چيز جديدي كه نداره ... داره؟
چيز جديدي كه نداره ... داره؟
خیلی تابلوئه بابا ساختگیهنقل قول:
ایول !!
نخورده مست این گوشی واقعی هست !!
یاد ک750 رو هم زنده کرده :دی
این برند مورد علاقه ما هم بد زده توی خط facelift ها.گوشی ها موتور یکی هست فقط ظاهر عوض میشه.ولی جدا دیگه سونی داره توی فیلم برداری به شدت لنگ میزنه.مطمئنا این هم Qvga هست.
چند روز پیش Lg یه گوشی 8 مگاپیکسلی زده که سایز فیلم برداری D1 هست یعنی 480*720
واسه سونی خیلی زشته.
بچه ها يه ايده دارمنقل قول:
ولی جدا دیگه سونی داره توی فیلم برداری به شدت لنگ میزنه.مطمئنا این هم Qvga هست.
واسه سونی خیلی زشته.
مسخره نكنيد ها !
من ميگم يه متن شكايت نامه مينويسيم بعد همه زيرش اسمامونو مي نويسيم و به سوني اريكسون ايميل ميزنيم
كه ديگه دست از سر كچل اين QVGA بردار
به پير به پيغمبر ول كن ديگه از اين حرفا ... شوخي كردم
يه متن زيبا مينويسيم و ميفرستيم نظرتون چيه؟
من هسنم روی من حساب باز کنید:31:نقل قول:
این عکس هم که حمید گذاشته معلوم است که خودش با فوتوشاپ ساخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنچنان فرقی نداره با 640*480 ها :دی !!نقل قول:
این برند مورد علاقه ما هم بد زده توی خط facelift ها.گوشی ها موتور یکی هست فقط ظاهر عوض میشه.ولی جدا دیگه سونی داره توی فیلم برداری به شدت لنگ میزنه.مطمئنا این هم Qvga هست.
واسه سونی خیلی زشته.
ولی خاب واقعآ زشته
راستی یکی از بروبکس موبایلستان که سوئد زندگی میکنه ایکس وان خریده !!
اینم یه عکس !
البته ببخشید که مرتبط نیست با شایعه و کانسپت :دی
از قله دماوند هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفت سرعت گوشی چطوریاست؟؟؟
راستی اخر نفهمیدیم اتو روتیت داره یا نه؟؟
هه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو گزاشتم تا با امکاناتش آشنا بشید و حسرت بخورید از فیلمبرداریش ..هی هی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رنگاشم که معلومه ...هولوییش چه باحاله .. عکس هم تابلوئه که ساختگیه منم میدونم شماتیکه ! ولی گوشی واقعیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این عکس هم که حمید گذاشته معلوم است که خودش با فوتوشاپ ساخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نداره نداره ....نقل قول:
راستی اخر نفهمیدیم اتو روتیت داره یا نه؟؟
آها بهراد ازش بپرس دکمه واسه روتیت گزاشتن یا اونم حذف کردن.
اینم kate سایبرشات 3.2 مگاپیکسلی کامینگ سوووووووووووون :
مهران خریده !! از خودش همینجا میپرسیم :دینقل قول:
آها بهراد ازش بپرس دکمه واسه روتیت گزاشتن یا اونم حذف کردن.
ایم سایبرشاته باحاله !! ولی چرا 3.2 ؟؟
ولی کاور لنزش باحاله.
مهم مگاپیسکل نیست.خدا کنه کیفیتش خوب باشه.
آقایون یه کانسپت پیدا کردم هلو
ببینید حال کنید
البته اگه تکراری و قدیمی نباشه
Putting a full-sized USB port in a phone is such a simple idea, even a caveman could think of it. Yet, until now, nobody has. Vincent Palicki's design features such a port by the number keys, allowing devices like thumb drives to plug in and transfer MP3s, movies and documents. Cellphone makers, pay attention...this is a good idea.
خیلییییی خوشکله.نقل قول:
چرا مموریش انقدر دراه؟
اونایی که واقعیی ان و قراره تولید بشن روشون مینویسه se123
ایمن که نداره
اینم تابلوووووووووووووو ساختگیه.نقل قول:
بابا دست بردارید از این کارا . به خدا آخر و عاقبت همه شایعه سازا تو جهمنمه هاااا من خودم رفتم که میگم...
مموریش رو نمیدونم کلا ولی : full-sized USB por
بابا اینا کانسپت هستن
کانسپت هم یعنی طرح های مفهومی
قرار نیست تولید بشن که
ای بابا مهدی تو منو قبول نداری ؟ اگه تو معرفی بعدی اینا رو ندیدی بیا اینجا هر چی خواستی به من بگو..جهنم که خوبه همه بروبچ جمعن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم تابلوووووووووووووو ساختگیه.
بابا دست بردارید از این کارا . به خدا آخر و عاقبت همه شایعه سازا تو جهمنمه هاااا من خودم رفتم که میگم...
به به عجب کانسپت تیمیزی ! ایول به طراح ..یو اس بی فلش رو کامل کرده تو گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..خوشگله .
خفن زده.
به امید روزی که SE از صفحه بزرگتر استفاده کنه
و البتهvga
هه هه !!
این کانسپت آرمین خیلی باحاله !!
همون دبلیو 800 هست گرفتن یکم باهاش ور رفتن
ولی جدآ ایده ی باحاله ها !! اچ تی سی شیفت هم 3 تا یواس بی میخوره و کابل لن هم بهش وصل میشه :دی
عجب کانسپتی!!!!
میگه اگه سفارش بدیم اینارو برامون میسازن فک کنم، نه؟
اینا هنوز دست از سر 3.2 برنداشتن؟ اصلا روشون میشه به عنوان کمرافون بیان 3.2 بزن؟ عجب!!!
نه که ندارم!!!نقل قول:
ای بابا سعید تو منو قبول نداری ؟
بهراد متاسفم برات. واقعا ستون پنجمی هستی. نامرد
چه ستون پنجمی سعید جون
خیلی وقته تعصبو کنار گذاشتم
ن82 بهترین 5 مگاییه !! تا جایی که خودم تست کردم (مثایسه با جی810 داشتم و اونو له کرد :دی)
البته خداییش هنوز با سی902 کار نکردم و مقایسه ای نداشتم ولی فک کنم سرجمع اونم بترکونه :دی
این عصاره 3.2 های قبلیه بایست کیفیته جیگری داشته باشه حیف که زنون نداره.نقل قول:
اینا هنوز دست از سر 3.2 برنداشتن؟ اصلا روشون میشه به عنوان کمرافون بیان 3.2 بزن؟ عجب!!!
این قضیه فرار مغزها که میگن باعثش شماهاییننقل قول:
نه که ندارم!!!بهراد متاسفم برات. واقعا ستون پنجمی هستی. نامرد
بهراد تو چه طور روت میشه با این آواتار زاقارتت بیای تو انجمن سونی اریکسون ؟؟ c902 رو میترکونی ؟؟ بزار c905 بخرم کلهم الاجمعینتونو میترکونم نامردا ..
فعلا میخوام محض تنوع p1i بخرم تا c905 بیاد و ارزون شه ..نظرتون چیه بچه ها ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها ؟
الان ديگه پي1 آشغال شدهنقل قول:
فعلا میخوام محض تنوع p1i بخرم تا c905 بیاد و ارزون شه ..نظرتون چیه بچه ها ؟ ها ؟
نخري بهتره يه گوشي low- end بخر فعلا تا گوشي هاي سگ بيان
من يزدي اين كار و مي كنم!
راست ميگه بهرادنقل قول:
بهراد تو چه طور روت میشه با این آواتار زاقارتت بیای تو انجمن سونی اریکسون ؟؟
چيه اين گذاشتي تو آواتورت؟
صد رحمت به w 810 !
بابا انقدر داغونه ؟؟؟
بخدا بهترین 5 مگایی ه :((
بچه ها منو طرد نکنین :دی
من طرفدار ه حقم !!
جدا ؟ یعنی تقلبی شده ؟ مشخصات تقلبی هاش چیه بریم بخریم سرمونو کلا نزارن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان ديگه پي1 آشغال شده
low-end میخوام چیکار این w810 پس چیکارست ؟ :27:
نكن پيغمبر حق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من طرفدار ه حقم !!
نه...نقل قول:
جدا ؟ یعنی تقلبی شده ؟ مشخصات تقلبی هاش چیه بریم بخریم سرمونو کلا نزارن !
تقلبي نيس ولي جنسش آشغال شده
اصلا دوربيناش كه افتضاحه ... من تازگي ها 3 تاش خريدم كه مي گما!
سرعتش هم خيلي كنده من p990 داداشم را به همه اين P1 ها ترجيح ميدم ...لامصب از دوربين گرفته تا سرعت ، من مشكل پسندو ارضا كرده !
بازم نمي دونم حالا هر جور خودت مي دوني
میگما یعنی اینا رو با فوتوشاپ درست میکنن بعد براش مشخصات مینویسن؟ مثل سنایو؟ یا اینکه واقعا دست سازن و عملا وجود خارجی دارن؟نقل قول:
چی شندیدم.کی به p1 توهین کرد؟نقل قول:
الان ديگه پي1 آشغال شده
من يزدي اين كار و مي كنم!
مطمئنی اونی که دیدی p1 بوده؟بابا اصلا قابل مقایسه با 990 نیست.یعنی جدیدا تقلبی امده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پدر جان من كسي به پي 1 شما توهين نكرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چی شندیدم.کی به p1 توهین کرد؟
مطمئنی اونی که دیدی p1 بوده؟بابا اصلا قابل مقایسه با 990 نیست.یعنی جدیدا تقلبی امده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خود پي 1 ذاتا مشكلي نداره
از مرغوبيتش جديدا كاسته شده! همين
مال شما كه سرور همه پي 1 هاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا وجود واقعی دارن ..بعد میان به صورت فوتوشاپی امکاناتشو میگن (البته هنوز معرفی نشده) ...حتی عکس واقعی اون 5 مگاییه هم چند صفحه قبل هست.نقل قول:
میگما یعنی اینا رو با فوتوشاپ درست میکنن بعد براش مشخصات مینویسن؟ مثل سنایو؟ یا اینکه واقعا دست سازن و عملا وجود خارجی دارن؟
ای وای این که خیلی بد شد ..یه راست خورد تو برجکمون ! شاید از فریمورش بوده آپدیت نشده بوده ها؟ ما یه پی 990 این تازگیها که شده بود 280 خریدیدم خیلی خوبم از آب در اومد ..یعنی اول صداش کم بود و بعضی موقع ها ریسیت میشد ولی آپدیت کردیم حل شد یه چیز جیگری شد ...شاید اینم اینطوریه ها ؟نقل قول:
تقلبي نيس ولي جنسش آشغال شده
اصلا دوربيناش كه افتضاحه ... من تازگي ها 3 تاش خريدم كه مي گما!
حامد تو تازگیها p1 نخریدی؟
بهراد اصلا ریخت n82 آدمو داغون میکنه از لحاظ اعصاب وگرنه چیکار به دوربینش دارم نامرد. اگه اینطوره منم فردا با آواتار و امضای سلطان K800 میام. لامصب مث لوکوموتیو داره کار میکنه(ربطو داشته باشید. بهتون بال داد مثل red bull) از k800 رسیدیم به ردبول
علی راست میگه. حمید جدیدا این دکمه های p1 هم به زور چپو راست میشه.
منم هنوز دارم با k800 زور میزنم خودمو میکشم تا زمانی که مایه تیله برسه دستم بعد یه سروسامونی به وضعیت ادوات همراه خودم بدم!
وضع خرابه آقا خراب
من p1 جدیدا گرفتم خیلی خوب بود تو تابستان گرفتم...........حمید بگیر اگه ایراد داشت بده به من...........چون من گمش کردم
مشكلاي نرم افزاريش آره از فريمور هست ولي مشكل اينه كه گوشيت مال چه منطقه اي باشهنقل قول:
از فریمورش بوده آپدیت نشده بوده ها؟ ما یه پی 990 این تازگیها که شده بود 280 خریدیدم خیلی خوبم از آب در اومد ..یعنی اول صداش کم بود و بعضی موقع ها ریسیت میشد ولی آپدیت کردیم حل شد یه چیز جیگری شد ...شاید اینم اینطوریه ها ؟
چون آپديت واسه هر منطقه فرق مي كنه
من گوشي داييم را آپديت كردم يك چيز ملسي شد(امكاناتش اندكي فرق مي كنه مثل تشخيص دست خط فارسي كه خيلي باحاله و...)
ولي گوشي يكي از دوستامو آپديت كردم هيچ فرقي نكرد ولي اين يكي دوربينش ميزون تر بود...
ميگم ... يه ذره شانسي شده !
ايشالا مايه تيله به من هم برسه يه ايكس ميكسي چيزي بزني به كمر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
علی راست میگه. حمید جدیدا این دکمه های p1 هم به زور چپو راست میشه.
منم هنوز دارم با k800 زور میزنم خودمو میکشم تا زمانی که مایه تیله برسه دستم بعد یه سروسامونی به وضعیت ادوات همراه خودم بدم!
وضع خرابه آقا خراب
آره وضع هم خرابه بد جور
فعلا داريم رو مخ والده كار ميكنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید آمار اون 12 مگاپیکسلیه و اون یکی که سیمبین بودنو نداری؟ چیزا ردیفی بودن
او که کار روزو شبه. دلم نمیاد K800 بفروشم یه خورده اضاف بشه به پولم. دروغ گفتم زورم میاد 400 بدم بابت گوشی 45 بابت مموری بعد 100 تومن گوشیو مموریو بفروشم. بدبختی x1 هم که SD میخوره. ای تف به این شانس. البته وام دانشگاه هم هست!نقل قول:
فعلا داريم رو مخ والده كار ميكنيم
آقا اصلا نظرتون چیه بیایم اینجا مخامونو رو هم بریزیم ببییم چطوری میشه از راه حلال پول درآورد.
آمریکایا که بحران مالی خفتشونو گرفته راحت تر از ما هستن
بدي سوني اريكسون اينه كه زود آمارش درز مي كنهنقل قول:
حمید آمار اون 12 مگاپیکسلیه و اون یکی که سیمبین بودنو نداری؟ چیزا ردیفی بودن
مثلا اگه 10 روز مونده به ريليزش معرفيش كنن خيلي بهتره.
شايد اين گوشي هم از اونايي باشه كه آدمو پير مي كنه تا ريليز بشه
چند بهتون وام ميدن؟نقل قول:
ای تف به این شانس. البته وام دانشگاه هم هست!
آره :دينقل قول:
آمریکایا که بحران مالی خفتشونو گرفته راحت تر از ما هستن
اگه بهرانشون ده برابر هم بشه باز حال و روزشون بهتر از ماست :31:
براي خريد گوشي؟نقل قول:
آقا اصلا نظرتون چیه بیایم اینجا مخامونو رو هم بریزیم ببییم چطوری میشه از راه حلال پول درآورد
تاپيك بزنيم روش هاي كسب درآمد زود بازده براي خريد گوشي هاي گران قيمت
يا مثلا صندوق وام خريد گوشي هاي بالاي 500 تومن :31:
با صندوقداري حاج آقا سعيد بارسلونا ! :دي
زياد كه اسپم نبود؟ :
قابل توجه سعيد :دي كه مي خاد از راه حلال x1 بخره
حالا براي اينكه زياد اسپم نباشه
سوني اريكسون يه مسابقه برگذار كرده كه 7 تا ايكس 1 جايزه ميده
تا 24 اكتبر هم فرصت داريد تو اين مسابقه شركت كنيد
9 تا اپيسود (Episode) جاني ايكس را ببنيد و بگيد كه هر اپيسود به چي چيز در X1 اشاره داره
پايه هستيد شركت كنيم
خدا را چه ديديد شايد خدا نظري بكنه يه x1 به ما برسه
@سعید_رئال مادرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دله خوشی داریا اووووووووووووو کو تا 2009 که معرفی بشه.. بینیم یه هفته دیگه چی میشه اصلا چیزی میشه که بشه یا نمیشه که نشه ..شه شه شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز همینجوری رد میشدم به قصد فروش w810 زبون بسته رفتم تو یه مغازه موبایلی .. یارو بعد از کلی گزاشتن عیب رو گوشی گفت 95 تومن ! منم گفتم برو بابا 120 کمتر نمیدم گوشی مالزی باتری کره ای گیر نمیاد الان همش شده چینی ...تازه بهش نگفتم هندزفریشم گم کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها به نظرتون من اینو چند بفروشم خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هندزفری نداره ..خودم با گارانتی سیتادل خریدم 320 تومن ..
بینیم قسمت میشه p1 بخریم بزاریم تنگ w950 ...هی روزگار .. اگه خوب در نیومد میدم به سلیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. cda شو که میشه عوض کرد از لحاظ آپدیت مشکلی نداره ..
400تومن پول رایج مملکتنقل قول:
چند بهتون وام ميدن؟
اینو موافقم. بعد که پولا زیاد شد دیگه با این یوزرم تو p30 نمیام!!!!:دینقل قول:
با صندوقداري حاج آقا سعيد بارسلونا ! :دي
ای بابا. با یه همچین سرعتی تا بیام دانلودشون کنمو فکر بکنم ببینم در مورد چی هستن 24اکتبر 2009 هم رد کرده! از هیچی شانس نداریمنقل قول:
9 تا اپيسود (Episode) جاني ايكس را ببنيد و بگيد كه هر اپيسود به چي چيز در X1 اشاره داره
دفه آخرت باشه این اسم مضخرفو میزاری تنگ اسم من. متنفرم از این تیم. اه اه. از تو بعیده حمید:دینقل قول:
سعید_رئال مادرید
تو به قیمت الانش نگاه کن نه اون موقع. منم تا حالا به هیچ خریداری نگفتم که آی سی فلش سوزونده. 6-7بار هم فلش شده و 10 مرتبه هم خورده زمین. با این حال میگن 100 تومن. بخدا زور داره.نقل قول:
امروز همینجوری رد میشدم به قصد فروش w810 زبون بسته رفتم تو یه مغازه موبایلی .. یارو بعد از کلی گزاشتن عیب رو گوشی گفت 95 تومن ! منم گفتم برو بابا 120 کمتر نمیدم گوشی مالزی باتری کره ای گیر نمیاد الان همش شده چینی ...تازه بهش نگفتم هندزفریشم گم کردم
بچه ها به نظرتون من اینو چند بفروشم خوبه ؟ هندزفری نداره ..خودم با گارانتی سیتادل خریدم 320 تومن ..
نقل قول:
خودشون اسپم میدن به من میگن اسپم نده:19:
سعید Speed ت منو کشته:31:
باید هم متنفر باشین.2 ساله دهنتون رو سرویس کردیم:27:(البته حدود 100 ساله ها...فقط 2سال(2005.2006) از زیرش در رفتین...):31:نقل قول:
^^ سامان اسپم نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..ما اسپم میدیدم حداقل یه ذره به گوشی ربط داره انجمن ورزشی که نیومدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درضمن همتون سوراخین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...فقط منچستر یونایتد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم رنگ جدید صورتی برای c905 :