من نزدیک چهار ساله که از kmplayer استفاده میکنم. تا به حال هیچ امکانی نبوده که نیاز داشته باشم و این برنامه نداشته باشه!
Printable View
من نزدیک چهار ساله که از kmplayer استفاده میکنم. تا به حال هیچ امکانی نبوده که نیاز داشته باشم و این برنامه نداشته باشه!
دو زیرنویس بندازی سر فیلم.بتونی طوری با دکمه ها کار کنی که فقط زیرنویس بالا بره جلو یا عقب یا فقط پایین.نقل قول:
هر دو باهم میره...
شایدم باشه.اگه میدونی بهم بگو...
دیگه شما خیلی توقعت زیاده داداش!نقل قول:
مدیا پلیر و خیلی از پلیرهای دیگه با اون همه ادعاشون حتی یدونه زیرنویس رو هم نمایش نمیدن.
حالا شما 2 تا 2 تا زیرنویس نمایش میدی، میخوای دونه دونه زمان بندیش رو هم تغییر بدی؟
دمت گرم!:10:
خیلی هم لازمه خیلی ، حتی بیشترنقل قول:
چرا اینهمه لازمه انوقت؟نقل قول:
سلام
من ورژن 3 این نرم افزار رو دان کردم و موقع نصب کد فعال سازی می خواد. اینو از کجا باید بیارم؟
چطور میشه توی این KMPlayer 3.0.0.1439 ویدیو رو Rotate کرد یا چرخوندش؟
یه فیلم دارم،صداش 6 کاناله هستش.منتها تو kmplayer وقتی پخش میکنم به شدت نویز داره و تق تق میکنه.فیلم هم بلوری ریپ هست و مشکل از کیفیت صداش نیست.میشه درستش کرد؟
تا اونجا که من میدونم این برنامه رایگان هست. شما از کجا دانلودش کردید ؟نقل قول:
سلام
نمی تونم صدای فیلم های rmvb با kmplayer ببینم با نرم افزارای دیگه هم زیر نویس نمیاد چیکار کنم؟:41:
صدای فیلم در فایلهای rmvb ویژگی خاصی نداره. در تنظیمات برنامه به قسمت audio برو و تمام گزینه ها رو به حالت پیش فرض در بیار . اگه میخای از k lite mega که تمام فرمت های صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه استفاده کنی تنظیمات برنامه باید به شکل زیر باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از لطفتون ولی می خوام توی kmplayer ببینم ولی توی audio چیزی پیدا نکردم حتی gomplayer هم rm بی صدا نشون میده و توی k lite player هم زیر نویس های rm نشون نمیده نمیدونم چیکار کنم؟:11:
سلام
من یه مشکل تو KmPlayer دارم اونم اینه که وقتی یه سری از فیلمهای DVD رو مثل قهوه تلخ توش اجرا میکنم با کیفیت خیلی بد نشون میده یعنی روی تصویر خطهایی به صورت افقی هستند
و با پلیرهای دیگه این مشکل رو ندارم
علت چیست؟
باید چکار کنم که درست بشه؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
وسط برنامه کلیک راست کن روی Options کلیک کن، Advanced Menu رو فعال کن،نقل قول:
دوباره وسط برنامه کلیک راست کن، برو روی گزینه Video Advanced، بعد برو روی گزینه Video Renderer, حالا یکی از این گزینه ها رو انتخب کن.
من میزارم روی VMR9 Renderless HQ
ببین کدومش نتیجه بهتری میده...:11:
باید موقعیتشش برات پیش بیاد تا بفهمی ، وقتی هم نسخه فیلمت داغونه و هم زیر نویساش ، با هیچ کلکی هم درست نمیشن ، می بینی که لازمهنقل قول:
یه چند باری لازم شده برا من
سلام
من بعضي فيلم ها رو كه باهاش باز مي كنم
اين صفحه مياد و باز نميشه
ولي با پليرهاي ديگه كارم راه مي افته
آخرين ورژن ffdshow رو هم نصب كردم بازم نشد
چي كار كنم ؟کد:http://sourceforge.net/projects/ffdshow-tryout/
مرسي
آخرین نسخه چه شماره ایه؟
KMPlayer 2.9.3.1428
ورژن آخر K lite mega رو نصب کن به احتمال زیاد درست بشه.نقل قول:
3.0.0.1439نقل قول:
کد:http://kmplayer.en.softonic.com/
سلام
چه طوری برای اهنگ هام یه البوم درست کنم و طوری البوم رو تنظیم کنم که بعد از تموم شدن یک اهنگ بره توی اهنگ بعدی توی همون البوم و در اخر البوم تکرار بشه؟
ممنون
کسی نبود مرا یاری کند plz :19:نقل قول:
ببین این برنامه میتونه کارتو راه بندازه؟
کد:http://www.free-codecs.com/download/real_alternative.htm
اینم لینک دانلودش:
کد:http://www.free-codecs.com/Real_Alternative_Lite_download.htm
سلام
یه سری قسمت های سریال گرفتم با فرمت mkv
الان که میخوام ببینم صفحه سیاه میاد هیچی نمیاره صداش هم نمیاد
قبلا سریال های دیگه با فرمت mkv دیده بودم
نمیدونم چشه !
کسی نظری نداره ؟
دوستان یک سوال؟
چه جوری میشه توی این پلیر همزمان دو یا چند زیرنویس رو دید
مثلا یکی بالای و یکی پایین؟!!
من در ویندوز سون فیلم های با فرمت mkv رو که با kmplayer میذارم درست پخش نمی کنه ولی همون فیلم رو با ویندوز مدیا پلیر یا جت آئودیو که پخش می کنم مشکلی نداره علتش چیه؟
چون در ویندوز ایکس پی kmplayer فیلم های mkv رو هم بدون مشکل پخش می کنه
ورژنش 2.9.4.1435 هست.
زیرنویس دوم رو زیر زیرنویس اول کپی کن (با نت پد باز کن و کپی کن)نقل قول:
آخرین ورژن بگیر درست میشه !نقل قول:
منم همین مشکل داشتم:46:
اتفاقا اونم گرفتم درست نشد.نقل قول:
آخرین ورژنش 3.0.0.1439 هست دیگه؟
آره.......نقل قول:
نقل قول:
احتمال قوی کدک های بروزی نداری
ترجیحا آخرین ورژن K-lite رو نصب کن و بعد امتحان کن ...
یا برو تو Setting برنامه اصن ببینم پخش فایلهای با پسوند mkv رو تیکش رو زده برای ساپورت ... ؟:11:
دوستان من یه سری فیلم بلوری گرفتم و وقتی فایل فیلم رو با Km player اجرا میکنم صدای انگلیسی فیلم رو تشخیص نمیده. مثلا فیلم Godfather II فقط دوبله های ایتالیایی و آلمانی و ... رو میتونه تشخیص بده :41:
با پلیری مثل Power DVD میتونم صدای اصلی فیلم رو هم گوش کنم. دلیلش هم اینه که کلا km صدای Dolby True Hd Audio رو نمیتونه بخونه.
حالا سوالم اینه که میشه کاری کرد که km هم صدای dolby رو بتونه بخونه و اجرا کنه؟
دوستان سلام
همانطوري كه ميدونين در kmplayer ميشه صداي ولوم رو تا 400 درصد افزايش داد .
1. ميخوام بدونم چطوري ميشه بازهم افزايش داد ؟ تنظيمات مخفي داره ؟ يا مثلا كجا رو بايد دستكاري كرد ؟
2. چطوري ميشه windows media player ويندوز رو همچين كاري كرد ؟ يعني تا چندين درصد صدا افزايش داد ؟ منظورم تا 400 تا 500 درصد افزايش صدا ؟
سلام دوستان
نمیدونم قبلا گقته شده یا نه !!
با این روش شما میتونین چهار ستون خونتون رو به لرزه در بیارین (افزایش صدا تا حد انفجاری)
فقط حواستون جمع باشه ممکنه به چیپ صدا آنبورد سیستمتون فشار بیاد . بهتره که کارت صدا جداگانه بخرین یا کارت صدای اکسترنال بخرین
طبق عکس زیر عمل بشه (اگه عکسها نشون داده نمیشه بگین جای دیگه آپلود کنم)
عکس رو جای دیگه آپ کردم
عکس ها رو یک جا دیگه آپ کن.
2 تا ورژن مختلف KMplayer رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اهنگ گوش کنم Next که میدم اهنگ 5 ثانیه میپره جلو بعد گیر میکنه اهنگ
باید با موس عقب جلو کنم تا اهنگ پخش شه
kmp_1431_r3
3.0.0.1439
رو نصب کردم
Windows 7
کسی این مشکلو نمیدونه ؟ اعصابم خورد شد بدون KMPlayerنقل قول:
یک فیلم دانلود کردم و وقتی میخواهم فیلم رو پخش کنم تا 20 ثانیه اش رو نشون میده و بعد قطع میشه ! در صورتی که میتونم بزنم از ثانیه 21 ببینم ولی باز سر ثانیه 41 قطع میشه !
با مدیا پلیر این مشکل حل شد !!!! اما من نمیتونم زیر نویس فارسی این فیلم رو به مدیا پلیر اضافه کنم !
فرمت فیلم : MKV
راستی زیرنویس رو هم باید با فیلم هماهنگ کنم چون 2.5 ثانیه باید بیاد جلوتر !
زیرنویس هم فرمت یکیش sub و دیگری idx هستش
کسی نبود ؟
دوستان من آخرین ورژ« این برنامه رو دارم ولی وقتی میخواهم بعضی ! از فیلم های Mkv رو نگاه کنم مثلا 20 ثانیه اش رو نشون میده بعد یکدفعه قطع میشه !!! در صورتی که میتونم بزنم از ثانیه 21 ولی باز تا 41 نشون میده و قطع میشه !
چون فیلم هام زیرنویس داره مثلا زیرنویس رو نمیتونم بندازم رو media player یا ! gom player
زیرنویس ها هم sub و idx هست
من در kmplayer بعضی از فیلم ها رو که می بینم کیفیت صداشون خیلی بلند و مطلوب هست ولی همون فیلم با همه پلیرهای دیگه ای که امتحان می کنم صداش ضعیف و بی کیفیته.
علتش چیه؟