اول باید فایلای مورد نیاز این دوتا برنامه رو بریزی روی مموری ونقل قول:
توی PSP اجراشون کنی .
باید روی PSP نصب بشه.
اول باید فایلای مورد نیاز این دوتا برنامه رو بریزی روی مموری ونقل قول:
توی PSP اجراشون کنی .
باید روی PSP نصب بشه.
بچه ها i love you
برش گردوندم.چه حالی داد.
سلام
من امروز یکی از اینا رو با استفاده از پست 218 کپی خور کردم. یه بازیم ریختم کار کرد.
حالا یه سوال دارم اگه این pspیه خاموش شه می پره؟ خب اینجوری که خیلی ضایع است. خب باتریش تموم می شه!:18:
بعد هم یه سوال دیگه حالا اگه یه وقت اتفاقی خاموش شد باید دوباره وصلش کنم به کامپیوتر و دوباره آنزیپ کنم یا همین جوری مستقیم می شه رفت تو فوتو یکی از عکسها رو انتخواب کرد بعد هم اونی که تو گیم هستش رو اجرا کرد؟؟؟؟؟
بعد هم یکی دیگه رو می شناسم که با در آوردن باتری هم پی اس پیش هنوز کپی خوره.
سلام من psp 3000 ver 5.03 دارم براي هكش فايلهايي جناب choory قرار دادن اما من وقتي روي فولدر chicken اخرين كزينه ميرم به جاي اينكه دستكاه ريسيت شه دستكاه هنك ميكنه و خاموش ميشه ممنون ميشم كمكم كنيد
اتفاقا براي منم بعد از بازي gow خاموش شد روي همه عكسهام تست كردم اما نشد
وقتی باتریش تموم شد خاموش نمی شه و می ره روی استند بای که کپی خوریش نمی پرهنقل قول:
اگه اتفاقی هم خاموش شد دیگه نمی خواد وصل کنی به کامپیوتر فقط همون کارای رو که قبلا با پی اس پی انجام می دادی بده
2 3 بار خاموش شدن اشکال نداره فقط یادت باشه همه فایل ها رو دقیق کپی کنی یا از روش آسان استفاده کنی که دیگه راحت باشی نه مثل بعضی ها آموزش رو درست انجام نمیدن بعد یه ملت رو سر کار می ذارننقل قول:
سلام من psp 3000 ver 5.03 دارم براي هكش فايلهايي جناب choory قرار دادن اما من وقتي روي فولدر chicken اخرين كزينه ميرم به جاي اينكه دستكاه ريسيت شه دستكاه هنك ميكنه و خاموش ميشه ممنون ميشم كمكم كنيد
والا من كابل نداشتم 2 فايل Gameوpicture رو دستي توي مموري ريختم اما فايلها تو منوي psp نيومدن براي همين جاشون رو تغيير دادم تا بيان يعني فايلهاي توي game رو ريختم توي gameمموري و اونيكي رو ريختم توي photo مموري
حالا من بايد كار ديكه اي انجام بدم ؟
خيلي ممنون
شما از روش زیر برو (روش آسان)نقل قول:
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
سپس مسیر مموری را انتخاب کن و unzip کن.تا همه فایل های مورد نیاز سر جای مربوط به خودشون کپی بشوند.(احتیاجی هم به کابل نیست.همان مسیر رم ریدر را بدی کافیه)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3872030&postcount=218
شما الان فایل h.bin را کپی نکرده اید.(اگر هم میخواهی دستی کپی کنی باید همه فولدر ها را دقیقا با همان نام و مسیر کپی کنی داخل مموری.)
راهی بلد نیستین که کپی خور بشه و بعد خاموش شدن دوباره برنگرده؟
یعنی باید برم بیرون 15 تومن بدم؟:41:
آخه این هی هنگ می کنه و باید باتریش رو در بیارم تا درست شه بعدش هم روی همه عکسها می رم ولی همش خاموش می شه و مجبورم وصلش کنم به کامپیوتر و دوباره اون فایلرو آنزیپ کنم.
فعلا که هیچ راه حلی نیستنقل قول:
چرا هنگ می کنه؟:18:
توی بازیه خاصی هنگ می کنه ؟ برای من که تا حالا همچین اطفاقی نیوفتاده
در ضمن پول بی زبونو به این مغازه دارا نده خودت چند بار که چیک هن نصب کنی قلقش دستت میاد
من هر جا که یه روش جدید برای نصب می بینم امتحان می کنم ببینم کدومش بهتره
همین روشی که توی آموزش هست رو برای اولین بار امتحان کردم جواب داد
فعلا که هیچ راهی نیست که نپره.نقل قول:
من با این که psp قدیمی هست و با پاندورا کپی خور میشه اما از وقتی که این روش اومده با این روش کپی خور کردن و تا الان هیچ مشکلی نداشته.
بعد برای هر بار که میخواهی کپی خور کنی نیاز نیست به کامپیوتر وصل کنی.
فقط کافی هست عکس ها را اجرا کنی.اگر جواب نداد یک بار دیگه Restore Default Settings کن و دوباره امتحان کن 100 درصد جواب میگیری.
حیف 15 تومن که به خاطر یک کار 30 ثانیه ای بدی به این فروشنده ها.500 تا تک تومنی هم واسه اینکار زیاده چه برسه به 15 هزار تومن.
سلام
من امروز با کمک شما psp 3000 رو کپی خور کردم ولی یک سوال دارم آیا راهی هست که وارد منوی ریکاوری برای افزایش سرعت cpu بشم ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
سلامنقل قول:
شما با زدن کلید Select در محیط XMB (همان منوی اصلی) میتوانید به VSH منو بروید و گزینه های CPU CLOCK XMB و CPU CLOCK GAME را تغییر دهید.
فقط به هیچ وجه با گزینه USB DEVICE کاری نداشته باشید.(در حالت عادی باید روی Memory Stick باشد.)
برنامه CFWE را هم که باز کنید اگر به قسمت Settings برید و سپس گزینه Configuration را انتخاب کنید به تنظیمات منوی ریکاوری دسترسی پیدا میکنید.
سلام .
من psp2000 به طور کامل کپی خور کردم و استفاده کردم تا این که بدلیل حواس پرتی باطری تموم کرد و ازحالت کپی خور در اومد .
حالا که وصلش میکنم به pc مموری کارتش که 8GB فضا داره .توی PC فقط 4GB رو نشون میده و در ضمن تمام فولدرهاش ( ISO ,...) پاک شده و هر چی فرمت میکنم نه فولدر هاش بر می گرده نه حجم واقعی مموری رو نشون میده راستی توی خود PSP حجم کامل مموری 8GB رو نشون میده ولی توی PC فقط 4GB ( ضمنا دستگاه هنوز روی ورژن 5.03 مییباشد )
ممنون میشم هرچه زودتر جوابم رو بدید.
(salam ali jon(choory
yek soal dashtam
momken hast keh moghehy ---- kardan dastgah brek beshe?
از تمام بچه های گلی که اینجا زحمت می کشن مخصوصا جناب choory خیلی خیلی ممنونم:10:
مشکل منو که حل کردید ممنون خسته نباشید:11:
در ضمن من psp3000 دارم
دوستان من برنامه irshell و filer رو براي ورژن 5.50 GEN-A (full) ميخواهم دانلود كردم ولي باهاش كار نميكنه؟؟؟!!!
سلامنقل قول:
در صورتی که باطری هم تمام بشود دستگاه به حالت استندبای میره و از حالت کپی خور درنمیاد.
من احتمال میدم عیب از خود مموری شما هست.(به احتمال از این مموری تقلبی ها خریدی که این مشکلات براشون بعید نیست.)البته اولین بار هست که میشنوم حجم را نصفه نشان میدهد.
سلامنقل قول:
اگر طبق آموزش پیش بری و از برنامه هایی که میزارم استفاده کنی تقریبا میشه گفت خیر.چون تمامی اموزش ها بارها و بارها توسط خودم و افراد مختلفی تست شده اند.
خواهشا فارسی تایپ کن.(از قوانین این فروم هست)
نقل قول:
خواهش میکنم وحید جان.:46:
موفق باشید.
من موقع کپی خور کردن یک مشکل دارم
عکس ها سالمرو مموریم ریخته نمی شه
باید چکار کنم؟
یعنی چی عکسا سالم کپی نمی شن؟نقل قول:
لطفا کامل توضیح بده
ببخشید چی روی مموریتون ریخته نمیشه؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیخ بدی؟
عکس های سالم رو مموریت ریخته نمیشه؟
از کدام آموزش استفاده میکنی؟
[QUOTE=choory;4017788]سلام
در صورتی که باطری هم تمام بشود دستگاه به حالت استندبای میره و از حالت کپی خور درنمیاد.
من احتمال میدم عیب از خود مموری شما هست.(به احتمال از این مموری تقلبی ها خریدی که این مشکلات براشون بعید نیست.)البته اولین بار هست که میشنوم حجم را نصفه نشان میدهد.
ممنون از راهنمایی که کردی ؟ خوب شد گفتید .من مموری رو با ram reader چک کردم ، جالبه که با ram reader تمام فولدر ها (iso ...) موجود هستند و همچنین حجم واقعی مموری رو نشون میده ؟ ولی خود psp برای خوندن رم مشکل داره ( در نوشته قبلی مشکل را توضیح دادم ) ؟
حالا میگید چیکار کنم ؟؟؟؟:19:
همینطور که آقا علی گفت احتمالا مموریت تقلبی هست که psp ساپرتش نمی کنهنقل قول:
توی psp هم حجم مموری رو 4 گیگ می زنه؟
8 گیگ مموری رو پر کن بعد بذارش تو psp برو قسمت بازی ها ببین همش هست یا نه اگه بود با همین بساز (سیو بازی ها رو مرتب کپی کن که اگه مشکلی پیش اومد سیو داشته باشی)
اگه نخواستی هم می تونی یه مموری اصل بگیری
امکان کپی خور کردن با ir shell وجود داره ؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم PSP 2000 ورژن 4.01 اگر به ورژن 5.50 update شده باشه می شه کپی خورش کرد یا خیر ؟
مرسی
نه متاسفانهنقل قول:
تا الان که چیزی برای کپی خور کردن 5.50 نیومده
سلام من یه 3000 گرفتم ورزنش هم 5.03 هست طبق اموزشی که گزاشتید فکر میکنم کپی خور شده و گیم ها رو نشون میده ولی موقع اجرا میگه THE GAME COULD NOT BE STARTED{80020321} تو اموزش گفته شده که از دگمه SELECT استفاده کنید ولی من هر چقدر سلکت میزنم اتفاقی نمیافته راهنمایی کنید لطفن و یه سوال دیگه بعد از نصب چیکین که به قسمت عکس میریم دستگاه باید خاموش بشه مال من یه بار ریست شد ممنون.
سلام.نقل قول:
اگر دستگاه شما کپی خور شده باشد جلوی فریمور دستگاه باید یکی از عبارت های M33 - MHU -GEN نوشته شده باشد.
اگر برای شما با زدن کلید Select منویی باز نمیشه میتونه به دو دلیل زیر باشه
1-دستگاه شما هنوز کپی خور نشده است(برای کپی خور کردن از آموزش زیر استفاده کنید)
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
2-از تنظیمات کلید select را غیر فعال کرده اید.(برای فعال کردن مجدد این کلید برنامه CFWEnabler را باز کرده سپس به قسمت Settings رفته بعد گزینه Configuration را انتخاب کنید و گزینه Use VshMenu را Enabled کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3872030&postcount=218
و اگر ChickHEN با موفقیت نصب بشود دستگاه به صورت اتوماتیک خاموش روشن میشود.(همان ریست شدن.)
سلام من یه مشکل جالب دارم وقتی سرعت cpu رو تغییر می دم psp دیگه خاموش نمیشه کسی نمیدونه از چیه ؟
الان این آموزشی که هست برای هک با CFWE 3.60 هست میخواستم بپرسم میشه بجای ورژن 3.60 از 3.50 استفاده کرد برای هک ؟
آره هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
فقط به جای 3.60 ،3.50 رو کپی کن توی game
من خودم تا چند وقت پیش از 3.50 استفاده می کردم
بله میشه از 3.50 هم استفاده کرد.نقل قول:
اما چرا 3.60 که به روز تر هست را استفاده نمیکنی؟:13:
من قصد ریختن ir shel رو دارم رو psp یم اونجوری که نوشتن با ورژن 3.60 مشکل داره این برنامه و خوب اجرا نمیشه برای همین میخوام ورژن 3.50 رو بریزم چون خیلی به این برنامه برای تغییر بعضی از تنظیمات نیاز دارم .نقل قول:
بله میشه از 3.50 هم استفاده کرد.
اما چرا 3.60 که به روز تر هست را استفاده نمیکنی؟
فقط یه سوال کوچیک در رابطه با ir shell :
تو آموزش نصب پچش نوشته بود که میبایست plugins رو disable کنم - The plugins loaded by game.txt- میخواستم بپرسم اینکار رو باید از تو خود برنامه اش از تو psp انجام بدم ؟ میتونید یه راهنمایی در این مورد بکنید چون شنیدم psp چند نفری سر همین پلاگینها بریک شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک طریقه نصبش :
کد:http://www.psp-hacks.com/2009/07/27/ir-shell-patch-for-cfwenabler-cfwe-released
کار این irshell چیه ؟نقل قول:
که با توجه به این نکته
Use at your own risk; this patch touches a file in flash0 that’s installed by CFWE.
ان همه اصرار به نصبش داری
یه برنامه تمام عیار :
filemanager
گوش دادن به موزیک هنگام بازی
ارتباط psp با pc برای بازی کردن بازیهای psp که تو pc هستند
دسترسی به خیلی از تنظیمات psp
ارسال و دریافت فایل بین 2 psp با استفاده از wifi
استفاده از psp به عنوان کنترل وسایل برقی مثل tv یا player ها !!
تغییر تم
و....
کلا چیز عجیبیه
من خودم تست نکردم ایناروهم تو سایتهای مختلف دیدم که نوشتن
منم تحریک کردی نصبش کنمنقل قول:
ولی تو امتحان کن بعد من نصب می کنم:27:
سلام میخوام بازی های ps2 رو اجرا کنم برنامش چی هست توضیح بدین لطفن.
سلام.نقل قول:
شما نمیتونی روی psp بازی های ps2 را اجرا کنی.
این تاپیک هم فقط مربوط به کپی خور کردن این کنسول هست.
bache ha mishe begid chegoory mishe raft be registery ---- va enter button ro avaz kard?
اول اینکه فارسی بنویس چون از قوانین انجمنهنقل قول: