قیمت فروش 299تومن هستنقل قول:
Printable View
قیمت فروش 299تومن هستنقل قول:
کابل o2 نیومده هنوز؟
من که رفتم گفت بعد عید!!
بله هنوزم نیومدهنقل قول:
سلام.پیشاپیش سال نو مبارک.
این دی تو پلاس قضیش چیه ؟ چه فرقی با دی تو داره؟
دی تو پلاس منوهاش خوشگل تر شده. و تنظیم صدای bbe پلاس داره. میگن کیفیت ساختش فرق کرده و به محکمی دی تو نیست.نقل قول:
سال نوی شما هم مبارک
و مثل اینکه یه تغییر کوچیکی تو پخش ویدئو دادن
سلام می خواستم بدونم این مدلای o2- s9 از نظر ضبط صدا کدوم بهترن واز موبایل قویترند یا نه؟
شرمنده 2تا پست زدم بعد از فرستادن اولی این سوال برام پیش اومد منظور از اینکه بلوتوث s9 فایل منتقل نمیکنه چیه؟ یعنی نمیشه آهنگ رو منتقل کرد به موبایل یا برعکس؟
سلام سال نو شما هم مبارک:11:نقل قول:
هر دوشون از موبایل قویترن و هم اینکه با هم زیاد اختلاف ندارن و میشه گفت تقریبا مثل همن البته s9 قابلیت استفاده از میکروفن اکسترنال هم داره که با استفاده از یه میکروفن قوی کیفیت ضبط هم میره بالانقل قول:
صحبت جناب عثمان رو تایید میکنم. اصلا با موبایل قابل مقایسه نیست. چه از نظر کیفیت ضبط و چه از نظر حساسیت میکروفون.
نه - الان این قابلیتش فقط واسه هدفون بلوتوثه ... شاید (واقعا هم صرفاً "شاید") در آینده fw یی بیاد که پروفایل تبادل فایل رو اضافه کنه ... اون چیزی که شما دنبالشی و تبادل فایل موبایل/پلیر از طریق بلوتوث رو حمایت می کنه P2/P3 از سامسونگه ...نقل قول:
(توی یه نسخه جدید fw اش یونیکد UTF8 هم اضافه شده که باید یه نفر چک کنه ببینه زیرنویس های فارسی با این تغییر چه وضعیتی پیدا کرده ان ...)
سلام
اینم اخرین ورژن فیرمور S9 البته هنوز بتا هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Added function
* Added Widget.-
Support WMV7, WMV8 codec and ASF file.-
Added pitch correction function when adjust playback speed of video files.-
** Added full screen mode in TV-out mode.-
*** Support Unicode (UTF-8) and color tags for subtitles.-
**** Added a function to pick wallpaper pictures in picture mode.-
Added function of hiding controller in picture viewer.-
***** Added option of entering passkey(PIN code) to connect Bluetooth.-
Improved function [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Improved function of playback next or previous songs by dragging right or left screen in Music mode.-
Improved Brower scrolling.-
Fixed to delete music files only in music folder.-
Improved method of recognizing ID3 Tags in Music library mode.-
Improved to play some of irregular MP3 files that didn’t play properly.-
Fixed the error that some lyrics, which made by LDB 2.0, were stopped working.-
Improved to support some movie files that were not supported. -
Fixed the error that document viewer skips a line in text irregularly.-
What is widget? Widget is short term of Wise Gadget that gathering of useful toolbars.*
Full screen in TV-OUT mode: it is able to select display mode by press “+” button. **
Support subtitles by form of code and colors of tags.***
****Set wallpaper image: picture mode > Select picture and enter viewer > Zoom or move to adjust images that you wish to put on the wallpaper > press wallpaper button.
Added option of entering PIN code to support Bluetooth headset which pin code is not 0000.*****
[html]http://www.cowonglobal.com/download/Firmware/COWONS9/S9_2.10b.zip[/html]
COWON O2PMP Firmware V1.25
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Video mode [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Improved video playback performance of HD Xvid, DivX 5, DivX 6 files -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (be able to play high resolution files that are over 1280*720p)
Added picture mode settings: vivid mode / standard mode - Improved stability of performance of some -faulty video files that contain AC3 audio codec.
Moved position of volume icon in TV-out mode. -
Fixed the error that movie file was playing without video after preview picture files in Brower. -
Fixed the error that movie files are not playing properly in TV-out mode, if wide resolution of files is -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1440 pixels.
Music Mode [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fixed the error that some music file lyric passed faster then it supposed to when files played from -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] recent files.
Improved video resolution of album art, which is high resolution, of mp3 files. -
Fixed the error that while some music files, which contain album art, are playing, -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] screen changes to menu and back to music mode and karaoke lyric is overlapped on Meta information. Changed position of album art.
Pictures mode [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Changed to stop when you press previous or next button in slide show mode. -
Fixed the error that slice show is irregularly down when previous or next button is pressed. -
Documents mode [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Improved performance of controlling scroll bar when it didn’t work right in some part of irregular files. -Improved performance of controlling scroll bar when displaying small size files. -
Timer [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Fixed the error that time recording was not working properly when it is set as built-in Mic.-
User program [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Calculator: fixed the error that value was showing as 5.900000000000001 when calculate 2.09+3. -Scientific calculator: fixed error when calculates number with π
[html]http://www.cowonglobal.com/download/Firmware/COWONO2/O2PMP_V1_25.zip[/html]
osman جان فريمور 1.27 هم برای O2 امد ، ضمناً مشکل زير نويس فارسی هم در اين فريمور حل شده
و کاملاً بدون مشکل اجرا ميکنه
آره مشکل حل شد ::x
عالی شد ..... o2 حرف نداره:40:
بله ، اين خبر هم حسين جان به من دادنقل قول:
انشالله هميشه خوش خبر باشه
دستت درد نکنه
سال نو همگی مبارک :40:
نقل قول:
osman جان فريمور 1.27 هم برای o2 امد ، ضمناً مشکل زير نويس فارسی هم در اين فريمور حل شده
و کاملاً بدون مشکل اجرا ميکنه
نقل قول:
آره مشکل حل شد ::x
عالی شد ..... O2 حرف نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان گلمنقل قول:
بله ، اين خبر هم حسين جان به من داد
انشالله هميشه خوش خبر باشه
دستت درد نکنه
سال نو همگی مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجب از این ورا!
این خبر که واقعا عالیه
پس هیچ مشکلی تو زیر نویس فارسی وجود نداره و به راحتی میشه ازش استفاده کرد مگه نه؟
این است کاوون!
ئه راست میگی این فیرمور تازه دیروز ریلیز شدهنقل قول:
osman جان فريمور 1.27 هم برای o2 امد
راستی دکتر جان و حسین جان شما ها که pmp دارین یه لطفی کنید و تو این تاپیک یه ریویو از pmp هاتون بزارید عالی میشه
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=243918
آره دیگه راحت میشه استفاده کرد:42: :40:نقل قول:
نوشتم خوب شد!!:31:نقل قول:
راستش من درست حسابی بلد نیستم ریویو بنویسم ولی سعی خودمو کردم کامل باشه ولی هرچی زور زدم بازم کم شد!!:9:
حسين جان عالی بود دستت درد نکنهنقل قول:
عالی بود حسین جاننقل قول:
نوشتم خوب شد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من درست حسابی بلد نیستم ریویو بنویسم ولی سعی خودمو کردم کامل باشه ولی هرچی زور زدم بازم کم شد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه
سلام به همگی
راستش من خیلی تازه واردم توی این بخش.ببخشین اگه حرفه ای نیست سوالم.
من می خوام به پلیر با بودجه ی حول و حوش 150 160 بگیرم.با توجه به اطلاعات اینجا،به نظرم D2 چیز جالبی اومد.به خصوص که اینجا نوشته بود USB Host هستش:
ولی دو تا چیز یکم دلسردم می کرد.یکی صفحه لمسی بودنش و نگرانی از حساسیت صفحشه(من کلا زیاد آدم ئبا سلیقه ای نیستم متاسفانه!)ضمنا برای کار کردن با صفحه لمسی حتما باید گوشی رو از جیب در اورد و نگاه کرد و .... ولی اگه اینطور نباشه میشه توی خود جیب هم باهاش کار کرد مثلا.کد:http://www.orado.com/item-%DA%A9%D9%88%D9%88%D9%86-COWON-iAudio-MP4-Player-%D9%85%D8%AF%D9%84-D2-4GB-i/1431
یکی دیگه هم اینکه یه دوستی می گفت عملا نمیشه با این اندازه ها فیلم دید!یعنی انقدر کوچیک هست که بی خیال دیدن فیلم میشی!
حالا سوالای من ایناست:
1-به نظرتون توی این رنج قیمت یا پایینترش،چه پلیرهایی خوبن واقعا؟(من قبلا یه COWON F2 داشتم و از کیفیت صداش هم خیلی راضی بودم.ولی خوب...بعد از 2 سال صفحش خراب شد...)
2- D2واقعا USB Host هست؟آخه جای دیگه چیزی ندیدم.اگه باشه که به نظرم خیلی می ارزه.
3- شاید بد نباشه بگم من بین CREATIVE ZEN و Iriver E100 و IAudio 7 و این D2 تردید دارم.
دوست عزیز. درسته که صفحه ی d2 لمسیه ولی دکمه هم داره که میشه بدون بیرون آوردن از جیب باهاش کار کرد. منظورت هم از حساسیت درست متوجه نشدم. من دو ساله دارمش و هنوز عین روز اول کار میکنه. صفحه ش هم اصلا کوچیک نیست. اونی که صفحه ش کوچیکه و نمیشه توش فیلم دید iAudio 7 هست.نقل قول:
usb host نمیدونم چیه دقیقا.
سلام من امروز پایتخت بودم با اجازه ی دوستان می خوام قیمتهای جدید رو با گارانتیه امرتات بنویسم:31:
q5w
60g=559000
80g=599000
o2
8g=295000
16g=332000
32g=368000
s9
4g=240000
8g=264000
a3
60g=396000
80g=430000
d2
4g=158000
8g=179000
16g=219000
i7
4g=116000
8g=143000
16g=172000
u5
2g=89000
4g=99000
8g=109000
نقل قول:
مرسی از جوابت عزیز
1-دقیقا چه دکمه هایی داره؟مثلا برای عقب و جلو رفتن روی آهنگ،یا به آهنگ بعدی و قبلی رفتن،دکمه جدا داره؟
2-منظورم از حساسیت،خراب شدنش و مقاومت به ضربه خوردنش با توجه به بزرگیش بود.
3-میخوامم بدونم چقدر از دوستانی که D2 دارن برای دیدن فیلم ازش به طور معمول استفاده می کنن؟چشم رو اذیت نمی کنه؟
USB Host -4 هم یعنی با یک کابل تبدیل،میشه MP3 پلیرهای دیگه و فلش مموریها رو بهش وصل کرد و مثل کامپیوتر فایل از توشون برداشت یا اضافه کرد.عین کامپیوتر دیگه.
1. بالای پلیر مثل خیلی از دستگاه های لمسی دیگه یه دکمه داره که با حرکتش به سمت راست صفحه ی لمسی قفل میشه تا وقتی میذاری تو جیب کار نکنه. در این حالت hold میتونی از سه تا دکمه ای که در بالا سمت راست پلیر هست استفاده کنی. کاربرد این سه تا دکمه رو خودت از توی setting مشخص میکنی. میتونی از دکمه ی وسط برای Play/Pause یا Next Track یا Previous Track و از دکمه های دو طرفش برای FF/REW یا تنظیم ولوم استفاده کنی. حتی میتونی تنظیم کنی که به جای جلو و عقب رفتن رو آهنگ (FF/REW) آهنگ عوض شه.
2. نه از اون نظر خیالت راحت باشه خیلی مقاومه. تازه اگر هم از طرف LCD بیافته رو زمین چیزیش نمیشه چون اطراف LCD یه مقدار برآمده تره.
3. اگه صفحه ی Nokia N95 رو دیده باشی اندازه ی صفحه ش همون قدره. اندازه ش به قدری هست که میتونی جزئیات هم توش ببینی. حتی فیلم هم میتونی بریزی توش ببینی البته من خودم تا حالا این کارو نکردم و فقط شو ریختم توش. کلا به نظر من اندازه ی LCD عالیه. نه خیلی کوچیکه که نشه توش چیزی دید, نه خیلی بزرگه که باعث بشه پلیر توی جیب جا نشه.
4. این یکی رو واقعا نمیدونم.
مرسی prowler88 عزیز!جدا ممنون .کاش بشه جبران کرد عزیز... :20:
خودت توصیه می کنی بگیرم اینو با توجه به بودجه ام؟ فوقش 170 اینطورها.
اگه بگیرم دوست دارم جلد محافظ هم بگیرم براش،که 23 تومن اضافه هم باید بدم!مموری هم هست تازه...
کابل TV out هم باید بگیرم.
ولی IAudio 7 16GB قیمتش 172تومن هستش.به نظر هم ضمخت تر از اونی میاد که محافظ بخواد....
چیز دیگه هم نمی خواد.
D2 واقعا جذابه برام...
بعلاوه سوالای بالام اینا رو هم می خواشتم بپرسم:
1-شما کابل TV out گرفتین براش؟چنده قیمتش؟غیر اصلش هم هست؟
2-کیفیت نمایشش توی تلویزیون چقدره؟عکسها و فیلمها با چه کیفیتی نمایش داده میشن؟
3-میکروفون هم میخوره؟یا فقط Line in ؟
4-فیلمها رو حتما باید تبدیل کرد تا بتونه پخش کنه؟چقد طول می کشه؟چه فرمتهایی از فیلمها رو پخش می کنه کلا؟
ممنون بازم:11:
خواهش میکنم. وظیفمه.نقل قول:
1. من کابل tv out نگرفتم چون اصلا برام کاربرد نداشت. قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی زیاد نیست. از همون جایی که محصولات cowon رو میفروشه میتونین کابلش رو بگیرین. غیراصلی فکر نکنم داشته باشه. مخصوص کووانه.
2. چون نداشتم نمیتونم بگم ولی قاعدتا باید با کیفیت بالا نشون بده. مخصوصا اگه رزولوشن تلویزیونتون خیلی بالا نباشه.
3. میکروفون رو نمیدونم. ولی میکروفون خودش خیلی قویه و کیفیت ضبطش فوق العاده س.
4. بله. باید تبدیل شن. بستگی به سرعت cpu و سیستمتون داره. برنامه ی JetAudio تو قسمت convert یه profile داره مخصوص d2 که میتونین فایل هاتون رو با هر کیفیتی بخواین به فرمت هایی که d2 میخونه تبدیل کنین. این فرمت ها AVI یا همون XVID و WMV هستند که من خودم تبدیل به AVI میکنم. تصویری های AVI که High Quality باشن 320x240 هستند و 3:30 دقیقه ش بین 20 تا 30 مگ حجم داره. اگه زمان فیلم هایی که میخواین تبدیل کنین طولانی نباشه مشکلی از نظر زمان ندارین. و اگر هم میخواین یه فیلم 1 ساعته رو تبدیل کنین باز به سرعت سیستمتون بستگی داره. اگه یه CPU خوب دو هسته ای یا چهارهسته ای داشته باشین مشکلی نیست.
خرج های اضافی هم میتونی براش بکنی ولی ضروری نیست. حتی اگه میبینی اون ظرفیتی که خریدی برات کافیه میتونی مموری هم نخری براش. یا بذاری بعدا بخری. ولی پیشنهاد میکنم حتما یه هدفون creative EP-630 براش بخری تا بتونی با صداش حال کنی. ضمنا فکر کنم I7 هارد دیسک داره. اگه از دستت بیافته فاتحه! اگه تصویری برات مهم نیست همون 7 رو بگیر. صداش همینه.
من الان دو ساله که این دستگاه رو دارم. و تو این مدت خیلی از مدل ها رو از نزدیک دیدم و تجربه ی کار باهاشون رو داشتم. الان اگه قرار باشه دوباره mp3 player بخرم بدون تردید همینو میخرم. (اون موقع من D2 4 GB رو گرفتم 260 تومن.)
بازم ممنون
iaudio 7 هم فلش ه،
فرقش با iaudio 6 همینه.
ضمنا D2 رو رفتم آمارش رو در آوردم.USB host نیست.
از دوستان دیگه ای که D2 دارن،کسی کابل TV نگرفته؟چنده؟کیفیت نمایشش توی تلویزیون چقدره؟عکسها و فیلمها با چه کیفیتی نمایش داده میشن؟
بازم ممنون
iaudio 7 هم فلش ه،
فرقش با iaudio 6 همینه.
ضمنا D2 رو رفتم آمارش رو در آوردم.USB host نیست.
از دوستان دیگه ای که D2 دارن،کسی کابل TV نگرفته؟چنده؟کیفیت نمایشش توی تلویزیون چقدره؟عکسها و فیلمها با چه کیفیتی نمایش داده میشن؟
خواهش. پس این قضیه ی هارد دیسکو حل کردن...نقل قول:
سلام به همه دوستان
ببخشید یه مدت نبودم مسافرت بودم جاتون خالی
از prowler تشکر می کنم برای زحماتی که کشیده توی این مدت
در مورد سوالات دوستمون a_safari1985
D2 USB host نیست
7 هم که فلشه
کابل tv هم گرون نیست فکر کنم حول و حوش 15 هست
ممنون osmaan جان.
کیفیت پخش فیلم و عکسش توی تلویزیون چقدره؟عکسها کیفیتش روی tv پایین نمیاد؟
کیفیت پخش فیلم و عکس بستگی به اندازه تصویر داره که البته چون با jett audio تبدیل میکنیم کیفیت فیلم روی تلویزیون های بزرگ ممکنه کم بشه ولی عکس ها رو چون نیازی به تبدیل نیست میشه عکس های با رزولیشن بالا رو با کیفیت عالی دیدنقل قول:
نقل قول:نقل قول:بسته به firmware مورد استفاده و سیستم رنگی (pal.ntsc) شاید تغییرات جزئی ایجاد بشه و البته فشرده سازی ای که انجام میشه (که مثلا به پیش فرض ها اکتفا نشه و بری واسه بیت ریت بالاتر - مثلا 750 کیلو ).. بهرحال 320X240 هستش که بالا نیست اما خب این مدل هم مشخصاً واسه tv-out طراحی نشده و این یه قابلیت جانبیه ... صرفا کار-راه-بندازه (و خوب هم راه میندازه)...نقل قول:
بهرحال به نظر من ارزشش رو داره که بری و کابل رو بگیری ...
بسیار ممنون بخاطر قیمت ها ... به این لیست ها احتیاج داریم ...نقل قول:
قیمت i7 عالیه و واقعا یه گزینه قابل توصیه اس ...
با عرض سلام
آیا MP4 player مدل I7 4gig و یا MP3 player مدل U5 8gig و یا MP4 player مدل (ZEN (4GB دارای قابلیت ارتقا حجم هستند یعنی من میتونم روی اینها رم نصب کنم و اینکه کدام یک از اینها مناسب تر هستند