يكي به دادم برسه! چرا من به همين روش انجام دادم بازي نصب نشده، اجرا نميشن.
چي كار كنم؟ :(
Printable View
يكي به دادم برسه! چرا من به همين روش انجام دادم بازي نصب نشده، اجرا نميشن.
چي كار كنم؟ :(
با اين روش من حتي بازي قبلي رو هم از دست دادم. همون بازيها رو پاك كردم و دوباره به روش قبل ريختم، نشد. اجرا نشد.
كمك كنيد. لطفا.
نقل قول:
برنامه ي jadئaker رو استفاده كنيد.
در مورد برنامه هايي كه invalid format ميدن فلبلا صخبت شئخ
رو گوشي هاي سامسونگ اين اتفاق ميافته و حاي نگراني نيست.
شرمتده تا يكي دو هفته نميتونم پسا بدم( چشمم رو عمل كردم و الان مقل كوئرها دارم پست ميدم.
امیدوارم حالت زودتر خوب شه:11:
راستی کسی اینجا بازیی روش نصب کرده که با شتاب سنج کار کنه؟
سلام دوستان من هم این گوشی رو خریدم گوشی واقعا خوش دستیه بیشتر از اون چیزی که فکر می کردم ازش خوشم آمد
چند تا سوال داشتم فریم ویر گوشی M8800JVIB2 هستش باید آپدیت کنم؟
فارسی ساز نداره خودم فارسیش کنم یا بدم بیرون؟
GPS در موقع عکس گرفتن فعال نمیشه؟
نقل قول:
در مورد فریمور بگم که اگه میخوای فارسی استفاده کنی یعنی بتونی اس ام اس فارسی بدی باید فریمور عربستان بریزی روش یعنی این M8800JPIB5
خودت میتونی این کارو بکونی.فقط حجمش نزدیک 100 مگابایت که باید دانلود کنی.آموزشش هم توی صفحه 35 موجود.
جی پی اس موقع عکس فعال میشه از توی ستینگ دوبین فعال کن
مطموني فيرموير فعليت فارسي نداره ؟؟؟نقل قول:
تا جايي كه ميدونم jv مال تركيه و خاور ميانه هست و بايد فارسي و عربي داشته باشه .
اس ام اس فارسی رو به صورت مربع مربع می گیره و خوده گوشی هم فارسی نداره
باید گوشیمو آپدیت کنم؟
با آپدیت کیفیت دوربین تغییری می کنه؟
به نظر ضعف بزرگ این گوشی باطریشه من چون تازه گرفتمش و زیاد باهاش ور میرم دارم هر شب شارژش می کنم
یه چیزه دیگه اینکه از دوربینش توقع بیشتری داشتم(در محیط منزل) نظره شما چیه؟
در مورد فيرموير فبلا هم گفته بودم.
با jpib5 فارسيدار ميشي ولي كيفيت دوربينت بهتر نميشه.
اگه ميخواي كيفيت دوربينت (به خصوص تو فيلم برداري) بهتر بشه و سرعت گوشي تو منوها هم بيشتر بشه xxie1 يا xeie1 رو نصب كن.
در مورد باتري اون يكي دو هفته ي اول اينجوريه ، چون هم باتري نو و تنبل هست ، و هم اينكه شما بيشتر با گوشي ور ميري. من الان هر 3-4 روز يه بار شارژ ميكنم.
دوربينش به خاطر نداشتن فلاش زنون تو فضاهاي بسته و كم نور كيفيت معمولي داره ، ولي باز هم از گوشيهاي ديگه سر تره.
سلام
از کجا می تونم xeie1 رو پیدا کنم ؟
سلام. گوشی من وقتی زنگ میخوره اول صداش کمه بعدش یک دفعه زیاد میشه؟برای چی؟ گوشیم تقلبی هست؟؟ دانلود فیرمویر: m880bxxie1کد:http://www.4shared.com/file/108845043/2319ba15/M880BXXIE1.html
8510 من u800 بابام e251 مادرم همه موقع زنگ صداش كمه بعد يهو زياد ميشه به نظرم يكي از راههاي شناخته سامسونگه اصل همين مدل زنگه.
گوشی خوبیه؟ ارزش خریدن داره؟
نه نه.. اين اصلا به معني تقلبي بودن يا خراب بودن گوشي نيست.نقل قول:
تنظيمات call alert type گوشي شما روي raising melody هست، به خاطر همين اينجوري ميشه.
براي درست كردنش هم كافيه بريد : menu>setting>phone profile
توي پروفايل مربوطه بريد و در قسمت call alert type اين تغيير رو انجام بديد.
دو سئوال دارم که دوستانی که این گوشی رو دارند اگر لطف کنند و جواب بدند ممنون میشم
1-وضعیت باطری این گوشی چطوره و در استفاده روزمره چقدر جواب میده؟
2-تا ب حال از جی پی اس این گوشی استفاده کردید و ایا کسی تونسته اون رو راه بیاندازه؟
نه اتفاقا call alert type گوشیم روی melody هست!!!!
جی پی اس این گوشی چطور راه میافته؟
اصلا کار میکنه یا نه؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
لطفا اول پستهاي تاپيك رو مطالعه كنيد و اگر جواب سوالتون رو نديدين بپرسين.
نقل قول:
عاديه ، يك ثانيه ي اول آهنگ رو با صداي كم پخش ميكنه و بعد صداش ماكسيموم ميشه.
سلام داخل اين لينك بالا نبود xeie1نقل قول:
چرا عزيز ، تو همون پست اول لينك فيرمويرهاي مختلف پيكسون قرار داده شده.نقل قول:
اين هم مال xeie1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشيد پيداش كردم عالي بودنقل قول:
آقا قیمت روز این گوشی چنده ؟
335-345...نقل قول:
[quote=gmt325gh;4098277]لطفا اول پستهاي تاپيك رو مطالعه كنيد و اگر جواب سوالتون رو نديدين بپرسين.
مطالعه کردم. شما گفتین که روی دوربینش فعال میشه. برای من اونجا هم کار نمیکنه. چیکار کنم؟:41:
من تا حالا با ژیوتگینگ گوشی کار نکردم.
برای جی پی اس از گوگل مپس که روی خود گوشی نصب هست میتونین استفاده کنین. البته اگه ورژنش قدیمی تر از 2.3.2 باشه فقط از A-gps استفاده میکنه. که میتونین گوگل مپس 2.3.2 رو از اینترنت بگیرین و آپدیت کنین یا اینکه فیرمویر ورژن جدید بریزین. البته برای گوگل مپس باید اینترنت (جی پی آر اس) داشته باشین.
از برنامه ی trekbuddy هم میتونین استفاده کنین.
در ضمن تمام این حرفها قبلا تو همین تاپیک و به صورت کاملتر تو پستهای 335 ، 338 ، 339 ، 355 و 358 گفته شده.
سلام دوستان
من حدود 1.5 ماه پیش گوشیمو خریدم و هیچ فریموری هم روش نصب نکردم اوایل وضعیت شارژ نگه داشتنش بد نبود اما حدودا یک هفته میشه که وضعیت نگه داری شارژش افتضاح شده به طوری که شبا که شارژش می کنم و کاری هم باهاش انجام نمی دم صبح یک خط کم می کنه
یک مدت گوشیمو رو ویبره میذاشتم ممکنه باطریمو خراب کرده باشه؟
اصلا ربطی نداره به هم که روی ویبره بذاری برای باتری مشکل ایجاد کنه.
گوشی خیلی ها از جمله خودم اکثر مواقع روی ویبره هست.
شما گوشی رو از خود مایکروتل خریدید؟
اگر ار بیرون خریده باشید و مخصوصا علاالدین احتمالش بالاست که باتری شما رو با یه باتری تقلبی عوض کرده باشند.
گوشی من همیشه رو ویبره هست. زیاد هم با گوشی ور میرم.
هفت ماه هم هست که این گوشی رو دارم. ولی مشکلی تا حالا با باتریش نداشتم.
الان چند روزه گوشیت باتری تموم میکنه ؟
نزدیکه یک هفتس باطریش اینطوری شده
تا یک هفته پیش این مشکلو نداشت
به عنوانه مثال من دیروز ظهر گوشیمو شارژ کردم بعد از شارژ در حد دو سه دقیقه باهاش ور رفتم و شب در حدوده 3 دقیقه باهاش صحبت کردم آخر شب که آمدم بخوابم یک خط کم کرد دیگه کاری باهش نداشتم تا ساعت 11 صبح موقعی که رفتم سراغ گوشی دیدم 2 خط شارژ داره واقعا افتضاح شده
راستی از زمانی که گوشی رو گرفتم نزدیک به 20 ساعت مکالمه باهاش داشتم (مکالمات بدونه وقفه 2.5 ساعته هم داشتم) ممکنه این قضیه تاثیر گذار بوده
من اهواز زندگی می کنم و این گوشی رو از یک فروشگاه معتبر خریدم که توی شهر معروفه
نه.
به اون ربطی نداره.
این بار که خواستی گوشیت رو شارژ کنی صبر کن تا شارژش تا اخر تموم بشه و گوشی خاموش بشه بعد بزن به شارژ.
در مدتی که داره شارژ میشه باهاش کاری نداشته باش و صبر کن تا کامل شارژش تکمیل بشه و دیگه نشانگر مقدار باتری چشمک نزنه (بیشتر از دو ساعت طول میکشه)
تا دو سه شارژ با این روال با گوشیت کار کن. اگه وضع باتریت بهتر نشد باتریت مشکل داره.
من معمولا هر سه چهار روز یه بار لازم میشه شارژ کنم گوشیمو. (به طور میانگین در روز ده دقیقه حرف میزنم و یک ساعت و نیم بازی میکنم و اینترنت میرم و جی پی اس استفاده میکنم و ده دقیقه موزیک گوش میدم)
سلام آقا من یه پیکسون دارم خیلی هم ازش راضی هستم
هم واسه نصب نرم افزار مستقیم از بلوتوث یا مموری (تا حالا نشده گیر بده و نصب نکنه یا ارور بده) و هم دوربین مخصوصن فیلم برداری (1 دقیقه میگیرم میشه 35 مگ)
فقط مشکلم فارسی هستش
فریمور هم هست: XEIB1 به نظرتون چه فرمیوری رو بریزم که هم گوگل مپ خوب روش باشه هم سرعت مثل حالا بالا باشه و هم دوربینش کیفیتش بد نشه و هم این که بشه sms فارسی را دید!!!
اگه فرموری هست بگید که چه تغییراتی ایجاد میکنه(این تغییراتی که الآن روی گوشی هست را پاک میکنه)؟؟؟؟
اگه برات فارسي مهمه jpib5 رو نصب كن. ولي خيلي فيرم وير سريع و خوبي نيست ، تشخيص دست خط هم نداره.
اگه نه يا xxie1 رو نصب كن يا xeie1.
xxie1 گوگل مپس ورژن جديدتر داره و اينترنت بروزرش هم جديد تره ، ولي در عوض نصب برنامه روش قفل هست و يكم دردسر داره. ولي xeie1 نصب برنامه روش آزاده.
من الان xeie1 رو گوشيم نصبه. گوگل مپس رو هم از اينترنت گرفتم و نصب كردم.
من می خوام گوشی را با فریمور جدید فلش کنم ولی یه ارور میده!!!!
تمام مراحل را به درستی انجام دادم میشه راهنمایی کنید؟
اینم عکس:
کد:http://img2.-------------/files/0n1tvs9msql3b0g28vy5.jpg
دستش کردم باید با مالتی لودر 5.56 فلش میکردم!
دو تا عسب بزرگ داره این قزیمور عربی دار!
1- نداشتن مرحله به مرحله نصب نرم افزار یعنی روی نرم افزار کلیک میکنی خدش نصب میکنه و منتقل می کنه به صفحه بازی ها!
2- توی فریم ور قبلی برای اضافه بر نامه ها در صفحه اصلی یا همون وایدگت فلش بالای صفحه بود حالا اومده پایین!
3- سرعت هم پایینه و فکر کنم کیفیت دوربین هم اومده باشه پایین ولی بازم خدا رو شکر که هم sms فارسی می خونه هم میفرسته!!!!
یه نفر که از فریمور دیگهای جز این مخصوصاً آخرین فریمور استفاده میکنه لطفاً بگه که :
1- رنگ عکس application توی منو آبی هست یا سبز!!!!
2- سرعت خوبه یا بد!!!
3- واید گت بالاست یا پایین!
؟؟؟؟
یه نفر که از فریمور دیگهای جز این مخصوصاً آخرین فریمور استفاده میکنه لطفاً بگه که :
1- رنگ عکس application توی منو آبی هست یا سبز!!!!
2- سرعت خوبه یا بد!!!
3- واید گت بالاست یا پایین!
؟؟؟؟
تو xxie1 که آخرین فیرمویر هست آیکونه اپلیکیشن آبی هست. سرعت تو منو ها و framerate فیلم برداری و کیفیت عکس عالی هست.
ویجت هم بالا هست.
تنها ایراد این فیرمویر نداشتن فارسی و لاک بودن جاوا هست.
با سلام خدمت اساتید
3 سوال داشتم
1-اولین با که گوشی رو شارژ کردم 8 ساعت طول کشید چون گفته ی فروشنده بود ، ساعت 6 صبح که از شارژ در آوردم بعد از یک ساعت گشت و گذار و تا ساعت 6 بعد از ظهر که در حالت hold بود که یک خط از باطری آن کم شد و پس از 2 ساعت بازی و انگولک ساعت 12 شب به 2 خط باطری تبدیل شد.آیا طبیعی است؟
2-آیا فریمور گوشی تاثیری بر مصرف باطری دارد؟ (فریمور گوشی M8800DZIG1 می باشد)
3-قاب محافظ مخصوص برای این گوشی وجود دارد یا خیر؟
با توجه به اینکه شارژ اوله عادیه. توصیه میکنم که سعی کن همیشه (حداقل تا سه چهار شارژ که گوشیت نو هست) حرفهایی که تو پست 431 گفتم رعایت کن.
فیرمویر تاثیر محسوسی تو شارژ پیکسون نداره فیرمویرت خیلی جدیده و توصیه میکنم عوضش نکن (مگر اینکه واقعا به فارسی نیاز داری)
قاب محافظ تا جایی که میدونم نداره.