1080i باشد یعنی از الگوریتم interlaced برای افزایش ابعاد تصویر استفاده میکنه.
ضمنا چون HDMI خروجی دیجیتالی هست پلیر توسط این پورت میتونه داده های خامی رو به نمایشگر ارسال کنه و قسمتهایی از پردازش تصویر در سیستم نمایشگر انجام بشه بدین ترتیب کیفیت نهایی تصویر بالاتر خواهد بود.
از این صحبتهام باید این نتیجه رو هم بگیرید که این پلیرها برای تلویزیونهایی کاربرد دارد که Full HD 1080p باشند وگرنه یک پلیر ساده هم جوابگوی نیاز شما خواهد بود (این خلاصه ی قسمتهایی از کل صحبتهام هست که در این تاپیک کردم )
دوست محترم سلام و خسته نباشین، ضمن تشکر فراوان از بابت توضیحات سودمندتان، من و مطمئنا دیگر دوستان شما مشتاقانه و بی صبرانه منتظر نکات آموزشی بسیار ارزشمند شما هستیم.نقل قول:
با تشکر مجدد.
نقل قول:
با سلام
منظورم خط اول این پستتون بود :
مگه پلیر شما نمیتونه فایل HD رو نشون بده؟نقل قول:
یا ممنظورتون اون کدک خاص بود؟
در ضمن شما سایتی سراغ ندارین که کلیپهای کوتاه HD رو بشه ازش دانلود کرد
جان هرکی اگه می شه یه dvd پلیر خوب در حد 80 که کامل باشه خر کار باشه و نمی دونم انواع زیر نویس فارسی و اینا رو بشه باش اجرا کرد
یکی بگه پایانور ، فیلیپس، مارشال، ال جی کدوم مدل ؟
یه لطفی کنید و چیزی باشه که براحتی گیر بیاد و قیمت هم اگه میشه بگین
دستتون درد نکنه
نقل قول:
خیر فیلیپس و پایونیر 410 قادر به پخش کدک h.263 و h.264 و همچنین کدک xvid که با رزلوشن بالا کانورت شده نیست (متاسفانه!)
برای اجرای اینجور فایلها باید HD Player بخرید.
در مورد سوال دومتون هرچند که به این تاپیک مرتبط نیست :
اگر اکانت رپیدشیر دارید میتونید در سایت زیر سرچ بگیرید :
مثال :
ضمنا چندین FTP هستند که موزیک ویدئوی HD برای دانلود گذاشتن ولی حداکثر با سرعت 10 کیلوبایت میشه دانلود کرد و با توجه به اینکه حجمشون بالاست خیلی طول میکشه.کد:http://rapidshare-search-engine.com/index-s_submit=Search&sformval=1&s_type=0&what=1&s=evanecence%2B%2B1080&start=0.html
لازم به قسم خوردن هم نبود!نقل قول:
3260 به نظرم از همه معقول تره و همین هفته ی پیش که بازار بودم در بازار موجود بود (حدودا 70 تومن)
سلام به دوستان.
آقا منم بالاخره همین 9650 LG رو گرفتم. راستش یه مشکل داشتم که ممنون میشم کمکم کنین.
من پلیر رو به LCD سونی براویا سری D وصل کردم اما نمیتونه ورودی HDMI رو شنسایی بکنه. به نظره شما مشکل از چیه؟
ممنون میشم لطف کنید و راهنماییم کنین.
با سپاس از شما دوست عزیزنقل قول:
ببخشید در جواب یکی از دوستان در چند تاپیک قبلی گفتید بعضی از فایلها رو باز نمی کنه و باید HD بخرید ببخشید اگه میشه در باره این " که وگفتند " توضیح بدین و بگین منظورشون چه تکنولوژِی و چه مدلهایی است
با احترام
مبارک باشهنقل قول:
قیمت وگارانتییش اگه میشه بگین
نقل قول:
سلام
من یه سینما خانگی گرفتم چند ماه پیش sony dz777
تا حالا باهاش hd ندیدم
یعنی والا گیج شدم با حرفهای شما
من با کامپیوتر وصل می کنم آخه , همه فیلمهام هم 720p هست با فرمت mkv که ساپورت نمیکنه این پلیر این فرمت رو
فرمت فیلمهای hd چیه ؟ avi ?
اونوقت این پلیر hd رو ساپورت میکنه دیگه ؟ روش نوشته 1080p full HD
یعنی دی وی دی hd رو اجرا می کنه دیگه ؟
ممنون
تا اونجا که من اطلاع دارم هیچکدوم از پلیرهای فیلیپس که در این تاپیک دربارشون صحبت شده کدکهای h.263 و h.264 ویا ویدئوهایی که رزلوشن HD دارند رو اجرا نمیکنند.نقل قول:
فیلیپس مدلهای 3260 -5996-5986-5965
و پایونیر مدل 410
دوست عزیز من خودمlg9650 دارم.فایلهای srt فقط با استفاده از نرم افزارAVIAddXSubقابل اجرااست وبه خوبی میخونه.ضمنا هارد اکسترنال 320gbرابخوبی ساپورت میکنهنقل قول:
نقل قول:
از ماركها و برندهاي مهم بازار ، هيچكدوم دي .وي.دي پليري نزدن كه فايلهاي HD رو پخش كنه.
منظور از 1080p full HD اينكه ميتونه كيفيت دي . وي . دي رو Upscale كنه تا كل صفحه تلويزيون FullHD رو پوشش بده.
اگه دنبال پخش كننده mkv هستي فعلا بايد از هارد ديسك پليرهاي بازار استفاده كني كه قيمت مناسبي هم دارن.
يا اگه مساله پولي برات مهم نيست بري و يه PS3 بخري.فريمورشو آپديت كني تا Mkv و Divx رو برات پخش كنه.علاوه بر اينكه مي تونه فيلمها بلوري رو هم برات پخش كنه.
شما از کجا قیمت گرفتید؟!نقل قول:
من امروز 88/2/29 از فروشگاه الهام پاساژ شرکا قیمت گرفتم گفت 85000 تومان! :18:
من از کرج قیمت گرفتم 72 تومن.نقل قول:
سلام اقا مهدی منم ساکن کرجم میخواستم ببینم این فیلیپس 3260 که میگی زیرنویسارو که با پسوند srt یا sub هست رو نشون میده؟با فارسی مشکلی نداره؟کرج کجا داره؟
سلام :
ببخشيد من تازه دارم ميرم سر خونه زندگيم يك DVD PLAYER خوب ؟ و قيمت
خوب تا چه قيمتي؟
از اين سينما خانواده ها
اگر فقط Player ميخواهيد،پايونير مدل 610،اگر Home theater ميخواهيد پايونير يه مدل داره به نام Todoroki قيمت هم 950 تومن.
اينجا رو ببين:
توي پليرهاي موجود در بازار جهان Sony حرف اول را هميشه مي زنه.
جالبه که بدونيد تکنولوژي Blu-Ray رو سوني اختراع و ثبت کرده. دوربينهاي فيلمبرداريش و تلويزيونهاش هم تقريبا بهترينن.
لنزهاي Sony با دوام ترين و با کيفيت ترين لنزها هستن.
پايونير هم بعد از سوني خوبه .ولي بگير و نگير داره.
اگرم مي خواي پولتونو دور بريزيد اول مارکهاي متفرقه و بعد هم LG و نهايتا Samsung انتخابهاي خوبين!!!
ضمنا Full HD Player که 1080i و 1080P پخش کنه به جز PLayer هاي USB ساخت Wesrtern digital و Segate چيز ديگه اي توي بازار ايران نيست.
من خودم WD HD Media Player خريدم. اگر کسي اطلاعات خواست در خدمتم.
سوني از همه اينها بهتره.نقل قول:
دوست عزيز من اين دستگاه رو خريدم. هر نوع اطلاعات تخصصي و عملي هم بخواي در خدمتم.نقل قول:
DVD Player هاي سوني خيلي كيفيت خوبي دارن. مقاوم هستن. به راحتي DVD هاي خش دار رو مي خونن.لنزهاي قوي و ماندگار دارن.نقل قول:
اما يه عيب بزرگ دارن
هيچ كدوم از مدلاش USB ندارن و فكر كنم SRT رو براي DivX پخش نمي كنن.
dvd recorder خوب تو بازار سراغ دارین؟
آیا کیفیت رکورد خوبی دارن ؟
آره دوست عزيز . Sony Recorder تهيخ کنيد که بهترين و با دوام ترين لنزها رو داره.نقل قول:
آیا مدل خوبی از dvd recorder فیلیپس تو بازار وجود دارد؟
سلام دوست مننقل قول:
با نظر شما كمي مخالفم.به نظر من پايونير تو رده پليرهاي تجاري خيلي مناسبتر از ديگر برندهاس.
تو رده هاي بالاترهم اين DENON هست كه بي رغيبه.