حداقل سیستم بازی را کسی نیست بگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
يه حسي بهم ميگه تا تاريخ انتشار رسمي صبر كنم...
یه 8500 کارو راه میندازه این طور که دوستان میگن...........نقل قول:
اون موقع هم نمی فهمی که جدید رو بهت میفروشن یا همون تورنتهنقل قول:
يه حسي بهم ميگه تا تاريخ انتشار رسمي صبر كنم...
من نمیدونم اینه که بهش بر خوردم باگه یا با کرک حل می شه
وقتی از بالایی جایی می خوام بپرم بت من شنلشو درست باز نمی کنه اینگار که گیر کرده
باید از پشت سرش برین. از 1 راهرو میرید بالا و 2 تا پلیس رو اونجا میبینید.نقل قول:
بعدش پیش اون F رو بزنید تا از 1 جا بره بالا بعد هم بپرید روی سرش.
Cpu: 3ghz single coreنقل قول:
Ram:1Gb xp , 2Gb vista
Vga:Nvidia 6600 , ati 1300
اینا حداقل بود.
فکر نمیکنم فرقی داشته باشه.نقل قول:
ati 1300 چیه؟نقل قول:
Cpu: 3ghz single core
Ram:1Gb xp , 2Gb vista
Vga:Nvidia 6600 , atia 1300
اینا حداقل بود.
مال من 4650 است جواب میده در کیفیت بالا یا نه؟
دوستان نظری در این مورد ندارید؟؟ نمیدونید مشکلش چیه؟؟نقل قول:
1300 که مشکل دارین با 4650 در هم سطح جزئیات متوسط می تونید بازی کنید!نقل قول:
سلام
دوستان من این جای بازی موندم
اونجا که تو یه نمی دونم زندان بود یا کتابخانه دو نفر هم دستگیر شده روی صندلی نشستند
همرو کشتم اونارو نجات دادم بعد که ادامه میدم یه جایی هست که دره قفل هست کنارش یه راه است از اونجا
میرم ...دیگه راهی نیست ...؟؟؟چی کار باید بکنم بازی 19 درصد رفتم..arkham records room
راهنمایی قدم به قدم و فارسی Batman: Arkham Asylum
با اکروبات ریدر اجرا کنید(pdf)
منبع : sims47 .نویسنده راهنما : مجتبی سیفی
http://www.4shared.com/file/129999180/8a2f6af1/Batman_Arkha_Asylum.html
موفق باشید
دوستان منم دقیقا همین جا گیر کردم .نقل قول:
اون راهنمای sims هم که اینقدر قاطیه و اصلا معلوم نیست کی به کیه .
اگه کسی می دونه ممنون میشم راهنمایی کنه .
درسته منم اونجا موندم به اتاقی که گفتن میرم ولی F رو نمی ده تا باهاش بهنقل قول:
اون کانالی که بالا هستش بپرم دوستان کسی مارو یاری نمیکنه ردش کنیم..
اینم سیو اونجا که موندم ..
کد:http://www.plunder.com/-download-4c6ebe591f.htm
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما دارم ماله باگ Grapple هست نمی دونم کرکی چیزی براش اومده یا نه. من که الان 2 بار هست که از اول دارم بازی میکنم این مشکل رو دارم :41:
باید منتظر یک کرک درست حسابی بود !!!!
آقا این بازی که پر از باگه گه گه گه.......:19:
افت فریم توبعضی جاها تا زیر 10 هم میاد
پچی چیزی واسه ما ایرونیای معتقد به قانون کپی رایت هنوز نیومده؟؟
این جمله ی "ما ایرونیای معتقد به قانون کپی رایت" رو قشنگ اومدی ، من کلی خندیدم .نقل قول:
فکر نکنم هنوز بازی تو دنیا به صورت رسمی از طرف ناشر واسه پی سی منتشر شده باشه چه برسه به پچ .
