شما از چه محصول کسپرسکی و با چه ورژني استفاده ميکنيد؟نقل قول:
اگر ورژن محصول شما نهايی نباشد، کد ها کار نميکنند، در ضمن قبل وارد کردن کد جديد حتماً بايد کد قبلی پاک شود
Printable View
شما از چه محصول کسپرسکی و با چه ورژني استفاده ميکنيد؟نقل قول:
اگر ورژن محصول شما نهايی نباشد، کد ها کار نميکنند، در ضمن قبل وارد کردن کد جديد حتماً بايد کد قبلی پاک شود
برای من ورژن جدید کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2009 با ورژن 8.0.0.506 رو نصب کردم قبلا من ورژن 8.0.0.454 رو نصب کرده بودم و مشکلی نداشتم اما الان با این ورزن نمیتونم اکتیو کنم با کی های شما
من برای اکتیو کردن اول کی قبلی رو پاک میکنم و بعد کی جدید رو add می کنم
چیکار کنم پاک کنم به نظر شما این ورژن رو؟
اگه ميتونيد عکسی از اخطاری که موقع وارد کردن کد نشون ميده رو، بگذاريد ...نقل قول:
چند Key برای نسخه های اینترنت سکیوریتی کسپرسکی
http://majid20.persiangig.com/Files/KIS.Keys.16_Jun_2009.rar
( البته اگر Key های پوشه اصلی برای برخی کاربران کارنکرد به پوشه Other مراجعه کنند )
دوست عزیزنقل قول:
باشه اگه بعدا به مشکل برخوردم آخه امروز یه کی گیر اوردم که 180 روز مهلت داره اگه واقعا تا 180 روز کار کنه
یه سوال؟
آیا میشه مثلا کی رو که برنامه رو با اون اکتیو میکنی مدت زمانش کامل سپری بشه و کی از کار بیفته و اینکه کی هایی که برای kis 7 هستند به ورژن 8 یا بیشتر و یا ورژن 6 میخورن
و میشه اکتیو کرد؟
متاسفانه اين موردي كه شما فرموديد يا اصلا اتفاق نميافته يا اگر بيفته كاملا شانسي و اتفاقي خواهد بود.چرا كه كمپاني كاسپر متوجه Share شدن و استفاده تعداد زيادي كاربر از كليدها ميشه و فورا آنرا در ليست سياه قرار ميده.معمولا كليدهايي كه براي نسخه هاي بالاتر ميباشند قابل استفاده در نسخه هاي پايين تر نيز ميباشند.كليدهاي مربوط به نسخه 8 قابل استفاده در نسخه هاي 7 و 6 نيز ميباشند.نقل قول:
دوست عزیز این تاپیک کرک و سریال کسپرسکی نه تاپیک AVAST یا تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها ... پس لطفا رعایت کنیدنقل قول:
در ضمن Win32:Sality-gen یک شناسایی از هوش مصنوعی است یعنی Avast اعلام میکنه این ویروس ممکنه از خانواده Sality باشه
در کسپرسکی به دلیل تفاوت هوش مصنوعی و استفاده از سیستم های دفاعی PDM و HIPS ، عملکرد و نوع شناسایی تفاوت دارد
سلام
من کاسپراسکای اینترنت سکوریتی را آپدیت کردم ولی هیچکدام از این key ها کار نمیکند چکار باید بکنم؟؟؟؟:41:
برای دريافت کد به پست اول مراجعه کنيد،نقل قول:
درضمن در موقع استفاده از کد ها 3 نکته ضروری هست:
1-قبل وارد کردن کد جديد کد قبلی رو حتماً پاک کنيد
2-دقت کنيد که تاريخ سيستم دقيقاً درست باشد
3-کد انتخابی را به نسبت محصول خود انتخاب کنيد ( kav برای آنتی ويروس و kis برای اينترنت سکوريتی)
من اكثر كليدهاي kis 8 رو امتحان كردم منظورم اونهايي هست كه بلك ليست نبودن كليدها رو قبول ميكنه اما آپديت نميشه.
آيا جايي هست كه آپديتها به صورت دستي آپلود شده باشه كه من بتونم دانلود كنم و بصورت دستي آپديت كنم؟ تا جايي كه اطلاع دارم آپديتها به صورت روزانه، هفتگي، ماهانه و كامل هم منتشر ميشه.
با توجه به تاريخ زير آيا از آپديت هفتگي ميتونم استفاده كنم چون ظاهرا آپديت هفتگي از يكشنبه تا يكشنبه هست.
ورژن: 8.0.0.454
تاريخ آخرين آپديت: 2009/01/12
برای دريافت آپديت تمام محصولات کسپرسکی به پست زير مراجعه کنيد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3308194&postcount=4060
قبلا هم اين برنامه رو ميخواستم دانلود كنم اما نتونستم لطفا برنامه رو يه جايي غير از parsaspace.comآپلود كنيد. چون من هر وقت دانلود ميكنم فقط يه فايل تكست رو دانلود ميكنه برام. به طور كلي هر چيزي رو كه توي اين سايت دانلود ميكنم همينجوري هست.نقل قول:
شما برنامه مزبور را از لینک زیر یا فایل ضمیمه دریافت کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کسی Key اینترنت سکیوریتی 2009 رو نمیزاره؟
همش شده Key 06 ، 07 ، 08
دوست عزيز ورژن 2009 محصولات کسپرسکی همان ورژن 8.0 ميباشد، و در صفحه اول لينک های دريافت آخرين کدها قرار ميگيرد، شما باید به پست اول مراجعه کنيدنقل قول:
من هم این کار رو کردم اما با ارور زیر مواجه میشم:
یعنی چی؟
اين کدی که شما انتخاب کردين 2 مشکل داره:نقل قول:
اول اين که برای محصول اينترنت سکوريتی نيست
دوم اين که کد مورد نظر تاريخ مصرفش به اتمام رسيده
از کد های لينک زير استفاده کنيد، پوشه KIS برای محصول اينترنت سکوريتی ميباشد:
درضمن موقع استفاده از کد جديد 3 نکته ضروری هست:کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky_License_Key.zip
1-دقيق بودن تاريخ سيستم
2-پاک کردن کد قبلی
3-استفاده از کد مربوطه نسبت به محصول
من از فایلهای kis استفاده کردم.
از صفحه اول تایپیک گرفته بودم. بعید میدونم تاریخش گذشته باشه!
تاریخ سیستم دقیق هست.
کد قبلی رو پاک کرده بودم.
کد جدید رو هنوز تست نکردم.
سپاس
حالا یک مشکل دیگه:
من هروقت کامپوترم رو روشن میکنم میبینم آنتی ویروسم کاملاً غیر فعال شده! (عکس زیر)
و وقتی به صفحه Protection Status میرم با این تصویر مواجه میشم:
و تا زمانی که برنامه رو آپدیت نکنم آنتی ویروسم فعال نمیشه!
جالب اینجاست که روند آپدید تا 99% پیش میره اما کامل نمیشه!
من از سریال 3 ماهه کاسپر کستفاده میکنم که 5 روز بیشتر ازش نمونده.
سلام دوست عزیز فکر کنم بدونم مشکل کارت کجاست
یک نگاهی به تاریخ سیستمت بنداز شاید عقبه!!!!!
چون منم به هین مشکل برخوردم و آپدیت های اون تا 99% میرفت ولی کامل نمیشد
تاریخ سیستمت احتمالا عقبه و به روز نیست
دوست عزیز این مشکل شما بدلیل عدم آپدیت دیتابیس اصلی کسپرسکی یعنی بخش Malware رخ دادهنقل قول:
شما برای آپدیت کامل از v-p-n یا قیلطرشکن استفاده کنید تا آپدیت کامل صورت گیرد
ممنون دوست من
اما این v-p-n چی هست؟
آیا میتونم با تغییر سرور آپدیت، مشکل رو رفع کنم؟
V-P-N همان مخفف Virtual Private Network ميباشه كه يك ارتباط ايمن بين كامپيوتر شما و سرور مربوطه برقرار ميكنه و نيز اقدام به تغيير IP واقعي شما به IP كشوري ميكنه كه آن سرور به شما سرويس ميده و فعاليتهاي شما را در اينترنت مخفي نگه ميداره.اين برنامه ها تحت عنوان برنامه هاي قيلترشكن بين كاربران شهرت داره و براي استفاده از آنها بايد اقدام به خريد اكانت آنها نماييد.اما برنامه هاي رايگاني نيز مانند Ultra Surf و ...نيز وجود دارند كه كاري مشابه همين V P N را انجام ميدهند.نقل قول:
در مورد تغيير سرور نيز بايد تست كنيد و ببينيد جواب ميده يا خير.بعضا اشكالاتي از سوي ISP ها در اين زمينه مطرح ميباشه و تمام مشكلات مربوط به سرورهاي كاسپر نميباشه.
با برنامه پ ر و ک س ی مشکل حل شد.
سلام
من اینترنت سکوریتی 8 دارم که بعد از آپدیت نمی توانم آن را با این کلیدها اکتیو کنم. من چکار باید بکنم؟؟:41:
شما كاسپر را بصورت Trial فعال و اپديت كرديد؟كليدها را به چه صورت به كاسپر معرفي ميكنيد؟چه پيغامي موقع دادن كليدها به شما ميده؟در صورت امكان عكسي از پيغام مربوطه قرار دهيد تا با هم بررسي كنيم.نقل قول:
سلام
من هر کلیدی که وارد میکنم پیغامهای زیر را میدهد. به صورت تریال هم انجام داده ام که کاسپر از کار می افتد و پیغامی که در شکل اول است را میدهد
دوست عزیز مشکل اول شما اینه که دیتابیس کسپرسکی ناقص آپدیت شده و از دید کسپرسکی خرابهنقل قول:
شما کسپرسکی را مجددا نصب کرده و قبل از هرکاری ( حتی انتقال آپدیتها ) آن را بصورت تریال به روز کنید
سپس با استفاده از قیلطرشکن یا v-p-n کسپرسکی را به روز کنید
ارور دوم هم مربوط به اینه که Key شما برای این محصول کسپرسکی نیست
موفق باشید
Kaspersky Key Finder 1.5.2 :
کد:http://rapidshare.com/files/180368191/KKF.rar
قبل از قرار دادن تست کنیدنقل قول:
کار نمیکنه
Batman جان اين برنامه ديگه كار نميكنه.ظاهرا نويسنده اين برنامه ديگه اقدام به قرار دادن كليدهاي كاسپر در سرور مربوطه نميكنه.نقل قول:
سلام
من هرجی کلید فعال برای Kaspersky Internet Security 2009 امتحان میکنم پیغام میده که Datebases Are Corrupted !!!!
چیکار کنم ؟؟
در ضمن تا 99% هم آپدیت میشه بعد آنتی ویروس Disabel میشه و خاکستری میشه !!
تاریخ سیستم هم درسته
امروز 2009/1/30
شما کسپرسکی رو با استفاده از v-p-n یا فیلطرشکن آپدیت کنیدنقل قول:
مثلا میتوانید از Ultra Surf استفاده کرده و تنظیمات کسپرسکی را برای استفاده از آن اینگونه قرار دهید
تقريباً يكی-دو هفته است كه Kaspersky 2009 رو روزی 2-3 دفعه آپديت ميكنم ولی چند دقيقه بعد دوباره پيغام Databases are obsolute رو ميده. وقتی آپديت ميكنم ظاهراً در حال دانلود هست و Send و Receive هم دارم. الان نوار بالای برنامه قرمز رنگ شده. كسی راه حلی برای اين مشكل داره؟
این مشکل نیستنقل قول:
خود کسپرسکی باید 2-3 روز یک بار آپدیت بشه.اگه خواستی می تونی Disable اش کنی.
میشه یه بار دیگه تنظیمات کاسپرو بزارید.؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من قبلا این مشکل رو نداشتم.. چرا اینجوری شده ؟
شما تاریخ سیستم را چک کنید ... سپس تصویری از بخش آپدیت کسپرسکی بگذاریدنقل قول:
منظور شما کدام تنظیمات کسپرسکی هستش؟نقل قول:
اگه تنظیمات پر و کسی هست که در همون پست لینک دادم بهمراه راهنمای تصویری
ااگه تنظیمات خود کسپرسکی است که در در تایک اختصاصی کسپرسکی لیست شده ( امضای من )
کسی کی جدید نداره که بلوک نشده باشه!!:19:
کی های پست اول را گرفتم ولی هم بلوک بود یا Datebases are Corrupted
kis8
چند Key فعال در پست زیر موجود استنقل قول: