صداش عمرا به ان95 نمی رسه. فکر کنم در حد ان82 باشه.نقل قول:
Printable View
صداش عمرا به ان95 نمی رسه. فکر کنم در حد ان82 باشه.نقل قول:
صدای 95 و 96 رو خواستیم با هم مقایسه کنیم جفتش اینقدر بلند بود گوشامون سوت کشید بیخیال شدیم!ولی من هنوز میگم 95 بلند تره.
سلام
دوستان اخرین قیمت این گوشی الان چنده ؟ ( بدون گارانتی )
فک کنم 600 تومنی باشه...
شانسو میبینی تا چند رو اگر گوشی irib رو سرچ میکرد ولی نشون نمیداد باز ادم میگفت جهنم چند روز دیگه کانال هارو میگیره ولی از امروز دبگه اون irib رو هم نمی نویسه جالب نیست
برای منم پیدا نمیکنه.نقل قول:
البته قبلا هم سابقه داشته.
اگر مایلی شماره "معاونت فناوری صدا و سیما" رو پیدا کن و بهشون زنگ بزن و هر سوالی داری بپرس.
بعد بیا ما رو هم خبر کن.:31:
ارشیا جان لفظتو نمی شکونم ولی ما از ان96 صدای گوش کر کن نشنیدیم:31:نقل قول:
من با N95 کار نکردم که مقایسه کنم.نقل قول:
اما صدای N96 هم همچین کم نیست.در عین حال کیفیت پخش صدا هم بسیار بالاست.
شما همون فیلم ترنسفورمرز رو روی 100% بذار تا کیفیت و بلندی صداش رو بشنوی!(اگر به n96 دسترسی داری)
واقعه از کار صدا و سیما سر در اوردن اعصاب فولادی میخواد حالا irib رو پیدا میکنه بعد دوروز ولی چیزی نشون نمیده برای شما هم اینطوریه .
.راستی صدای ان82 مشکی اصلا کم نیست تازه تو مقایسه ای که من با گیگ کردم کاملا مثل هم بودن....
پسر خوب صدای n82 یکیه دیگه مشکیو غیر مشکی نداره ....
جفتشون صداشون کم ولی با کیفیت هستن ....
جان محمود کل کل نکنید !!!!
آخه دعوا سر بلندی صدای 82 و 8 گیگ توی این تاپیک چیکار میکنه ؟ :31::31::31:
زیاد حرصشو نخور.اینجا ایران است !!!نقل قول:
اینا تجهیزات و فرستنده های ----h رو دارن و بعیده از دادن این سرویس صرف نظر کنن.
بنابراین من دو تا احتمال میدم :
1-میخوان از افتتاح ----h نهایت استفاده تبلیغاتی رو بکنن.مثلا توی دهه فجر یا در آستانه انتخابات میدن محمود روبانش رو پاره کنه !
2-این سرویس رو روی گوشی هایی که خودشون میخوان فعال میکنن تا از این راه بتونن از ----h یک سودی نصیبشون بشه.مثلا از ساژم یک پولی میگیرن تا این سیستم فقط روی گوشی اونا جواب بده.(نمیدونم امکانش هست یا نه)
امیدوارم فقط حدس دومم به واقعیت نپیونده و روی همه گوشیها فعالش کنن.
قبلا چند روز توی n96 راه افتاد و به راحتی هم گرفته.بنابراین اگر بگن سیستممون نوکیا رو ساپورت نمیکنه چرت گفتن.
این قبلا که میگی کی بوده تو این 2 هفته اخیر که نبوده
نقل قول:نه .حدود 40 روز پیش بود که همین فرکانس IRIB چند روز تصویر داشت.(پستی که همون موقع هم دادم برات نقل قول کردم.)نقل قول:
یک فرکانس fanamoj هم بود که تصویر داشت اما فرکانسش ضعیف بود و شطرنجی میشد.(دیگه نیستش)
من جدیدا با backup گرفتن از setting گوشی مشکل پیدا کردم.
یک ساعت طول میکشه تا بکاپ بگیره بعد هم درست Restore نمیکنه و خیلی از تنظیمات برنمیگرده.
(هم توی بکاپ گوشی و هم توی pcsuite)
نمیدونم این مشکل از کی به وجود اومده اما بکاپهای اولیه که از گوشی گرفتم مشکلی نداره.
راه حل چیست ؟
احتمالا تنظیمات بکاپ گرفتنتو دستکاری کرده باشی احتمالا all رو اتتخاب کردی که طول میکشه تونستی یه بار هم restore factory setting بکن ان شا الله که درست بشه راستی ----H شما درست شد
یک دور گوشی رو فرمت کرده بودم.بعد از فرمت نتونستم تنظیمات رو درست برگردونم.نقل قول:
----h خیر.
دوستانی که n96 دارن در کل راضی هستن؟
ما بریم بخریم؟
من امروز n96 دوستم رو ديدم.اصل فنلاند بودش.هر جا هم نشون داديم گوشيشو گفتن تاييد كردن كه اصل فنلاند هستش
گوشي خوبي بود.صداش بلند بود و با كيفيت.اصلا از صفحش خوشم نيومد نميدونم چرا شايد بخاطر تم بودش!
جي پي اس واقعا قوي داشت و خوب كار ميكرد ولي متاسفانه تو انگيج كم ميووردش و اصلا به رووني انگيج 5700 نبودش.دوستمم خودش مونده بود چرا اينجوريه.اون 2تا دكمه ي انگيج هم همچين حال نميداد.يعني من كه خودم كيپد رو ترجيه ميدادم.فلاشش هم قوي بود و دوربين خوبي داشت
در كل من اصلا ازش خوشم نيومد بخصوص سر انگيج كه واقعا تعطيل بود و فهميدم نداشتن چيپ گرافيكي چه افتضاحي رو به بار مياره!!!
حتما گوشی دوستت توی انگیج یک مشکل نرم افزاری داشته.نقل قول:
من اکثر بازیهای انگیج (چه تریال ،چه فول) رو تست کردم.توی هیچ کدوم کوچکترین مشکلی نداره.
فکر نمیکنم اصلا انگیج به چیپ گرافیکی ربط داشته باشه.
نميدونم والا چرا اينجوري بودش.خيلي افتضاح بود اصلا حال رفيقم گرفته شد.يه فيلم هم با n82 گرفتيم زياد خوب نشده البته .مقايسه 5700 و n96 تو بازي one و asphalt هستش.البته تو فيلم معلوم نميكنه كند بودنش رو زياد.
N96 کلید حرکتی لمسی یا همان Navi wheel را دارد ؟
yes!!داره!!!
مگه 5700 چیپ گرافیکی داره؟نقل قول:
نداره مطمئنم خودم 5700 داشتم n-gage همه گوشی های سیمبین ویرایش سوم سری 60 ساپورت میکنند خیلی راحت فقط n82 .n95.n93.n95 8gig هستند که چیپ گرافیکی دارند ولی سال 2009 هم بازی های باحالی واسش میاد البته حجمشون خیلی زیاده نگران نباش واسه همه نوع میا هم چیپ دار هم غیز چیپ دار
شاید مشکل از ورژن n-gage بوده یا n-gage مشکل داشتهنقل قول:
کسی بازی وان رو تونسته به صورت فول اجرا کنه؟
نقل قول:خیر ...ندارهنقل قول:
خیر....نقل قول:
سلام دوستان کسی از شما تونسته برنامه ایران دارو رو تو n96 نصب کنه و اجرا شدش رو ببینه
5700 چيپ نداره ولي من ميگم اين كندي شايد بخاطر اندازه صفحه بوده.2/8 كجا و 2/2 كجا .رزولوشن هم كه ثابت هستشنقل قول:
ngage فابريك خود گوشي بودش.تو گوشي هم كد فعال سازي بازي تتريس رو داشت كه اون رو فول كرده بود.به هر حال اين درست نيست كه نوكيا گوشي بده بيرون و انگيجش مشكل داشته باشه و اين قضايا:41:
سلام اخرین خبر از سایت gsmarena اینکه در اوایل سال 2009 نسخه موزیک ادیشن نوکیا n96 رو وارد بازار خواهد کرد
بالاخره بعد از یک ماه تردید خریدم
مبارک باشه .نقل قول:
گوشی خوبی خریدی.
قبل از هر چیز از گوشیت همه جوره بکاپ بگیر .
بعدا ممکنه نیاز بشه.
مخصوصا اگر فیلم ترنسفورمرز روی گوشیت هست.
البته دوست من نوکیا دیگه نسخه موزیک ادیشن ارائه نمیکنهنقل قول:
و حتما منظور شما نسخه کام ویت موزیک بوده
که اجازه میده شما یکسال بصورت رایگان از سنتر نوکیا هر چقدر بخوایید موزیک دانلود کنین !
ببخشید من از قافله یه کمی عقبم زیاد اطلاعاتی راجع به نصب نرم افزارو ورژن گوشی و نحوه نصب n-gage ندارم اگه یکم راهنمایی کنید ممنون میشم
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282242
برد بلوتوث گوشی تقریبا 4 متر هست میخواستم بدونم تمام گوشیها اینطوری هستند؟
سلام دوستان
يه سوال داشتم . نرم افزار هايي كه به بقيه گوشي ها ، مثلا n95 ميخوره ، روي اين گوشي هم نصب ميشه يا برنامه هاي جداگانه دارن ؟
ممنون .
واسه من كه n82 دارم تقريبا همين حدوده . شايد 5 متر .نقل قول:
ميخوره...به راحتي هم نصب ميشه...چرا نشه؟:31:نقل قول:
اخرش ما نفهمیدیم این گوشی صداش بلنده یا نه؟
لطفا یکی جواب بده؟