من ميگم ندارند...نقل قول:
حاضري شرط ببندي كه هيچ گوشي به جز 82 و 95 ها و 93 چيپ ندارند؟:27:
من به اون 2% ايمان دارم..:27:
Printable View
من ميگم ندارند...نقل قول:
حاضري شرط ببندي كه هيچ گوشي به جز 82 و 95 ها و 93 چيپ ندارند؟:27:
من به اون 2% ايمان دارم..:27:
نه شرط نمي بندم!!!!!!!!چون منم به همون 2% ايمان دارم!!!!!!!!!!!!:31::31::31::31::31::31::31::3 1::31:
راستي اگه كسي تا حالا n85 رو داشته بگه كه براي بازي خوبه يا نه؟:13:
بازي هاي n-gage رو خوب و بدون مشكل مياره؟
از لحاظ سرعت چه جوريه؟؟(البته ورژن 11):27:
راستي كسي مي دونه cpu ي n82 چنده؟(به توره كامل)
و هم چنين مال n85؟:8:
من میخوام فردا یک گوشی از بین N85 و N95 8gig بخرم تورو خدا به من بگویید کدامیک را بگیرم بهتر است
همچنین آیا N85 بازیهای Ngage را مثل N95 8gig اجرا میکند و آیا به زودی هک می شود
روی هم رفته بین این دو گوشی خرید کدامیک بهتر است
سلام دوستان.من می خوام این گوشی رو بخرم ولی اگه میشه دوستانی که این گوشی رو دارن مشکلاتشو بگن در ضمن انصافا از این گوشی راضی هستن؟ ممنون
نمای 3D :
کد:http://i.gsmarena.com/vv/spin/nokia-n85.swf
خوبه...زود ايمان مياري...:31:نقل قول:
CPU 82:
CPU Count Dual CPU
CPU Type ARM 11
CPU Clock Rate 332 MHz
3D Graphics HW Accelerator
CPU 85:
CPU Count Single CPU
CPU Type ARM 11
CPU Clock Rate 369 MHz
تو رو خدا کمک کنید
N85 بگیرم یا N95 8gig
من بودم n95 رو میگرفتم.به خاطر بازیهای انگیج و صفحه 2.8 اینچ !نقل قول:
سلام دوستان.من می خوام این گوشی رو بخرم ولی اگه میشه دوستانی که این گوشی رو دارن مشکلاتشو بگن در ضمن انصافا از این گوشی راضی هستن؟ ممنون
قاب پشت گوشی مثل n81,n78 ؟. آخه من n81 دارم قاب پشتش لق. زیره قاب تا باطری فاصله داره.همش صدا میده.
اصلا این گوشی هک میشه؟؟؟؟؟؟؟
فعلا" که هک نمیشه ...... یعنی روش براش نیومده .....نقل قول:
دوستان N85 دار !
اگر ممکنه این برنامه "ایران دارو" که به صورت جاوا هست رو روی گوشیتون تست کنید و نتیجش رو بگید.(چون روی N96 اجرا نشد)
اون فواصل خالی بین p30 و download رو پاک کنید !!کد:http://rapidshare.com/files/152327499/Ir_DAroo_2-_p30 download.com_.zip
باید روی ان96 اجرا کنه اخه جاوا هستش.نقل قول:
در ضمن مرسی به خاطر اپ کردن این برنامه چون خودم گمش کرده بودم الان داشتم دمبالش میگشتم:31:
منتظرم n85 دارها تست کنند ببینیم ناسازگاری مربوط به سیمبیان 9.3 هست یا فقط N96...نقل قول:
من امروز رفتم و از خیابان جمهوری یک گوشی n85 خریدم ولی وقتی آنرا به خانه آوردم متوجه شدم که اسلاید آن (پنل بالایی) لق می زند(سمت چپ آن کاملا کیپ است ولی سمت راست گوشی یک مقدار فاصله دارد ومخصوصا قسنت طرف دکمه قرمز فاصله بیشتر است و از آنجا لق میزند ) و هنگامی که با با دکمه های روی آن در حال کار کردن هستم نیز تکان می خورد و همچنین هنگام زنگ خوردن هم چون روی ویبره است اسلاید آن می لرزاند و صدای ویزز می دهد ولی وقتی اسلاید آن را باز می کنم لقی آن یک مقدار کمتر می شود با فروشنده هم تماس گرفتم که در پاسخ به من گفت تمام گوشیهای اسلایدی یه این صورت هستند و باید یک مقدار لق باشد و گفت که ویبره آن را غیر فعال کنم
حالا به من بگویید که آیا همه گوشیهایی که اسلاید دارند اینطور هستند و من چکار باید بکنم
نه عزیزم این گوشی ظاهرا از مشکل لقی اسلاید مادر زادی رنج میبره اگر هم یه نگاه کلی به کل این تایپیک بندازی به این نتیجه میرسی
آقا چرا کسی دوست نداره به پست من جواب بده ؟:19:نقل قول:
بله...1دونش به دلخواه فول ميشه...نقل قول:
gps رو هم با برنامه ميتوني راه بندازي..
لقی اسلاید آن بدجوری تو ذوقم زده اولش اینجوریه بعد از یه مدت چی جور می شه به نظرتون چیکار کنم
شارژ اولیه آن چگونه است چون فروشنده آن به من گفت باید یکی دو هفته اول به مدت 8 ساعت شارژ شود آیا درست است
من در روز اول بعد از حدود 8 ساعت که البته در تمام آن مدت تمام قسمتهای آنرا تست می کردم پیغام Low Battery داد آیا این غیر طبیعی نیست و آیا باید دوباره به مدت 8 ساعت بگذارم شارژ شود
ورژن گوشی من 11.047 است بدون آپگرید
دوست عزیز همیشه هر گوشی که م یخری سعی کن بار اول 6 ساعت تا 8 ساعت در شاؤز باشه و بعد از اون دیگه نه احتیاجی نیست
فروشنده حرف خیلی چرتی زده!!نقل قول:
!!!Exactlyنقل قول:
شارژ بايد 2 ساعت باشه حداكثر...بعد از 2 ساعت شارژر سرد ميشه(جرياني ازش رد نميشه)...ميتونيد تست كنيد...
آیا لقی اسلاید n85 در حدی هست که با ویبره برخورد دو اسلاید صدای ویزز ایجاد کنه چون برای من اینجوریه
اسلاید من علاوه بر هنگام زنگ خوردن که صدا می ده در هنگام بازی کردن و همچنین کار با دکمه ها هم بدجوری تکون می خوره آیا برای بقیه هم اینجوریه
اولش اینجوریه بعد از یه مدت چی جور می شه به نظرتون چیکار کنم
من تا پنجشنبه برای نداشتن مشکل ریست مهلت تست دارم ولی گوشیم مشکل ریست نداره به نظرتون اگه برای لقی اسلاید گوشی رو ببرم فروشنده اونو عوض می کنه
من اين گوشي را خريدم كه ورژن 11 هم بود و هيچ مشكل ريست تا حالا نداشته و مشكلاتي مانند لقي اسلايد نيز نداشته
قیمتش چقدره؟؟؟؟؟
سلام. چه قدر سوالت مبهم بود!!!!نقل قول:
باید این کار رو بکنی
tools-settings-general-personalisation-themes-general-nokia nseries3رو انتخاب کنی.
شرمنده دیر جواب دادم.
سلام. تمام ن85 ها مثل مال شما هستند!!!!نقل قول:
بعد از یک مدت عادت می کنی!!!:31:
کلأ ایم گوشی یک طوریه که معایبش ، خیلی زود از از مزایاش خودشون رو نشون می دن.
پس بعد از کمی کر کردن باهاش ، ازش خوشت می اد!!!
در ضمن حجم صدای گوشیت چه طوره؟
سلام.چگونه مي توانم بازي انگيج را روي ان اجرا كنم؟
سلام دوستان
تا حالا کسی این مشکل رو با n85 خودش داشته؟:13:
اینجا رو چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
میشه بگید از کجا خریدید و چند؟ (با گارانتی یا بدون آن؟)
=============================================
من امروز رفتم گوشیم رو که اسلایدش لق بود رو به آنجایی که خریده بودم نشون بدم قبلش رفتم تو علاء الدین و چند جا گوشی رو دیدم که هیچ لقی نداشتم و بعد رفتم پیش فروشنده و اون گفت که همه این گوشیها لقی دارند و یک گوشی n85 دیگه رو هم باز کرد ومن دیدم که اونم یکم لقی داره)البته یک مقدار کمتر از گوشی خودم( و بعد به من گفت که گوشیم رو به چند تعمیر کار نشون بدم و من بعد از نشون دادن گوشیم به چند تعمیرکار و فروشنده در علاءالدین اکثر آنها می گفتند که مشکل خاصی نداره و نباید زیاد حساسیت نشون بدم به خاطر همین من دیگه برای عوض کردن آن به مغازه ای که گوشیمو خریده بودم نرفتم
به نظرتون باید می رفتم و گوشی رو هر جوری بود عوض می کردم چون احساس می کنم که لقیش بیشتر شده یا این که باید با همین کنار بیام
:41::41::41::41:
صفحه کلید گوشی برای تایپ مناسب ؟؟؟
من شنیدم از n96 بهتره . کلا خوبه یا نه ؟؟؟
من پدرم اين گوشي را از يكي از دوستانش در تهران خريد و قيمت آن 440 تومان و بدون گارانتي است
1-
N85 من لقیش جوریه که مثل اله کلنگ شده و وقتی که قسمت بالا و پایین اونو آروم فشار می دم بالا و پایین میره آیا واقعا همه N85 ها اینجورین
2-
من می خواهم یکی از بازیهای NGage را رجیستر کنم ولی بعد از وارد کردن کد 15 رقمی آن از من می خواهد که به اینترنت وصل شوم آیا برای فول کردن آن نیاز به اتصال به اینترنت است
از دوستان n85 دار کسی اینو تست نکرد ؟نقل قول:
توی یکی از ایت ها نوشته بود که طرف برای اینکه لقی اسلایدو بگیره کلا اسلایدو باز کرده بود و بعد زیر کوشی جاییکه دو کوشی با هم مماس میشن رو یه نمد نازک چسبونده بود با این طریق درست شده بود این طرفم خارجی بوده دلو جرعت خراب کاری رو داشته هرچی بوده
آره بهتره . تو Review ی سایت gsmarena نوشته بود از N96 بهتره .نقل قول:
کلاً چیز جدیدی نداره ولی گوشی خوبیه . قیمتش هم سرسام آور نیست !
==============================
N85 دار های عزیز !
در آینده ی نه چندان نزدیک :31: می خوام یکی از این N85 ها رو تصاحب کنم .
از گوشی ای که دارید راضی هستید ؟ نقاط ضعف و قوتش رو از نظر خودتون بگید .
سلام بر اساتید،
در مورد این مشکل overclock شدن cpu در N85 که بعضی فورم ها میگن چیزی شنیدید؟