فکر نکنم از 10 تومان بیشتر باشه. سوزوندیش؟! :دینقل قول:
Printable View
فکر نکنم از 10 تومان بیشتر باشه. سوزوندیش؟! :دینقل قول:
نه مال یکی از آشناهاستنقل قول:
مال خودم سالمه
توی گوشیهای که تاحالا داشتم این بهترین اسپیکر رو داره :11::27:
10 هزااااااااااااااااااااااا ر تومن؟؟؟؟نقل قول:
نه بابا .من مال n95 رو 1000 خريدم....
خيلي باشه 2-3 تومن
خوب من هم سقف قیمت رو X3 گفتم !!! :دی:27::16:نقل قول:
بی شوخی می گم... حدود 2 سال پیش دیدم یه مغازه دار برای تعویض میکروفون 10000 تومان گرفت! گفتم شاید اسپیکر مکالمه هم همون قیمت باشه... :10:
راستی چی شد؟ رفتی اونجا؟؟؟
شاد و پیروز باشی :40::10:
سلام...خوبي ؟اره ديشب رفتم.همچون چيزي وجد نداشت.البته يه سري ها گفتن جمع شده...چند تا تعميراتي رفتم ...نقل قول:
بابا همشون اووتن.هيچكدومشون مشكلشو نميدونستن.اصلا به قيافشون نميخورد بدونن.ميگفتن بايد گوشيت بمونه ما باهاش ور بريم.در واقع موش آزمايشگاهي ميخواستن.ايبته يكي دو تا حدس زدن مشكل از فلت.كه هركدومشون يه قيمت دادن.از 5 تومن گفتن تا 30 تومن.
راستي يه فروم پيدا كردم به اسم پاناتل.(تعميرات تخصصي گوشي موبايل .)اونجا هم تاپيك زدم وقتي فهميدن ناشيم تاپيك بستن.گفتن اينجا فقط مل گوشي سازاست...منم كلي فش به مديرش دادم و اومدم بيرون.حالا بايد ببينم كي ميتونم بيام تهران .
با
دوستان كسي عكس از آيسي دوربين n95 داره كه كدومه؟؟نحوه تعويضش رو كسي بلده؟
بابا بی خیال! حالا چرا فحش می دی؟! :دینقل قول:
بی خیال! بیا تهران ببر نمایندگی نوکیا ببین چه مرگشه...
شاد و پیروز باشی :10::40:
نقل قول:
نمايندگي تهرانش كجاست؟علاالدين نمايندگي داره؟
از اینجا می تونی گیر بیاری:نقل قول:
http://persian.nokia.com/find-a-store
اصلا هم سمت علاءالدین نرو که دزد کده علاءالدین هست....:13:
چيزي گير نياوردم.خودت يه جا رو معرفي كن .نقل قول:
راستي ميخوام باتري هم بخرم.9 ماه پيش يه باتري n95 8gigخريدم ضعيف شده الان.باتري با مشخصات خاصي سراغ نداريد كه خوب كار كنه؟
سلام
برای من یک گوشی نوکیا 2730 کلاسیک از انگلیس آوردن که رجیستر نشده و هر سیم کارتی که میزارم میگه باید کد رجیستری را وارد کرد .
از کجا میتونم این کد را گیر بیارم ؟
سلام دوستان
قیمت قاب اصل ان82؟
و اینکه ایا میشه پورت usb رو کامل عوض کرد؟
باتشکر نیما
سلام چگونه می توان کد امنیتی نوکیا 5300 را باز کرد؟
سلام دوستان اين مشكلات n95.8gb من هست ميتونيد كمك كنيد حل شن?
1_ در قسمت Equaliser با تغيير حالت مثلأ به jazz يا pop يا غيره هيچ تغييري تو صداي گوشي داده نميشه!
2_ لق بودن قاب گوشي كه آزار دهندس
3_ لوگوي n95.8gb جلوي گوشي كه پاك شده تعويض قاب كار درستيه?4_بعد هر بار روشن كردن جديدأ شروع به اينستال نميدونم چي ميكنه و بعد قطع ميشه و ارور ميده كه untrusted software on memory please go to install manager...