خوب دوستانی که این بازیرو بدون باگه grapple بازی کردن نمی شه کرکشون رو بزارن شاید کار کرد (همون جایی که f نمیده تا وارد کانال بشیم ) راستی کسی نمی دونه چیکار کنیم تا بشه با دسته بازی کرد
احتمالا باید از دسته های معتبر استفاده کرد. مثل دسته ی XBOX 360 یا Logitech chill stream و ...نقل قول:
خوب دوستانی که این بازیرو بدون باگه grapple بازی کردن نمی شه کرکشون رو بزارن شاید کار کرد (همون جایی که f نمیده تا وارد کانال بشیم ) راستی کسی نمی دونه چیکار کنیم تا بشه با دسته بازی کرد
تو تو همین تایپیک یکی از دوستان بدون مشکل با دسته ی XBOX 360 بازی رو انجام میده.
دسته های که تو بازار ریخته رو خیلی از بازی ها ساپورت نمی کنند.
بابا دسته من فزاسو مدل FGP-660 هست فکر نکنم معتبر نباشه راستی فکری برای کرک نکردین
برا من كه نه باگي داشت نه چيزي تا آخر رفتم.
ایرادات عمدی سه گانه: دهن کجی Eidos به نسخه های دزدی!
مشخص شد ایرادات سیو, پرواز و قلاب (Save/Glide/Grapple) که در نسخه های PC قابل مشاهده ست (خود من با ایرادات قلاب چندین بار روبه رو شدم) همگی مربوط به نسخه های دزدی این بازی بوده که قبل از انتشار رسمی بازی به بیرون درز کرد. پس به هیچ وجه این اشکالات از کرک بازی نیست بلکه دسپخت شرکت Eidos و حقه زدن به نسخه های دزدی بوده. همانند نسخه دزدی Assassin's Creed که اشکالات مشابه و عمدی از سوی سازندگان داشت. هر کس هم که با این ایرادات مواجه نشده بسیار شانس اورده...
کرک اصلاح شده
با اینکه کرکی برای رفع این ایرادات منتشر شده ولی تا حدودی بی فایده ست. چون وقتی کرک اصلاح شده رو استفاده کنید مشاهده می کنید که سیوهای بازی احتمالا بی استفاده خواهد شد و ناچار هستید بازی رو از نو شروع کنید.
می توانید کرک اصلاح شده رو از آدرس زیر دریافت کنید:
نبود PhysX و روش فعال کردنکد:http://rapidshare.com/files/277449547/Batman.Fix.2.rar
البته جدا از ایراداتی که وجود دارد بازی از یک جهت هم ناقص به نظر می رسد و آن نبود گزینه فعال کردن PhysX است که تفاوت نسخه دزدی با نسخه اصلی رو کاملا روشن می کند. اگه دقت کرده باشید در دموی بازی, انتهای قسمت Display Settings, گزینه Hardware Accelerated PhysX وجود دارد (در نسخه اصلی هم این گزینه بایستی باشد) ولی در نسخه های دزدی به هیچ وجه اثری از این گزینه نیست. عکس ضمیمه مشاهده شود.
اما با وجود نبود این گزینه میتوانید PhysX رو از جای دیگری فعال کنید بدین منظور:
- آدرس زیر رو طی کنید: (XXXXX >> نام یوزر)
C:\Users\XXXXX\Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config
- فایل UserEngine.ini رو باز کنید.
- خط PhysXLevel=0 رو به PhysXLevel=1 اصلاح کنید.
- سیو کنید, خارج شوید و بازی رو شروع کنید.
توجه: مشاهده شده با فعال کردن این گزینه, بازی کراش خواهد کرد که به احتمال زیاد این ایراد هم فقط در نسخه های دزدی وجود دارد.
... پس با این وضعیت, باید تا انتشار نسخه رسمی بازی و کرک شدنش صبر کرد...
دوستان در نسخه ماله من تویه DVD2 یه کرک داره که توش چندا چیز است:
1-یه پوشه حاویه این فایل: paul.dll
2-یکی دیگه : SaveData -- BmGame -- Binaries
داخی این پوشه ..save data که سیو بازی هیستش درست بعد اونجایی که باگ داره..
داخل این پوشه...bmgame..دو تا پوشه هستش به نامهای Config و LOGS که داخلشون پر است از فایل
3-درپوشه سومی یه Tutorial هستش
یه فایل BmGDFBinary.dll هستش
و باز یه پوشه ..Binariesl که توش پر است از فایلهایی که در پوشه بازی موجود هست
البته من فایلی که Havas محبت کردنو هم دانلود کردم ...می خواستم بدونم به این همه کرک به درد میخوره یا نه
که احتمالا در نسخه دوستان موجود باشه..
جواب داد! بسیار رو اتمسفر بازی تاثیر گذاره. غلظت دود و مه بسیار بیشتر میشه. همین طور ورقه های کاغذ روی زمین شروع به تکون خوردن می کنند. فعلا همین ها رو تونستم تشخیص بدم. ولی به شدت روی فریم تاثیر می زاره و به طور متوسط از 60 فریم به حدود 45 فریم و در بعضی جاها حدود 30 فریم هم میرسه.نقل قول:
نبود PhysX و روش فعال کردن
البته جدا از ایراداتی که وجود دارد بازی از یک جهت هم ناقص به نظر می رسد و آن نبود گزینه فعال کردن PhysX است که تفاوت نسخه دزدی با نسخه اصلی رو کاملا روشن می کند. اگه دقت کرده باشید در دموی بازی, انتهای قسمت Display Settings, گزینه Hardware Accelerated PhysX وجود دارد (در نسخه اصلی هم این گزینه بایستی باشد) ولی در نسخه های دزدی به هیچ وجه اثری از این گزینه نیست.
اما با وجود نبود این گزینه میتوانید PhysX رو از جای دیگری فعال کنید بدین منظور:
- آدرس زیر رو طی کنید: (XXXXX >> نام یوزر)
C:\Users\XXXXX\Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config
- فایل UserEngine.ini رو باز کنید.
- خط PhysXLevel=0 رو به PhysXLevel=1 اصلاح کنید.
- سیو کنید, خارج شوید و بازی رو شروع کنید.
توجه: مشاهده شده با فعال کردن این گزینه, بازی کراش خواهد کرد که به احتمال زیاد این ایراد هم فقط در نسخه های دزدی وجود دارد.
... پس با این وضعیت, باید تا انتشار نسخه رسمی بازی و کرک شدنش صبر کرد...
چند دقیقه بعد :
متاسفانه بعد از چند دقیقه بازی دچار کرش میشه. حیف!
> کسی می دونه چجوری میشه نسخه ی اصلی رو از نسخه ی فعلی تشخیص داد؟
در همون پستم که نقل قول کردین این مورد مشخص و عنوان شده بود:نقل قول:
نقل قول:
عکس ضمیمه به پست قبلی اضافه شد...
نه منظورم قبل از خرید بود! احتمالا باید منتظر عرضه این بازی توسط شرکت های معتبر باشیم.نقل قول:
... در دموی بازی, انتهای قسمت Display Settings, گزینه Hardware Accelerated PhysX وجود دارد (در نسخه اصلی هم این گزینه بایستی باشد) ولی در نسخه های دزدی به هیچ وجه اثری از این گزینه نیست...
اقا من این فایلو دانلود کردم بازی هم از اول اومدش ولی دیگه سیو نمی شه.؟؟نقل قول:
دوست عزیز نسخه شما از کدوم شرکتی بود؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چندتا دی وی دی بود ؟؟؟؟؟
سلام. خب دستورات فیزیک این کار ها رو انجام می دن! البته اگه پرچمی یا پرده ای ه در بازی دیدین ، می بینید که چه قدر طبیعی حرکت می کنه ، البته من دلیلی نمی بینم که تعداد فریم این قدر کم بشه !نقل قول:
حالا با این شرایط من بازی رو بگیرم یا منتظر یک کرک درست و درمون بمونم؟
بازیرو نگیرید خیلی بهتره.نقل قول:
حالا با این شرایط من بازی رو بگیرم یا منتظر یک کرک درست و درمون بمونم؟
برا من 2تا دي وي دي بود.شركتشو نميدونم!يعني معلوم نبودكه.دي وي دي رو ميزاشتي يه autoran(فكر نكنم درست نوشته باشم)مياد كه installو اينا داره.بعد تو پوشه كركش هم يه كرك بود و يه فايلRazor.نقل قول:
مال منم سالم بود البت دانلودی
اما پسرخالم که گرفته از فروشگاه اینترنتی خورشید ( قصد تبلیغ ندارم هرکی آدرس خواست بگه پ.خ کنم ) سالم سالم بود فقط اون گزینه فعال کردن فیزیک رو نداره اما سالمه و هنگام نصب خودش کرکش جایگزین میشه و الان هم میتونه سیو کنه و هم قلاب درست بندازه و همچی خوب و عالی + ترینر و سیو 100% بازی .
حالا این گزینه فیزیک هم که اینقدر مهم نیست به خاطرش لذت بازی کردن رو غقب انداخت + اینکه داریم به مدرسه ها هم نزدیک میشیم .
من از این کرک استفاده میکنم به شما هم توسیعه میکنم از این کرک استفاده کنید:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جوری همه ی مشکلاتم برطرف شد:27:
برادار و خواهران محترم
جون مادرتون هرچه تندتر این صیو منو بلند کنید و پرت کنید تو بازی خودتون و زود اون قول زبون نفهم رو نفله کنید و بعد بهم بدیدش
کلی سپاسگذارم
کد:http://rapidshare.com/files/278435835/SaveData.rar.html
این حرف شما برای من خیلی درشت بود .نقل قول:
حالا این گزینه فیزیک هم که اینقدر مهم نیست به خاطرش لذت بازی کردن رو غقب انداخت + اینکه داریم به مدرسه ها هم نزدیک میشیم .
قیزیچ برای من خیلی مهمه و من ترک تحصیل کردم ، اصلا مدرصه ها باز بشن به جهنم من بازیم رو انجامم .
مگه من چی گفتم ؟نقل قول:
این حرف شما برای من خیلی درشت بود .
قیزیچ برای من خیلی مهمه و من ترک تحصیل کردم ، اصلا مدرصه ها باز بشن به جهنم من بازیم رو انجامم .
فقط نظرم رو گفتم ، حالا اگه تو دوست داری برو بازی کن جلوتو نگرفتم .
نه خیر این بتمن واسه ما بتمن بشو نشد ..باید صبر کنیم تا نسخه اصلی بیاد..
فک کنم با evil5 تداخل کنه همه چی قاطی پاتی بشه.
سیو شمارو گذاشتم قبول نکرد...نقل قول:
بفرمائید :نقل قول:
اومدی اینجا پست منو خوندی جواب مزخرفات منو دادی ؟
به جاش این سیو رو رد میکردی . تو که جواب چرندیات منو دادی جواب خواصته ام رو هم میدادی دیگه جووون .
ترو خدا یکی هرچه سریعتر این ثیو منو بیچاره رو رد کنه .
http://rapidshare.com/files/278435835/SaveData.rar.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تذکرهای مدیر هم خطری هستند :)
اما از این به بعد اگه درخواستی یا کاری داری بهتر با لحن آرومتری بگی قبلا هم به شما گفته بودم .
من چی قکر میکردم چی شد !
این بتمن چرا اینقدر پیر و زشت و چاق و کوتاه هست ؟ البته تو فیلمش هم همینطوری بود اما اون بازیگره کاریش نمیشه کرد ته گیریمش همونه اما تو انیمیشن و بازی که میشد بهتر ساختـــش .
جــوکـــر هم صورتش شبیه لنگه کفش هست ، چقدر درازه و لاغر هیچی بازو نداره .
تازه اون زنجیری ها هم انگار همشون قهرمان بوکس و کشتی کج هستند چه هیکل های قوی دارند اگه اینا تو آرکحام بودند کی وقت باشگاه رفتند داشتند .
منکه از گرافیکش اصلا خوشم نیومد خیلی ضایع هست اما بقیه چیزهاش خوبه .
شما تا حالا کارتون یا کمیک های بتمنو خوندی یا دیدی اگه دیده بودی همچین حرف خنده داری نمی زدی .این مشکلو با باب کین مطرح کن.
شما که از همه چیزش ایراد گرفتی بقیه ای نموند که میگین بقیه چیزاش خوبه:31: ولی جوکر رو واقعآ بد ساختن.نقل قول:
من که گفته بودم بازی اصلی همون 25 شهریور میاد, دوستان میگفتن نه بازی اومده
دوستان می خواستم بگم هرکی که با grapple مشکل داره اگه از کرکی که havas گذاشته استفاده کنه درست میشه من خودم امتحان کردم فقط بلید بازیرو از اول بازی کنی
بابا من این کرک رو دو سه صفحه قبل از دوستمون گذاشتم، اونوقت هنوز با این قضیه مشکل دارید؟نقل قول: