سلام دوستان
دستگاه من به دستم رسید:5:
dv4 1050 . ظاهرا که خوبه.خیلی شیک، جمع جور، از نظر متن ها هم مشکلی نداره !! خیلی واضح وبا کیفیت!!
الان با ریکاوری گرفتنش مشکل دارم؛ تا 80 میره بعد ارور میده، نمیدونم چشه!!:41:
خلاصه در خدمتیم،
Printable View
سلام دوستان
دستگاه من به دستم رسید:5:
dv4 1050 . ظاهرا که خوبه.خیلی شیک، جمع جور، از نظر متن ها هم مشکلی نداره !! خیلی واضح وبا کیفیت!!
الان با ریکاوری گرفتنش مشکل دارم؛ تا 80 میره بعد ارور میده، نمیدونم چشه!!:41:
خلاصه در خدمتیم،
جایگزین با اون بودجه خیر ولی به اندازه یک PC با نصف این قیمت هست !نقل قول:
من الان dv5 1030 دارم.از این سری hp خیلی خوشم اومده.می خوام که کامپیوتر دسکتاپم رو بفروشم و 1030 رو هم بدم به جاش یه 1070 بگیرم.ایا 1070 می تونه جایگزین کامپیوتر دسکتاپ باشه؟
اینجا در مورد dv6 میشه صحبت کرد؟
بله میشه ... کلا HP سری DV و pavilion DV اینجا
دوستان کانفیگی از DV7-1070 یا DV5-1070 توی ایران سراغ دارین که TV Tuner روی اون بوده باشه؟من که هر چی چک کردم چیزی ندیدم
ضمنن
تا کی منتظر باشم تا HDX 16t که مشخصات مورد نظر من رو داره به ایران بیاد؟دوستانی که فروشنده هستن نظرشون چیه؟
مبارك باشه!نقل قول:
ايشالا كه خيرشو ببيني!
در مورد dv5-1060 و dv5-1070 با گرافيك 9600M GT خيلي بحث شده ولي فكر ميكنم بد نيست اگه لطف كني و راجع به dv4-1050 با گرافيك 9200M GS يه كم واسمون بنويسي. مثلا درباره گرما و باتري در كارهاي عادي (يك بار در حالتي كه سيستم Aero وينوز ويستا روشنه و يك بار هم در حالتي كه خاموشه) و در بازي مقايسه كني. دماي CPU، GPU و اگه امكاناتش را داشته باشي دماي سطح دستگاه در زير و رو به خصوص سمت چپ پايين كه هارد قرار گرفته.
يه سوال ديگه، ميشه بگي از كجا خريدي؟
( البته با اجازه رجيستر جان، آخه اين سري كمياب شده! ظاهرا امكان ارسال پيغام خصوصي هم به بعضي دوستان وجود نداره!؟!... )
ببین من کار خیلی زیادی نمی خوام با کامپیوتر بکنم.در حد اینترنت و 3dmax و.... البته می خوام که حتما بازی های جدید رو که میاد برام اجرا کنه.به نظر شما دوستان dv5 1070 می تونه کار من رو راه بندازه؟ در ضمن معمولا کامپیوتر 5-6 ساعت در روز روشنه.
نقل قول:
يه سوال ديگه، ميشه بگي از كجا خريدي؟
( البته با اجازه رجيستر جان، آخه اين سري كمياب شده! ظاهرا امكان ارسال پيغام خصوصي هم به بعضي دوستان وجود نداره!؟!... )
تحت هیچ شرایطی ... قانون قانونه ... و پست پاک میشه
خصوصی مطرح کنید
كاره زيادي نميخواي با كامپيوترت بكني؟ به نظر شما 3D Studio Max زياد نيست؟ من شركتهاي كوچيكي را ميشناسم كه براي كار با اين نرم افزار كامپيوترهايي با قيمتهاي بالاي 15 ميليون تومان سفارش دادند. ديگه شركتهاي انيميشن سازي بزرگ نظير Pixar كه سيستمهاي خوشهاي سفارش ميدند بماند. اگر 3DS Max كار ميكنيد و قصد داريد اونو به صورت حرفهاي دنبال كنيد، فكر ميكنم در آيندهاي نه چندان دور حداقل به يك دسكتاپ 4 هستهاي سريع، حافظه و هارد حجيم و سريع، يكي از كارتهاي گرافيك قدرتمند Quadro و يك مانيتور LCD بزرگ، عريض و با وضوح بالا نياز پيدا كنيد. مواردي كه در يك لپتاپ معمولي يافت نميشه!نقل قول:
در مورد بازي هم تقريبا هيچ سختافزاري نميتونه جديدترين بازيهاي مثلا 3 سال ديگه را با بالاترين كيفيت اجرا كنه، چه برسه به Core 2 Duo T9400 و GeForce 9600M GT كه از پس بازيهاي الان هم به خوبي بر نمياد، بازي هايي نظير Crysis و احتمالا Farcry 2 كه تا چند ماه ديگه عرضه خواهند شد! :41:
قصد دلسرد كردنت را نداشتم، فقط خواستم راهنمايي كنم كه بيدليل رو 2 تا سيستمت 2 بار ضرر ندي! :20:
لپتاپ را نگه دار واسه قابل حمل بودنش و هر زمان نياز پيدا كردي دسكتاپ را ارتقاع بده. :10:
اگه رجیستر جان به همین سرعت به سوالها هم جواب میداد خیلی خوب بود!!!:8:
من دستگاه رو تازه گرفتم و در حال حاضر نمی تونم به بعضی ازسوال های T.N.T جان جواب بدم ولی ...
در درجه اول نکته مهم، کاهش محسوس گرمانسبت به dv5 1060 (طبق نظر فرشنده و من) بود. در واقع گرمای 1050 اصلا آزار دهنده نیست !
قبلا هم عرض کرده بودم کار من با لپ تاپ بازی نیست اما در حال حاضر بهترین بازی که دارم conter هست :31:
توی پی سی من که گرافش آن بورد هست این بازی با high detail اصلا اجرا نمیشد اما با 1050 بالاترین detail خیلی عالی و سریع اجرا شد( ایشالا سعی می کنم یه باذی قوی تر تست کنم:31: )
در مورد باطری فعلا چیزی نمی تونم بگم.
به هر حال اصلا از نخریدن 1060 پشیمون نیستم و فک میکنم دستگام از 1060 هم بهترو قشنگ تره ... :31::27:
اگه شد آدرس فروشنده رو برات خصوصی میدم که رجیستر نفهمه، بره پیش دستی کنه !:46:
نقل قول:
در مورد dv5-1060 و dv5-1070 با گرافيك 9600M GT خيلي بحث شده ولي فكر ميكنم بد نيست اگه لطف كني و راجع به dv4-1050 با گرافيك 9200M GS يه كم واسمون بنويسي. مثلا درباره گرما و باتري در كارهاي عادي (يك بار در حالتي كه سيستم Aero وينوز ويستا روشنه و يك بار هم در حالتي كه خاموشه) و در بازي مقايسه كني. دماي CPU، GPU و اگه امكاناتش را داشته باشي دماي سطح دستگاه در زير و رو به خصوص سمت چپ پايين كه هارد قرار گرفته.
T.N.T جان بعد از وارد شدن ، 2 ساعت برات نوشتم همش پرید گفت وارد نشدید، حالشو نداشتم دوباره بنویسم. ایشالا یه وقت دیگه برات میگم
خيلي ممنون. :20: از اينكه گفتي مشخصه داشتي با IE كار ميكردي! :46: دوستان براي جلوگيري از بروز چنين مشكلاتي از Firefox استفاده كنيد. :8: راستي بيژن جان واست پيغام خصوصي گذاشتم، اگه لطف كني اونم جواب بدي ممنون ميشم. :11:نقل قول:
آقا منم بلاخره امروز یه Dv5-1070 به قیمت 1650 خریدم.
سوالی بود در خدمتم.
صبح رفتم بخرم ، یک مغازه دار گفت تا هفته دیگه صبر کن تا جی تکس تموم شه قیمت ها دراپ وحشتناکی می کنه. نظر شما چیه شاید تا تون موقع 1135 هم بیاد
این یک واقعیت هست ... چون جی تکس که باز میشه همه فروشنده ها و ریسلر ها میان و جنس های استوکشون رو آب می کنند به مشتری های بیچاره !نقل قول:
صبح رفتم بخرم ، یک مغازه دار گفت تا هفته دیگه صبر کن تا جی تکس تموم شه قیمت ها دراپ وحشتناکی می کنه. نظر شما چیه شاید تا تون موقع 1135 هم بیاد
قیمت هم دراپ میکنه ... البته نه در حد زیاد ولی خوبیش اینه که بازار یک دفعه پر از جنس ها و مدلهای جدید با قیمت کمتر میشه ...
احتمالا تا 1 ماه دیگه هم تاثیرش رو روی ایران بزاره ... هر چند من یک HP Dv5 1060 برام آوردن از بندر خرید هفته گذشته از دبی بود متاسفانه کیفیت اون بسیار افت کرده ... من یادم نیست اچ پی داغ می کرد بو هم می داد ! الان تا چند روز همینطور بوی پلاستیک میده عین چی ! بعلاوه اینکه کیفیت کیس زیرش افتضاح شده و بسیار اسیب پذیره ! کافیه روش خش بیفته. درایورش هم صدا میداد ! از تهران 2 هفته پیش خریدیم واسه یکی اصلا اینطور نبود !
خلاصه جلوتر که میریم و مدل جدید میاد احتمال بروز کیفیت بد در سری جدید برندهای مدل 2007 مثل این هم هستیم !
رجیستر جان ، یک کم واضحتر بگو . الان من چکار کنم ؟ این هفته یا هفتۀ بعد بخرم ؟ الان استوک ها آب میکنن یا بعد جی تکس؟
به نظرم الان بخر ... معلوم نیست در آینده بازار جی میشه بخصوص 3% هم اجرا بشه مالیات ارزش افزوده دیگه بدتر !
سلام میشه بگین کیفیت لپتلب هایی که کیبرد عربی دارند با انگلیسیا خیلی فرق میکنه یا نه؟
ممنون
این نمایشگاه جیتکس کی تموم میشه ؟؟؟ واقعا اگه سری های جدید کیفیتشون کم شده باشه خیلی حال من گرفته میشه !!! آخه من کل تابستون صبر کردم تا قیمت این dv5 1070 بیاد تا 1 و 600 اما فکر نمی کردم کیفیتشون هم بیاد پایین:41:نقل قول:
در سری های جدید dv5 که الان روی سایت اچپی امارات هست یه مدل هست با کانفیگ زیر:
CPU: Pentium Dual Core T3200 2.0Ghz
Ram:2048
HDD:120
VGA: Intel X4500
بقیه امکاناتش هم همون امکانات سری dv5
هست... امیدوارم قیمتش نهایتا تا 900 باشه ...:10:
هیچ فرقی ندارند ... پرینتش عربیه !نقل قول:
سلام میشه بگین کیفیت لپتلب هایی که کیبرد عربی دارند با انگلیسیا خیلی فرق میکنه یا نه؟
ممنون
سلام من می خواهم مدل dv5-1070 را بخرم اما با قیمت های مختلفی روبرو هستم از 1570000 گرفته تا 1640000 و 1700000 و ایران اچ پی که وارد کننده معروفی هست 1700000 حالا من چی کار کنم ایا تو کیفیت تفاوتی داره؟
من بالاخره این عروس قشنگم رو گرفتم!!!! dv 4 1070 ;)
ایا قضیه این که سری جدید لپ تاپ های اچ پی بعد از نمایش جیتکس پایین می یاد حقیقت داره ؟ و منظور چیست ! کیفیت ساخته یا کانفیگ؟ اخه با عقل جور نمی یاد الان اچ پی در موقعیت حساسی است و در حال رقابت با برند های متفاوتی است(هر چند پیشتاز است) و برای حفظ چند ساله مقام خود(به عنوان پرفروشترین و کیفیت) نمی یاد همچین کاری بکنه! حداقل چند مدل با کانفیگ پایین تر در کنار بقیه می ده یا یه سری مدل دیگه با کیفیتی دیگه در کنار اینا می ده چون سری dv 5 تازه داره جا میفته و سوده خوبی را برای این شرکت رقم زده و داره مشهور میشه و با این کار اعتبار خود را از دست می ده تازه نمایشگاه جیتیکس اونقدر هم مهم نیست،فقط در خاورمیانه اونم در ایرانه که بزرگش کردن و گرنه جامعه جهانی نمایشگاه های مثل سبیت و ... را که در فرانسه و کانادا و... تشکیل میشه را قبول دارند(شرکت ها مستقیما حضور یدا می کنند) اما در جیتکس فقط نمایندگس عربی شرکت ها هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
برای اینکه بتونم دمای cpu ببینم چه نرم افزاری هست؟
CoreTempنقل قول:
RealTemp
ولی کلا بهترین برنامه برای مانیتورینگ وضعیت لپ تاپ به نظر من RightMark CPU Clock Utility هست:
کد:http://cpu.rightmark.org/download/rmclock_235_bin.exe
سلام
کسایی که dv5 1070 دارن میتونن تونستن بازیه far cry2 رو اجرا کنن؟ اگه اره در چه حدی. همچنین crysis هر دو نسخه.
اگه هم هنوز امتحان نکردن میشه تو این سایت یه چک کنن ببینن چی می شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
کسی نیست قضیه تفاوت قیمت و کیفیت را بگه؟
جريان اين لپ تاپ hp dv5 1155 چى هستش?
من شنيدم كه جايگزين dv5 1070 شده.
اگه اينطورى هستش,پس dv5 1070 مشكلى داره?
من مى خواستم dv5 1070 بگيرم,در صورت امكان راهنمايى كنيد.
جایگزین dv5-1060 شده و یه پله از ان بالاتره و در قسمت رم بهبود یافته و ....نقل قول:
dv5 1060 خيلي چشممو گرفته ولي تعمير كاراي پايتخت خيلي از كيفيت hpها بد گفتن.ميگن فقط ظاهر hp جذابه hp نگير.بچه هاي حرفه اي مثل رجيستر نظرتون چيه؟
چون تعميركازا گفتن به شك افتادم اگه فروشنده ميگفت مهم نبود به هرحال ميخواد جنس خودشو بفروشه ولي تعميركار؟!
هر دوستان از سريه dv6000 دارن و راضين.
تعمیرکارا چون بلد نیستند اچ پی رو درست تعمیر کنند این حرف رو می زنند ... توی ایران هیچ تعمیرکار حرفه ای نوت بوک نیست . اگر دقت کنیم تمام جاهایی که موبایل آموزش تعمیر موبایل میدن ، آموزش تعمیر نوت بوک هم میدن !
دوم بحث قطعاته ... اچ پی قطعات اصلی اش مثل دل توی بازار نیست چون تحریم هستیم و هیچ ریسلر رسمی نوت بوک و تامین کننده قطعات نداره !
سوم اینکه اچ پی مراقبت میخواد ... به ضربه حساسه ولی نوت بوک فرساشی مثل دل نیست که بعد مدتی از کار بیفته
من تعصب سر اچ پی ندارم اما اگر بخوام پول بدم بالای یک جنس ، جنسی رو میخرم که از همه لحاظ اول و یک باشه نه صرفا ماندگاری و زیبایی
آقا شما برای خرید حضوری کدوم فروشگاه را پیشنهاد می کنید؟
بالاخره نفمیدم این dv5 ها کارت گرافیک مجتمع و انگشت نگار دارن یا نه...
تو بعضی عکس ها داره و تو بعضی ها نه!
باید برم از نزدیک ببینم چون اصلان اهل بازی(روی نوت بوک) نیستم و فینگر پرینتر هم مهمه....
راستی بعد از جیتکس بخرم بهتره؟
رو خودش که FP نداره ولی تمام نرم افزارها با آپدیت های FP توش داره.نقل قول:
من هم از اونجایی که خریدم هم از جاهای دیگه پرسیدم ، گفتن FP بدرد نمیخوره و فقط یک امکان ساده هست و برای زیبایی برای همین
هم HP تو سری های جدیدش نزاشته ولی نرم افزار و آپدیتای بایوسش هست که اگه خواستی بعداً راحت میتونی یک صفحه رویی برداری و
FP دارشو بزاری.
سلام
:26:منم لپتاب گرفتم:26:
:26:dv5-1199ee:26:
خیلی نازه خیلی باحاله
ولی تو پکش هیچ cd ای نیست تو دفتر چه هاشم چیزی ننوشته.
کیبردشم عربیه ولی در کل خیلی خوبه
البته تا حالا روشنش نکردم :31:هنوز وقت نشده . برای شارژ اولیه باطری چند ساعت باید به برق باشه؟
جریان درایو ریکاوری چیه ؟یعنی وقتی خراب شد اونو مثل اولش میکنه مثل وقتی که خریدیم؟ یا برش میگردونه به اخرین تاریخ سالم مثل سیستم ریستور؟
ممنون اگه کسی سوالیم داره در خدمتم.
ظاهرا كليه لپتاپهاي HP فاقد CD هستند.نقل قول:
ولی تو پکش هیچ cd ای نیست تو دفتر چه هاشم چیزی ننوشته.
مبارك باشه ولي واقعا چطور دلت اومد روشنش نكني؟نقل قول:
البته تا حالا روشنش نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز وقت نشده.
درايو ريكاوري حاوي سيستم عامل و نرمافزارهايي هست كه همراه لپتاپ عرضه شده، پس در صورتي كه تمايل به استفاده از سيستم عامل اورجينال و نرمافزارهاي ارائه شده با لپتاپ را با تنظيمات پيشفرض داري، در صورت بروز مشكل ميتوني ازش استفاده كني كه البته با توجه به وجود نرمافزارهاي حرفهاي رايگان در ايران و امكانات نصب سفارشي استفاده از اين روش توصيه نميشه! البته اگر خواستي پاكش كني مقاله زير را بخون و طبق اون يه بكاپ بگير و بعد شروع به نصب سيستمعامل بكن. :20:نقل قول:
جریان درایو ریکاوری چیه؟ یعنی وقتی خراب شد اونو مثل اولش میکنه مثل وقتی که خریدیم؟ یا برش میگردونه به اخرین تاریخ سالم مثل سیستم ریستور؟
من ديگه فرصتم تمام شده و بايد هرطور شده يه لپتاپ بخرم، dv5-1060 كه گيرم نيومد، اگر لطف كنيد بگيد dv5-1199ee را چند و با چه گارانتي خريديد و آدرس و شماره تلفن فروشگاه را به صورت خصوصي واسم بذاريد ممنون ميشم!نقل قول:
ممنون اگه کسی سوالیم داره در خدمتم.
کد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=120228
سلام
عزیز من ایران نگرفتم . از نمایشگاه جیتکس گرفتم با دوسال گارانتی و یه پرینتر f2280 hp و یه مقدار خرت و پرت دیگه :تقریبا 1,620,000 تومن.
من به نرم افزار های رایگان دست رسی ندارم تو خود دفتر چه هاشم نوشته حتما قبل از استفاده و دست کاری یه dvd بکاپ بگرین .حالا چه طوری؟
ممنون
چند ماه پيش من يه مانيتور SyncMaster 2232 BW خريدم، يادمه اون زمان هم دو مدل موجود بود، مدل ديگه SyncMaster 2232 GW بود كه 35.000 تومان گرونتر بود و تنها فرقي كه داشت اين بود كه صفحش Anti Glare بود ولي وقتي از نزديك مانيتور ها مقايسه كردم در كمال تعجب ديدم كه SyncMaster 2232 GW كليه نورها را منعكس ميكنه در حالي كه SyncMaster 2232 BW هيچ بازتابي نداشت!
حالا آيا اين مانيتورهاي dv5-1070، dv5-1135 و dv5-1199 كه Anti Glare هستند نيز همين وضعيت را دارند؟ اگر كسي از نزديك مقايسه كرده لطفا منو راهنمايي كنه.
dv5-1135 نسبت به dv5-1060 تنها در كارت شبكه وايرلس تفاوت داره (كسي ميتونه مقايسشون كنه؟) و همين مانيتور كه نميدونم اصلا به درد ميخوره يا نه؟ و 70.000 تومان گرون تره! آيا ارزشش را داره؟ يا اينكه 400.000 تومان بزارم روش dv5-1070 بخرم؟ آخه dv5-1070 هم چندان مزيتي نسبت به dv5-1060 نداره كه ارزش 400.000 توان را داشته باشه! :41:
!Please help me to choooooooooose
اي خدا چي ميشد ما هم مثل آدم از خود HP خريد ميكرديم با هر كانفيگي كه دلمون ميخواست؟!؟...
يا چي ميشد اگه اينترنت High Speed بدون ----- داشتيم؟!؟...
:9:
سلام یه سوال دیگه
این quick play چیه به چه دردی میخوره یا اون ریموت کنترلش؟
در ضمن اگه بخوام باهاش زیاد بازی کنم و بزارمش رویه میز چوبی مشکل واسش ایجاد نمیشه ؟ اگه خیلی داغ کنه قبل از اینکه خراب بشه خودش خواموش میشه؟
ممنون
تو همون لينكي كه واست گذاشتم، كامل و دقيق توضيح داده. اگرم به اينترنت دسترسي داري يعني به نرمافزارهاي رايگان هم دسترسي داري مگر اينكه براي جايي كار كني كه كنترل بشي!نقل قول:
من به نرم افزار های رایگان دست رسی ندارم تو خود دفتر چه هاشم نوشته حتما قبل از استفاده و دست کاری یه dvd بکاپ بگرین .حالا چه طوری؟
Quick Play را شرمنده اطلاعي ندارم ولي Remote كه خوب از اسمش پيداست به درد كسايي ميخوره كه با لپتاپ فيلم ميبينند به خصوص اگه به تلوزيون وصلش ميكنيد و از فاصله دور فيلم تماشا ميكنيد.نقل قول:
این quick play چیه به چه دردی میخوره یا اون ریموت کنترلش؟
اصلا بعيده اونقدر داغ كنه كه خاموش بشه ولي بله اگه بيش از حد داغ كنه خاموش ميشه، نگران نباش! فقط اگه ميتوني زيرش شيشه بزار و يكم پشتشو بيار بالا، خيلي خنك تر ميشه! يا يه كولپد واسش بخر.نقل قول:
در ضمن اگه بخوام باهاش زیاد بازی کنم و بزارمش رویه میز چوبی مشکل واسش ایجاد نمیشه ؟ اگه خیلی داغ کنه قبل از اینکه خراب بشه خودش خواموش میشه؟
سلام
در هر صورت .میشه بگین من چه جوری dvd بکاپ بگریرم؟همون dvd ریکاوری اگه درست گفته باشم؟