اما در كل بسيار گوشي خوبي هست و واقعأ بهترينه و تو اين يكسال بسيار ازش راضيم
سلام :20:
سايت هاي ويژه اي براي اين كار هستن. شما با جستجو در اينترنت مي تونيد به اين كدها دست پيدا كنيدنقل قول:
قاب اصلي گوشي هاي نوكيا يكجا فروخته نمي شه. شما مي باس به شكل جداگانه تكه هاي قاب رو خريده و عوض كنيد.نقل قول:
قيمت تمام شده قاب كامل اصلي اين گوشي چيزي حدود 80 هزار تومان هست.
درگاه USB رو هم مي شه عوض كرد.
:10:
حالت اتصال گوشي شما به طور پيشفرض چيه؟ منظورم اينه كه اگه روي پي سي سوييت هست، جوري تنظيمش كردي كه به هنگام اتصال كابل اين بخش فعال بشه يا اين كه حتما باس گزينه رو گزينش كني.نقل قول:
پاسخ اين پرسش خيلي مهمه...
انشالله درست مي شه. :31:نقل قول:
1. مطمئني كه وقتي مي ري روي اكولايزر مورد نظر رو سلكت مي كني؟ اگر آره پس مطمئنا مشكلت با يه مستر ريست حل مي شه... :46:
2. معمولا با يه بار باز و بسته كردن قاب مشكل برطرف مي شه. اما اگر نشد يعني اين كه گوشي به يه قاب تازه نياز داره
3. تعويض قاب اين گوشي كار بسيار خطرناكيه. ازونجايي مي گم كه اين گوشي از خانواده گوشي هاي كشويي هست و يه اشتباه كوچيك مي تونه يه خسارت سنگين به بار بياره. اگه بلد باشي و قابت هم ترجيحا اصل باشه، ضرر كه نداره هيچ كلي هم منفعت داره. :31:
4. براي رهايي از شر اين پيغام مي باس كه گوشيت رو در حال هك قرار بدي و با يه فايل منيجر خر كار مانند Modo يا X-Plorer بري به اين نشاني:
Installed drive ( E or C ):\private\10202dce
و محتويات اين پوشه رو كه شامل چندين پرونده sis با نام هاي عجيب و غريب هست رو پاك كن
شاد و پيروز باشين :10::40:
¤Dariush جان به من قاب اصل n95.8gb سي وپنج تومن و گفتن اگر قاب غير اصل بندازي 25 درصد آنتن كم ميشه اما من مشكلم فقط تيكه ايه كه ال سي دي توشه چون نوشته ان نود و پنجش پاك شده...
¤مستر ريست چيه? همون ريست كه با كد#7370#* هستش?
ممنون
سلام کیوان جوننقل قول:
می تونم حدس بزنم که به احتمال قوی از فروشگاه های پاساژ علاءالدین پرسیدی... چون بیشتر اون ها دزد هستن، نمی شه بهشون اعتماد کرد! :13: اگر هم از یه مغازه ساده پرسیدی باس بگم که می خواد سرت رو کلاه بگذاره! :13:
قاب های گوشی های نوکیا 3 دسته هستن:
1. قاب های اصل که به شکل تکه ای فروخته می شن و اغلب قیمت تمام شده اون ها بالای 50 تومان قیمت می شه
2. قاب های های-کپی که کیفیتی برابر قاب های اصل دارن ولی خوب ساخت خود شرکت نوکیا نیستن و تازه اصل هم به شمار نمیان. قیمتشون هم ماکزیمم 20 تومان هست
3. قاب های بی کیفیت که بیشتر از اون ها به عنوان قاب های جایگزین بهره گرفته می شه.
شما اگر قاب اصل می خواید باس پولش رو بدی. اون قابی که گفته 35 تومان قاب های-کپی هست.
درباره کد هم درست گفتی. همونه! :دی منتهی پیش از اینکه مستر ریست کنی، حتما از بانک داده های گوشیت مانند مخاطبین یا پیام ها پشتیبان فراهم کن! :46:
شاد و پیروز باشی :10::40:
ممنون داريوش جان اما يعني اگه جاي 35تا ميگفت 50تا باس ميگرفتم!? آخه قيمت كه ملاك خوبي نميتونه باشه هرچند منظورت رو كاملأ ميفهمم و وقتي مثلأ حداقل قيمت 50 ت هست زير اون رو ميشه گفت قلابيه اما بين كسايي كه 50به بالا ميگن چطور ميشه تشخيص داد كه قلابي نيست?
ضمنأ داريوش جان با مستر ريست هم حل نشد مشكل اكواليزر مطمئن باش درست هم انتخابش ميكنم اما نميشه
سلام
آقا من n78 دارم که یه چند روزیه دکمه منو و c و سبز و قرمز و select و back (خلاصه دکمه های حاشیه اون ) کار نمی کنند ; الان هم گوشی روشنه و با این مشکل نمی تونم قفل شو باز کنم ; خواهش می کنم بگین چیش خرابه , چقدر خرج داره ؟
لطفآ کمک کنین !!!
help me
قربان you .
سلام دوستان
من یک n97 فنلاند اصل خریدم که ظاهرا مشکل خاصی نداره ولی بلوتوثش روشن نمیشه وپیغام میده unable to perform bluetooth operation . مشکل از کجاست ؟ آیا گوش مشکل داره یا تنظیم خاصی نیازه که من بلد نیستم. لطفا راهنمایی بفرماید.
ُسلام به همگی
اگه دیر میام اینجا شرمنده! درسا سنگینه! :31:
کیوان جون خودم!نقل قول:
ببین گلم شما کاملا درست می گی. متاسفانه نمی شه به این مغازه دارها اعتماد کرد. می خوام از خود نوکیا آمار بگیرم ببینم جایی برای فروش قاب های اصلی داره یا نه. خبرش رو حتما بهت می دم :46:
سلامنقل قول:
به تالارهای گفتگوی پی 30 ورلد خوش اومدی. امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10::40:
گلم کیت جوی استیک شما به احتمال قوی دچار مشکل ( قطعی یا خرابی ) شده. شما حتما گوشیت رو ببر گارانتی تا برات مفتکی درست کنن :46:
به تالارهای گفتگوی پی 30 ورلد خوش اومدی. امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10::40:نقل قول:
شما در بخش مربوط به settings واقع در پوشه Tools، و در بخش ابزار ارتباطی چک کنید که آیا وسیله ای از بلوتوثتان استفاده می کنه یا نه. اگر ارتباط بلوتوثی بر روی وسیله ای تنظیم شده، اون رو به شکل پیش فرض دربیارید
شاد و پیروز باشین :10:
سلام
از ديروز هدست اصل نوكيام يطرفه شده متأسفانه يه سمتش ديكه كار نميكنه و صدا نداره_
تو تنظيمات هم رو سنتر هست اما...
کد:WwW.BALATARIN.COM
سلام
تو کلوپ 5320 مطرح کردم کسی جواب نداد فکر کنم از اول اینجا باید میذاشتم
این گوشی من از وقتی که به تنظیمات کارخونه برگشته وقتی جایی انتن نداشته باشه(مثلا مترو)بعد از یه مدت کوتاه یه حالتی تو مایه ی استند بای میشه.حتی اگه اهنگ هم باهاش گوش کنم.دیگه کلا همه چیز تعطیل یه صفحه سفید میاد با لوگو نوکیا .باید یکی از دکمه هاشو بزنم تا بعد 10 ثانیه سر حال بیاد.ولی اگه افلاینش کنم مشکلی نداره.کسی میدونه قضیه چیه؟
سلام بچه ها خواهش میکنم کمکم کنید من نوکیا n70 دارم چند وقته که اصلا کلمات عربی رو نشون نمیده و وقتی پیامک فارسی برام میاد جای کلمه های فارسی همگی خالیه . کمکم کنید
يه ريســـت بزن ببينــــه درســــــــت نميشــه :46:نقل قول:
نه درست نشد راه دیگهای به ذهنتون نمیرسه.نقل قول:
با ريســـت كلي درســت نشــد ؟ :18:نقل قول:
برای من همینطور شد نمیدونم هندزفری های اصلی بعد یه مدت یک طرفه میشننقل قول:
اگر فنی هستی بازش کن و با اسپری خشک سرویسش کن
اگر درست نشد ببر پیشه تعمیر کار با 2000 درست میشه :20:
فریمور گوشیتون رو به اخرین ورژن که فارسی ساپورت میکنه فلش کنید 100% درست میشهنقل قول:
اگر هم نمیخواهید فلش کنید میتونید با برنامه های فارس خوان کار منید
یا فایل ppmرو روی گوشی دوباره نصب کنید (به تاپیک جف مراجعه شود)
کلمه اپرتیشن به معنی سیستم عامل هستشنقل قول:
ممکنه توی اون فریمور بلوتوث ممنوع باشه مثل n85 که تویه یک فریمورش اف ام ترنسمیتش کار نمیکرد
پرودامت گوشی رو عوض کنید در نهایت به اخرین ورژن فلش کنید
موفق باشید :31:
احتمالا یو ای افuif صفحه کلید از کار افتاده اگر پیشه یه تعمیر کار که لوپ داشته باشه ببرید تعمیر میشهنقل قول:
ولی تعویض بهتره
من از این چیزهایی که گفتی سر در نمیارم فلش کردنم بلد نیستم واضح تر توضیح بده. واینکه این تاپیک جف کجاست.llk,kنقل قول:
در کل و واضح بگم گوشیتون رو به اخرین ورژن که فارسی ساپورت میکنه فلش کنیدنقل قول:
تاپیک جف رو هم سرچ کنید
سلام دوستان
امروز با گوشی(n82 ) داشتم آهنگ گوش میدادم
یهو ...توی music player
general errore داد!
بعد گوشی هنگ کردم...
خاموش روشن کردم
باز هنگ میکرد بعد از بالا اومدن...
مموری رو در میارم
اوکی هست همه چیز...
ولی میزارم..هنگ میکنه!
یهو اینطوری شد
قضیه چیه!؟
:11:
سلام من ميخاستم كه ببينم كه من يك نوكيا 5800 دارم اين كد گوشي رو من گم كردمش چيه جوري من ميتونم كه انو پيدا كنم با NSS ميزنم نمي شه گوشي رو اصلا نميشنا سه راه ديگه اي هم داره من ريست دستي كردم فقط ريست شد كد بر نگشت :41:از اون وقت هم هر وقت كه موبايل رو روشن ميكنم ميگه كد 12345 ميزنم ميگه اشتباه00000ميگه اشتباه موندم چيكار كنم تازه وقتي هم كه ميگه كه كد اشتباه بعدش ديگه گير نميده خودش بي خيال ميشه و ميره:46:
الان هم به ورژن 40.5 ارتقاع دادم با همين نرم افزار خود نوكيا ولي باز هم كد ميخاد
لطفا راهنماي كنين خيلي ممنون ميشم:11:
احتمال قوی مشکل شما نرم افزارینقل قول:
در n85 هم گاهی اوقات اینجوری میشه
ابتدا همه ی اهنگ هاتون رو از اتچمنت پاک کنید
بعد اون هایی که پسوند mp3 رو دارند بریزید و رفرش کنید
اگر گوشی رو هم اپدیت کنید بهتره
:36:
گوشی رو فول فلش کن 100% درست میشهنقل قول:
با جف هم میتونی کدش رو پیدا کنی ولی اگر فلش کنی 12345 میشه
:31::31:
سلام
من یه سری از اون آهنگای فارسی مسخره که روی 5530 ریختن رو پاک کردم
حالا یه مشکلی دارم اونم اینه که با وجودی که موزیک لایبرری رو ریفرش کردم ولی هنوز اثر آهنگا تو قسمت آلبوم و آرتیست باقی مونده
و وقتی می خوام پاک کنم ارور میده و نمیشه لطفا بگین چیکار کنم؟؟؟؟
محتوای فولدر موزیک رو کامل پاک کنید بعد رفرش کنید دوباره اهنگ ها رو بریزید و رفرش کنیدنقل قول:
اگر نشد با مستر ریست حل میشه
:18:
میشه که همین اموزش به دست اوردن کد گوشی رو برام بزارین :20:خیلی ممنون میشم
با nss میزنم گوشیرو نمیشناسه
لطفا کمک!!!!!!!! :10: